Crear una forta proposta de valor per al vostre lloc web

Obteniu informació sobre què és una proposta de valor i com podeu crear-ne una de adequada per al vostre negoci en línia, que augmentarà la conversió del lloc web & vendes.


Creació d’una proposició de valor

Com a redactor i redactor de xarxes socials, és imprescindible elaborar un missatge clar i centrat en el valor per a qualsevol negoci en línia. Alguna vegada heu visitat un lloc web on un cop el vau aterrar, no sabíeu on mirar primer? Aquest tipus de confusió es pot deure simplement a un disseny o disseny deficient del lloc web, però sovint, sol ser perquè l’empresa vol ser tot per a tothom..

Tot comença amb el vostre públic objectiu

Heu vist el propietari del negoci que no només ven productes de cura personal d’alta gamma, sinó que també ven espelmes d’aromateràpia i productes per a la perruqueria? Quina és la seva especialitat? Qui sap! Intentant oferir-ho tot al consumidor, acabes oferint res veritablement únic. Esteu embrutant el missatge que esteu intentant transmetre al vostre lloc i acabareu rebent un percentatge de rebots que passa pel terrat..

Però em cau … introduïu … la proposta de valor!

Què és una proposta de valor?

Molts llocs web no comuniquen eficaçment l’únic argument últim per comprar-los respecte als seus competidors. Una proposició de valor no és una promoció, una oferta especial o una etiqueta. És la raó per la qual un client hauria de desenvolupar una relació amb tu. Per què algú li hauria de comprar a tots els altres? Heu de comunicar-ho en 20 paraules o menys.

Recordeu: Una proposta de valor és la raó per la qual un client us hauria de recollir a algú.

Vull aclarir per endavant que no s’ha de confondre una proposició de valor amb un eslògan o una etiqueta. Fa poc va escriure un article sobre aquest tema i es van utilitzar com a exemples Nike, McDonald’s i Apple.

A eslògan s’utilitza per a campanyes o productes específics. “Jo sóc amorós” de McDonald és un eslògan. Aquest eslògan t’explica alguna cosa en concret sobre el que McDonald ha d’oferir? No. Aquest eslògan es va utilitzar conjuntament amb altres esforços de màrqueting i una enorme campanya publicitària. Però separa’l i no tens ni idea del que signifiquen aquestes tres paraules.

Etiquetes romandre amb la companyia per sempre. El “Just Do It” de Nike està arrelat per sempre al nostre cervell, i no importa el producte que promocionen, si aquest encaixa queda.

Proposició de valor – Com heu dit anteriorment, aquesta és la raó per la qual et triaria entre un competidor. Així que en aquest exemple, per què escolliria Apple davant Microsoft.

El tagline d’Apple és Pensar diferent. Per a la seva promoció del MacBook Air, el seu eslògan era Light Years Ahead. Quan volíeu obtenir més informació sobre el perquè d’aquest MacBook era el més important des del pa tallat a rodanxes, Apple us va portar a la pàgina d’informació on es va presentar la seva proposta de valor per al MacBook:

El nostre objectiu amb el MacBook era fer allò impossible: enginyar una experiència a mida completa al portàtil Mac més lleuger i compacte de sempre.

L’anterior és la proposició de valor (23 paraules!)

Per què en necessito un??

Una proposta de valor fort augmentarà el percentatge de conversions del vostre lloc web i augmentarà les vendes. T’ajuda a prendre les opcions de treball correctes i a centrar-te en activitats productives per al teu negoci, a la vegada que ajuda als teus clients a prendre les decisions correctes de compra. Vaig obtenir ingressos de 50.000 dòlars sols per a un dels meus clients després de treballar amb ells per crear una proposta de valor forta. Un altre client va dir que van començar a fer tants negocis després d’haver afegit una VP, que ara havien d’aturar la seva comercialització.

Nota ràpida: Una proposta de valor fort augmentarà les vendes. Vaig generar ingressos només de 50 milions de dòlars poc després d’afegir una VP per al meu client!

Per què moltes empreses no desenvolupen una proposta de valor?

Com diu aquesta dita, si fos fàcil, tothom ho faria. Moltes empreses no desenvolupen una proposta de valor perquè no pensen que la necessiten o simplement assumeixen que ja en tenen una. Tanmateix, desenvolupar una proposició de valor forta significa cavar profundament per determinar en què consisteix aquella cosa, aquell factor “IT” que podeu oferir i fer-vos separar. Un cop hàgiu determinat què és, influirà en tots els vostres esforços de màrqueting.

Recordeu: Una proposta de valor requereix molt de temps i esforç per desenvolupar-se!

Sempre podeu desenvolupar una proposta de valor?

Lamentablement no. Aquí teniu un exemple. Una de les indústries més difícils per desenvolupar una proposta de valor és la indústria de Coaching executiu / empresarial. Aquesta és una indústria enorme i molt competitiva. Quan aquests professionals ens vénen per desenvolupar la seva proposta de valor, sovint, acabem havent d’escriure una de molt general o els fem saber que no té sentit passar el procés. Vam treballar amb un client on li vam suggerir restringir el seu nínxol, de manera que realment tingués alguna cosa únic a oferir (per exemple, a targetes divorciades que busquen una segona carrera professional), però estava preocupada perquè fos massa estreta. Per contra, es tracta d’un mercat enorme i, alhora, una audiència molt específica i única. El meu punt és que no tingueu por de restringir el vostre públic objectiu.

Com es desenvolupa una proposta de valor?

No durant la nit, us puc dir això. Això no vol dissuadir-vos de cap manera, però hi ha un mètode per a la bogeria i cal tenir paratge i paciència.

Pas 1: Qüestionari complet

El primer pas per desenvolupar una proposició de valor és respondre al següent:

  1. Quin és l’objectiu del vostre lloc web?
  2. Quines necessitats compleixes a la comunitat? Quins són els vostres serveis / productes? Per què vau iniciar el vostre negoci?
  3. Quines són les tendències actuals del vostre sector?
  4. Quin és el vostre client ideal i en podeu descriure detalladament.
  5. Per què el vostre client ideal ha de contractar o comprar de vostè en lloc d’altres opcions, inclòs no fer res? Què et fa únic? Si publicéssiu un anunci de 1 milió de dòlars amb només un cop aconseguit amb èxit, quina seria la vostra raó més important per la qual us hauria de triar?

Cada pregunta hauria de requerir molta reflexió i reflexió sobre el vostre negoci. La pregunta # 5 sol ser el repte més gran per a la majoria de clients. Sé que és difícil de creure, però no puc dir-vos quantes vegades els clients responen a aquesta pregunta amb “Perquè som el millor del negoci!” Això, em diu quin valor oferiu amb el vostre producte o servei? No em diu per què ets únic? No. Heu de pensar profundament aquestes preguntes.

Pas 2: Avaluació del vostre lloc web & Els vostres competidors

Aquest és, com a mínim, un pas realment il·luminador en el procés de proposició de valors. Revisar el lloc web juntament amb la vostra elecció de competidors pot ser molt educatiu. Amb els meus clients, examinaré els principals punts de venda, el disseny global del lloc web, el missatge principal que es transmet al lloc i la facilitat d’ús (experiència de l’usuari).

L’objectiu principal d’una anàlisi competitiva és evitar construir el vostre lloc en funció del que facin els vostres competidors, sinó trobar llocs on hi falten competidors i determinar com excel·leu o pot ser exclusiu. De vegades, els esforços de màrqueting fracassen perquè les empreses es copien entre elles o no es diferencien.

Pas 3: identificar les 5 reclamacions de valor més importants que actualment ofereix al vostre client ideal

A partir de les respostes del vostre qüestionari i de l’anàlisi de competidors, podeu determinar quin “valor” podeu oferir als vostres clients. Utilitzaré aquestes preguntes amb els meus propis clients per valorar aquestes reclamacions de valor segons la crida i l’exclusivitat basades en la intuïció del venedor (una qualificació d’1 a 5). Si tenen una oferta prou atractiva i exclusiva, es pot elaborar una proposta de valor.

Pas 4: declaracions de prova o evidències

Finalment, haureu d’aportar la prova que podeu donar suport a la vostra proposta de valor. Quines proves o proves tens que pots complir serveis, satisfer necessitats o proporcionar avantatges? Per exemple, una empresa de reciclatge pot reclamar ajudar al medi ambient i la prova és que recentment han actualitzat tot el seu transport per incloure camions híbrids que van ocupar el lloc 1 com a millors SUVs híbrids, segons les notícies nord-americanes. També poden créixer de forma constant durant tres anys, des de posseir un camió fins a tenir 12 que mouen centenars de tones de brossa diàriament.

Consells per si us enganxeu

Intentar ser tot per a totes les persones. Restringir el vostre públic objectiu (client ideal) és fonamental per a una proposta de valor forta. Quan s’intenta apel·lar a massa grups de compradors, pot limitar-se a la proposta de valor.

Visió de túnel. És el millor actiu per a un projecte amb èxit perquè saps el que més coneixes sobre la teva empresa. Tanmateix, també podeu estar tan a prop del projecte que pot dificultar un bon resultat. Alguns dels principals blocs de ruta que trobem amb els propietaris de llocs són:

  • Punt de vista limitat (no obert a noves idees o altres maneres de fer o competidors “copiant”)
  • Massa centrat en la companyia (com voler que el nom de la vostra empresa estigui arreu del lloc web)
  • Falta d’ull per al disseny (el que trobeu estèticament acceptable no sempre és atractiu en general)
  • Massa detestats en els detalls per avançar (és a dir, enganxats en un “bucle” que no és rellevant per a la imatge gran)
  • Massa tècnic (part del recurs d’un lloc web és un missatge fàcil d’entendre)

El menjar per emportar

Per reiterar, una proposició de valor no és un eslògan pegadís, una etiqueta o un títol. Respon a la pregunta: “Si sóc el vostre client ideal, per què us haig de triar davant dels competidors?” Per ser més eficaç, la vostra proposta de valor ha de tenir un atractiu elevat per al client ideal i una alta exclusivitat per a la vostra empresa. És la principal raó per la qual els clients inicien una relació amb vosaltres. Si la vostra proposta de valor és massa general, la còpia també serà massa general. A més, és menys probable que destacis de la multitud.

He trobat que molts dels meus clients esperen que una proposta de valor sigui com un punt de venda o un títol. En lloc d’això, s’escriu una proposició de valor en un llenguatge quotidià, de fet. Sense esponja.

Ara que ja sabeu què és una proposta de valor i com podeu elaborar-ne una, és hora de començar a treballar pel vostre compte! Una proposta de valor fort augmentarà les vostres vendes i portarà el vostre negoci a l’èxit. No dubteu a deixar un comentari a continuació, o contactar-me si necessiteu ajuda per crear-ne un.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me