Com triar un nom de domini fantàstic per a la vostra empresa

Decidir & el registre d’un nom de domini per a la vostra empresa requereix temps & ha de reflectir la vostra marca. Aquí teniu 9 consells per triar un nom de domini nou.


Elecció d’un nom de domini

L’elecció del nom de domini adequat (i que s’ajusti bé a la vostra marca i públic) és vital per enviar el missatge adequat i assegurar-se que el lloc web tingui els èxits que mereix..

Potser esteu pensant, “però segur que el meu nom de domini serà el mateix que el meu negoci?”

La resposta a això és sí i no. Sí, el vostre nom de domini ha de reflectir el vostre negoci i alinear-lo, però cal afegir-hi una mica més de pensament que això.

Aquí teniu 9 consells que us he proporcionat per ajudar-vos a triar un nom de domini excel·lent que segueixi treballant per a la vostra empresa!

Consell 1: allunyeu-vos dels dominis farcits de paraules clau

Internet als anys 90 i principis dels anys 2000 estava plena de noms de domini farcits de paraules clau, com “EasyChickenRecipes.com”, essencialment es componien de paraules clau que la gent cercava a Google..

Avui, Els dominis pesats per paraules clau no tenen tanta potència com abans. En canvi, voleu donar consell sobre què es fa sense aconseguir tots els anys 90.

Ús de paraules clau plena de noms de domini per a SEOEstadístiques de com s’ha reduït l’ús de les paraules clau en els noms de domini des del 2008. Font de la imatge.

Així, si teniu un lloc web que proporciona milers de receptes de pollastre fàcils, podríeu anar a “ChickenChef.com” en lloc de la paraula clau “EasyChickenRecipes.com”..

La gent podrà explicar de què es tracta (pollastre), però té una mica de caràcter i personalitat.

Consell 2: Fes que es pugui marcar

Penseu en la vostra marca i quin tipus d’experiència voleu que tingui la vostra audiència – voleu enviar un ambient divertit i despreocupat? O alguna cosa més seriós i corporatiu? Considereu-ho quan trieu el vostre nom i assegureu-vos que el vostre domini reflecteixi la vostra marca.

Si teniu un negoci per emportar tailandès i voleu enviar un missatge divertit i juvenil, podeu triar “EatThaiTonight.com” en lloc de “MoonriseThaiTakeaway.com”..

HO SAVIES? El nom de domini més car que s’ha venut mai és assegurança.com, que es ven 35,6 milions de dòlars el 2010.

Consell 3: Penseu en el futur

Cap a on veieu el vostre negoci en el futur? No cometreu l’error de crear un nom de domini a partir de paraules actualitzades que no passaran de moda en sis mesos.

En comptes d’això, assegureu-vos de triar una cosa duradora i que pugui evolucionar amb el vostre negoci. Per exemple, si sou una agència de màrqueting, podreu ampliar-vos en serveis de disseny web en el futur? Assegureu-vos que el vostre nom de domini doni lloc a la vostra empresa.

Consell 4: manteniu-lo curt

A més d’assegurar-te que el teu domini està en marca, vols mantenir-lo curt perquè sigui memorable. Ningú no té temps de recordar un domini de cinc paraules, sobretot quan es reuneix en una sola i llarga frase que no es pot llegir.

Durada dels noms de domini dels llocs web popularsEls llocs web més populars tenen noms més curts. Font de la imatge.

Si el vostre nom comercial és llarg, penseu escurçar-lo o afegir inicials perquè el vostre domini sigui curt i ràpid.

Consell 5: eviteu els números & Símbols

De la mateixa manera, no voldreu confondre la gent afegint números i símbols.

L’ideal seria que voleu que el vostre domini inclogui només cartes totes en una sola línia sense que hi hagués res.

Si el vostre nom és “John’s Hairdressers”, però el vostre domini és “johns-hairdressers.com”, és possible que molta gent oblidi el “-” i vagi al lloc equivocat..

Consell 6: comproveu la llegibilitat & Ortografia

Després del darrer punt, voldreu assegurar-vos que el vostre nom de domini no inclogui grafies complicades que puguin provocar persones..

El vostre nom de domini ha de ser intuïtiu en la seva ortografia i llegibilitat. La gent no només veurà el vostre domini quan s’escriu, potser haureu d’escriure-ho en persona o fer-ho sentir per telèfon.

No voldreu haver de superar-ho una i altra vegada i voleu considerar com es veu quan s’escriu (això té un 0, per exemple).

Consell 7: comproveu si .Com està disponible

El final de domini més comú és .com, però això no vol dir que sigui l’únic final disponible.

De fet, ara podeu posar el que vulgueu com a final, de manera que podeu tenir Tailandès.Takeaway en lloc de ThaiTakeaway.com!

Val la pena tenir en compte que la majoria de la gent escriu de manera intuïtiva .com, així que comproveu si el .com també està disponible si decidiu anar a buscar una altra opció, de manera que la gent no acabi en un lloc diferent quan vulgui fer-ho. estar al teu.

HO SAVIES? Hi ha un total de 1519 TLDs (a partir del novembre de 2016) i el 2001 .com TLD representa el 50% de tots els noms de domini registrats.

Consell 8: comproveu si hi ha els canals socials disponibles?

Un cop molt configurat el vostre domini, és molt probable que desitgeu assegurar algunes nanses de mitjans socials per a la vostra empresa, per la qual cosa potser voldreu comprovar si hi ha disponibles les maneres adequades abans de comprometre’s a comprar el domini..

Consulteu Twitter, Facebook, Instagram i qualsevol altre canals de xarxes socials que vulgueu fer servir per veure si algú ja ha posat el nom que voleu.

Consell 9: comproveu el copyright

Així que heu seguit tots aquests passos i heu trobat un nom de domini que reflecteixi el vostre negoci amb el qual estigueu preparats per endinsar-vos..

Però aguanteu un minut. Abans d’avançar i fer clic al botó de compra, assegureu-vos que no hi ha drets d’autor al voltant i que no hi ha marques similars que utilitzin un nom similar amb el que el vostre públic pugui confondre.

Tot i que voleu triar un domini que estigui en línia amb la vostra empresa i els seus objectius, també voleu assegurar-vos que sigui únic i memorable i, per tant, no com qualsevol altra que hi hagi..

Tampoc voldreu deixar-vos atrapar en processos desagradables en el futur si continueu amb un nom de domini massa similar a una altra marca.

Conclusió

L’elecció d’un nom de domini no hauria de ser una cosa que faci en quinze minuts.

És una cosa que té molt en compte i que, sovint, és el primer que la gent veu quan s’introdueix al vostre negoci.

Podríeu pensar que el vostre nom de domini és simplement la sèrie de cartes que apareixen a la barra de cerca, però en realitat transmet molt més el vostre negoci del que creieu. Es mostra de què es tracta i quin tipus de negoci teniu a terme. També voleu que us sigui més fàcil trobar-vos, de manera que és vital mantenir les coses curtes, concises i fàcils d’entendre..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map