5 edullista paikkaa hankkia räätälöity logo

Hanki logo verkkosivustollesi & liiketoimintaa oppimalla minne voit löytää & vuokrata ammattimaiset logosuunnittelupalvelut & paketit budjettiin.


Mistä saada mukautettu logosuunnittelu

Brändisi identiteetissä ei ehkä ole merkkiä suurempi kuin sen logo. Yksinkertainen, symbolinen ja mieleenpainuva – logosi on yleisölle kriittinen ensimmäinen vaikutelma. Brändisi ja arvojesi julkisena kasvona logon tulee herättää kaikki mitä sanottavaa siitä, kuka olet, mitä tarjoat ja kenelle palvelet – ja sen on tehtävä se kaikki tavalla, joka on erehtymätön ja joka heti tunnistetaan sen viesti.

Kun varjolla on niin paljon, miten varmistat, että oma logo vastaa näitä korkeita odotuksia? Useimmille yritysomistajille oman logon suunnittelu ei ole yksinkertaisesti mahdollista eikä suositeltavaa (ellet ole jonkinlainen suunnittelija tai taiteilija). Sinun on varattava tarpeeksi varoja palkata logosuunnittelupalvelu tai pelata sitä säästäväisesti ja uskoa budjettikeskeinen freelanceri työhön. Tässä artikkelissa kerrotaan parhaista paikoista, joihin voit mennä ostamalla yrityksellesi logon, jotta voit päättää, mikä sopii yrityksesi tarpeisiin ja kuinka paljon olet valmis investoimaan.

Mistä saada ammattimainen logosuunnittelu?

Suorita minkä tahansa tyyppinen Internet-haku ”mukautetulle logosuunnittelulle”, ja sinulla on edessään satoja tuhansia vaihtoehtoja itsensä julistamilta logosuunnitteluyrityksiltä ja freelancereilta ympäri maailmaa. Jotkut heistä saattavat olla aikaasi arvoisia; suurin osa heistä ei ole. Nälkäisten suunnittelijoiden villi vimma siellä voi saada ylivoimaisen prosessin seulomaan ja valitsemaan hyvät. Onneksi olemme laatineet luettelon paikoista, joiden pitäisi olla ensimmäinen pysähdyspaikka etsiessäsi sopivaa suunnittelijaa työlle. Jokaisella on vahvuutensa ja syyt harkita; joten pienellä etsivätyöllä sinun pitäisi pystyä tekemään tietoinen päätös siitä, mikä myymälä on yrityksellesi paras.

1. 99suunnittelu

Paras paikka hankkia mukautettu logo # 1 - 99Designs

Suurin veto 99designin käytöstä logon suunnittelun ulkoistamisessa on suuri määrä vaihtoehtoja, jotka sinulla, asiakkaallasi on. Heidän palvelu työskentelee mielenkiintoisella tavalla: sen sijaan, että valitsisit yhden suunnittelijan – joka voi tarjota tai ei välttämättä tarjoa sinulle sopivaa logoa -, sinulle annetaan kymmeniä potentiaalisia valmiita logoja suunnittelijoilta, jotka kaikki kilpailevat hyväksyntääsi . Tarjottujen vaihtoehtojen lukumäärä ja niiden laatutaso riippuvat siitä, mihin hinnoittelutasoon olet valmis investoimaan.

Tämä on loistava palvelu, joka on kattava resurssi tuotemerkkisi logon kehittämiselle. 99designs tarjoaa laajan suunnittelijaryhmän eri puolilta maailmaa ja helpottaa vuokrausprosessia varmistaaksesi, että oikea logo löytää tiensä silmiin. Heidän henkilöstön asiantuntijat tarjoavat jopa suunnittelukonsultaatioita, jos tarvitset apua brändisi suunnittelun suunnan määrittämisessä. Ja rahat takaisin -takuun myötä on vaikea mennä pieleen laadukkaan, arvokkaan työn löytämisessä.

Kuinka se toimii

Pohjimmiltaan olet luomassa viikon mittaisen suunnittelukilpailun, jossa annat tietoa yrityksestäsi ja etsimästäsi, sitten suunnittelijat kaatavat ja lähettävät huomionsa logoon. Voit arvioida, kommentoida ja tehdä ehdotuksia koko viikon ajan, kunnes täydellinen logo on suunniteltu. Voittajalogosta vastaava suunnittelija vie sitten kotiin ennalta jaetun rahapalkinnon, ja sinä kävelet pois uuden logon kanssa.

2. Logojoy

Paras paikka hankkia mukautettu logo # 2 - LogoJoy

Logojoy rakentaa brändin logon rakentamiseen itseäsi. No … tavallaan. Kyllä, sinä olet ainoa liikkeellepaneva voima määrittäessäsi logosi yleistä estetiikkaa – mutta todellinen raskas nosto tapahtuu suunnittelijoilla, jotka ovat jonkin verran… keinotekoisia. Se on robotteja. Okei, ei ehkä ihmisen syövät, sci-fi-tyyppiset robotit – mutta brändisi imago on varmasti tekoälyn käsissä mieluummin kuin liha-luuston suunnittelijan orgaaninen intuitio.

Tulevaisuus on nyt. Teknologia sulautuu taiteeseen luomaan palvelun, joka tekee yrityksen omistajalle hauskaa hallita logon suunnitteluprosessia. Logojoy käyttää edistyneitä algoritmeja ja teknisiä velhoja tuottaakseen lukemattomia logoja sinulle lennossa, missä voit sitten kävellä pois lopputuotteen avulla alle sata taalaa. Pienellä ylimääräisellä rahalla voit jopa saada tosielämän ihmiset osallistumaan yhden tunnin suunnitteluneuvotteluun. Kaiken kaikkiaan se on melko uusi lähestymistapa DIY: n valtuuttamiseen, ja joka tosin voi (toisinaan) tuottaa vaikuttavia tuloksia.

Kuinka se toimii

Aloitat antamalla yrityksellesi nimen. Jotta suunnittelualgoritmit tietäisivät aloittamista, sinulle esitetään ensin monia olemassa olevia logomerkkejä, ja sinun on valittava viisi tai enemmän, jotta ne parhaiten ilmentävät etsimääsi estetiikkaa. Sen jälkeen sinulle annetaan heti kymmeniä kymmeniä valmiita vaihtoehtoja. Suosikki niistä, joista pidät; ohita ne, joita et halua. Prosessia jatketaan hiottamalla oikea malli edelleen fontin, kuvakkeen ja värin valinnan avulla. Tämän jälkeen sinulle esitetään uusi kiiltävä logosi ja kaikki tarvitsemasi hyödykkeet – kaikki edulliseen hintaan!

3. Upwork

Paras paikka hankkia mukautettu logo # 3 - Upwork

Upwork on maailman suurin online-freelance-alusta palveluille, jotka vaihtelevat copywritingista web-kehitykseen, ja isännöi satoja tuhansia logosuunnittelijoita, joista valita. Upwork on pohjimmiltaan yhdyskäytävä, jonka avulla voit yhdistää sinut yhdessä suhteessa freelanceriin. Kaikki maksutapahtumat ja lailliset asiat hoidetaan Upworkin alustan kautta. sen jälkeen on täysin sinun päättää, mitkä olet valmis käyttämään logoon, milloin haluaisit sen aiheutuvan, ja kuka työhön oikean henkilön perustuu heidän tarjoamansa portfolion ja tarjouksen perusteella.

Kuinka se toimii

Kirjaudut ensin asiakastilille, jossa voit vapaasti lähettää töitä niin monelle palvelut sinun täytyy täyttyä. Kuvaile työtehtävässäsi riittävästi suunnittelun vaatimukset ja kaikki muu, joka auttaa freelancereita lähettämään yksityiskohtaisimmat mahdolliset ehdotukset. Päätä tietty määrä budjettiasi, jos haluat maksaa tunti- tai kiinteämääräisen summan ja haluatko houkutella aloittelijaa, keskitason vai asiantuntijaa suunnittelijaksi työhösi. Viimeinkin vaikka tarkat sopimuksen yksityiskohdat selvitetään sinun ja valitsemasi freelancerin välillä. Voit yleensä saada 20-50 ehdotusta logosuunnittelukokoelmasta, jossa voit haastatella parhaat ehdokkaat Upworkin integroidun ääni- ja tekstijärjestelmän kautta.

Suunnittelijan valinnan jälkeen sopimus alkaa, ja odotat sitten freelanceria lähettämään hänen työnsä. Parhaat kokemukset saadaan hyvästä viestinnästä, joten varmista, että olet valmiina vastaamaan helposti kaikkiin suunnittelijan esittämiin kysymyksiin. Kun suunnittelija toimittaa logon hyväksyttäväksi, voit halutessasi hyväksyä työn sellaisenaan tai jatkaa prosessia uusintojen avulla. Kun kaikki on onnellinen, sopimus päättyy ja maksat sovitun summan logosta. Lopuksi kirjoitat lyhyen katsauksen freelancerista, joka lasketaan heidän julkiseen luottoluokitukseensa, joka voi joko auttaa tai estää tulevaa työn hankintaa. Huomaa kuitenkin, että freelancer kirjoittaa myös arvion sinusta – joten ammattitaito ja kohteliaisuus ovat tärkeitä ylläpitää koko prosessin ajan, koska kielteiset arviot voivat vaikuttaa kykyynsi ulkoistaa työtä uudelleen alustalla.

4. DesignCrowd

Paras paikka hankkia mukautettu logo # 4 - DesignCrowd

Toinen suuri freelance-taiteilijoiden yhteisö, DesignCrowd on koti yli 500 000 suunnittelijalle ympäri maailmaa. Hyvin samanlaiset kuin 99designs, nämä freelancerit kilpailevat mahdollisuudesta, että valitset heidän logon lähettämisen kymmenistä, jotka saat työtä varten. Missä asiat eroavat hiukan toisistaan, on hinnoittelun joustavuus; et ole lukittu asetettuun hintatasoon, mutta voit päättää budjettiasi vastaavasta määrästä. On joitakin lähetysmaksut, niin, niin se tekijä, että koko investointisi.

Voit antaa suunnittelijoiden tulla luoksesi tai jos olet aktiivinen ja haluat löytää parhaan freelancerin itse, siellä on haettavissa oleva tietokanta salkkuista, joihin voit kutsua suunnittelijan työhösi. Esitysten runsaus, hinnoittelun joustavuus ja rahojen palautustakuu tekevät DesignCrowdista kelvollisen paikan hankkia logo, joka täyttää kaikki vaatimukset.

Kuinka se toimii

Lähetä logo-toiveesi suunnitteluohjeeseen, joka hahmottelee tarvitsemasi tiedot, työllesi varatun budjetin ja sisältää hyödyllisiä tietoja, joiden avulla suunnittelijat voivat hioa logon oikeaan lähestymistapaan. Pyynnöt tullaan sitten sisään ja 3, 5 tai 10 päivän kilpailun määräajan päättyessä valitset voittajan. Täydet tekijänoikeudet ja mallioikeudet luovutetaan sitten.

Fiverr

Paras paikka hankkia mukautettu logo # 5 - Fiverr

Ah, Fiverr. Freelancer-markkinapaikka, josta olet todennäköisesti jo kuullut niin paljon. Se on tehnyt melkoisen splashin verkkoyhteisöjen keskuudessa totta itselleen -hintaan. Jotkut ylistävät tätä liiketoimintamallia; muut ovat ei niin innokas. Huolimatta freelancereiden kiistakysymyksistä, tämäntyyppinen palvelu hyötyy todella sinä, asiakas. Yritykselle, jolla on tiukat budjetit, ei oikeastaan ​​ole parempaa paikkaa kääntyä.

Kun päätät mennä Fiverrin kanssa, sinun on todella ymmärrettävä, mihin olet joutumassa. Ei, kaikki ei ole vain 5 dollaria (jotkut logot voivat maksaa sinulle jopa 20 dollaria, ehkä jopa 100 dollaria!), Mutta tämä on selvästi resurssi, jossa monet suunnittelijat ovat valmiita työskentelemään erittäin alhaisilla palkoilla. Tämä tarkoittaa, että he ovat joko kokemattomia tai asuvat maassa, jossa 5 dollaria menee paljon pidemmälle kuin kehittyneissä maissa. Jotkut näistä suunnittelijoista voivat tarjota sinulle vaikuttavan, ammattitaitoisen työn. Se on kuitenkin täällä vähän ilmaista kaikille, joten varoita siitä, että saat usein juuri sen, minkä maksat. Sinun tulisi myös olla varovainen plagioidun työn suhteen, koska jotkut petolliset freelancerit yrittävät tehdä nopean vastineen varastamalla muiden malleja.

Kuinka se toimii

Fiverr tarjoaa intuitiivisen ja hyvin suunnitellun hakukoneen, joka kaventaa suunnittelijat nopeasti sinulle joidenkin valittujen parametrien perusteella. Heidän verkkosivustonsa mukaan nopein tapa löytää täydellinen suunnittelija on ensin valita haluamasi logosuunnittelutyyli (litteä, käsin piirretty, vintage jne.), Sitten kirjoittaa budjettialueesi ja lopulta ehdotettu määräaika. Sitten sinulle esitetään laaja luettelo suunnittelijoista, joita seulotaan, heidän portfolionsa perusteella. Jokaisella suunnittelijalla on oma profiilisivu, jossa he yksityiskohtaisesti ilmoittavat hinnoittelupakettinsa, jotka voivat yksittäisestä riippuen vaihdella toimitusaikojen, tarkistusten lukumäärän ja suunnittelun toimitukseen sisältyvien lähdetiedostojen kanssa. Kun löydät haluamasi freelancerin, tilaa vain haluamasi paketti ja suunnittelija lähtee töihin. Jos kaikki menee hyvin, sinulle annetaan sitten hämmästyttävä (ja edullinen!) Logo, joka ylittää villeimmätkin unelmasi. Nyt voit elää onnellisena ikuisesti.

Mitä logosuunnittelupalvelut yleensä maksavat?

Mukautetun logon suunnittelu

Tämä on kysymys, josta olet todennäköisesti eniten huolissasi – ja on vaikea määrittää, minkä logon arvon pitäisi olla. Markkinointi- ja suunnittelukustannukset voivat olla melko korkeat, ja sellaisena tämä on usein alue, jolla taitava yritysomistaja yrittää leikata nurkkaa tai tehdä sen itse. Joissakin tapauksissa tämä voidaan tehdä onnistuneesti, mutta älä anna logon harhaanjohtavaa luontoa huijata sinua: hyvän ajatteluun liittyy paljon ajattelua ja huolenpitoa. Älä odota maailman suurinta logoa vain muutamalla taalalla. Mutta voit myös hengittää helposti tietäen, että logobudjetti on saatavana melkein kaikille.

Kaiken kaikkiaan, hyvästä logosta maksettava keskimääräinen hinta on mistä tahansa $ 200-1000.

Ainakin pienempi ja saatat joutua vaaraan päätyä johonkin, joka tekee enemmän haittaa kuin hyötyä tuotemerkillesi. Enemmän kuin mitä, ja voisit rehellisesti sanoa, että kulutat liian paljon, jos olet vain pieni yritys.

TIESITKÖ? Kuuluisa Nike swoosh -logo tilattiin vuonna 1971 vain 35 dollarilla. Mutta mitä teki Pepsi maksaa heidän logonsa uudelleensuunnittelusta vuonna 2008? Miljoona dollaria!

Kuinka paljon aikaa kuluu tekemiseen?

Siellä on runsaasti suunnittelijoita – etenkin Fiverrissä -, jotka lupaavat kykenevänsä tekemään sinulle valmista logon alle 24 tunnissa. Vaikka tämä ei ole välttämättä mahdotonta, sen pitäisi todennäköisesti nostaa punainen lippu sinulle. Mitä laatutasoa voi odottaa niin nopealta käännelöltä? Logosuunnittelu ei ole asia, joka voidaan pilkata muutamassa minuutissa. Suunnittelijan on tutkittava ja ymmärrettävä yrityksesi. Heidän on perehdyttävä markkinoihisi. Heidän on tehtävä koulutettu päätös siitä, mitkä värit, symbolit ja fontit herättävät parhaiten brändisi ytimen. Tämä ei ole pieni feat.

Älä odota, että suunnittelijasi saa sen oikein myös ensimmäisen kerran. Revisiointi on välttämätöntä kaikelle luovalle työlle, mutta erityisesti logosuunnittelu vaatii erittäin hienoja säätöjä. Logot eivät ole luonteeltaan muuta kuin symboleja. Ja symboleissa on suuri voima – visuaalisesti, psykologisesti ja alitajuisesti. Pidä tämä mielessä tarkistusprosessin aikana: Symbolin pienin muutos voi muuttaa sen merkityksen täysin, joten ota tarvittava aika varmistaaksesi, että logosi tarkoitus on selkeä ja tarkoitus.

Sanottuani kaiken tämän, 1-2 viikkoa on todennäköisesti oikea aika suunnittelun mahdollistavalle logolle saamiseen. Jos kestää yli kuukauden, kannattaa ehkä kirjautua sisään ja varmistaa, että suunnittelija ei ole nukkumassa työssään …

ALAKOHTA: Jokainen yrityksen omistaja haluaa säästää rahaa missä vain voi – ja logon käyttöönotto ei saisi rikkoa pankkia kokonaan. Mutta se on tärkeä tuotemerkillesi! Koska sinulla on niin paljon ratsastusta yrityksesi oikean esittämisen suhteen, muista olla harhauttamatta tätä sijoitusta. Älä kiirehdi tai jätä laiminlyötyä prosessia äläkä unohda sen merkitystä. Ja kiitos: ÄLÄ osta 5 dollarin logoa. Älä vain.

johtopäätös

Internet on täysin muuttanut logosuunnittelun maisemaa. Yritysten ei enää tarvitse etsiä suuria markkinointitoimistoja tuottamaan yrityksensä logoa; lahjakkuuspohja ja resurssit ovat nyt helposti saatavillasi – usein tulevat suoraan sinulle vastaamaan puheluun. Voit silti maksaa premium-hinnat, jos haluat, mutta siellä on kirjaimellisesti miljoonia kykeneviä freelancereita, jotka voivat tehdä sinulle arvokkaan logon kohtuulliseen hintaan. Ja viiden yllä mainitun resurssin avulla logon käyttöönottoprosessi on nyt mahdollisimman yksinkertainen ja luotettava.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map