Quan podeu actualitzar el servei d’allotjament web compartit

El vostre lloc web ha superat un pla d’allotjament compartit? Obteniu més informació sobre com podeu actualitzar el vostre pla d’allotjament web per obtenir un millor rendiment i què podeu actualitzar.


Actualitzeu des d'allotjament web compartit

El vostre lloc web no es carrega tan ràpidament com abans? Si el vostre lloc web està allotjat en un compte d’allotjament compartit, pot ser que sigui hora de fer una actualització. L’allotjament compartit sol ser una mesura temporal quan s’inicia amb l’allotjament web. Ofereix nombrosos avantatges per als nous usuaris que volen iniciar ràpidament i de forma accessible un lloc web. Tanmateix, caldrà actualitzar-lo a mesura que el vostre lloc web creixi. L’allotjament compartit té com a objectiu gestionar petits llocs web que no tinguin un consum intensiu de recursos i que tinguin poc trànsit A mesura que el lloc web creixi, continuarà guanyant més trànsit i augmentant de forma incremental més recursos del servidor, aconseguint finalment un compte d’allotjament web compartit.

Com sé que és el moment d’actualitzar?

És el moment d’actualitzar el vostre pla d’allotjament quan observeu problemes de rendiment continu, com ara un “temps de resposta” o un “temps d’execució” pobres. Un lloc web com Pingdom pot dir-vos quina quantitat del temps de càrrega es deu al temps que el servidor retorna una resposta i quant de temps es fa servir en fitxers o en executar JavaScript necessària perquè una pàgina funcioni. Si el vostre lloc ha estat optimitzat per tots els mitjans possibles i encara lluita, indicaria que el coll d’ampolla és el vostre amfitrió. En definitiva, l’allotjament compartit no està dissenyat tenint molt en compte, sinó per a llocs nous amb trànsit lleuger.

Comprovació dels recursos del servidor

La majoria dels servidors web us permeten comprovar l’ús dels recursos del vostre servidor. Assegureu-vos de comprovar l’ús de la vostra CPU i memòria. Són àrees populars que sovint arriben a un límit màxim de capacitat del servidor.

CPU – Aquesta és una zona on l’allotjament compartit sovint pot produir un coll d’ampolla. Quan una aplicació web s’estigui executant al vostre servidor, utilitzarà un llenguatge de programació com PHP i una base de dades com MySQL, que utilitzaran la CPU del servidor. Com que l’entorn d’allotjament es comparteix, l’ús de la CPU es comparteix entre tots els usuaris del servidor. Fins i tot amb un ample de banda il·limitat, si hi ha gent que accedeix a un lloc en un moment donat, augmentarà l’ús de la CPU, potser afectarà el límit imposat per l’amfitrió i resultarà en 500 errors per als usuaris. També podeu trobar l’error “S’ha excedit el temps màxim d’execució de 30 segons”, cosa que significa que la cua o el nombre de persones simultànies que accedeixen al lloc són tan llargues, la CPU no pot funcionar prou ràpid per mantenir-se al dia. Molts hostes ofereixen un gràfic de l’ús de la CPU, que us pot ajudar a determinar si maximitzeu el vostre.

Memòria Si utilitzeu una aplicació web com WordPress i comenceu a trobar errors com “Error fatal: la mida de memòria permesa de 33554432 bytes esgotada”, i el vostre host no us permet augmentar la memòria que pot utilitzar el vostre compte, la actualització pot ser una opció a considerar. MySQL també pot consumir memòria i, a mesura que la mida de la base de dades creix, també ho fan els requisits de memòria i CPU.

Què he de millorar?

Alguns servidors web ofereixen plans avançats d’allotjament compartits als quals podeu actualitzar-los. Per exemple, Web Hosting Hub ofereix 3 plans d’allotjament compartits diferents (Spark, Nitro), & Dinamo) que tant ofereixen diferents nivells de rendiment. Aquesta és la ruta més barata per a una actualització i normalment una correcció temporal. Tanmateix, normalment, l’actualització més popular d’un compte d’allotjament compartit és a un compte VPS (Servidor privat virtual). Els comptes VPS ofereixen un rendiment molt millor i estan molt millor equipats per gestionar més trànsit. Malauradament, els comptes VPS són considerablement més cars, però el rendiment pot compensar-ho. Consulteu la nostra llista d’amplificadors VPS recomanats que ofereixen el millor rendiment.

Pensaments finals sobre l’actualització

És important triar un amfitrió web que ofereixi una varietat de plans actualitzables per al futur, com ara VPS múltiples i plans d’allotjament dedicats. Els amfitrions web que ofereixen solucions completes d’allotjament poden ajudar-vos a créixer amb el vostre lloc web i a eliminar les migracions frustrants del lloc cap a un altre host web. Si el vostre host web actual no ofereix cap compte d’allotjament VPS, us recomanem que canvieu a un. InMotion Hosting és un amfitrió web de servei complet que ofereix una gran varietat de plans d’allotjament web i és una opció ideal per actualitzar-lo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me