6 hyödyllistä Facebook-työkalua sosiaalisen median markkinointiin

Löydä Facebookin kuusi suosituinta digitaalimarkkinointityökalua ja kuinka niitä voidaan käyttää parantamaan Facebook-markkinointikokemustasi.


Hyödylliset Facebook-työkalut sosiaalisen median markkinointiin

Kilpailu. Se on tämän päivän markkinointikauden avainsana, ja siihen kaikki ovat osallisina. Sosiaalisen median kanavat, kuten Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, ovat yksinkertaisesti ympäristöjä. Ne ovat yhteinen perusta, jossa kuluttajat ja palveluntarjoajat (yritykset) kohtaavat, paikka, jossa kysyntä vastaa tarjontaa.

Jokainen kunnioitettava kansallinen tai kansainvälinen yritys hyödyntää nyt ainakin sosiaalisen median verkostoa, koska todella, ilman sosiaalisen median markkinointia, yritystä pidetään nykyään todennäköisesti epäilyttävänä.

Facebook on varmasti jättiläinen kala sosiaalisten kanavien meressä. On olemassa lukemattomia sosiaalisen median alustoja, jotka ovat tällä hetkellä aktiivisia verkossa – kukin niistä pyrkii saavuttamaan tietyt tavoitteet, mutta yhtäkään niistä ei voida verrata sosiaaliseen paikkaan, joka mullisti verkkotrendit ja verkkomarkkinat.

Kuinka voit menestyä Facebook-markkinoinnissa?

No, Facebook-markkinointisi suorituskyvyn parantaminen riippuu useammista tekijöistä kuin luulet todennäköisesti kuvittelevan. Onneksi juuri nyt voit löytää paljon apua, jos haluat etsiä sitä.

Apu, josta puhun, tulee digitaalisten työkalujen muodossa parantaaksesi Facebook-markkinointikokemustasi. Pidä näitä työkaluja hyödyllisinä ystävinä tai välttämättöminä resursseina, jotka mahdollistavat kampanjan paremman hallinnan ja laajentamisen.

Digitaalisen markkinoinnin työkalujen edut Facebook-promootiossa

Miksi menestyvimmät markkinoijat, pienet ja keskisuuret yritykset ja yritysjärjestöt käyttävät sosiaalisen median markkinointityökaluja? Koska heillä on hyvin tarkka lopputavoite, ja se on parantaa markkinointikampanjasi laatua ja auttaa siten teitä ja tiimiä tuottamaan parempia tuloksia.

Jokainen työkalu ratkaisee tietyn ongelman. Facebook-markkinoinnissa on paljon “ongelmia” ja haasteita matkan varrella.

Napsauta Tweet

Tässä on joitain etuja integroimalla digitaaliset työkalut Facebook-markkinointistrategioihisi:

 • Ne auttavat ylläpitämään ja parantamaan brändisi tunnettuutta ja mainetta.
 • Ne auttavat hallinnoimaan Facebook-mainoskampanjoitasi (tarjoavat parempia ratkaisuja, ideoita ja aikaa säästäviä ominaisuuksia)
 • Ne auttavat asiakassuhteiden hallinnassa ja parantamisessa.
 • Ne auttavat seuraamaan tapahtumia, sitoutumista ja johtaa – tämä johtaa parantuneeseen sosiaaliseen vastuuvelvollisuuteen.
 • Ne parantavat ymmärrystäsi kohdeyleisöstä tarjoamalla uskomattoman hyödyllisiä oivalluksia tehokkaan seurannansa vuoksi.

Nämä ovat vain joitain etuja, joita Facebook-markkinoinnissa käytettyjen sosiaalisen median työkalujen mukana tulee, mutta löydät enemmän matkan varrella.

Kuusi digitaalista työkalua Facebook-markkinointiin

Jos olet vakuuttunut ja olet valmis ryhtymään toimiin, teemme tämän sinulle helpompaa tarjoamalla sinulle 6 kattava katsaus parhaimpiin Facebook-markkinointityökaluihin. Ota aikaa testata jokainen ja näet kannattaako he investoida ja pitää pitkällä aikavälillä. Aloitetaan.

1. AdEspresso

AdEspresso-näyttökuva

AdEspresso on työkalu, joka on suunniteltu parantamaan maksettuja mainoskampanjoitasi Facebookissa, Instagramissa ja Googlessa. Tarkemmin sanottuna, se on yksi tehokkaimmista ohjelmistoista, joiden avulla voit luoda, hallita ja analysoida mainoskampanjoitasi Facebookissa. Se on myös tehokas vaihtoehto tehdä yhteistyötä asiakkaidesi ja asiakkaidesi kanssa Facebookin kautta, ja uskomaton alusta, joka tarjoaa Facebook-mainontakoulutusta.

Sen avulla voit oppia luomaan, käynnistämään ja optimoimaan Facebook-mainoksia tyhjästä, vaikka et olisi vielä tehnyt sitä aikaisemmin.

Tämä työkalu tarjoaa monipuolisia ratkaisuja useille potentiaalisille asiakkaille. Agentit, verkkokaupat, pienet ja keskisuuret yritykset ja yksittäiset mainostajat voivat hyötyä tämän työkalun ominaisuuksista maksamalla oikeudenmukaisen hinnan vain tarvittavista palveluista.

AdEspressolla on ”Akatemia” -ominaisuus, joka koostuu kymmenistä hyödyllisistä Facebook-markkinointioppaista, jotka voivat todella tehdä aloittelijoista asiantuntijoita. Ne tarjoavat oppaita Facebook-mainosten luomiseen, optimointiin ja seurantaan, ne tarjoavat Google Adwords -mainontaopetusohjelman, Instagram-markkinointikoulutuksen ja paljon muuta.

He monipuolistavat oppimateriaaliaan oppaissa, e-kirjoissa, verkkoseminaareissa ja blogiartikkeleissa. Jokainen tieto on ilmainen.

Viimeiseksi, AdEspresso tarjoaa 14 päivän kokeiluversion kaikille ominaisuuksille (mukaan lukien yksi verkkokauppasivustoille ja yritystoimistoille). Siksi voit vakuuttaa itsesi tämän työkalun hyödyllisyydestä sijoittamatta aluksi rahaa, yrityksesi koosta ja tarkoituksesta riippumatta.

2. Hootsuite

Hootsuite-kuvakaappaus

HootSuite on yksi parhaimmista sosiaalisen median markkinointityökaluista, jotka voivat yksinkertaistaa, mutta samalla tehostaa Facebook-markkinoinnin hallintaa. Hootsuite on niin suosittu, koska se tarjoaa melkein minkä tahansa ratkaisun uskomattoman hyödyllisten hallintaratkaisujen tarjoamiseen mille tahansa sosiaalisen median markkinoijalle, pienyritykselle tai toimistolle, joka etsii palveluitaan.

Ennen kuin esitän tämän työkalun ominaisuuksia, on syytä huomata, että Hootsuite on yksi luotetuimmista yrityksistä Fortune 1000 -pelaajien joukossa. Työkalujen ominaisuudet ovat laajalti käytössä monen miljoonan dollarin yrityksissä, kuten VISA, Monster, Airbnb ja monet muut. Mitä tämä kertoo meille? No, jos menestyneimmät tuotemerkit luottavat siihen, niin meidän kaikkien on harkittava niitä!

Hootsuite sisältää paljon ominaisuuksia, jotka voivat palvella melkein jokaisen markkinoijan tarpeita:

Tämän työkalun avulla voit hallita useita sosiaalisia verkostoja samassa paikassa. Kun olet rekisteröitynyt ja kirjautunut sisään, sinut toivottaa sinut tervetulleeksi yksinkertaisella ja siisti hallintapaneelilla, jonka avulla voit yhdistää siihen Facebook-, Pinterest-, Twitter-, Instagram-, YouTube-, Google+- ja WordPress-tilisi. Kun olet yhdistänyt ne, niiden hallinnasta tulee pala kakkua.

Hootsuite antaa sinulle mahdollisuuden

 • Luo uutta sisältöä,
 • Aikatauluta viestit kalenteriin
 • Vastaa tuotemerkkisi mainitsemiin
 • Löydä laadullinen sisältö, joka voidaan kuratoida
 • Löydä ja seuraa sosiaalisten kanavien kuumin aiheita

Pohjimmiltaan tämä hämmästyttävä sosiaalisen markkinoinnin työkalu antaa sinun tehdä mitä tahansa normaalissa sosiaalisessa kanavassasi yhdestä paikasta, ja se lisää kymmeniä hyödyllisiä ominaisuuksia ja etuja, jotka parantavat kampanjoidesi laatua..

Facebookista Hootsuite antaa sinun ladata (tai ajoittaa) visuaalista sisältöä, kuten Facebook-videoita, Facebook-live-videoita, kuvia, grafiikkaa ja niin edelleen. Hyödyntämällä visuaalista sisältöä parannat todennäköisesti sivusi sitoutumista.

Jos omistat ammattilaisryhmän, joka auttaa sinua sekä sosiaalisen median markkinointitehtävissä että yhdessä oikolukupalvelut, voit yhdistää enemmän Facebook-sivuja (ja muiden sosiaalisten verkostojen sivuja) yhdessä paikassa. Tämä auttaa jokaista yritystä pitämään arkaluontoiset tietonsa turvallisina ja valmiina kuka tahansa tarvitsee.

3. itäminen sosiaalinen

SproutSocial-kuvakaappaus

SproutSocial on jälleen yksi tehokas sosiaalisen median markkinointityökalu, joka lupaa nopeuttaa prosessia puolestasi, auttaa automatisoimaan tehtäviäsi ja tarjota kattavan analyysin Facebook-sivuillesi (ja ei vain). Kuten Hootsuite, Sprout Social integroi enemmän sosiaalisen median verkkoja yhteen paikkaan ja tarjoaa sinulle yksinkertaisen käyttöliittymän, joka lupaa hienoja ominaisuuksia.

Ensinnäkin voimme nähdä, että yritys tarjoaa useita ratkaisuja monentyyppisille yrityksille. Siellä on kolme suurta suunnitelmaa (yritys, virasto, pieni yritys) ja neljä määriteltyä tarvetta (sosiaalinen johtaminen, sosiaalinen markkinointi, asiakaspalvelu, työntekijöiden edustaminen).

Kuten huomaat, voit myös priorisoida sosiaaliset kampanjasi vain yhdessä sosiaalisessa verkostossa, koska tämä työkalu integroituu Twitteriin, Facebookiin, Instagramiin, LinkedIniin ja Googleen+.

Sprout-alusta on suunniteltu palvelemaan neljää sosiaalisen markkinoinnin perustarpetta:

 • Analytics (hienosti suunniteltu ja erittäin hyödyllinen analytiikkavaihtoehto)
 • Sitoutuminen (sillä on täydelliset ominaisuudet, joiden avulla voit seurata sivusi sitoutumista)
 • Kustannustoiminta (yksinkertainen postitusaikataulu & mainoskampanjan hallinta)
 • Kuunteleminen (selvitä trendejä & käytä niitä kampanjoissasi)

Ainoa haittapuoli on, että hinnoittelu on melko mausteista:

 • Premium-paketti (pienin) on hinnoiteltu 99 dollaria kuukaudessa
 • Yrityssuunnitelma (suositeltava) on hintaan 149 dollaria / kk
 • Suuryrityksille suunnatun yrityssuunnitelman hinta on 249 dollaria kuukaudessa

Ennen kuin teet päätöksen, voit kuitenkin nauttia heidän 30 päivän ilmaisesta kokeiluversiosta ja päästä katsomaan itse, kuinka alusta sopii Facebook-markkinointitoimiin.

4. Likeanalyzer

Likeanalyzer on erityinen työkalu, joka käsittelee vain Facebook-sivuja. Tämän työkalun avulla voit seurata ja analysoida jokaisen haluamasi Facebook-sivun yksityiskohtia, mukaan lukien sinun oma. Se toimii kuin “neuvonantaja”, joka lupaa antaa hienoja ehdotuksia, joiden tarkoituksena on optimoida ja parantaa jokaisen olemassa olevan Facebook-sivun suorituskykyä.

Voit käyttää Likeanalyzeria Facebook-sivusi terveystarkastukseen, joten kerää hyödyllisiä oivalluksia sivusi PRO: iin ja CON: iin.

Likeanalyzerin yleisten kommenttien yleiskatsaus

Tämä kuvakaappaus näyttää yleiset kommentit, jotka on liitetty valitsemalleni satunnaiselle sivulle. Tarjolla on enemmän “luokkia”, ja jokaisella niistä on pistemäärä. Pistemäärä määritetään erityisellä pisteytysjärjestelmällä, jonka määräävät useammat tekijät.

Likeanalyzer etusivun esimerkki

Esimerkiksi etusivun osiot ehdottavat syitä, miksi ensimmäisen sivusi elementit ovat hyödyllisiä tai haitallisia.

Muut osiot sisältävät raportteja, joiden perusteella arvioidaan sivusi reagoivuus, sivutiedot, ajoitus ja viestityypit.

Se näyttää hyödyllisiä mittareita, kuten ”Kasvu”, tykkäykset, “Kiinnostavuusaste” ja “Ihmiset puhuvat-tästä-tämä” (PTA). Kun tilastosi näyttävät hyvältä, voit huomata niiden vieressä vihreän merkin. Kun he ovat köyhiä, saat punaisen merkin ja joitain oheisia ehdotuksia sivusi parantamiseksi.

Kuinka voit hyödyntää tätä työkalua tehokkaimmalla tavalla?

Ensinnäkin, tarkista sivusi ja noudata saamiasi parannusehdotuksia. Toiseksi, sinun pitäisi käyttää sitä kilpailun analysointitarkoituksiin. Voit helposti (ja vapaasti) tunnistaa kilpailijoidesi Facebook-sivut ja ymmärtää, missä he menevät pieleen. Voit myös tunnistaa mallit, jotka ovat tehneet kovimmista kilpailijoista onnistuneita.

Käytä Likeanalyzeria usein ja huomaat pian, mikä toimii ja mikä ei, kun on kyse minkä tahansa Facebook-sivun suorituskyvyn parantamisesta. Nauti myös eduista, jotka tietävät, mitä voit lisätä / poistaa, jotta voit ylittää kilpailijasi ja tulla Facebookin suosituimmalle sivulle.

5. Canva

Canvan kuvakaappaus

Kuka ei tiedä Kangas? Olet todennäköisesti kuullut siitä, mutta et koskaan vaivautunut etsimään lisää. No, Canva on välttämätön työkalu jokaiselle Facebook-markkinoijalle tai yrityksen omistajalle. Tämä työkalu on universaali ratkaisu visuaalisen sisällön keräämiseen, luomiseen tai muokkaamiseen sekä verkkosivustollasi että Facebook-sivullasi.

Sosiaalisen median käyttäjät ovat osoittaneet suurta kiinnostusta visuaaliseen sisältöön vuosien varrella. Siksi suuret alustat, kuten Facebook, Instagram ja YouTube, ovat alkaneet priorisoida live-videoita, parantaen niiden näkyvyyttä ja ominaisuuksia.

Canva on täynnä uskomattomia ominaisuuksia, joita jokainen Facebook-markkinoija tai yrityksen omistaja voi hyödyntää sisällön laadun parantamiseksi. Pohjimmiltaan Canva tarjoaa kolme luokkaa suuria ominaisuuksia:

 • Asiakirjatyypit – se sisältää kaikki mahdolliset asiakirjatyypit – voit luoda, muokata ja optimoida niitä kaikkia)
 • Valokuvien muokkaaminen – Canvan suosioon vaikuttavat suuresti heidän kuvankäsittelyominaisuudet, jotka ovat erittäin käteviä jokaiselle henkilölle riippumatta hänen suunnitteluominaisuuksistaan.
 • Graafit – Grafiikka on uusi sisältömuoto, jota arvostetaan sosiaalisten kanavien ympärillä viime vuosien ajan.

Parasta on, että suurin osa Canvan asetteluista ja ominaisuuksista voidaan integroida Facebook-sivusi helposti.

Canvan avulla voit suunnitella ammattitaitoisia Facebook-kansia, luoda uusia viestejä (teksti + kuva) yleisölle, suunnitella Facebook-sovelluksen kannen ja näytön sekä paljon muuta. Ne tarjoavat upeita suodattimia, jotka tekevät valokuvien muokkaamisesta hauskaa. Niiden avulla voit muuttaa kuvien ja tekstien fontteja, taustaa, muotoja ja värejä yksinkertaistetun prosessin avulla.

Jos et voi tai halua käsitellä sisältösi suunnittelua, voit käyttää Canvan markkinapaikkaominaisuutta ja ostaa malleja, valokuvia ja kuvakkeita sosiaalisen median markkinointiyrityksiin. Kuten edellisestä kuvakaappauksesta näet, on olemassa kymmeniä artikkeleita, jotka voi ostaa heti muilta suunnittelijoilta.

6. Toivelauta

Wishpond-kuvakaappaus

Wishpond on erittäin hyödyllinen sosiaalisen median markkinointityökalu, joka on rakennettu kasvattamaan yritystäsi. Pohjimmiltaan Wishpond on markkinointityökalu, joka integroituu kauniisti Facebook-markkinointikampanjoihisi monipuolisten ominaisuuksiensa vuoksi.

Wishpond suunniteltiin alun perin sosiaalisen median kilpailu-ohjelmistoksi (se on edelleen), mutta se on kuitenkin laajentanut käyttökelpoisuuttaan sallimalla markkinoijille:

 • Kehitä kauniita aloitussivuja
 • Luo verkkolomakkeita tyhjästä
 • Luo ja järjestä markkinoinnin automaatio
 • Kehitä ja ylläpidä sähköpostimarkkinointisekvenssejä
 • Rakenna ja pidä johtavia tietokantoja

Mitä en ole maininnut, on # 1 -ominaisuus, kilpailut & Tarjousten näkökulma heidän palveluihinsa. Wishpond tarjoaa ammattimaisesti suunniteltuja malleja 9 erityyppiselle Facebook-kampanjalle. Tässä on erityyppisiä kilpailuja, jotka voidaan käynnistää Facebook-sivulla:

 • arvontoihin
 • Bonuskilpailu (palkitse ylimääräiset merkinnät ihmisille, jotka jakavat eniten sisältöäsi)
 • Valokuvakilpailut (kerätä & palkita käyttäjän luoma sisältö)
 • Äänestyskilpailut (auttavat sitoutumaan ja tavoittamaan)
 • Suosituskilpailut (voit järjestää kilpailuja, joiden avulla ihmiset voivat pyytää ystäviä bonuksista)
 • Kuvatekstikilpailu (rohkaise fanejasi laittamaan kuvateksti valokuvalle mahdollisten palkintojen saamiseksi)
 • Videokilpailut (rohkaise seuraajia jakamaan videosisältöä kanssasi)
 • Kupongikilpailut (klassinen kuponkijärjestelmä, joka johtaa suurempaan sitoutumiseen ja lisääntyneisiin viittauksiin)

Hinnasuunnitelman osalta oletan, että perussuunnitelma (49 dollaria) on käypä hinta kaikista niiden tarjoamista hyödyllisistä ominaisuuksista. Jos yrityksesi tarvitsee järjestää kilpailuja säännöllisesti, suosittelen, että siirryt suosittelemaan ”Kaikki mitä tarvitset” -suunnitelmaan, jonka avulla voit jatkuvasti testata sisältöäsi, käyttää Javascript-koodia, hallita rajoittamatonta käyttäjätiliä ja useimpia Tärkeää on, että tuet enintään 2 500 johtoa kuukaudessa.

takeaways

Olitpa pienyrityksen omistaja, yrityksen toimitusjohtaja tai verkkomarkkinoija, sinun on tunnustettava nykypäivän digitaalisen markkinoinnin työkalujen hyödyllisyys ja todelliset hyödyt. Jokainen työkalu ratkaisee tietyn ongelman. Facebook-markkinoinnissa on paljon “ongelmia” ja haasteita matkan varrella.

Lisäksi huomion ja budjetin sijoittaminen Facebookin automaatiotyökaluihin on todella mahtava kompromissi. Investoit rahasi periaatteessa kerran (tai joka kuukausi / vuosi), ja saat etuja koko ajanjaksolle. Aika, jonka säästät hyödyntämällä sovelluksia, tuo varmasti paremman sijoitetun pääoman tuottoprosentin, koska käytät enemmän aikaa erilaisten tavoitteiden saavuttamiseen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map