Millora la productivitat amb Google Apps for Work

Per què les petites empreses poden voler integrar Google Apps for Work a través del seu amfitrió web i com pot millorar la productivitat & eficiència.


Pros i contres de Google Apps for Work

És possible que la vostra empresa d’allotjament garanteixi la millora de la productivitat al vostre lloc de treball. Es diu Google Apps for Work. Si no l’heu utilitzat, us en perdreu.

Google Apps for Work (ara coneguda com a G Suite) proporciona correu electrònic d’empresa (@ yourdomain.com), compartir fitxers en línia i reunions de vídeo tot dins d’un servei. Podeu utilitzar-lo com a suite de comunicació empresarial, col·laboració, intercanvi de fitxers i administració basada en núvol. Alguns hostes web (com Bluehost, GreenGeeks), & iPage per citar-ne alguns) s’han associat amb Google per integrar Apps for Work directament al vostre compte d’allotjament web existent, cosa que us permetrà aconseguir-ho. La gran pregunta és: “Realment necessito Google Apps for Work i quant ajudarà realment al meu negoci?” A més, no puc aconseguir aquests serveis de forma gratuïta?

Sí, podeu utilitzar totes les aplicacions de Google Apps for Work de forma gratuïta, separades les unes de les altres. Però és un gran dolor perquè tens accessos separats, però no hi ha cap interfície central per gestionar-los. Tampoc podeu marcar les vostres comunicacions per correu electrònic al vostre domini. Només tindreu adreces de correu electrònic [email protected], no adreces [email protected] No és molt bo per projectar una imatge professional.

En contraposició, Google Apps proporciona correu electrònic al vostre domini amb una interfície de Gmail, més espai d’emmagatzematge a Gmail, espai addicional a Google Drive, telèfon 24 hores i suport de correu electrònic i una garantia de temps de vida del 99,9%. Google Docs funciona amb Microsoft Outlook. Hi ha configuració de seguretat que no obtindreu amb producte gratuït i podeu afegir i administrar altres comptes d’usuari.

Per mantenir les coses molt senzilles i totes en una mateixa ubicació, fins i tot podeu registrar i administrar el vostre domini a través dels dominis de Google, enllaçats amb Google Apps for Work. Però no cal. Tot depèn de tu.

Avantatges

A continuació es mostren alguns dels avantatges més notables d’Apps for Work.

Correu electrònic de marca

El motiu principal per aprofitar l’oferta de Google Apps for Work del vostre amfitrió és, per descomptat, un correu electrònic de marca sense la confusa interfície de configuració que s’ofereix a través de cPanel o Plesk Quan utilitzeu Google Apps for Work amb la vostra disposició d’allotjament web, també n’obteniu una mica de el millor filtratge de correu brossa disponible. Google té un incentiu i un avantatge en aquest espai perquè té tants tentacles a les xarxes i veu que la majoria de correu electrònic passen per la seva.

Per nombroses raons legals, moltes empreses són sàvies de guardar còpies de tots els correus electrònics enviats i rebuts a través dels seus dominis. Google Vault a Google Apps for Work és una manera de fer-ho.

Amb Google Vault, tots els missatges de correu electrònic, xats, fitxers adjunts i fins i tot altres documents que creeu i emmagatzemi a Google Apps for Work són conservats, audibles, cercables, exportables i “bloquejats” per descobrir-los en cas que una empresa sigui demandada o que necessiti acreditar el compliment de la normativa. Podeu comprar llicències de Vault com a complement per 5 dòlars per usuari al mes.

Plugins de tercers

Quan es va anomenar Google Apps for Business, Google Apps for Work va generar una nova indústria de complements. Els desenvolupadors de tercers van programar aplicacions per a l’ecosistema de productivitat de les aplicacions per a Google tan bones o millors que els programes autònoms.

Un exemple de plugin útil per a un dissenyador web o desenvolupador de programari és LucidChart. Amb aquest complement, podeu obtenir de forma gratuïta la majoria de les funcions del programari de diagramació i diagrama de flux d’alta gamma i la resta de funcions per una quota nominal mensual o anual. LucidChart s’integra amb les funcions de col·laboració de Google Apps for Work perquè la compartició de documents funcioni de la mateixa manera que ho fa la suite nativa de productivitat de Google.

Un altre gran complement de productivitat de Google Apps for Work per a desenvolupadors web i mòbils és NodeFire.com. Amb NodeFire, podeu dissenyar, provar i implementar animacions HTML5 per al vostre lloc web. La versió gratuïta de l’aplicació està limitada a unes quantes etapes d’animació i el codi publicat està restringit. Per 12 dòlars al mes, podeu desbloquejar aquestes funcions i moltes altres.

Espai Il·limitat

Com a programa bàsic, Google Apps for Work és de 5 dòlars al mes per 30 GB d’emmagatzematge al núvol. Tanmateix, si l’espai d’emmagatzematge per usuari, per exemple, per a fitxers de gran disseny ha estat un problema per al vostre negoci en línia, per 5 dòlars addicionals per usuari al mes (un total de 10 dòlars per usuari al mes), és clar que cada usuari pot tenir un nombre il·limitat. espai d’emmagatzematge si teniu més de 5 usuaris (1 TB per usuari per menys de 5) i podreu pujar fins a 5 terabytes d’una sola presa. Tot i que, 5 terabytes és molt terrible per empènyer fins i tot algunes de les connexions més ràpides. Si tracteu diversos terabytes de dades amb qualsevol regularitat, Amazon S3 és una manera més ràpida de penjar dades mitjançant l’enviament físic d’un disc dur al seu equip d’assistència. A partir d’aquest escrit, Google Apps for Work no sembla oferir aquest servei.

Compatibilitat del dispositiu

És molt fàcil utilitzar Google Docs entre diversos dispositius, fins i tot en Linux.

Desa automàtica

Una de les coses que ha salvat de veritat la meva cansalada en diverses ocasions és la freqüència amb la qual es desa automàticament el treball de Google Docs. Si necessiteu tornar a una revisió prèvia, també teniu algunes opcions.

Tots aquests avantatges són or per a les empreses d’allotjament web que busquen descarregar el suport d’aplicacions de correu electrònic i productivitat. Si Google ja fa bé aquestes coses, per què han de suportar la càrrega ?

Desavantatges

Però tingueu en compte que hi ha alguns inconvenients d’utilitzar Google Apps for Work.

Limitacions de correu electrònic

Ja tens una safata d’entrada gran i vols passar d’Outlook a Gmail? Si és massa gran, potser no es transferirà a Google Apps for Work. A més, haureu de tornar a crear totes les regles d’Outlook com a filtres de Gmail.

Tot i que podeu consultar el correu electrònic mitjançant la interfície basada en la web de Gmail i en tots els vostres dispositius mòbils amb Google Apps for Work, de vegades hi ha problemes tècnics amb Outlook que poden resultar frustrants. Per exemple, alguns usuaris d’Outlook han trobat que tenen problemes amb ActiveSync i Outlook quan interfereixen amb POP i IMAP de Gmail. L’equip d’assistència de Google pot ajudar-nos en la majoria dels casos, però tots sabem que Outlook (per exemple, “Mireu-vos!”) Pot ser de vegades capritxós, desafiant fins i tot alguns dels intents més coneguts de solucionar els seus problemes..

Limitacions de mida del fitxer

Les fotografies d’alta resolució superen regularment els 2 megabytes. La càrrega d’imatges individuals de més de 2 megabytes no és cap problema per a Google Apps for Work. Però, qualsevol document amb majors imatges incrustades en ells no es penjarà al sistema. Els documents de text també estan limitats a uns mil milions de caràcters cadascun. No és prou bo si els fitxers de la vostra empresa tenen grans quantitats de dades en brut (és a dir, punts GPS, dades científiques, etc.). Les presentacions de diapositives estan limitades a 400 diapositives cadascuna. Però, si teniu moltes diapositives en una presentació, potser haureu de repensar-la.

Limitacions de moneda

Quan pagueu per Google Apps for Work, si Google no admet la compra a la moneda oficial del vostre país, haureu de pagar per diners en dòlars americans o pel valor equivalent de dòlars nord-americans en la moneda del vostre país. Si tracteu exclusivament en moneda diferent del dòlar dels Estats Units o d’altres opcions com l’euro, haureu de planificar els costos després de convertir la vostra moneda local a la tarifa continuada, cosa que pot provocar problemes en les previsions de despeses. Google té un

Aplicacions incorrectes de tercers

Tot i que hi ha moltes, moltes aplicacions que funcionen bé amb Google Apps for Work, n’hi ha d’altres que només ascendeixen a anuncis o estan completament inflates i inútils. Malauradament, es necessita un error i prova per esbrinar quins són els que val la pena instal·lar.

Privacitat

Mentre guardeu els vostres correus electrònics i documents a Google Apps for Work, el servei també supervisa el contingut que teniu i el perfora per obtenir informació sobre el vostre negoci. Pot ser que això no sigui una gran cosa per a una botiga de mamà i amiga que trobi que el compromís sigui acceptable. Però les empreses que tinguin relació amb el govern, les finances, l’assistència sanitària o altres sectors on la privacitat sigui primària hauran d’examinar aquesta compensació molt a prop del punt de vista legal..

Connectivitat

Si la nova forma de funcionar és la trompeta de la computació en núvol, el bombo és poc confortable quan esteu enganxats a un aeroport amb un senyal inalàmbric deficient o sense. Si no us podeu connectar a Internet, no podreu accedir als vostres documents. Bona sort editant aquesta presentació d’última hora si es guardava a Google Docs. Hi ha opcions fora de línia, però haureu de pensar per utilitzar-les en una crisi de connectivitat.

Per exemple, estava en un creuer amb la meva família i tenia punts de connectivitat al llarg de la nostra ruta. Però volia escriure quan érem al mar. Havia descarregat l’aplicació Docs i estava treballant en el meu document, només per adonar-me que havia deixat de banda els meus darrers canvis a la versió fora de línia del meu iPad. Quan vaig tornar a casa, vaig trobar que efectivament tenia dues versions del document. Un al núvol i un al meu iPad. Encara no he aconseguit conciliar els dos perquè tinc por de perdre el temps que caldrà per esbrinar-ho.

Conclusió

Google Apps for Work és una avantatge per als propietaris d’empreses que volen gestionar el seu programari de productivitat, correu electrònic i altres serveis informàtics en una sola interfície. Però costa un risc o una pèrdua de privadesa. Heu de considerar la vostra exposició i tolerància al risc abans d’inscriure-vos al servei, ja sigui a través del vostre host web o pel vostre compte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map