13 kätevää kuvanpakkaustyökalua sivustoosi

Luettelo helppokäyttöisistä kuvan pakkaustyökaluista, joiden avulla voit optimoida grafiikkaa irtotavarana sivun latausnopeuden saavuttamiseksi & parempi käyttökokemus.


Paras kuvakompressori tiedoston koon pienentämiseen

Kuvat voivat luoda tai rikkoa verkkosivuston. Olemme jo julkaissut hienon viestin siitä, kuinka luoda upea visuaalinen sivustoosi käyttämättä Photoshopia (jos et ole graafisen suunnittelun ammattilainen). Se keskittyy siihen, miten luoda kuvia, mutta ei miten pakata niitä.

Nykyään sinun on pidettävä ihmisiä kiinnostuneina ja kiinnostuneita sisällöstäsi, mutta kun kuluttajien huomioväli vähenee päivä päivältä, tämä voi olla hankalaa. Varsinkin kun peität verkkosivustosi kuvina siinä toivossa, että se houkuttelee ihmisiä sisään vain huomatakseen, että he hidastavat sivustosi latausaikaa huomattavasti.

Pitele kuitenkin tiukasti, koska ratkaisu on olemassa. Kuvien pakkaus on ehdottoman välttämätöntä varmistaa verkkosivustosi latautuminen nopeasti – mikä johtaa onnellisempiin verkkosivustojen kävijöihin ja, ergo, lisää asiakkaita! Palatkaamme!

Miksi sinun pitäisi pakkaa kuvia automaattisesti?

Kuvien pakkaaminen nopeutta varten

Tutkimukset ovat osoittaneet, että sinulla on kolme sekuntia vaikutuksen tekemiseen ihmisille, jotka laskeutuvat verkkosivustollesi – sen jälkeen noin 40% napsauttaa ja yrittää muualla.

Jos haluat tarkastella sitä muuntokursseina, se tarkoittaa, että jopa mittava yhden sekunnin viive sivun vastauksessa voi johtaa 7% vähemmän tuloksia. Jos ylläpidät verkkokauppasivustoa, joka tuottaa 100 000 dollaria vuodessa, tämä yhden sekunnin viive voi mahdollisesti maksaa sinulle 7000 dollaria menetyksestä joka vuosi. Kuvittele nyt kahden sekunnin viive!

TIESITKÖ? Noin 47% kuluttajista odota verkkosivun latautuvan enintään 2 sekunnissa! Siksi verkkosivuston nopeuden optimointi on niin tärkeää.

Kyllä, kuluttajilla on yhä korkeammat odotukset sivun tehokkuudesta – mutta he eivät ole ainoita. Google on ilmoittanut, että sivun nopeus on yksi monista tärkeistä tekijöistä, jotka määrittävät sivustosi sijainnin hakukoneiden tuloksissa.

Pakattujen kuvien ottaminen ei takaa parempaa sijoitusta, mutta se parantaa käyttökokemusta ja nopeuttaa sivustoasi, mikä lopulta lisää suosikkisi Google-silmissä – tilanne on win-win..

NOPEA VINKKI: Käytä Google PageSpeed ​​Insights -työkalu kopioida ja liittää URL-osoitteesi ja nähdä, mitä Google sanoo verkkosivusi latausajasta.

Puhutaanpa automaattisista pakkaustyökaluista

Joten nyt kun tiedät, miksi sinun täytyy pakkaa kuvia, MITEN voit jatkaa sen tekemistä?

Kuvien pakkaamiseksi on olemassa muutamia tapoja – esimerkiksi Web-sovelluksen, ladattavan ohjelman tai laajennuksen kautta CMS: ssä. Olemme koonneet luettelon markkinoiden suosituimmista automaattisen puristuksen työkaluista jokaiselle menetelmälle.

parhaat kuvanpakkaustyökalut

Web-sovellukset

Web-sovellukset ovat nopeita ratkaisuja kuvien pakkaamiseen ja ovat käteviä, koska sinun ei tarvitse asentaa mitään tietokoneellesi tai verkkosivustoosi. Sen sijaan voit kerätä valokuvia ja ladata ne verkkosovellukseen ja ladata sitten pakatut kuvat takaisin. Katsotaanpa joitain parhaista kuvien pakkaamisen verkkosovelluksista:

1. ImageResize

ImageResize on online-kuvanpakkaustyökalu, joka pakata sekä PNG- että JPG-kuvat. Työkalu käyttää tappiollista algoritmia, joka pienentää dramaattisesti kuvatiedoston kokoa säilyttäen samalla kuvanlaadun. Testaus on tuottanut pakkauksen jälkeen 60 – 80% koon säästöä. Tiedoston kokorajoitusta ei ole, ja voit pakata jopa 20 kuvaa kerrallaan. Pakatut tiedostot voidaan ladata suoraan tai zip-tiedostona.

2. TinyPNG

TinyPNG on yksi vanhimmista kuvanpakkaussovelluksista verkossa. Sen avulla voit lähettää 20 kuvaa kerrallaan – ja pakattujen kuvien laadussa ei ole juuri eroja. Sovellus ottaa 24-bittisen PNG-tiedoston ja muuntaa sen helposti 8-bittiseksi indeksoiduksi värikuvaksi, optimoimalla sen noin 50-80% prosessissa.

3. Kompressori.io

Yksi markkinoiden uudemmista verkkosovelluksista on Compressor.io. Yksi parhaimmista asioista tässä vaihtoehdossa on helppo seurata ja uskomattoman moderni käyttöliittymä – se tekee kuvien pakkaamisesta todella hauskaa. Compressor.io antaa sinun viedä pakatut kuvat Dropboxin tai Google Driven kautta, joten sinulla on aina ne käsillä.

kuvanpakkauslaatu ennen ja jälkeenKuvien pakkauslaadun ja koon pienentäminen ennen ja jälkeen Compressor.io: lla

NOPEA VINKKI: Kuvien, joissa ei ole tekstiä, kompressoidaan paremmin ja saadaan korkealaatuisempi kuva kuin tekstillä.

4. Kraken.io

Kuten useimmat automaattisen pakkauksen verkkosovellukset näinä päivinä, Kraken voit pakata useita tiedostoja kerralla helppokäyttöisellä vetämällä ja pudottamalla -menetelmällä. Kun ne kaikki on pakattu, voit ladata kaiken .zip-tiedostoksi yhdellä napsautuksella.

5. OptimiZilla

Kanssa OptimiZilla, sinulla on mahdollisuus pakata kuviasi järjestelmään lataamasi laatutason perusteella. Se antaa heti esikatselun, jonka avulla voit vertailla edeltäjää ja jälkeen ja säätää haluamasi pakkaustason tulosten perusteella.

6. CompressNow

CompressNow on online-palvelu, jonka avulla voit valita haluamasi pakkausprosentin varmistaaksesi, että kaikki kuvat on pakattu samaan kokoon. Helppokäyttöisen vetämällä ja pudottamalla -liittymän avulla voit pudottaa useita kuvia tietokoneeltasi järjestelmään kerralla.

Ladattavat ohjelmat

Jos et halua odottaa kuvasi lataamista verkkosovellukseen, voit aina valita ladattavan kuvanpakkausohjelman. Tässä on joitain suosituimmista ladattavista kuvanpakkausohjelmista:

7. ImageOptim

Suunniteltu Mac-käyttöjärjestelmälle, ImageOptim voit pakata joukon kuvia hetkessä. Vedä ja pudota valitsemasi kuvat sovellukseen, ja ne alkavat optimoida heti.

8. RIOT

Tehty Windowsille, MELLAKKA voit verrata pakkaustasi vierekkäin -muodossa, jolloin näkyy kuvan laatu ennen ja jälkeen.

9. Trimage

Saatavana useissa käyttöjärjestelmissä, Trimage voi optimoida PNG- ja JPG-tiedostot nopeasti. Kuvat optimoidaan automaattisesti korkeimmilla käytettävissä olevilla pakkaustasoilla, jolloin kaikille valokuvillesi saadaan tasainen laatu.

CMS-pohjaiset laajennukset

Tämä on yleisin vaihtoehto, jota todennäköisesti käytät. Jos olet verkkosivuston omistaja, joka käyttää CMS: ää (kuten WordPress, Drupal tai Joomla) kuvien lähettämiseen, CMS-pohjainen laajennus on yleensä paras veto sinulle. Nämä työkalut tekevät kaiken raskaan nostamisen puolestasi, kun olet ladannut kuvasi alustallesi automatisoimalla asiat puolestasi ja yksinkertaistamalla kaiken tekemistä. Ei lataamista tai lähettämistä. Nämä työkalut vain löytävät verkkosivustosi kuvat (kuten WordPressin wp-uploads-kansiosta) ja käyttävät niiden taikuutta. Alla on lueteltu suosituimmat CMS-pohjaiset kuvanpakkauksen laajennukset:

10. EWWW Image Optimizer (WordPress)

EWWW Image Optimizer on luultavasti tällä hetkellä suosituin kuvanpakkauksen laajennus WordPressiin. Se muuttaa automaattisesti blogiisi lähettämiesi kuvien koon, jos ne ovat oikeassa tiedostomuodossa (JPG, PNG tai GIF). Tämän palvelun suurin etu on, että voit optimoida koko medialuettelosi, jos sivustollasi on jo tonnia kuvia. Itse WordPress-laajennus on ilmainen, mutta se on maksullinen palvelu, joka tarjoaa suunnitelmat pakattujen kuvien lukumäärän perusteella.

11. WP Smush It (WordPress)

Tämä plugin WordPressille skannaa automaattisesti sekä sivustosi nykyiset kuvat että uudet lataukset ennen niiden optimointia nopeaan latausaikaan laadusta tinkimättä.

12. Imgen (Joomla)

Tämä plugin Joomlalle koon kokoa ja pakkaa dynaamisesti sivustoosi. Sen “laiska lataus” -ominaisuus on kätevä kuvien näyttämiseen heti, kun ne ovat näyttöportissa. Siinä on myös mojova valikoima bonusominaisuuksia, mukaan lukien kyky lisätä vesileimoja irtotavarana ja mahdollisuus rajoittaa kuvia tiettyihin käyttäjäryhmiin.

13. Kuvittele (WordPress)

Kuvittele plugin on toinen suosittu kuvanpakkauksen laajennus WordPressille. Se on helppo käyttää ja siinä on yksinkertaiset asetukset nopeaa pakkaamista varten. Se on WordPress-laajennus, mutta voit myös testata sen verkkosovellusta tässä.

NOPEA VINKKI: myymälä & järjestä jokainen verkkosivustollesi upotettu kuva kansioon nimeltä “images”. Lataa sitten kansio paikallisesti & Erä pakkaa kuvat sisällä yhdellä yllä luetelluista ladattavista tai verkkosovelluksista. Muista tarkistaa kuvanlaatu ennen kuin lataat uudelleen web-palvelimelle.

johtopäätös

Näiden työkalujen avulla voit helposti pakata kuviasi säilyttäen niiden korkean laadun tarjoamalla vierailijoillesi enemmän syytä pysyä kiinni ja antaa Googlelle mahdollisuuden sijoittaa sinut paremmin hakukoneissa.

Hyvää puristamista!

Artikkeli muokattu & Päivittänyt Lizzie Davey & Jay Douglas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map