6 syytä yrityksesi ulkoistamiseen sisällön luomiseen

Sisämarkkinointi vaatii suurta sisältöä ja paljon sitä. Tässä on muutamia syitä, miksi yrityksesi tulisi harkita sisällöntuotannon ulkoistamista.


Miksi sinun tulisi harkita sisällöntuotannon ulkoistamista

Pienyrityksen omistajana tai yrittäjänä sinun on otettava huomioon kaikki tekijät, jotka voivat auttaa yritystäsi kasvamaan. Sisämarkkinointi on yksi niistä.

Sisältömarkkinointi on epäilemättä tärkein strategia, joka vie yrityksesi menestyspisteeseen. Tällä digitalisaation aikakaudella yritystäsi pidetään aitona ja uskottavana vain, jos sinulla on oma verkkosivusto.

TIESITKÖ? Sisämarkkinointi maksaa 62% vähemmän kuin perinteinen markkinointi ja tuottaa noin 3 kertaa niin monta johtoa.

Pelkkä verkkosivuston luominen ei kuitenkaan riitä, vaan sinun on ylläpidettävä sitä ja pidettävä se hengissä voittaaksesi kävijöiden luottamuksen.

Ihmiset haluaisivat käydä verkkosivuillasi uudestaan ​​ja uudestaan, jos he pitävät sitä mielenkiintoisena. Lähitulevaisuudessa nämä kävijät ovat niitä, joista voi tulla kanta-asiakas.

Joten, mikä pitää verkkosivustosi aktiivisena ja elinvoimaisena?

Paras tapa pitää verkkosivustosi hengissä on lähettämällä uutta sisältöä – etenkin blogiviestejä. Pelkkä blogin kirjoittaminen sisällön julkaisemista varten ei kuitenkaan toimi. Laadukas ja kiinnostava sisältö on tunnin tarve. Laadukas sisältö on asia, joka lisää yrityksesi uskottavuutta.

Tässä on todistettuja tosiasioita, jotka korostavat sisältömarkkinoinnin merkitystä:

 • Sisältömarkkinointia käyttävät yritykset hankkivat enemmän liikennettä kuin muut, jotka luottavat perinteiseen markkinointiin
 • Se auttaa kuluttajia olemaan yhteydessä tuotemerkkiisi ja muistamaan ne pidempään
 • Sisällön markkinointi maksaa vähemmän kuin perinteiset markkinointikanavat, mutta tuottaa yli kaksinkertaisen viivan
 • Useimmat B2B-markkinoijat käyttävät sisältömarkkinointia markkinointikampanjoissaan
 • Sisältömarkkinointi tuottaa korkeat muuntoprosentit
 • Sisältömarkkinointi houkuttelee kuluttajat todennäköisesti tekemään ostopäätöksensä
 • Asiakkaat mieluummin tietävät yrityksestäsi artikkeleiden ja blogien kuin mainosten sijaan

Kuinka sisällöntuotannon ulkoistaminen on hyödyllistä yrityksellesi?

Sisältö on kuningas

On selvää, että huippulaatuinen laatu ja selkeä sisältö ovat välttämättömiä liiketoiminnan mainostamisessa. Vaikka olet luonut aivan uuden verkkosivuston, sisällön laatu päättää kohtalon.

luominen & sisällön mainostaminen ei ole yhden tai kahden päivän tehtävä. Se on pikemminkin jatkuva prosessi.

Napsauta Tweet

Laadukkaan sisällön luominen on vaikea haaste pienyritysten omistajille ja yrittäjille, koska heillä ei yleensä ole suurta budjettia palkata omaa sisällöntuottaja- ja markkinoijaryhmää. Sen käsittely itse on myös tyypillisesti huono idea, koska heidän on keskityttävä suurempiin asioihin omassa liiketoiminnassaan.

Jos tuoretta sisältöä ei julkaista säännöllisesti verkkosivustollesi, se ei anna sinun hyödyntää sisältömarkkinoinnin etuja.

Liikenteen vaikutus kuukausittaisten blogiviestien lukumäärän kanssaMukaan HubSpot, Yritykset, jotka julkaisivat vähintään 16 kuukausittaista blogiviestiä, näkivät lähes 3,5 kertaa enemmän liikennettä.

Joten miten voit saada sisältöä säännöllisesti, jos sinulla ei ole työvoimaa ja aikaa? Voit saada sen toimeen ulkoistamalla sisällön luomista yrityksellesi.

Sisällön ulkoistamisella on useita etuja. Se säästää aikaa, energiaa ja rahaa. Tämän lisäksi saat sisällön, jonka ovat luoneet sisältömarkkinoinnin asiantuntijat. Joten, saat laadukasta sisältöä ja lisääntynyt sijoitetun pääoman tuotto on myös taattu.

Pitäisikö yrityksesi ulkoistaa sisältöä?

Yrityksiä on erityyppisiä ja tilanne ja budjetti riippuu siitä, haluatko ulkoistaa sisältöä vai ei.

Tässä on muutamia osoittimia, jotka voivat auttaa sinua tekemään valintaa ulkoistaakseen vai riippuuko yrityksen tiimistäsi.

1. Eri projektit tarvitsevat erilaisia ​​taitoja ja tietoja, & asiantuntemus

Sisällön luominen ei ole lasten leikkiä eikä tarkoita yksinkertaisesti asioiden pilaamista. Sen lisäksi, että kyse on kohdeyleisösi ymmärtämisestä, sopivien strategioiden suunnittelusta, intensiivisen tutkimuksen suorittamisesta ja sitten laadukkaan, kiinnostavan ja selkeän sisällön kehittämisestä.

Tarvitset ammattilaisen, joka osaa kirjoittaa hyvin, ja tekniikan taitavan sisällönmarkkinoijan, joka pystyy tehokkaasti mainostamaan sisältöä verkossa.

Toiseksi tarvitset aiheen asiantuntijaa, joka voi hyödyntää tietotaitoaan tähtien sisällön kehittämiseen.

Nyt, jos ryhmässäsi on ihmisiä, joilla on taidot ottaa projekti huomioon, se on hienoa, eikä sinun tarvitse mennä minnekään muualle. Jos sinulla ja tiimisi jäsenillä ei kuitenkaan ole vaadittavia taitoja, on parempi ulkoistaa sisältö.

PITÄÄ MIELESSÄ: Joskus vain sinä voit luoda parhaan sisällön yrityksellesi. Jos esimerkiksi ylläpidät paikallista leipomoa ja blogoit leivontavinkkien suhteen, sinä tai ryhmäsi jäsenet voit toteuttaa tämän paremmin.

Mutta jos sisältö on markkinointi- tai SEO-rikas sisältö, voit ulkoistaa sisällön sisällön asiantuntijoilta. Jos ulkoistat sisältöä, käytät muiden kirjoittajien tietoja ja kokemuksia, jotka auttavat yritystäsi kasvamaan.

Esimerkiksi, jos sinulla ja tiimisi jäsenillä ei ole tietoa SEO: sta ja muista tekniikoista, se ei voi antaa sinulle mahtavaa verkkomarkkinointia.

Tässä tapauksessa SEO-asiantuntijan palkkaaminen voi olla fiksu idea. Voit käyttää freelancereiden taitotietoa tehdäksesi vaikutelman yleisöllesi ja sijoittua hyvin hakukoneissa.

2. Aikakerroin

Sisältömarkkinoinnin sääntö on yksinkertainen: mitä enemmän aikaa annat sisällön luomiseen ja markkinointiin, sitä parempia tuloksia saavutat.

Sisältöä ei voi luoda hetkessä. Roskapostimainen, täyteaineen sisältö voidaan luoda nopeasti, mutta laadukkaan viestin laatiminen vaatii huomattavasti aikaa.

Merkittävää aikaa kuluu tutkimalla, analysoimalla markkinatrendejä ja lopulta kehitettäessä kiinnostavaa ja informatiivista sisältöä.

Vaikka ryhmässäsi olisi asiantuntijoita, sinun on pohdittava, onko heillä aikaa työskennellä sisällön luomisessa. Ajan omistaminen sisällön luomiseen vie vietetyn ajan toiselle yrityksesi tehtävälle.

Jos sinulla tai tiimisi jäsenillä ei ole aikaa omistautua sisällön luomiseen, ulkoistaminen on tapa.

Napsauta Tweet

Ulkoistaminen säästää aikaa, jolloin voit keskittyä yritykseesi. Sinä ja ryhmäsi jäsenet voitte keskittyä tehtäviinne. Tämä mahdollistaa useiden projektien suorittamisen samanaikaisesti.

Monet freelancerit ja ulkoistustoimistot pyrkivät toimittamaan sisällön suhteellisen lyhyessä ajassa. Esimerkiksi 500 sanan sisältävä blogiviesti voidaan toimittaa 24 tunnin sisällä. Päinvastoin, yrityksen sisäinen tiimi on varustettu niin monilla muilla tehtävillä, että saman blogiviestin TAT saattaa viedä 3 päivää tai jopa pidempään.

3. Talon sisäistä joukkuetta on koulutettava säännöllisesti

Suuremmat yritykset voivat luottaa sisäiseen tiiminsä sisällön luomiseen. He kouluttavat joukkuetta siten, että jäsenistä tulee taitoja kehittää loistavaa markkinointisisältöä. Tämä vaatii kuitenkin aikaa, energiaa ja rahaa.

Jos voit käyttää rahaa ja käyttää aikaa henkilöstön kouluttamiseen, voit tehdä sen. Mutta täällä esiin nouseva ongelma on, että toisinaan työntekijät jättävät työpaikan jotain parempaa varten.

Nyt jälleen kerran sinun täytyy kouluttaa uudet jäsenet. Joten sen sijaan, että suoritat tämän prosessin uudelleen ja uudelleen, voit valita ulkoistaa sisältöä.

4. Sisämarkkinoinnin budjetti

Sisältö on kuningasta ja huippulaadukas sisältö nopeuttaa verkkosivustosi kasvua. Saadaksesi korkealaatuista sisältöä tarvitset taitavien kirjoittajien asiantuntemuksen. Kokeneet ja vakiintuneet kirjoittajat veloittavat moitteettoman määrän.

Jos budjettisi sallii sinun palkata kokopäiväinen sisällöntuottaja ja markkinoija omassa tiimissäsi, mikään ei voi voittaa sitä.

Kirjoittajalla on oikeus työntekijän etuuksiin, kiinteään palkkaan ja kannustimiin työn määrästä riippumatta. Lisäksi, vaikka kuukauden kuluessa sisällön luomisen kysyntä on suhteellisen alhainen, joudut maksamaan kirjoittajallesi.

Toisaalta, jos ulkoistat sisältöä, joudut maksamaan vain sen työn määrän, jonka kirjoittaja sinulle toimittaa. Tämä voi säästää huomattavasti rahaa. Rahan säästäminen on tärkeää etenkin pienyritysten omistajille. Voit laittaa tallennetut rahasi muihin tärkeisiin asioihin

Joten jos sinulla ei ole tarpeeksi varoja ylimääräisen toimihenkilön tukemiseen, voit valita ulkoistaaksesi sisällön.

5. Laaja valikoima sisältöä, joka on luotu yrityksellesi

Sisällöntuotannon ulkoistaminen antaa sinun suorittaa tehtävän aiheen asiantuntijoiden toimesta. Et välttämättä löydä ryhmästäsi henkilöä, jolla on tietoa sekä tekniikan alalta että lääketieteen alalta. Voit kuitenkin ulkoistaa sisältösi eri kirjoittajille tai toimistoille, jotta projektin hoitaa alan asiantuntija. Tämä vähentää mahdollisuuksia saada romua tai täyteainetta.

Paras osa sisällön ulkoistamista on, että voit saada kehitetyn sisällön mihin tahansa markkinarakoon. Et kuitenkaan välttämättä löydä ryhmäsi jäseniä taitavaksi jokaisella markkinaraolla.

Eri tyyppisen sisällön kokeilu auttaa lisäksi selvittämään, mikä toimii parhaiten yrityksellesi.

TOIMITTAJAN HUOMAUTUS: Muista myös, että sinun pitäisi julkaista vain sisältöä suhteessa yritykseesi. Sinun tulisi olla perehtynyt viestisi aiheisiin, koska ne koskevat yritystäsi.

6. Ylläpitää verkkosivustosi laatua & Tee se näyttämään aitolta

Huippulaadukkaan sisällön ylläpitäminen on yrityksellesi tärkein strategia ja sisällöntuotannon ulkoistaminen auttaa sinua tässä.

Alkuperäinen sisältö on jotain, joka voittaa kaiken kaikkiaan ja pitää yleisön kiinnostuneena. Ammattimainen ulkoistustoimisto tietää ainutlaatuisen sisällön tärkeydestä ja varmistaa, että se valmistellaan.

Lisäksi plagioinnin, oikeinkirjoituksen ja muiden laatutarkistusten avulla varmistetaan, että saat vain mestariteoksen.

Missä minun pitäisi ulkoistaa sisältöä?

On olemassa lukuisia online-alustoja, joista voit löytää freelancereita tai toimistoja, jotka voivat kehittää sisältöä sinulle. Mutta saadaksesi laadukkaan sisällön nopeassa määräajassa, sinun on luotettava luotettaviin alustoihin. Contentmart on yksi niistä.

Työskennellessäni yrityksessä voin vakuuttaa, että voit ulkoistaa sisällön luomisen Contentmart-sovelluksella ja saada kiehtova kirjoituksen laadusta.

Alustalla on useita taitavia ja kokeneita kirjoittajia ja markkinoinnin asiantuntijoita, jotka vievät sisältömarkkinointisi seuraavalle tasolle.

TOIMITTAJAN HUOMAUTUS: Tämän artikkelin mielipiteet ovat tekijän kirjoittamia, emmekä ole voineet testata tai vahvistaa ContentMartin palveluita, vaikka he ovat toimittaneet meille tämän artikkelin!

johtopäätös

Nykyaikana sisältömarkkinoinnilla on etuna perinteiset markkinointitekniikat. Pienyritysten omistajille ja yrittäjille se on strategia, joka voi lisätä heidän liiketoimintaaan nopeasti.

Blogin perustaminen ja sen säännöllinen päivittäminen sisällöllä on asia, joka saa kävijät uskomaan sinuun ja muodostamaan yhteyden sinuun. Tämä auttaa luomaan liidit ja muuntamaan lopulta liidit asiakkaiksi.

Laadukas ja kiehtova sisältö on asia, joka houkuttelee yleisöäsi. Voit joko kehottaa sisäistä ryhmääsi kehittämään sisältöä sinulle tai ulkoistamaan sisällön.

Sisällöntuotannon ulkoistaminen takaa sinulle tutkitun, SEO-optimoidun ja laadukkaan sisällön. Sisällön ovat kehittäneet alan asiantuntijat. Voit saada luodun sisällön missä tahansa niche-tilassa ja löytää sen, mikä toimii yrityksellesi parhaiten.

Harkitse ulkoistamista, jos sisäisellä tiimilläsi ei ole taitoja ja jos haluat säästää aikaa ja rahaa. Se vie myös markkinointisi seuraavalle tasolle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map