Utilitzant CloudFlare per millorar el vostre allotjament web

Avantatges i contres d’utilitzar un CDN (Xarxa de lliurament de contingut), com CloudFlare, per augmentar el rendiment i la seguretat del vostre compte d’allotjament web.


Allotjament web amb Cloudflare

Hi ha coses que la majoria de les empreses d’allotjament fan bé i hi ha coses que no ho fan bé; com ara proporcionar seguretat d’allotjament de classe empresarial a clients d’allotjament compartits.

Seguretat per a les masses

Per oferir la vostra pròpia protecció de gamma alta contra els pirates informàtics, heu de disposar del coneixement que els usuaris obtenen d’una educació informàtica avançada. Els propietaris d’empreses que s’acaben de començar a acollir no disposen de temps ni recursos per fer aquest tipus d’esforç.

Entra a CloudFlare. CloudFlare és un servei de seguretat d’allotjament web que ha estat al voltant i ha mitigat alguns dels pitjors atacs de la història. Per exemple, el febrer del 2014, es va aturar a atac rècord de “denegació de servei distribuïda” (DDoS). Un atac de DDoS és quan un pirata informàtic llança un exèrcit d’ordinadors “zombis” programats per fer tantes sol·licituds de documents d’un lloc web únic que queda desbordat i no està disponible per a visitants legítims..

CloudFlare millora contínuament mitjançant la incorporació de funcions originals i l’adquisició. Al febrer de 2014, CloudFlare va adquirir StopTheHacker per afegir detecció de programari maliciós (virus), eliminació automàtica de programari maliciós i reputació i control de llista negra. I, el juny del 2014, va adquirir CryptoSeal, una empresa que estén la seguretat dels usuaris web.

Rendiment a nivell d’empresa

Canviar a una nova empresa d’allotjament web més ràpida ja no és l’única solució a un lloc web lent. A més de la seguretat, CloudFlare proporciona un rendiment millorat per a qualsevol compte d’allotjament web. Si us agrada el vostre host web actual, però voleu que les vostres pàgines web allotjades al vostre compte es carreguin més ràpidament, podeu provar d’utilitzar CloudFlare. CloudFlare va tenir els seus inicis com a CDN (Network Delivery Network) que optimitza automàticament l’enviament de les vostres dades.

En un estudi de cas per a una optimització de contingut web de ZenDesk, una eina popular d’atenció al client en línia que utilitzen empreses de tot el món, CloudFlare informa d’una millora de deu vegades en el temps de resposta global i de 6 vegades la millora del temps d’entrega de contingut orientat.

Com funciona CloudFlare amb el vostre allotjament actual

CloudFlare no és ell mateix un servei d’allotjament web. Això significa que podeu mantenir el vostre host web actual i afegir-hi CloudFlare. Bàsicament, CloudFlare funciona a nivell de xarxa i admet pràcticament tots els servidors web. Alguns servidors web, com Bluehost i GreenGeeks, per exemple, s’han unit amb CloudFlare, fent que sigui molt fàcil activar CloudFlare directament des del vostre compte d’allotjament web. Si teniu un amfitrió web que no ofereix suport integrat de CloudFlare, encara podeu registrar-vos amb CloudFlare per separat al lloc web de CloudFlare. Tanmateix, haureu de canviar la configuració de DNS del vostre domini perquè coincideixi amb els servidors de noms de CloudFlare.

CloudFlare al tauler de control de GreenGeeksUna captura de pantalla del tauler de control cPanel de GreenGeek, on CloudFlare s’integra de manera predeterminada de forma ràpida & fàcil activació.

CloudFlare és fàcil de configurar, fins i tot si el vostre host web no hi està associat. Aquest autor ha configurat diversos comptes d’allotjament en 5 minuts o menys per utilitzar CloudFlare.

Quant costa CloudFlare?

Els serveis bàsics de CloudFlare són gratuïts, però els paquets actualitzats són molt assequibles i són molt atractius per a empresaris i petites empreses.

El paquet Pro, que és un valor diferent del gratuït, aporta un rendiment encara més ràpid del lloc, un millor suport per a dispositius mòbils i un tallafoc d’aplicacions web. Us establirà un import de 20 dòlars per mes per al primer lloc, però només 5 dòlars addicionals per a cada lloc addicional.

El paquet empresarial us ofereix totes les funcions Pro, una millor protecció de denegació de servei i Railgun, que us ajuda a obtenir més ràpidament el vostre contingut a l’estranger. Amb un cost de 200 dòlars per mes, es tindrà en compte que es tracta de robar en comparació de la despesa i la frustració d’intentar crear aquest tipus de fiabilitat i seguretat des de zero..

El paquet Enterprise, que és bastant car a 5.000 dòlars / mes, us ofereix la totalitat de l’enchilada. Tot el que figura al paquet Pro i Business, a més d’ajudar a la configuració, un gestor de comptes dedicat, una assistència telefònica 24 hores i un acord de nivell del servei del 2500%.

Amb tots els plans, mai no se’t cobrarà per l’ample de banda. Fins i tot podeu barrejar tipus de pla que s’adapten a les vostres necessitats. Actualitzar i rebaixar el nivell en qualsevol moment no suposa suor i només cobres una vegada al mes per tot el tema. Podeu trobar més detalls sobre les característiques específiques de cada pla a Pàgina de preus de CloudFlare.

Accolades de CloudFlare

CloudFlare ha obtingut diversos premis recentment. Inclouen:

 • Millor startup empresarial de Techcrunch als vuitens Premis Crunchies Anuals del febrer de 2015
 • Xarxa més innovadora & Internet Technology Company durant dos anys dirigint el Wall Street Journal
 • Una valoració com a pionera tecnològica del Fòrum Econòmic Mundial
 • Situada entre les 10 empreses més innovadores del món per Fast Company

Polèmiques

CloudFlare, amb tots els seus beneficis, no està completament aïllat de la controvèrsia.

Per exemple, al març del 2014, CloudFlare es va classificar en el top 10 dels pitjors hostes i xarxes del món en funció del trànsit maliciós que allotjava SiteVet Beta. A més, CloudFlare va encarregar dos dels tres fòrums de xat en línia més importants de ISIS. L’aplicació de la llei no els ha demanat que abandonin el servei. Al moment d’aquest escrit, CloudFlare no responia a les sol·licituds de més informació sobre els fòrums de xat ISIS. El lloc de vigilància CrimeFlare.com exposa el seu cas per què CloudFlare no es pot confiar amb seguretat de dades.

Hi ha altres problemes que la gent ha denunciat, com ara els temps de càrrega es redueixen alentir i les inflacions estadístiques de vista de pàgina. Alguns afirmen que CloudFlare es diu CDN, però en realitat és més que un proxy invers, que no es considera un veritable CDN.

Si creieu que aquests problemes són insuperables per als vostres propòsits, podeu provar altres serveis de seguretat CDN / com ara Akamai.com, Incapsula.com o FireHost.com. Aquestes alternatives també poden oferir estalvis de costos sobre CloudFlare en funció de les vostres necessitats particulars.

Conclusió

En conclusió, CloudFlare pot ser una bona solució per augmentar la seguretat i el rendiment del vostre compte d’allotjament web sense haver de gastar gaire. La versió gratuïta també funciona bé. Encara depèn del rendiment dels servidors d’allotjament que utilitzi el vostre host web, però CloudFlare pot oferir el contingut de manera més ràpida i segura.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map