Com obtenir una configuració del número de telèfon de l’empresa al mòbil

Una guia per a propietaris de petites empreses & els empresaris per obtenir un número de telèfon empresarial (gratuïtament gratuït o local) en el telèfon mòbil existent.


Com obtenir un número de telèfon d’empresa

Obtenir un número de telèfon d’empresa és tot un èxit i un pas en la direcció correcta per a qualsevol propietari o empresari d’una petita empresa. Mostra professionalitat, millora el coneixement de la marca i reforça la confiança de compra per als clients potencials.

Imagineu-vos amb un número de vanitat impressionant com 1-800-CUPCAKE per al vostre negoci de fleca en lloc del vostre número de telèfon personal. Seria fantàstic, no seria veritat?

I no seria encara més impressionant si poguessis utilitzar aquest número de vanitat al telèfon mòbil existent sense necessitat de comprar cap telèfon, equip o cablejat addicional? Seria realment impressionant!

Afortunadament, podeu aconseguir-ho fàcilment amb un sistema de telèfon virtual. Un sistema de telèfon virtual, com Grasshopper, us permet utilitzar el mòbil existent, descarregar una aplicació i utilitzar-lo per enviar / rebre trucades de telèfon a través d’un número de telèfon d’empresa que escolliu. Fins i tot podeu enviar missatges de text mitjançant aquest número i fer extensions de configuració (1 de vendes; 2 de suport, etc.). A més, encara podeu utilitzar el vostre número personal existent al mòbil tal i com ho heu fet sempre.

Un sistema de telèfon virtual és una gran solució que permet configurar un número de telèfon de negocis pel vostre compte sense gastar centenars de dòlars en serveis d’instal·lació professional ni comprar un segon telèfon..

HO SAVIES? Un sistema de telèfon virtual és la solució perfecta per a petites empreses i emprenedors que desitgen una forma fiable, assequible i senzilla d’obtenir un número de telèfon empresarial..

Començant

La configuració del número de telèfon del vostre negoci és molt senzilla i requereix molt pocs coneixements tècnics. En general es triguen uns 30 minuts a configurar-se tot. Tot el que necessites és el mòbil! Aquí teniu què fer:

Pas 1: elecció del número de telèfon de l’empresa

El primer pas és triar el número de telèfon de l’empresa. Això requerirà una mica de pensament, ja que voldreu triar-ne un de bo. Haureu de decidir entre un número gratuït de lliure utilitat o un local.

L’opció gratuïta és ideal per a la marca i facilita la seva recordació. Un cop més, penseu en el meu exemple anterior amb 1-800-CUPCAKE. Aquest seria un número molt divertit i impressionant per a un negoci de fleca!

Un número local no tindrà això, però utilitzarà el vostre codi d’àrea local i és possible que molts clients d’una ciutat petita prefereixin comprar a un número d’empresa local. Haureu de determinar quin és el que més us convé.

Comproveu el número de disponibilitat desitjat!

Haureu de veure quins números de vanitat estan disponibles, ja que molts, malauradament, ja s’han agafat. Podeu cercar aquí els números disponibles.

Elecció d’un número de vanitat empresarial

Un cop trobeu el número adequat, haureu d’inscriure-vos a un compte i seguiu els passos a la pantalla per reservar-lo.

Reservar el vostre número gratuït de vanitat

Pas 2: creeu una felicitació personalitzada per al vostre nou número

Després de reservar el vostre número i haver creat un compte amb Grasshopper, el següent pas és enregistrar una salutació personalitzada. Aquest és el missatge principal que escoltaran les persones que diuen quan marquen el nou número.

El missatge predeterminat que fa servir Grasshopper és:

“Gràcies per trucar. Per parlar amb un representant, premeu 0. ”

Probablement, voldreu canviar-ho i personalitzar la salutació per al vostre negoci específic. Hi ha algunes opcions per fer-ho:

Enregistrament d’un missatge de felicitació principal

Recomanaria enregistrar el vostre propi missatge com a fitxer de so .mp3 al vostre ordinador i, a continuació, penjar-lo a Grasshopper. És gratuït i en podeu editar / crear una exactament com voleu que soni. Simplement no deixeu que soni “fals”!

Si no voleu gravar la vostra pròpia veu, podeu utilitzar la seva funció professional d’estudi de veu (que pot costar més en funció del pla escollit) per narrar-vos la salutació professionalment. També és possible que vulgueu tenir en compte programari de text a veu, tot i que els missatges de veu artificial poden no coincidir amb l’estil del vostre negoci en concret.

Pas 3: afegiu extensions als vostres empleats

Aquesta és una característica molt útil i Grasshopper us ofereix un nombre il·limitat d’extensions. Podeu utilitzar aquestes extensions per reenviar la vostra persona que truca a la persona o al departament adequats del vostre negoci. Per exemple, podeu dir a la persona que truca “Per a vendes, premeu 1. Per obtenir assistència, premeu 2.” A més, podeu redirigir tots dos departaments a vosaltres mateixos si sou l’únic responsable del vostre negoci. També podeu utilitzar extensions per redirigir les trucades a altres persones concretes del vostre negoci.

CONSELL RÀPID: Si no necessiteu una salutació principal ni nombroses extensions, podeu desactivar-la completament i enviar-vos la trucada directament. De vegades és una opció millor per a les empreses més petites que només necessiten una funcionalitat senzilla.

Pas 4: canvieu el missatge de correu de veu predeterminat

De manera similar al canvi de salut principal, també voldreu personalitzar la vostra salutació de fons (essencialment el missatge de correu de veu), que es troba a cada extensió. Aquest és el missatge que escoltaran les persones que truquen en cas de perdre la seva trucada i se’ls demani que deixin una bústia de veu.

De manera predeterminada, Grasshopper utilitza:

“Gràcies per trucar. Deixeu un missatge i la vostra trucada serà retornada tan aviat com sigui possible. “

Crec que aquest és un missatge correcte, però probablement voldreu personalitzar-lo encara que coincideixi amb l’estil del vostre propi negoci. Si teniu nombroses extensions, recordeu de modificar la salutació de correu de veu de cadascuna. A més, també és possible que vulgueu canviar el vostre nom de l’extensió enregistrada de salut de reenviament de trucades.

Canvis de salut predeterminats

Pas 5: canvieu la música “En espera”

També podeu canviar la música predeterminada “En espera”. Això és el que escoltaran els que diuen quan es posin en espera.

Canvieu la música predeterminada en espera

Igual que amb altres salutacions, us recomano que enregistreu la vostra música “En espera”. Això tampoc no ha de ser necessàriament música. Podeu informar els usuaris de les promocions actuals o de les noves característiques o serveis que ofereix la vostra empresa. La vostra música “en espera” pot ser una oportunitat fantàstica per anunciar a les persones que truquen sobre coses que potser no saben.

Un AT recent&Un estudi informa que més del 70% de les trucades de negoci es mantenen en espera durant una mitjana de 45 segons cadascuna.

Feu clic per tuitejar

Recordeu que la vostra música “aturada” hauria d’ajudar a disminuir la percepció del temps i a gestionar qualsevol frustració o ansietat per a la vostra persona que truca, alhora que es crea una identitat de marca i possiblement es faci publicitat de nous productes o funcions sobre el vostre negoci..

Prova el teu número nou!

Enhorabona! Ja teniu la vostra nova configuració del número de negoci i esteu a punt per començar a rebre o rebre trucades. Et vaig dir que era fàcil! Tanmateix, abans de començar emocionant a lliurar el vostre número de telèfon de negocis als clients, és bona idea provar-lo primer.

Voleu parar molta atenció a l’experiència d’usuari de la persona que truca. Tot i que podeu utilitzar el vostre propi telèfon mòbil per trucar al vostre número nou i provar-lo tu mateix (sí, podeu trucar a vosaltres mateixos), us recomano demanar-li a un amic que us ajudés. Feu que el vostre amic fingeixi ser un client que truqui al vostre negoci i que escolteu les vostres extensions de felicitació personalitzada. Demaneu informació al vostre amic. Va sonar el menú principal de salutació? Les extensions eren directes i fàcils d’entendre?

També haureu de saber amb seguretat que podeu respondre a les vostres trucades i utilitzar l’aplicació Grasshopper al vostre telèfon. Tot i que és realment senzill, encara és una bona idea provar-lo com a mínim diverses vegades i provar-lo perquè sàpigues exactament com funciona.

CONSELL RÀPID: Assegureu-vos que el vostre nou número estigui configurat correctament i proveu-lo a fons abans d’utilitzar-lo. Perfeccioneu els missatges i extensions principals per obtenir una millor experiència de l’usuari, si és necessari. Posa a prova el teu número amb un amic i mira què pensa.

Conclusió

Ja sabeu com obtenir un número de telèfon comercial que funcioni al vostre telèfon mòbil existent. L’ús d’un sistema de telefonia virtual, com ara Grasshopper, el fa ràpid, fàcil i assequible. Dediqueu temps per determinar si necessiteu un número gratuït o un número local lliure i personalitzeu el vostre compte per adaptar-vos al vostre estil i marca comercial. Després de provar completament el nou número, ja esteu preparats per parlar!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map