Optimització de WordPress per a SEO directament fora de la caixa

De manera predeterminada, WordPress no està totalment optimitzat per a SEO. Obteniu informació sobre com optimitzar una nova instal·lació de WordPress per als motors de cerca amb ajustaments i complements senzills.


Optimització de WordPress per a SEO

Així que només heu instal·lat una còpia nova de WordPress i ja esteu preparats per començar a crear el vostre lloc. Però no tan ràpid, abans de començar, és important assegurar-se que el lloc de WordPress estigui ben optimitzat per a SEO. Per què? WordPress, malauradament, no està configurat per tal que el vostre lloc tingui la millor oportunitat de presentar-se als motors de cerca. Abans de començar a afegir contingut al nou lloc de WordPress, configureu el vostre lloc amb èxit fent les actualitzacions descrites en aquesta guia.

Actualitzacions immediates que podeu fer a la configuració de WordPress

WordPress, recentment instal·lat, necessita una mica de retocs. El primer pas són els enllaços permanents:

Canvieu l’estructura de Permalink per defecte

El primer pas és ajustar l’estructura de l’enllaç permanent. Les paraules que els motors de cerca llegeixen a la vostra URL tenen un paper important en la vostra classificació en la cerca, per la qual cosa és important que es configuri de manera òptima. Podeu editar-ho anant a Configuració > Enllaços permanents. Recomanem que seleccioneu “Nom de la publicació” per tal que cada motiu del vostre títol pugui ser llegit pels motors de cerca. Suggeriment: quan esteu a punt de publicar una publicació o pàgina, podeu editar manualment el enllaç permanent per optimitzar-lo encara més.

Modificació de la configuració de enllaç de nom de la publicació

L’elecció de la WWW o un URL no WWW

Heu de determinar si voleu que el vostre lloc aparegui com a “htpp: //www.yoursite.com” o simplement “http://yoursite.com”. Un dels dos està bé, però hauríeu de triar una versió i assegureu-vos d’adherir-vos-hi. Per ajustar-ho, aneu a configuració > general i assegureu-vos que està seleccionat el vostre mètode preferit. Recordeu també l’ajust per indicar a Google quina versió preferiu a la Consola de cerca de Google.

Afegir www a l'adreça del lloc

Desactiva publicar comentaris

Tot i que no era tan important com ho va ser una altra vegada, la densitat de paraules clau continua essent un factor important per determinar si el vostre lloc es troba en la cerca. Els comentaris poden disminuir la densitat de paraules clau, per la qual cosa és important que es desactiveu. Per fer-ho, aneu a configuració > discussió i desmarqueu “permeteu a la gent publicar comentaris sobre nous articles”. Tingueu en compte que els comentaris de la publicació poden ser beneficiosos per a un lloc i crear compromís amb els usuaris. Així que penseu dues vegades abans de fer això. També podeu simplement controlar els vostres comentaris sobre les respostes de “spam” abans d’aprovar-los.

Desactiva els comentaris de la publicació

Instal·lació de connectors

Ara que heu ajustat tota la configuració predeterminada a WordPress, el següent pas és instal·lar complements SEO per ajudar-vos a optimitzar qualsevol contingut nou (i existent) que pugueu tenir al vostre lloc. Hi ha diversos grans plugins de SEO disponibles. És la preferència personal de triar. Aquests plugins fan essencialment el mateix i ajuden a optimitzar coses com les etiquetes de descripció, creacions del mapa del lloc, canonicalització, etc..

SEO de Yoast

SEO de Yoast és un dels complements de SEO més populars, ja que ofereix nombroses funcions i una interfície fàcil d’utilitzar. Algunes de les funcions principals inclouen la configuració de metaetiquetes, mapes de lloc XML, configuració de les etiquetes canòniques, edició de robots.txt, edició .htaaccess i breadcrumbs. També proporciona alertes en temps real quan teniu la sessió iniciada a WordPress si identifica un problema amb una pàgina.

Configuració SEO de Yoast

Tot en un paquet de SEO

Tot en un paquet de SEO és un dels nostres complements favorits de SEO coneguts a la comunitat de WordPress des de fa temps. Les principals característiques inclouen la configuració d’etiquetes meta, configuració del mapa del lloc XML, suport de Google Analytics, URL canònics, automatització de la generació d’etiquetes meta i format de metaetiquetes.

SEO Ultimate

SEO Ultimate ofereix moltes funcions alienes a les que ofereix el connector mitjà SEO. Algunes funcions principals inclouen configuració de metaetiquetes, canonicalització, ajustadors de connexions permanents, editor de robots.txt, creadors de fragments rics, evidència d’autor, monitor 404, integrador de gràfics oberts i un automatitzador d’enllaç intern profund..

Memòria cau total W3

Memòria cau total W3 és un complement de memòria cau que ajuda a optimitzar el rendiment del vostre lloc web de WordPress. Comprimirà i reduirà els fitxers del vostre lloc per augmentar la velocitat de la pàgina, que és important per a SEO.

Complements diversos

Hi ha diversos altres complements que hem deixat sense mencionar. Podeu fer funcions més complexes com identificar 404, trobar hipervincles trencats al vostre lloc i altres tasques. Un cop el vostre lloc estigui en funcionament, potser val la pena provar-ne uns quants per veure quin és el que més us convé.

Més discussió

Què més creus que és important per configurar fora de caixa? Té cap favorit que no es troba aquí? Ho fem saber al comentari següent!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map