10 tapaa saada liikennettä sivustoosi täysin ilmaiseksi

Liikenteen saaminen sivustoosi ei ole aina helppoa, mutta se voi olla ilmainen. Näin voit kasvattaa liikennettä verkkosivustoosi kuluttamatta yhtä dollaria.


Kuinka lisätä verkkosivustojen liikennettä

Nykyään verkossa on 164 miljoonaa blogia (kyllä, miljoona), mutta 71% heistä saa vähemmän kuin 5000 kävijää kuukaudessa.

Vaikuttaa järkyttäviltä tilastoilta, eikö niin?

Totuus on, että liikenteen saaminen on yksi suurimmista vaikeuksista, kun ajat blogia tai online-yritystä. Koska siellä on niin paljon kilpailua, voi tuntua, että kahlaat ylämäkeen toffeen läpi a erä ajasta.

Lisäksi, jos olet uusi yritys, sinulla on todennäköisesti ylimääräistä rahaa mainostamiseen. Mikä tarkoittaa, että sinun täytyy saada liikennettä sivustoosi ilmaiseksi – kaksinkertainen haaste.

Katsotaanpa, kuinka voit houkutella ilmaista liikennettä kuluttamatta yhtä dollaria.

TIESITKÖ? 2 miljoonaa blogin kirjoitusta on kirjoitettu & julkaistu joka päivä kaikkialla Internetissä. Kuinka saat sisällöstäsi erottuvan?!

1. Kirjoita vastustamaton otsikko

Otsikot ovat ensimmäinen asia, jonka ihmiset näkevät sivustoltasi, olipa kyseessä sitten sosiaalisen median päivitys tai ovatko he löytäneet sinut etsiessäsi Googlea.

Tämä tarkoittaa, että otsikoidesi täytyy antaa loistava ensivaikutelma.

Tutkimusten mukaan, viisi kertaa niin monta ihmistä lukee otsikkoa kuin itse viestin, ja 59% ihmisistä jakaa mielellään viestin lukematta sisältöä (a.k.a he vain luivat otsikon).

Yleinen otsikko-asetusten kuvaajaValikoima otsikkotyyppejä, jotka toimivat hyvin. Lähde.

Kannattaa viettää aikaa luoda lukuisia otsikoita yhdestä kappaleesta, varsinkin jos aiot jakaa sitä eri sosiaalisen median kanavilla.

Nopea huomautus: BuzzFeedin ja Upworthyn kirjoittajat väittävät kirjoittavan yli kaksikymmentä otsikkovariaatiota ennen lopulliseen sovittamista.

2. Vierasblogi suosituilla sivustoilla

Kun sinulla ei ole ollenkaan yleisöä, se voi levittää sisältöä ja vastaanottaa sirkat vastauksena.

Yksi parhaimmista tavoista kiertää tämä on vieraiden lähettäminen kapealla olevissa suosituissa blogeissa. Näillä sivustoilla on jo vakiintunut yleisö, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että saat silmämunat kappaleeseesi. Yhden bloggaajan mukaan suora liikenne kasvoi 41% vierasblogin jälkeen.

Katsotaanpa nopeasti tärkeitä vaiheita, jotka sinun on suoritettava ennen aloitat vieraiden lähettämisen, koska et halua kirjoittaa millekään vanhalle sivustolle.

 • Vaihe 1: Pätevöitä sivustoja, joilla on sama kohdeyleisö kuin sinä ja jotka ovat suosittuja kapeallasi (katso kuinka paljon sosiaalisia seuraajia on, kuinka monta osaa jokaisella kappaleella on ja onko jokaisessa viestissä paljon kommentteja)
 • Vaihe 2: Pitch pala, joka sopii hyvin. Haluat, että kappaleesi houkuttelee kohderyhmäänsä, joten luo jotain eeppinen että ihmisten on luettava.
 • Vaihe 3: Lisää lyhyt kuvaus tai linkki linkillä verkkosivustollesi. Tässä ohjaat liikennettä sivustoosi, joten varmista, että kirjailijasi biokertomus on niin houkutteleva, että ihmiset haluavat napsauttaa.

3. Asiantuntija Roundups

Asiantuntijoiden saaminen jakamaan viestejäsi on hieno tapa saada lisää silmämunkia sivustollesi. Mutta influenssarit ovat influenssureita syystä, ja he eivät vain jaa viestiäsi, koska olet pyytänyt heitä.

Sen sijaan voit sisällyttää tarjouksen yhdestä heidän sivustostaan, linkin heidän blogiinsa tai etsiä katkelman tiedoista, joka heiltä sisältyy kappaleeseen.

Kun olet lisännyt tämän sekoitukseen, voit tavoittaa sen jälkeen ja pyytää heitä jakamaan viestin, johon he ovat sisällyttäneet (jonka he tekevät paljon todennäköisemmin, koska hyvin, että pidämme jakaa asioita, joita olemme ” olen osallistunut tai ollut osa sitä – se on vain ihmisluonto).

Käyttämällä tätä menetelmää, Brian Lang houkutteli yli 4000 osaketta asiantuntijoidensa kanssa, joka on edelleen yksi hänen sivustonsa eniten jaetuista viesteistä.

asiantuntijakierrokset

4. Varmista, että paikan päällä olevat tavarat toimivat

Kyse ei ole kaikesta ihmisten pääsystä sivustoosi. Tarkoitan, mitä tapahtuu, kun he ovat siellä?

Ennen kuin aloitat lähteä etsimään liikennettä, haluat varmistaa, että paikan päällä olevat asiat toimivat hyvin. Se tarkoittaa:

 • Sisäisesti linkittäminen muihin viesteihisi pitääksesi ihmiset sivustossasi pidempään
 • Avainsanojen lisääminen jokaiseen viestiin lisää mahdollisuuksiasi nousta Googlessa
 • Varmista, että sivustosi on käyttäjäystävällinen, jotta ihmiset tietävät minne mennä ja milloin he ovat sivustossasi

5. Haastattele teollisuuden ajattelijoita

Puhuin aiemmin vaikuttajien sisällyttämisestä asiantuntijatyöryhmiin, mutta tämä ajatus vie konseptin hieman pidemmälle.

Teollisuuden ajatusjohtajilla on yleensä takana suuri seuranta, ja heitä arvostetaan hyvin yhteisöissään. Mikä tarkoittaa välityspalvelimella, että saat jonkin verran siitä kunnioituksesta ja yleisöstä, jos he jakavat viestisi tai tulevat osaksi sivustoasi.

Haastattele alan johtajia liikenteen lisäämiseksiEsimerkki haastattelusta HubSpot-asiantuntijan kanssa.

Saatat ajatella: “Miksi teollisuuden johtaja haluaa olla mukana pienessä blogissani?” mutta sinä olet yllättynyt siitä, kuinka monet isoista aseista ovat valmiita vastaamaan muutamiin kysymyksiin, jotka lähetät heille – loppujen lopuksi se on julkisuutta myös heille.

Kysy harkittuja kysymyksiä ja rohkaise ajattelijaa jakamaan haastattelu, kun se on julkaistu parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

6. Näytä kommentit-osiossa

Olen valmis panostamaan, että niche-sivustossasi on muutamia sivustoja, joissa vierailet säännöllisesti. Ehkä ne ovat joitain nichesi suosituimmista blogeista ja rakastat niiden sisältöä tai haluat yksinkertaisesti seurata heidän lähettämäänsä postia.

Vietät kuitenkin muutaman minuutin siellä joka viikko, joten miksi et viettäisi vähän pidempään ja ajaisi liikennettä?

Suurimmalla osalla kapealla olevista suosituista blogeista on vilkas kommenttiosasto, joka on täynnä hyödyllisiä kommentteja ja linkkejä muille sivustoille. Haluat osallistua toimintaan, ja voit tehdä sen onnistuneesti seuraavasti:

 • Tunnista 4–7 keskeistä influenssablogia omassa markkinaraossasi ja määritä heille Google-ilmoitukset, joten saat ilmoituksen joka kerta kun uusi viesti julkaistaan
 • Heti kun uusi viesti on julkaistu pään päälle ja lukekaa sisältö (nopea olla tässä on välttämätöntä, koska haluat kommenttisi olevan yksi ensimmäisistä)
 • Jätä pitkä kommentti joka koskettaa yhtä tai kahta kappaleen avainkysymystä (”hienon viestin” kommentit eivät ole sallittuja!)

Sisällytä linkki sivustoosi tai erityinen asiaan liittyvä viesti kommentissa tai nimesi.

7. Lähetä aggregaattorisivustoille

Yhdistäjäsivustot ovat paikkoja, jotka yhdistävät saman luokan samankaltaisen sisällön. Puhumme Redditin kaltaisista sivustoista, mutta voit myös mennä eteenpäin ja syndikoida sisältösi niche-aiheisiin sivustoihin.

Ideana ei ole roskapostin lähetys sisältöön, koska käyttäjät ovat yleensä erittäin taitavia. Sen sijaan haluat sisällyttää viestisi harkittuihin kommentteihin, jakaa sen oikeanpuoleiseen osaan ja noudattaa kaikkia sääntöjä T: hen.

8. Suorita sisältösi uudelleen

Kun olet luonut eeppisen sisällön, vie paljon työtä saadaksesi sen ulos siellä mahdollisimman monien ihmisten edessä.

Jos haluat lisätä mahdollisuuksiasi nähdä näkymäsi, haluat lähettää sen mahdollisimman moniin paikkoihin, mutta se voi olla hankalaa, kun eri alustoilla suositaan erityyppistä sisältöä..

jaetun sisällön tyypitKaavio, joka näyttää, minkä tyyppistä sisältöä jaetaan eniten.

Cue toistaa sisältöä uudelleen. Kun sinulla on kappaleesi perusrakenne, voit sekoittaa sen eri muotoihin, jotta se toimii hyvin erilaisilla alustoilla. Voit muuntaa opetusohjelman esimerkiksi YouTube-videona ja SlideShare-esityksenä maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi.

9. Lisää jakopainikkeet

Yksi suurimmista sivustojen omistajien tekemistä virheistä ei ole antaa kävijöille mahdollisuus jakaa sisältöä. Kun joku tykkää kappaleestasi, anna heille mahdollisuus jakaa se lisäämällä jakopainikkeet.

Tämä todella yksinkertainen vaihe saattaa tarkoittaa sitä, että yksi tai kaksi ihmistä näkee kappaleesi ja sadat ihmiset nähvät sen – varsinkin jos joku seuraa seuraavia sivustoasi ja pitää siitä mitä he näkevät.

10. Hanki vieraskirjailijoita sivustollesi

Olen jo käsitellyt vieraiden lähettämistä muut sivustoja, mutta entä jos saat ihmiset vierasviesteihin myös omasi?

Saat ilmaisen sisällön ja he saavat ilmaisen julkisuuden – win-win, oikein?

Lisäksi kun joku on julkaissut teoksen sivustollasi, hän todennäköisesti jakaa sen yleisölle, ystäville ja kollegoille, mikä antaa sivustollesi entistä paremman näkyvyyden.

Vierasviestien saaminen sivustollesi vie paljon vähemmän työtä kuin sisällön luominen tyhjästä tai vieraille lähettäminen muille sivustoille. Se on loistava tapa luoda nopeasti sisältösalkku.

Kuten huomaat, liikenteen saaminen verkkosivustollesi ei tarvitse olla vaikeaa tai kallista. Itse asiassa olemme käsittäneet täällä monia tapoja, joilla voit houkutella kävijöitä kuluttamatta yhtä dollaria. Lisäksi monet näistä menetelmistä eivät vain tarjoa sinulle liikennettä, vaan lisäävät myös auktoriteettiasi niche-tilassa ja vievät nimesi vaikuttajien ja isojen brändien eteen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map