Per què hauríeu d’utilitzar el gestor d’etiquetes de Google

Una visió general del Gestor d’etiquetes de Google: què és, per què l’has de fer servir i com començar.


Per què hauríeu d’utilitzar el Gestor d’etiquetes de Google
Actualment, cada cop més persones adopten el Gestor d’etiquetes de Google com a forma preferida de configurar el seguiment de llocs. En aquest article, proporcionarem una visió general de què és el Gestor d’etiquetes de Google, per què l’heu d’utilitzar i com començar.

Exactament és el Gestor d’etiquetes de Google?

Google Tag Manager és un sistema gratuït de gestió d’etiquetes que us permet gestionar totes les vostres etiquetes de lloc web des d’una única interfície web amb només afegir un fragment de codi al vostre lloc. Però abans d’endinsar-nos més en el Gestor d’etiquetes, deixem les etiquetes de conversa.

Les etiquetes són fragments de codi que afegiu al vostre lloc web per comprendre el comportament dels usuaris, supervisar les campanyes de publicitat en línia o mesurar el trànsit al vostre lloc. Els sistemes comuns de màrqueting que us demanen que afegiu etiquetes al vostre lloc inclouen:

 • anàlisis de Google – Les etiquetes de Google Analytics fan el seguiment de la visita del lloc web i de la participació dels usuaris amb elements del vostre lloc com botons, formularis i molt més.
 • Google AdWords – Les etiquetes de Google AdWords mesuren si els usuaris que publiqueu a les vostres accions previstes, com ara fer una compra o sol·licitar informació.
 • Publicitat a Facebook – A l’igual que les etiquetes de Google AdWords, les etiquetes de Facebook avaluen quants usuaris de les vostres campanyes de Facebook han completat les vostres accions in situ.
 • Remàrqueting d’AdRoll – Les etiquetes de remàrqueting com les que utilitza AdRoll col·loquen una galeta als navegadors del vostre visitant per tal de fer publicitat als visitants del vostre lloc web a través del web, mantenint-se al capdamunt..

Administrar totes aquestes etiquetes separades pot ser complicat i desordenat. Consulteu la visibilitat del gestor d’etiquetes de Google. En lloc de demanar al vostre desenvolupador que afegís etiquetes de lloc web al vostre lloc o que emboliqui el vostre codi, podeu simplement introduir-vos a la interfície del Gestor d’etiquetes de Google visualment intuïtiva i configurar etiquetes amb només uns clics. Si, si us plau!

Per què l’heu d’utilitzar??

 1. Flexibilitat: com s’ha dit anteriorment, el valor principal del Tag Manager és que podeu actualitzar les etiquetes del vostre lloc web de manera ràpida i senzilla, alliberant-vos per treballar amb coses més emocionants relacionades amb el vostre negoci.!
 2. Endoll & Reproducció: el Gestor d’etiquetes inclou diverses plantilles preconstruïdes, incloses les etiquetes per a Google Analytics, les conversions d’AdWords, el remàrqueting i altres xarxes d’anuncis..
 3. Oïdors d’esdeveniments: els oients d’esdeveniments faciliten el seguiment d’esdeveniments de Google Analytics al vostre lloc com ara clics d’enllaç, clics de botons i enviaments de formularis.
 4. Eviteu la redundància: amb el temps és fàcil que els llocs acumulin moltes etiquetes de diferents fonts. El Gestor d’etiquetes de Google manté totes les vostres etiquetes organitzades en un mateix lloc.
 5. Versió i control de processos: el Gestor d’etiquetes us permet crear instantànies de l’estat actual de les vostres etiquetes, de manera que, si qualsevol cosa passa malament, sempre podeu tornar a una versió anterior..

Exemples de etiquetes que podeu configurar amb el gestor d’etiquetes de Google

 • anàlisis de Google
 • Esdeveniments de Google Analytics (alguns exemples inclouen clics d’enllaç, clics de botons i reproduccions de vídeo)
 • Píxel de conversió d’AdWords
 • Etiquetes Floodlight de DoubleClick
 • Remàrqueting de Google
 • HTML personalitzat
 • Etiquetes d’imatge personalitzades

Si no n’hi ha prou, a continuació es mostra una captura de pantalla del Gestor d’etiquetes de Google en què es destaquen algunes de les etiquetes principals que podeu afegir al vostre lloc..

Etiquetes principals permeses al Gestor d'etiquetes de Goolge

Qui no necessita el gestor d’etiquetes de Google?

Si compleix les dues condicions següents, probablement podeu ombreu el gestor d’etiquetes de Google:

 1. Necessitats bàsiques de seguiment de Google Analytics – teniu una configuració bàsica de Google Analytics i no cal fer el seguiment de cap esdeveniment personalitzat, enviaments de formularis, clics d’enllaç, visites en diversos dominis.
 2. No utilitzeu etiquetes de diversos venedors:no feu cap seguiment in situ fora de Google Analytics.

Una instal·lació bàsica de Google Analytics i Google Tag Manager tant requereixen que afegeixi un fragment de codi al vostre lloc, de manera que si no teniu previst afegir cap altre codi al vostre lloc, probablement podeu saltar el Gestor d’etiquetes de Google. Tanmateix, si sabeu que necessitareu afegir més etiquetes o ajustar la vostra personalització de l’etiqueta de Google Analytics, probablement el Gestor d’etiquetes de Google sigui la vostra millor aposta.

Com instal·leu el gestor d’etiquetes de Google?

Ara que esteu convençuts que el Gestor d’etiquetes de Google és adequat per a vosaltres, aquí hi ha una visió general de tot el que heu de fer per començar. En aquest exemple, mostrem com crear un compte de Gestor d’etiquetes de Google, instal·lar-lo al vostre lloc i configurar el seguiment bàsic de Google Analytics.

Pas 1: crea un Compte del gestor d’etiquetes de Google a google.com/tagmanager

Creeu un compte del Gestor d'etiquetes de Google

Pas 2: agafeu el Gestor d’etiquetes de Google codi de contenidor i enganxeu-lo després de l’obertura etiqueta al vostre lloc

copieu el codi de contenidor del Gestor d’etiquetes de Google

Pas 3: seleccioneu el botó tipus d’etiqueta voleu fer el seguiment i omplir els detalls rellevants.

Quan seleccioneu el tipus d’etiqueta que voleu afegir, el Gestor d’etiquetes us demanarà qualsevol detall rellevant associat a l’etiqueta. En el cas de Google Analytics, us demanarà el vostre identificador de compte perquè sàpiga on enviar les dades de seguiment.

Seleccioneu el tipus d’etiqueta que vulgueu fer el seguiment

Pas 4: afegiu una regla de tret avisar al gestor d’etiquetes de Google quan s’ha de publicar l’etiqueta.

Afegiu una regla de tret

Pas 5: publiqueu les vostres etiquetes!

Un cop hàgiu creat les vostres etiquetes, tot el que heu de fer és prémer el botó vermell de publicació i els vostres codis de seguiment estaran en directe.

Publica les teves etiquetes

Això és. Llavors, què esteu esperant? Comença a administrar aquestes etiquetes!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me