10 vaihetta loistavien verkkosivustojohtojen luomiseen

Jos sinulla on lead-sukupolven verkkosivusto, sinulla on paljon vähemmän aikaa kuin luulet muuttaa vierailijasi myyntijohtajaksi. Opi miksi ja mitä tehdä sen suhteen.


Verkkosivuston johtavien sukupolvien vinkit

Analysoidessaan yli 300 000 myyntitapahtumaa laajasta poikkileikkauksesta lyijyä tuottavista verkkosivustoista löysimme erittäin tärkeän (ja yllättävän) tiedon:

Ensimmäisen kerran verkkosivustojen kävijät tuottivat mahtava 84 prosenttia myynnin johdoista.

Miksi niin monta ensimmäisen vierailun tulosta?

Tavallinen viisaus johtavan sukupolven markkinoinnissa kattaa kärsivällisyyden – kävijöitä ei muuteta näkymiksi yön yli. Sen sijaan he tulevat takaisin yrityksen verkkosivuille ja edestakaisin, kunnes ylittävät alkuperäisen skeptisyytensä tai välinpitämättömyytensä, ja soittavat tai lähettävät kyselylomakkeen.

 • Tämä käyttäytyminen vaikuttaa tarpeeksi luonnolliselta, etenkin B2B: n kohdalla, mutta tosiasiassa sitä esiintyy vain noin 15 prosenttia ajasta. Miksi niin monet kävijät muuttavat ensimmäisen vierailun aikana? Mahdolliset vastaukset:
 • Riski / palkkion laskenta on mukavampaa johtaa sukupolven verkkosivuilla kuin verkkokaupan verkkosivuilla. Verkkokaupan muuntaminen tarkoittaa lompakon avaamista, kun taas lead-sukupolven muuntaminen tarkoittaa pahimmassa tapauksessa puhetta myyjien kanssa tai sähköpostien vaihtoa myyjän kanssa.
 • Johtava sukupolvi -verkkosivuston kävijöillä on usein tarpeita, jotka ovat monimutkaisia, kiireellisiä tai molemmat. Sen määrittäminen, pystyykö yritys täyttämään tarpeensa, vaatii valintaikkunan.
 • Erityisesti B2B: ssa ostopäätöksiin vaikuttavat voimakkaasti suhdetekijät. Jos kävijät näkevät verkkosivustojen sisällön, joka näyttää heidän tarpeitaan vastaavan, heidän looginen seuraava askel on saada henkilökohtainen tunne yrityksestä.
 • Liikemiehet ovat liian kiireisiä viettämään (ja / tai ei kaikkia kiinnostuneita viettämään) tunteja verkossa etsittäessä toimittajia. Kun he saapuvat verkkosivustoille, jotka näyttävät vastaavan heidän tarpeitaan, he pyrkivät innokkaammin tavoittamaan ja vahvistamaan sen kuin palaamaan neliöön ja tunnistamaan toisen mahdollisen lähteen..

Tarve nopeasti muuntavalle verkkosivustolle

Kun otetaan huomioon kaikki nämä vierailijoiden käyttäytymisen skenaariot – ja olen varma, että voitte ajatella paljon muuta -, on aika ilmeistä, että nopeaan muuntamiseen on rakennettava lyijyä tuottava verkkosivusto. Tästä syystä olemme laatineet yksityiskohtaisen valkoisen kirjan “10 tapaa saada johtava sukupolven verkkosivusto muuntautumaan ensimmäisellä vierailulla … Ja miksi olet tuomittu, jos et.”

LISÄÄ LISÄÄ: Valkoisen paperini voi lukea tai ladata PDF-muodossa täältä: https://www.straightnorth.com/company/marketing-resources/10-ways-make-your-lead-generation-website-convert-on-first-visit/.

Valkoisessa kirjassa tunnistamme 10 nopeasti muuttuvan verkkosivuston ominaisuutta, jotka ovat välttämättömiä, jotta verkkosivustosta tehdään vastustamaton ensimmäistä kertaa käyville vieraille. Useimmat lyijyn sukupolven verkkosivustot ovat erinomaisia ​​muutamilla alueilla (olettaen, että ne suhtautuvat todella vakavasti lyijyn luomiseen), mutta valitettavasti, ilman että näet kaikkia 10: tä, myyntijohdot eivät todennäköisesti ole riittäviä.

Lead Generation -sivuston 10 välttämätöntä ominaisuutta

Valkoisessa kirjassa käsitellyt alueet ovat seuraavat:

 1. Sisältö: Viesti on tärkeä. Lyijyn luomista varten sisällön on oltava vakuuttavaa, informatiivista, asiaa, kiinnostavaa, tarkkaa ja riittävän lyhyt skannattavaksi ja silti riittävän perusteelliseksi arvoesityksen välittämiseksi. Helppo? Ei. Tarvitko? Joo.
 2. navigointi: Kuten sisällössäkin, verkkosivuston navigoinnin on oltava erinomaista monella tavalla. Sen on oltava yksinkertainen, mutta tarpeeton ja antaa käyttäjille mahdollisuuden löytää tarkalleen mitä he tarvitsevat muutamassa sekunnissa. Tämä ei ole helppo tehtävä 20-sivuisella sivustolla, ja se on valtava projekti 200-hakulaitteelle.
 3. kuvastoa: Nykypäivän tyypillinen verkkosivujen kävijä on kuvasnoobi. Hänestä ei tehdä vaikeaa varastossa kuvaa, ristiriitaista tuotekuvan esitystä ja häiritsevää tai hämmentävää kuvaa. Yritysten on investoitava korkealaatuisiin kuviin verkkosivujen tuottoprosentin tuottamiseksi.
 4. Uskottavuus: Skeptisyys on verkkojohtajien ykkönen tappaja. Jokainen verkkosivustojen kävijä ihmettelee – Onko tämä yritys todella? Voinko luottaa heihin? Uskottavuuden uskottavuuselementtien, kuten asiakaskokemusten ja tunnettujen asiakkaiden logojen, käsittelyllä on vaikutusta tuloksiin, joista monet yritykset jättävät huomiotta.
 5. Henkilökohtainen ote: Muista aikaisempi kohta liikesuhteista. Kylmä, steriili verkkosivustobrändi ei voi luoda suhteita ensimmäistä kertaa käyviin vieraisiin. Älykkäät yritykset lisäävät henkilökohtaisen tunteen verkkosivuilleen käyttämällä epävirallista kirjoitustyyliä, näyttämällä työntekijöiden valokuvia ja paljon muuta.
 6. Toimintakehotukset: “Soita saadaksesi lisätietoja.” Haukotus. “Lisätietoja.” Kaksinkertainen haukotus. Toimintakehotusten on oltava luovia, osuvia, merkityksellisiä ja jännittäviä. Paras tapa ansaita myyntijohtaja on antaa verkkosivustojen kävijöille hyvä syy kysyä.
 7. Yhteyslomakkeet: Tässä on helppoa (ja houkuttelevaa) mennä pieleen lisäämällä tonni vaadittuja kenttiä – älä tee sitä. Toki, on hienoa saada markkinointitietoja ja tietoja, mutta jokainen vaadittava kenttä on uusi naula no-lead-arkussa. Lomakkeiden on oltava yksinkertaisia, käyttäjäystävällisiä ja tunkeutumattomia.
 8. Puhelinnumero: Puhelinnumeron näyttäminen oikein ja näkyvästi on web-kehityksen estäminen ja torjuminen, mutta hämmästyttävä määrä lyijyn sukupolven verkkosivustoja räpyttelee puhelimen palloa huonosti ja luovuttaa liidit, jotka muuten pisteet.
 9. Testaus: Älykkäät yritykset tietävät verkkosivustojensa olevan aina parempia – ja paranevat vain paremmin – jatkuvan, menetelmiin perustuvan, tietoon perustuvan testauksen ja alan parhaiden käytäntöjen testausmenetelmien avulla. Yrityksillä, jotka osallistuvat testaamiseen sattumanvaraisesti ja / tai käyttämällä suoliston vaistoja, joita tieto ei tue, on erinomainen mahdollisuus tehdä verkkosivustojensa pahempi kaikilla ”parannuksilla”.
 10. Mobiilisuunnittelu: Mobiiliystävällinen verkkosisältö on yhä tärkeämpi päivä päivältä. Internet-yhteys mobiililaitteiden kautta on ylittänyt työpöydän käyttöoikeuden, ja etsivät aukon laajenemista nopeasti. Ja tämän kirjoittamisen jälkeen Google on juuri ilmoittanut siirtyvänsä seuraavaan mobiili-ensimmäinen indeksointi. Siksi, jos yritys haluaa näkyvän Googlessa orgaanisen haun kannalta, sen verkkosivustolla on oltava erittäin vankka mobiilisisältö ja muotoilu.

Viimeisen kolmen vuoden aikana toimistojemme suunnittelutiimi on keskittynyt yhä enemmän kaikkiin näihin kymmeneen tuotteeseen sekä verkkosuunnitteluprojekteissa että myös verkkosivujen muutoksissa, jotka tukevat SEO- ja PPC-kampanjoita. Näemme suoran korrelaation tämän painopisteen ja muuntokurssien yleisen kasvun ja lyijyn kokonaistuoton välillä saman ajanjakson välillä.

Infusoi verkkosivustosi näillä 10 määritteellä ja lyijyputkisi kasvaa. Lisäksi, jos kilpailijasi nukkuvat verkkosivujen suunnittelupyörällä, se voi kasvaa jopa nopeammin kuin pystyt seuraamaan. Toivomme, että nämä vinkit auttavat, ja kysy rohkeasti minulta kysyttävää alla olevasta kommenttikentästä!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map