6 syytä harkita keskustelufoorumia verkkosivustollesi

Haluatko luoda vahvemman yhteyden yleisöösi? Selvitä, miksi keskustelufoorumit ovat matkalla verkkokaupan maailmaan.


Miksi harkita keskustelufoorumia verkkosivustollesi?

Online-asiakkaiden kanssa sitoutuminen on välttämätöntä verkkokaupan liiketoiminnalle. Sosiaalisen median ansiosta, riippumatta siitä kuinka suuri brändi on, yritykset voivat olla vuorovaikutuksessa ja puhua asiakkaidensa kanssa. Uskon kuitenkin, että sosiaalisen median alustoilla voi olla myös kiireisiä, häiritseviä paikkoja, jotka saattavat joutua kilpailemaan asiakkaidesi huomiosta.

Asiakkaiden sitoutuminen on yhtä tärkeää kuin asiakaspalvelu. Se muodostaa luottamuksen & pitkäaikaiset suhteet.

Napsauta Tweet

Älä ymmärrä minua väärin. Sosiaalinen media on loistava kanava vuorovaikutukseen asiakkaidesi kanssa ja jotain, mitä sinun on myös tehtävä. Mutta tässä artikkelissa haluan puhua keskustelufoorumit (tunnetaan myös nimellä levyt), joka antaa sinulle saman mahdollisuuden olla yhteydessä käyttäjiinsä toimiessa puoliksi yksinoikeudella. Ja vaikka käyttäjät voivat twiittiä, pistää tai merkitä tuotemerkkejä sydämensä sisältöön, vuorovaikutus asiakkaidesi kanssa foorumin kautta antaa mahdollisuuden syvemmästä, vuorovaikutteisemmasta keskustelusta – keskusteluun, jota voidaan hyödyntää rakentaaksesi suhteita ja saadakseen lisää tietoa kuluttajien ajattelutavasta. Ja se on vasta alku.

Mikä on keskustelufoorumi?

Keskustelufoorumi on pohjimmiltaan online-chat-muoto, jossa ihmiset – tässä tapauksessa asiakkaasi – voivat kommunikoida keskenään. Ne eroavat chat-huoneista siinä, että kaikki osallistujat näkevät koko keskustelun sen sijaan, että se olisi kahden henkilön välinen yksityinen keskustelu. Tämän avulla ihmiset voivat sukeltaa ja poiketa, esittää kysymyksiä koko yhteisölle ja kysyä neuvoja muilta asiakkailta tuotteista.

Keskustelufoorumi voi näyttää tällaiselta:

Esimerkki keskustelufoorumin kuvakaappauksestaEsimerkki kuvakaappauksesta eBayn keskustelufoorumista, johon eBayn käyttäjät voivat lähettää kysymyksiä ja olla osa eBay-yhteisöä.

Miksi lisätä keskustelufoorumi?

Tässä 6-pisteisessä artikkelissa käsittelen online-keskustelufoorumien monia etuja ja syitä, miksi sinun kannattaa harkita yhden asentamista verkkosivustollesi..

Foorumit tarjoavat todellisia neuvoja & suosituksia oikeilta ihmisiltä, ​​jotka välittävät tarpeeksi yrityksestäsi.

Napsauta Tweet

1. Anna yleisöllesi olla tutkimusryhmäsi

Sinulla ei ehkä ole budjettia tai resursseja tutkijaryhmän palkkaamiseen kohdeyleisösi analysoimiseksi. Digitaalisessa markkinoinnissa on kuitenkin yhä tärkeämpää oppia ja ymmärtää, kuka yleisösi on ja mitä he etsivät brändistä..

Ymmärrän, että sinulla ei ehkä ole aikaa puhua erikseen kunkin käyttäjän kanssa, mutta lisäämällä foorumin verkkosivustollesi käyttäjät tekevät tämän työn puolestasi.

Perustamalla interaktiivisen foorumin kannustat käyttäjiäsi puhumaan toistensa kanssa luonnollisella, rehellisellä tavalla. Tämän avulla pystyt lukemaan, tarkistamaan ja vastaamaan siihen, mitä yleisösi rehellisesti ajattelee, tarvitsematta kysyä.

Varoa:

 • Tavallisen käyttäjän ikä, sukupuoli ja kulttuuri
 • Mikä saa eniten vastauksia
 • Missä aikoissa käyttäjät ovat aktiivisia
 • Mitkä popkulttuuriviittaukset nousevat keskusteluun
 • Käytetyn kielen tyyppi.

Foorumi tarjoaa sinulle arvokkaita oivalluksia ja markkinointitietoja asiakkaidestasi.

HAUSKA SEIKKA: Lisäämällä keskustelufoorumin voit kasvattaa käyttäjien sitoutumista ja kasvattaa online-yhteisöäsi. Tämän yhteisön kuunteleminen ja vuorovaikutus sen kanssa auttaa sinua antamaan ainutlaatuisia oivalluksia kohdeyleisöllesi, mutta myös lisäämään liikennettä ja uusia käyttäjiä.

2. Suhteiden edistäminen

Vaikka arvostelut ovat pakollisia tuotteita ja palveluita myyville, keskimääräinen arvostelu ei paljasta paljoakaan siitä, kuka yleisösi todella on. Samoin kuin puhe voi olla informatiivista, mutta silti puuttuvan vaihdon läheisyydestä, ihmiset todella yhdistävät, kun keskustelu menee molempiin suuntiin.

Foorumit tarjoavat interaktiivisen alustan, jossa sisältö voi olla spontaania ja usein rehellisempää. Katso vain YouTube-kommenttien keskimääräinen merkkijono nähdäksesi tunneiden saippuaoopperan, joka kaadetaan käyttäjien vuorovaikutuksen aikana. Vaikka arvostelut voivat olla arvokkaita, keskustelut ovat paljastavia.

Foorumit ovat loistava paikka asiakkaille tavata toisiaan ja alkaa rakentaa yhteisötunnetta. Yhteisön valvojana pystyt edistämään suhteita sekä järjestämään asiakaskeskusteluja asiakkaan näkemyksiä ja tietoja varten.

Tässä on loistava esimerkki vaihtoon yksi Etsyn foorumeista, keskustellaan luksuksen ideasta:

Esimerkki suhteen vaalimisesta keskustelufoorumin kautta

3. Keskustele

Blogi on tehokas sisältömarkkinointityökalu, ja oppiminen aloittamaan blogi ja kirjoittamaan keskisuurille yrityksille olisi oltava tärkeä osa jokaisen verkkoyrityksen omistajan asialistaa. Blogit voivat kuitenkin olla hyvin samankaltaisia ​​kuin tuotearvostelut, kuten tuotearvostelut.

Kun esittelet foorumin yleisöllesi, voit paitsi rentoutua ja katsella käyttäjien vuorovaikutusta keskenään, mutta voit myös osallistua keskusteluun. Tämän avulla voit seurata yritystäsi silmämääräisesti ja varmistaa, että käyttäjät ovat tyytyväisiä palveluihisi.

Käyttäjät voivat kysyä sinulle kysymyksiä ja jopa tehdä ehdotuksia, kun taas voit ohjata keskusteluja, saada käsityksiä ja oppia myymään asiakkaillesi paremmin.

Saatat myös olla yllättynyt siitä, mitä asioita ja haasteita käyttäjät tuovat esiin etualalle – olisitko odottanut kaikkia heidän kysymyksiä? Onko joku tuoteyhteisössä parempaa vastausta tai ”hakata” kuin sinä tai myyntitiimisi pystyt tarjoamaan?

4. Varmista parempi laatu

Niin ahkera kuin oletkin, joskus asiat yksinkertaisesti putoavat halkeamien läpi. Saatat puuttua toimitus-, asiakaspalvelu- tai laadunvalvonta-ongelmia. Vaikka ihmiset eivät ehkä kirjoita näistä ongelmista arvosteluissaan, he saattavat todennäköisemmin kertoa tovereilleen foorumin kautta.

Kannusta ystävällistä, avointa ja ennen kaikkea rehellistä ympäristöä foorumillasi ja varo valituksia. Foorumi antaa sinulle erinomaisen alustan anteeksi, olla vuorovaikutuksessa ja korjata mahdolliset ongelmat.

NOPEA VINKKI: Sinun täytyy vahvistaa yhteisön perussäännöt forumillesi ja varmista, että se on turvallinen paikka ihmisille puhua. Varo roskapostittajia, peikkoja ja innostamatonta sisältöä.

5. Käyttäjän luoma sisältö

Vaikka foorumit ovat uskomattomia resursseja kommunikointiin yleisösi kanssa ja asiakaspalveluprosessien virtaviivaistamista, foorumit ovat myös käyttäjien mahdollisuus luovuuteen.

Kun mahdollisuus annetaan, yleisösi voi todella auttaa muotoilemaan sisältöäsi, sosiaalisen median strategiaasi tai todellisia tuotteitasi – yksinkertaisesti rohkaisemalla heitä ilmaisemaan itseään foorumillasi. Tämän auttamiseksi sinun on luotava brändisi ympärille online-yhteisö: sellainen, johon käyttäjät voivat nauttia tekemisistä.

Ajattele Redditiä.

Olennaisesti, Reddit on yksi valtava foorumi, joka kattaa monia eri aiheita ja keskusteluja. Kaikki sisältö on käyttäjän luomaa, luovaa ja yleensä erittäin hauskaa.

Pyydä käyttäjiä puhumaan, anna heille hyvä lähtökohta ja hyödynnä sitten yleisön näkemyksiä. Näet nopeasti, kuinka asiat kärjistyvät ja lähtevät vauhdilla.

Tässä esimerkki AskRedditiltä:

Keskustelufoorumin esimerkki käyttäjän luomasta sisällöstä

6. Ylitä kauppias-asiakassuhde

Toistaiseksi olemme puhuneet yksinomaan siitä, mitä foorumin käyttäjät voivat tehdä sinulle, mutta meidän pitäisi todella miettiä mitä voit tehdä heille.

Foorumin sisältö ei vain päästä sinua asiakkaidesi maailmaan, auttaa sinua korjaamaan ongelmat sisältäpäin ja auttaa johtamaan markkinointistrategiaasi, mutta foorumi voi myös olla ihanteellinen paikka antaa asiakkaille nähdä brändisi inhimillisen puolen..

NOPEA VINKKI: Aitous on yksi huippulaatua, joka houkuttelee asiakkaita tuotemerkkiin. Kun asiakkaat jakavat kokemuksensa kanssasi, he opettavat sinulle, kuinka tehdä tuotteistasi, palveluistasi ja yrityksestäsi parempaa.

Luo aito suhde asiakkaidesi kanssa kertomalla heille kuka olet ja mistä välität. Liiketoimintaympäristössä, jossa tuhansia tuotemerkkejä kilpailee huomioomme, on arvokasta arvoa puhumalla käyttäjillesi ensin ja luomalla suhteita.

Harkitse säännöllisen kysymys- ja vastausketjun aloittamista, jotta käyttäjät saavat lisätietoja brändistä ja sen takana olevista ihmisistä, tai jaa henkilökohtaisempi blogiviesti ja kutsu käyttäjiä keskustelemaan sisällöstä foorumin kautta..

Kuinka lisätä foorumi verkkosivustollesi

Nyt kun tiedät, miksi foorumi on niin tehokas voimavara yrityksellesi, kannattaa ehkä aloittaa tehtäväsi lisätä yksi verkkosivustollesi. HostGator tarjoaa loistavan video-oppaan, kuinka tämä tehdään phpBB, ilmainen ja avoimen lähdekoodin ohjelmisto. Suosittelen, että asennat uuden foorumin verkkosivustosi aliverkkotunnukseen ja kutsut siitä jotain “forum.omaverkkosivusto.com”. Verkkosivustosi tarjoamien automaattiasennusohjelmien avulla foorumin asentaminen verkkosivustoosi on nopeaa ja helppoa.

johtopäätös

Kuten keskustelin, foorumit antavat meille harvinaisen mahdollisuuden olla kaksipuolinen vuorovaikutus asiakkaidemme kanssa. Hyödynnä tämä ja anna käyttäjien tuntea sinut. Loppujen lopuksi on paljon helpompaa tuntea lojaalisuutta henkilölle kuin kasvoton yritys.

Menestyvän digitaalisen markkinoinnin kohdalla on aina hyvä idea saada yleisöstä tietoa. Keskustelufoorumin lisääminen verkkosivustollesi on täydellinen tapa tuntea asiakkaasi, puhua heille ensin ja varmistaa, että asiakaspalvelusi on vakio.

Mutta muista, toisin kuin arvostelut, foorumit toimivat molemmin puolin, joten ole valmis jakamaan, keskustelemaan ja muodostamaan yhteyden käyttäjiisi miellyttävällä tasolla. Luo foorumeillesi rehellinen ympäristö, johon asiakkaasi voivat muodostaa yhteyden, ja käyttäjän ja kauppiaan suhteet kasvavat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map