Com mantenir el vostre bloc: què fer amb les publicacions de bloc antigues?

Com mantenir les publicacions antigues del vostre bloc. Apreneu a auditar el vostre bloc, a cercar contingut obsolet i a determinar si actualitzar, tornar a aplicar, o suprimir publicacions antigues.

com gestionar publicacions antigues de bloc

Un bloc és un element important per al vostre negoci. En un article anterior, discutíem per què n’hauria de tenir una empresa. Aquí, en aquest article, vull discutir sobre com mantenir adequadament el vostre bloc determinant què heu de fer amb les vostres publicacions antigues.

Per què necessiteu mantenir publicacions antigues de bloc

El primer és el primer. Les publicacions del bloc es fan antigues i obsoletes. Al final, haureu de fer alguna cosa al respecte.

Moltes empreses amb blocs simplement publiquen contingut al seu blog i s’obliden. Tenen la mentalitat que sempre que publiquin coses noves, tot va bé.

Però les publicacions del bloc no s’elaboren i s’obliden. Malauradament, ignorar les publicacions antigues és una mala pràctica i pot suposar un risc per al vostre negoci. El contingut que es manté malament al vostre bloc pot afectar el vostre negoci. A continuació hi ha algunes raons per les quals:

  • Imatge de marca: Imagineu-vos un client potencial llegint un article antic i antiquat al vostre bloc. És probable que aquest client estigui interessat en conèixer qualsevol tema sobre el que es titula el vostre article, però no ho pot tenir perquè té informació antiga i obsoleta. Els consells que es donen en aquest article poden estar tan desactualitzats, que ni tan sols s’apliquen. Quina imatge aporta això al vostre client sobre vosaltres i sobre el vostre negoci?
  • Pèrdua de vendes: Una publicació de bloc obsoleta no només donarà al vostre negoci una mala imatge, sinó que també us costarà vendes potencials. Els lectors no compraran una font que proporcioni informació antiga i obsoleta. Volen una empresa que sàpiga de què parlen i algú que sigui de confiança.
  • Responsabilitat: En determinats casos, fins i tot potser es fa responsable legalment de la informació falsa publicada al teu bloc.
  • Pobre SEO & Pèrdua de trànsit orgànic: El contingut dels blocs antics i obsolets no es classificaran bé en els motors de cerca i us perdrà l’oportunitat de conduir un trànsit nou al vostre negoci. De fet, el fet de tenir un contingut deficient al vostre bloc pot perjudicar els esforços de SEO generals del vostre lloc.

LINIA INFERIOR: És important mantenir les vostres publicacions actuals de bloc. Un bloc requereix molta feina i el manteniment de les publicacions existents és una part d’això. Les teves publicacions no són un conjunt i obliden una mena de coses.

Com anar sobre com mantenir el vostre bloc

Ara que enteneu per què és tan important mantenir les vostres publicacions, parlem de com fem això.

Realitzeu auditories de publicació puntual de les vostres publicacions

El primer pas és revisar el vostre bloc. Voleu fer-ho de manera regular. Li recomanaria com a mínim un cop al mes.

Tot i això, això depèn del tema de les publicacions del vostre blog i de la rapidesa amb què acostumen a quedar desactualitzats.

Per exemple, si feu un bloc sobre consells sobre jardineria, és probable que els vostres articles siguin rellevants que no pas en dir-ho, si feu un bloc sobre l’optimització de motors de cerca (que tendeix a canviar més aviat).

De qualsevol forma, la bona notícia és que la majoria de les publicacions solen ser rellevants durant força temps. Així que, fins i tot si heu de revisar-les un cop al mes, és probable que no hagueu de fer res amb la majoria d’ells.

LINIA INFERIOR: El missatge important aquí és auditar periòdicament les teves publicacions (preferiblement mensualment) i trobar aquelles que queden desactualitzades o irrellevants.

Determinar què cal fer amb un missatge obsolet

Al final, quan realitzeu les vostres auditories, trobareu una publicació obsoleta al vostre bloc. Haureu de determinar què heu de fer amb aquesta publicació. Podeu actualitzar-lo, reutilitzar-lo o suprimir-lo. A continuació, es mostren algunes coses per ajudar-vos a decidir quina opció és la més adequada:

Comproveu Google Analytics

El primer pas és analitzar les analítiques de la publicació. Comproveu si aquesta publicació ha rebut molt trànsit durant tota la seva vida. Si ho té, en funció del tema, és un bon candidat per mantenir i actualitzar-lo o tornar-lo a utilitzar. Si no ho és així, potser voldreu marcar-ho per suprimir-lo.

Comproveu els enllaços entrants

A continuació, voldreu veure si hi ha algú que enllaci amb aquesta publicació. Utilitzeu un bon verificador de backlink per analitzar-ho. No et sorprendrà el que trobis. Hi pot haver diversos llocs bons que hi ha enllaços. Això és fantàstic i significa que algú ha trobat la teva publicació prou útil per enllaçar-la. Els enllaços de backlinks naturals com aquest són difícils de trobar i voldreu desar les publicacions amb aquests enllaços tan valuosos. Sempre editeu o torneu a utilitzar si trobeu bons enllaços enllaçats.

Comproveu temes duplicats al vostre bloc

A continuació, voldreu veure si teniu algun tema duplicat o molt similar al vostre bloc. Per exemple, digueu que acabeu d’escriure un article al vostre bloc de jardineria titulat “Com plantar una planta de tomàquet” i que després recordeu l’article que vau escriure fa 3 anys titulat “5 consells per plantar una planta de tomàquet”. Tot i que els dos articles encara poden ser rellevants amb bons consells, encara teniu 2 articles separats que cobreixen bàsicament el mateix tema. Heu d’evitar-ho i marcar-ne un per eliminar.

Comproveu la pertinència del tema de la publicació

El més important, haurà de comprovar si el tema de la publicació encara és rellevant. En altres paraules, els vostres lectors encara estaran interessats en què es tracta la publicació. Alguns temes tenen una vida útil curta i és possible que ja no siguin aplicables. En última instància, voleu que totes les publicacions del vostre bloc siguin rellevants i que tinguin valor per als vostres lectors. Si no ho és, marqueu la supressió.

Eliminació de publicacions

Per a les publicacions que necessiten suprimir, el procés és senzill. Simplement suprimeix la publicació, eliminant-la del teu bloc. És molt fàcil de fer, però sempre heu de suprimir amb moderació i intentar actualitzar o tornar a aplicar tantes publicacions com pugueu. Elimineu només les publicacions que siguin irremeiablement equivocades, obsoletes i que perjudiquin a la vostra marca.

301 Redireccionar on sigui possible

També si es pot, 301 pot redirigir l’URL de la publicació suprimida cap a una de pertinent. Per exemple, en el cas de l’exemple d’article de tomàquet duplicat que he esmentat anteriorment, podeu eliminar un dels articles i 301 redirigir-lo a l’altre. Això és beneficiós tant pels motors de cerca com pels lectors, ja que els indica que heu traslladat definitivament la publicació eliminada a aquest nou URL i que aquest és l’article oficial que ara haurien de llegir..

LINIA INFERIOR: En general, sempre voleu desar les publicacions i tornar-les a utilitzar. Elimina una publicació només quan sigui necessari.

Actualitzar o reutilitzar publicacions

Per a les publicacions que es poden desar (i hi hauria bona part de les publicacions obsoletes del vostre bloc), haureu de actualitzar-les o tornar-les a aplicar.

Actualització

Per a les publicacions que calin actualitzar, haureu de reeditar el contingut per assegurar-vos que sigui rellevant i oportú una vegada més. Busqueu referències a personatges públics, empreses, tecnologies, culturals & tendències polítiques, dates i qualsevol altra cosa que pugui ser desfasada. Reviseu també el SEO de la vostra publicació i afegiu paraules clau rellevants, sempre que sigui possible.

Després d’actualitzar la publicació, assegureu-vos que també s’actualitzi la data de publicació de la publicació o que mencioneu la data en què s’ha publicat la publicació. No tingueu por de tractar aquest contingut antic com nou. Al cap i a la fi, no voleu que els lectors vegin la data de publicació original i penseu que no s’ha actualitzat des d’aleshores:

No oblideu actualitzar la vostra data de publicació sempre que publiqueu o torni a publicar una publicació

Consulteu les dates de publicació d’aquests resultats? Quin és més probable que llegeixi? Les dates actuals psicològicament transmeten més confiança que les més antigues.

Reproducció

Les publicacions que s’han de repoblar són les que ja no són rellevants, però es poden reciclar per adaptar-se a un nou propòsit. És probable que també requereixin d’un canvi d’URL.

Per exemple, fa molt de temps es recomanava enviar el vostre lloc web als directoris en línia amb finalitats de SEO. Després d’una actualització de Google, els llocs van ser penalitzats i perjudicaria a la classificació del lloc web. Així que bàsicament això ja no es considerava una bona idea. Si teniu un article antic que recomana enviar el vostre lloc als directoris en línia, voldreu recomposar-lo amb un nou article sobre per què no us heu de sotmetre als directoris en línia. Ambdós articles estan relacionats en temes, tot i així, es torna a presentar la publicació amb informació nova i nova.

Reescriviu aquests articles en alguna cosa nova i fresca. Si és possible, tria un tema de fulla perenne. Probablement haureu de canviar l’URL de la publicació, així que recordeu a 301 redirigir-ne l’antiga a la nova.

Conclusió

Per mantenir les vostres publicacions de bloc cal treballar molt, però és important i val la pena fer-ho. Cal que el vostre contingut estigui actualitzat i actualitzat. Auditar regularment el teu bloc i eliminar les publicacions antigues. Proveu sempre d’actualitzar-les o de reutilitzar-les, però suprimeix les que són realment dolentes. Si ho feu, generareu confiança i autoritat per al vostre bloc i la vostra empresa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me