5 yksinkertaista vaihetta uskomattoman näyttelijän verkkosivuston luomiseen

Kuinka luoda omat verkkosivustosi näyttelijäuran lisäämiseksi & vaikuta casting-ohjaajia. Opi tekemään se “itse” ilmaisilla näyttelijöiden verkkosivustojen malleilla & esimerkkejä.


Kuinka tehdä näyttelijäsivusto

Näyttelijänä on erittäin tärkeää, että teet loistavan ensivaikutelman sekä offline- että online-tilassa. Jos olet tosissasi näyttelijäurallasi, tarvitset verkkosivuston esitelläksesi työsi. Sekä edustajat että casting-ohjaajat tarkastelevat ja jakavat näyttelijöiden verkkosivustoja. Se on tehokas alusta, jonka avulla voit muokata mainetta ja tulevaisuutta. Tässä artikkelissa näytämme sinulle, kuinka voit tehdä upean näyttelijäsivuston itse, ilman mitään koodausta tai teknistä tietotaitoa!

Voivatko näyttelijät luoda oman verkkosivuston? Joo!

Ammattimaisen web-suunnittelijan palkkaaminen on usein poissuljettua monille toimijoille vasta alkamassa, koska tämä voi olla erittäin kallis ja tarpeeton reitti. Räätälöity verkkosivusto voi maksaa paljon yli 2000 dollaria, missä voit tehdä itsesi ilmaiseksi (käyttämällä verkkosivustojen rakentajaa, johon pääsen hetkessä)!

Voit todennäköisesti löytää verkossa freelance-suunnittelijan, joka on valmis tekemään yhden vähemmällä, mutta miksi et yritä tehdä sellaista itse ja säästää rahaa joihinkin näyttelijäluokkiin ?! Monet pyrkivät näyttelijät tekevät virheen olettaen, etteivät he pysty rakentamaan itseään tai tuntemaan painostustaan ​​palkata web-suunnittelijaa, jota heidän edustajansa tai toimiva valmentaja suosittelee. Ammattinäyttelijöiden verkkosivustojen tekeminen on kuitenkin helpompaa ja nopeampaa kuin luulet.

NOPEA VINKKI: Näyttelijäuran ammattilaisverkkosivuston tekeminen on jotain, jonka voit tehdä itse! Vältä huijaamista maksamaan edustajallesi tai valmentajallesi tuhansia dollareita yksinkertaisesta verkkosivustopaketista!

Oman näyttelijän verkkosivuston luominen tyylisi mukaan

Paras tapa näyttelijälle luoda oma verkkosivusto on käyttää verkkosivustojen rakentajaa, kuten Wix. Verkkosivun rakentajat tarjoavat sinulle kaiken tarvittavan, jotta voit helposti luoda oman näyttelijäsivustosi. Se on hieno työkalu, koska sinun ei tarvitse tietää mitään ohjelmointi- tai koodaustaitoja! Se vie vielä aikaa ja omistautumista, mutta se voidaan helposti tehdä itse. Suosittelen katsomaan koko videosarja-oppaamme.

Joitakin pikatoimittajan verkkosivustoesimerkkejä

Wix on suosittu valinta näyttelijöille, malleille ja esiintyjille. Alla on lueteltu esimerkkejä näyttelijöiden verkkosivustojen malleista, joiden avulla voit aloittaa:

Esimerkki näyttelijän verkkosivumallista # 1
Tämä malli noudattaa perinteisempaa lähestymistapaa. Se on suora, yksinkertainen ja tehokas.

Näyttelijän verkkosivumalli

Esimerkki näyttelijän verkkosivumallista # 2
Tämä malli on sisällöltään samanlainen, mutta tarjoaa täysin erilaisen suunnittelun.

Näyttelijän verkkosivustoesimerkki

Esimerkki todellisen näyttelijän verkkosivustosta, jossa on räätälöity malli
Alla on suuri esimerkki näyttelijä Olga Elliotin tekemästä todellisesta sivustosta. Kuten huomaat, tämä malli on täysin räätälöity ja hän on tehnyt hienoa työtä tehdäkseen siitä oman.

Näyttelijän verkkosivustoesimerkki

Sinun tulisi pyrkiä tekemään jotain vastaavaa verkkosivustollesi, jossa otat jo olemassa olevan mallin ja muokkaat sen sitten täysin, jotta siitä tulee oma..

MUISTAA: Mallit on suunniteltu etukäteen antamaan sinulle lähtökohta. Käytä luovuuttasi mukauttaaksesi ne täysin omaan tuotemerkkiisi & tyyli!

Kuinka aloittaa näyttelijän verkkosivusto!

Tässä on 5 yksinkertaista vaihetta aloittamiseen verkkosivustollasi:

1. Valitse oikea malli

Ensimmäinen askel on valita hyvä malli verkkosivustollesi. Tämä on verkkosivustosi suunnittelu. Tutustu Wixin tarjoamiin verkkosivusto malleihin ja etsi näyttelijä- / malli-aiheinen malli. Valitse persoonallisuutesi ja luovan tyylisi mukainen. Muokkaa sitten sitä omilla valokuvilla, kelalla, tekstillä ja muulla. Pidä mielessä, että nämä mallit ovat täysin muokattavissa ja vähän luovuudella – voit todella tehdä niistä ainutlaatuisia ja suunnitella sen sopimaan omalle persoonallisuudellesi.

2. Rekisteröi verkkotunnus

Seuraavaksi haluat rekisteröidä verkkotunnuksen ja linkittää sen verkkosivustollesi. Verkkotunnuksesi nimi on verkkosivustosi osoite. Mutta se on myös paljon muuta. Oman verkkotunnuksen omistaminen on tapa rakentaa online-tuotemerkki, saada nimesi ulos ja erottaa itsesi. Yritä pysyä valinnassa valitsemalla oma nimesi tai vaiheesi nimi. Esimerkiksi johndoe.com. Jos joku muu on jo ottanut nimesi .com-version, voit aina etsiä .me tai muu TLD. Lisäksi, jos nimesi on pitkä tai vaikea tavuttaa, kannattaa ehkä harkita lyhyemmän version luomista. Kun olet löytänyt oikean verkkotunnuksen itsellesi, osta se ja pidä se! Teknisesti et voi ostaa verkkotunnusta (vuokraat ne määräajaksi), mutta varmista, ettet anna sinun mennä. Se on osa tuotemerkkiäsi nyt!

3. Luo yrityksen sähköpostiosoite

Kun olet rekisteröinyt verkkotunnuksesi ja linkittänyt verkkosivustosi, haluat luoda sen kanssa sähköpostiosoitteen yritykselle. Esimerkki tästä olisi [email protected] Voit luoda uuden sähköpostiosoitteesi helposti Wixissä siirtymällä verkkotunnuksiin & mail”. Vaikka sinun on aina lueteltava edustajan yhteystiedot casting-ohjaajalle, saatat silti mieluummin kertoa muille, kuinka he voivat tavoittaa sinut henkilökohtaisesti. Tästä eteenpäin voit vihdoin lopettaa vanhan Gmail-sähköpostiosoitteesi käytön ja käyttää uutta, yrityksesi!

4. Lisää välttämätöntä sisältöä sivustoosi

Seuraavaksi sinun on täytettävä verkkosivustosi asianmukaisella sisällöllä. Tämä tarkoittaa kaikkia asiaankuuluvia tietoja, jotka haluat näyttelijöiden johtajien, edustajien ja kenenkään muun näkevän. Muista, että verkkosivustosi on yksi tärkeimmistä alustoista työsi esittelyyn ja maineesi muokkaamiseen – ja onneksi tämä on jotain, josta sinulla on täysi määräysvalta. Varmista, että lisäät parhaat päänkaappauksesi, esittelykelan, jatkamisen, bio, valokuvat, videot ja paljon muuta.

5. Optimoi uusi verkkosivustosi hakukoneille

Nyt kun verkkosivustosi on aika paljon tehty, haluat sen näkyvän Googlessa & Bing, kun ihmiset etsivät nimeäsi. Jotta tämä tapahtuisi, sinun on aloitettava SEO (hakukoneoptimointi) suorittaminen verkkosivustollasi.

johtopäätös

Ja se on 5 yksinkertaista vaihetta uskomattoman näyttelijäsivuston rakentamiseksi! Luovan alan ammattilaisena tarvitset verkkosivuston, joka todella kuvastaa kuka olet ja mitä teet. Muista mukauttaa malli ja suunnitella se vastaamaan persoonallisuutta. Onnea, erehty, tarkoitan ”murtaa jalka” uuden verkkosivustosi kanssa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me