Com fer un lloc web de perruqueria que augmenta les reserves

Heu dominat l’art de la cosmetologia, però tampoc us heu de dominar l’art del disseny web per crear una presència en línia. A continuació, es mostren algunes pautes útils per als propietaris de salons de bricolatge per crear un lloc web impressionant que augmenti la consciència i condueixi els clients directament a les portes.


Com fer un lloc web de perruqueria

Glamurós. Elegant. Sofisticat. Simplement irresistible.

Tot i que aquestes paraules podrien descriure el vostre nou pentinat, esperem que en canvi descriguin el nou lloc web del vostre saló de perruqueria.

El teu perruquer o saló de bellesa necessita una presència professional en línia per prosperar. Assumir els millors resultats de cerca locals i oferir als clients una experiència de reserva perfecta són dues necessitats en línia que segurament propiciaran l’èxit de la vostra empresa de maó i morter. Per crear un lloc web que compleixi aquestes proeses i molt més, consulteu alguns consells importants per a bricolatge en disseny web, especialment dissenyats per als propietaris de salons..

Si heu de crear el vostre propi lloc web de perruqueria?

Absolutament! Avui, fins i tot els propietaris d’empreses completament desproveïts de competències de disseny o codificació poden crear llocs web professionals impressionants, amb l’ajuda de constructors web de bricolatge moderns..

Mentre seguiu els consells i les directrius descrits en aquest article, el lloc web del vostre saló de perruqueria no oferirà res del que una agència de disseny professional pugui proporcionar al vostre negoci; i, el millor, podreu estalviar milers de dòlars en construir-lo. lloc web!

CONSELL RÀPID: Aquí a HTGO, sempre animem als nostres lectors a fer la ruta de bricolatge i fer el vostre propi lloc web. Sens dubte té sentit econòmic construir el vostre propi lloc web. Tanmateix, si simplement heu de deixar-ho a favor, aquí teniu un recurs útil per ajudar-vos a externalitzar la feina.

Com començar

Preparat per començar ?! A continuació, es mostra com podeu garantir que el vostre propi lloc web de perruqueria garanteixi capgiració:

1. Utilitzeu un creador de llocs web: el millor amic d’un bricolador

Hi ha desenes de creadors de llocs web que podeu triar entre els quals aconseguiran la feina, però quan es tracta d’accessibilitat pura, experiència d’usuari i dissenys confiables, Wix guanya la nostra elecció màxima. Tot i que WordPress pot oferir personalitzacions més profundes i funcions avançades, per als propòsits d’un saló de bellesa o de bellesa, la plataforma Wix ofereix un paquet complet per aconseguir que la vostra presència en línia funcioni amb facilitat..

2. Utilitzeu plantilles per retallar el temps de desenvolupament

El que fa que Wix sigui una opció tan òbvia per als propietaris de salons de bricolatge és la seva biblioteca de dissenys de plantilles. Aprofitant els dissenys preconstruïts i la funcionalitat codificada d’una plantilla, el vostre temps de desenvolupament es redueix significativament, i de manera incerta la qualitat general del vostre lloc web..

Wix ofereix una àmplia selecció de plantilles adaptades específicament al nínxol de perruqueria i bellesa. En utilitzar-los com a punt de sortida, fins i tot podríeu tenir el lloc web del vostre saló en qüestió de menys d’un dia. (Ja no es treu el pèl en frustració!)

Trieu la plantilla adequada

Voleu triar una plantilla que s’ajusti molt a la personalitat i l’estil del vostre saló. Les barberies, per exemple, solen mostrar un esquema de colors silenciat o fins i tot monocromàtic, amb un disseny més ampli i tipus de lletra industrial. D’altra banda, un saló de bellesa pot evocar la seva naturalesa més delicada amb un disseny de colors calmants i una tipografia ornada.

No hi ha regles dures i ràpides aquí; Utilitzeu el millor judici per equilibrar l’estil amb la sofisticació per no alienar el vostre públic objectiu.

A continuació, es mostren alguns exemples d’algunes plantilles de Wix que us donaran el 90% del camí:

Exemple de plantilla de lloc web de perruqueria

El Barberia La plantilla utilitza un disseny elegant i modern amb una sola pàgina, amb tots els elements bàsics de fàcil accés. La bandera d’herois és un bon lloc per fer una fotografia personalitzada del vostre negoci en acció. El mapa incrustat de Google és obligatori per incloure clients locals.

Exemple de plantilla de lloc web de saló de perruqueria # 2

El Saló de bellesa La plantilla ofereix un disseny similar a l’anterior, però amb una tipografia i un esquema de colors més orientat al mercat femení. Una secció que destaca les ofertes setmanals i un lloc per a testimonis de clients augmentarà encara més els tipus de conversió.

Exemple de plantilla de lloc web de saló de perruqueria # 3

El Navegació la plantilla manté els usuaris compromesos amb animacions elegants basades en el desplaçament i un disseny que ajuda a transmetre la història i la personalitat del vostre saló. Una secció per a les últimes publicacions d’Instagram manté el contingut fresc i és una bona manera de mostrar més del vostre treball.

Plantilla de lloc web de perruqueria # 4

Esteticista de cura de la pell orgànica ofereix un disseny net i espaiós que evoca puresa i confort. Destaca la seva secció d’herois que serveix com a CTA senzill i convenient perquè els usuaris puguin reservar cites.

Exemple de plantilla de lloc web de saló de perruqueria # 5

Finalment, Dissenys de tatuatges també pot funcionar bé per a perruqueries, amb una secció a la pàgina principal per mostrar els perfils per a tots els vostres Barbers. A més, una galeria de cartera retractada atrau els clients amb alguns dels vostres millors treballs.

3. Editeu la plantilla

Independentment de la plantilla que trieu, per descomptat, hi haurà alguna tasca que sigui personalitzada, particularment amb les imatges. Les plantilles són útils com a models de suggeriments per a usuaris sense fons de disseny, però en última instància, s’han de personalitzar per mantenir-se autèntics al vostre negoci. Amb una mica de greixada de colze (o mousse), hi arribareu.

Recordeu també que el cabell i la bellesa és categòricament una indústria centrada en les aparences. Les mirades importen. La qualitat estètica del vostre lloc web ha de reflectir aquesta veritat. Potser més que amb altres indústries, si el vostre lloc web és maldestre, malhumorat o mal dissenyat, pot ser que es pugui malmetre l’autoritat que vol transmetre el vostre saló. Personalitza amb prudència.

4. Trieu un nom de domini que brilla

L’URL del vostre lloc web té un dels principals factors en la descoberta del vostre negoci. Voleu decidir amb cura un nom de domini que tingui resultats de cerca amb la paraula clau adequada, transmet l’essència de la vostra marca i, per sobre de tot, és memorable.

Els millors noms de domini són breus, fàcilment llegibles i s’entenen a l’instant. Tu vols evitar símbols, ja que probablement seran ignorats pels usuaris. (El guionet a “Teressas-Salon.com” és un element innecessari que pot conduir els usuaris a la destinació equivocada si s’ometen.)

Ara Google fa menys èmfasi en els dominis farcits de paraules clau, de manera que no suposeu que la càrrega de termes molt cercats al vostre domini produirà un trànsit més immediat. En lloc d’això, intenta transmetre la teva marca o servei d’una manera intel·ligent i memorable que encara impliqui el que estàs fent. Per exemple, “LookGoodToday.com” és una frase enganxosa que diu subtilment als clients que sou un saló de bellesa que ofereix resultats accionables..

CONSELL RÀPID: Tot i que “.com” és de molt el TLD més popular, recordeu que hi ha centenars d’altres oportunitats de marca disponibles. Potser considereu la possibilitat de registrar un nom de domini “.salon” per accedir a la paraula clau importantíssima i deixeu espai per a una marca més exclusiva al vostre URL..

Per obtenir un cop d’ull més a l’hora de decidir sobre un domini que beneficia al vostre negoci, consulteu el nostre article sobre el tema.

5. El vostre correu electrònic necessita una reforma

Res no crida al poc professionalisme ni al més fàcil que una adreça de correu electrònic personal que s’utilitza per a les empreses. “[email protected]” no inspira confiança en els clients. Tot i que pot no confiar molt en les correspondències de correu electrònic per a un negoci de perruqueria, no deixa de ser una bona idea configurar un compte de correu electrònic professional. “[email protected]” o “[email protected]” reforça el professionalisme en les interaccions del vostre client i reforça encara més la vostra marca.

Per sort, cada pla premium de Wix inclou una bústia personalitzada i podeu afegir tantes bústies personalitzades com calgui per a cada membre del vostre personal. També tindreu accés al paquet complet de Suite G funcions com ara reunions de vídeo en línia, Calendar, Docs, Fulls de càlcul i 30 GB d’emmagatzematge al núvol. Ara no hi ha cap excusa que no sigui per retirar la vostra adreça “[email protected]” i començar a comunicar-se com un professional!

6. Establiu el vostre llistat de GMB (Google My Business)

Penseu-hi: quan cerqueu un servei específic a la vostra zona, els llistats locals de Google solen ser els que necessiteu per prendre una decisió informada sobre quina empresa desenvolupeu.

Tot i que un bon lloc web és important, cal que us adoneu que la recerca de la majoria de la gent comença i acaba amb la de Google Gràfic local i Paquet de mapes resultats. Per tant, és imprescindible que el vostre saló aparegui de manera destacada en els llistats de GMB.

Exemple de paquet de mapes de Google per a una barberia local

Resultats de paquets gràfics i mapes locals de Google per a una barberia localUn exemple de resultats dels gràfics i gràfics locals de Google per a una barberia local.

Comença per anar a https://google.com/business i emplena el teu perfil a fons. L’adreça i el número de telèfon són obvis, però no oblideu que incloure l’horari comercial exacte pot significar la diferència entre un client que us escull davant dels vostres competidors.

Sol·licitar les revisions dels clients hauria de ser la vostra prioritat principal. Recordeu als vostres clients satisfets que escriguin una revisió positiva al vostre perfil de GMB o creeu un incentiu perquè ho facin. No només seran els clients potencials Un 97% més de probabilitats per confiar en el vostre negoci en funció de la seva classificació d’estrelles, però també apareixeràs més alt als resultats de la cerca i obtindreu un augment del vostre SEO local com a resultat..

La fitxa GMB és també un lloc ideal per incloure fotos de l’interior de la seva botiga. No espereu que els usuaris puguin saltar al vostre lloc web per veure amb més detall el vostre negoci; donar-los tot el que necessiten en un sol lloc. Després d’haver llegit les ressenyes i, a continuació, mapar les indicacions cap al vostre saló des de casa, per proporcionar-los un recorregut virtual per la vostra empresa, és el milió addicional per crear confiança d’una manera atractiva i interactiva.

APRÈN MÉS: Per obtenir més consells per millorar la vostra exposició a Google My Business, feu clic aquí.

Algunes coses addicionals que hauria de tenir el vostre lloc

Ara que teniu clar que heu de fer, aquí teniu algunes coses addicionals que hauria de tenir cada lloc web del saló de perruqueria. No us oblideu d’afegir-los!

Incloure un sistema de reserves en línia

Aquest és un biggie. Com podeu esperar generar negoci amb el vostre lloc web si no ofereix una manera perquè les persones puguin reservar cites?

Un cop més, Wix arriba al rescat amb una fàcil integració de calendaris i sistemes de programació al vostre lloc web. Sorprenentment ric en característiques, Reserves de Wix us permet omplir franges horàries per a una gamma de serveis i diferents membres del personal; es sincronitza amb el Google Calendar per organitzar-lo fàcilment i el sistema fins i tot et permet acceptar pagaments o dipòsits en línia.

En cas que necessiteu una funcionalitat més avançada, us recomanem un programa de programació de tercers com ara MindBody o Reserva, ambdues especialitzades en donar servei a les indústries de salut, bellesa i benestar. Encara que tinguin un preu excel·lent, la seva gestió de clients, els informes de vendes i les integracions en mitjans socials només podrien valer el cost addicional del vostre negoci. Col·locar aquests sistemes de reserva personalitzats al vostre lloc web sol ser una cosa senzilla incrustació de codi HTML.

8. Presenta el teu equip

Sovint oblidat, els perfils i els cops de cap del seu equip poden tenir un paper important en la connexió personal amb els clients.

Els patrons del saló solen formar un vincle fort amb els seus estilistes. No només els confiem la nostra aparença personal, sinó que també compartim detalls de la nostra vida personal al llarg d’una cita de 30 minuts. No hauríem de conèixer la persona abans de comprometre’ns aquest compromís?

Les primeres impressions fan un llarg camí per establir confiança. A partir d’un cop de cap, podem deduir coses com el caràcter, l’energia i la personalitat d’una persona i determinar si això coincideix amb el nostre.

Si els clients decideixen reservar una cita amb “Kim”, deixen molt a l’atzar sense que hi hagi una bio ni una imatge de l’estilista disponible. Imagineu-vos el xoc esperant una àvia de pèl recte, de plata, que es presenta a la seva cita, només per descobrir que “Kim” fa un mohawk rosa i una màniga de tatuatges.!

9. Teniu una clara crida a l’acció

Independentment de com s’apropi al disseny del vostre lloc web, mantingueu sempre el seu objectiu principal al capdavant de la presa de decisions. En els salons de pèl i bellesa, aquest objectiu és gairebé sempre augmentar les reserves.

Sempre que sigui possible, assegureu-vos que l’experiència d’usuari del vostre lloc web estigui orientada a impulsar aquest objectiu. Crida a l’acció (CTA) elements en el lloc i el temps adequats poden ajudar a mantenir la vostra agenda completament reservada amb motivacions subtils. Sempre faci obvi i intuïtiu que els usuaris programin una cita incrustant un giny de reserva a tot el lloc web, no només en una pàgina dedicada de programació.

Exemple CTA del lloc web de perruqueriaIncloeu CTAs allà on vulgueu l’usuari

Compromís social

De la mateixa manera que Google My Business pot impulsar consciència, també ho serà la vostra presència a les xarxes socials. De fet, els resultats de la cerca a Facebook han esdevingut igual d’importants, si no és més important, que els resultats de Google per a que molts usuaris es puguin relacionar amb petites empreses. La pàgina de Facebook dels vostres salons hauria d’incloure de nou tota la informació vital (horaris comercials, ressenyes, llista de serveis) que trobareu al vostre perfil GMB, però amb un plus afegit de comunicació directa i directa amb els vostres seguidors..

Les xarxes socials són una gran oportunitat per anunciar ofertes de temps limitat o revelar una mirada més íntima a les persones que hi ha al darrere del vostre negoci. A més, quina millor plataforma per mostrar una cartera actualitzada constantment a Instagram que Instagram? No creureu que haureu de gastar tota la vostra energia intentant estar al dia de totes les plataformes de xarxes socials. Veureu millors resultats quan us centreu en la plataforma que més satisfà per actualitzar.

Showstopping Fotos

Finalment, considereu invertir en els serveis d’un fotògraf professional (o comprar un Càmera DSLR i equip d’il·luminació tu mateix) per copsar els assolits assoliments del teu saló. Per als clients que debaten entre dos salons, potser res no informarà millor de la seva decisió que veure com realitza la feina realitzada per un saló. La prova està en el púding, al cap i a la fi. La visualització de fotografies ben il·luminades i feliços de clients feliços al vostre lloc web inspirarà els clients a fer clic a “Reserva ara!” botó sense demora. (Les fotografies abans i després són un antic truc de vendes que fa meravelles!)

Tot i que les plantilles de Wix que apareixen anteriorment poden incloure imatges sorprenents en el seu disseny, el millor és no confiar en fotografies d’imatges per a una presentació autèntica del vostre negoci. Quan les fotos són una mica massa perfectes i netes, alhora que són genèriques, el seu veritable origen es fa evident. L’usuari es pregunta llavors què amaga exactament el proveïdor de serveis. Mostra el que és real si voleu establir confiança.

Una paraula de precaució però: les imatges de la pàgina principal, especialment a la secció d’herois, han de ser prou impactants visuals per produir l’efecte previst i evocar confiança. Si no teniu els mitjans per obtenir una foto de gran qualitat, és millor que no en feu una. Recordeu el pes de les primeres impressions.

Conclusió

Podeu veure que construir el vostre propi lloc web de salons de bellesa o de bellesa en realitat és un procés senzill que requereix poc o cap habilitat de codificació ni de disseny. Si utilitzeu plantilles us estalviareu infinitat d’hores i frustració, mentre que diversos plugins i widgets poden aconseguir que la vostra presència en línia estigui totalment operativa i estigui a punt per generar vendes en molt poc temps..

Seguint les directrius anteriors, tindreu una empresa que no només produeix pentinats elegants i de moda, sinó també amb un lloc web que sigui igual d’atenció.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me