Com fer que els teus vídeos de YouTube siguin simpàtics

Obteniu més informació sobre com podeu classificar els vostres vídeos de YouTube a la primera pàgina de Google & feu que siguin simpàtics amb aquests quatre consells de SEO de Youtube.


Com classificar els vídeos de YouTube

Tot i que assolir els millors resultats de Google és tan important com sempre per a les empreses, hi ha un altre motor de cerca que haureu de considerar dedicar els vostres esforços i recursos cap a un que actualment és el número 2 al web (i que també és propietat de Google … ).

YouTube és una gran empresa. La vostra presència en aquest nexe creixent ara té un paper fonamental en el posicionament de la vostra empresa o marca com a autoritat a Internet. I en funció de l’àrea o el nínxol del vostre negoci, un alt nivell a YouTube podria ser encara més vital que les cerques orgàniques a través de Google.

YouTube és el segon motor de cerca més gran, però menys del 10% dels petits empresaris nord-americans l’utilitzen per comercialitzar els seus productes.

Feu clic per tuitejar

Ja hem parlat de com incorporar un vídeo a la pàgina d’inici pot comportar resultats positius enormes al vostre lloc web. Tot i que en alguns moments pot ser suficient per a la vostra presència en línia, un flux de contingut dedicat al vídeo només pot donar suport al vostre negoci, o fins i tot ser un negoci totalment sostenible en si mateix. Si el vídeo és una presa de sortida important per comunicar-se amb el públic, un canal de YouTube ben mantingut hauria de ser la vostra prioritat màxima.

Vegem ara algunes de les millors maneres d’optimitzar els vostres vídeos de YouTube de manera que es garanteix que apareguin a la part superior de les cerques rellevants i arribin al màxim de visibilitat.

Les quatre àrees clau de SEO de YouTube

Si coneixeu els conceptes generals de SEO, ja tindreu una base sòlida per al funcionament del contingut de vídeo. Tot i això, YouTube es juga amb un llibre de regles lleugerament diferent i, per tant, requereix un enfocament específic per tal que la plataforma funcioni millor al vostre favor.

En primer lloc, el prerequisit número 1 per a un vídeo d’alta classificació és, com qualsevol persona amb coneixement de blocs, que confia en la qualitat del vostre contingut. No s’entén que, per arribar al capdamunt dels motors de cerca, el contingut ha de ser excel·lent, o, més concretament, satisfer la necessitat del que cerquen les persones. Això, al seu torn, condueix al factor final d’èxit de SEO del vostre vídeo: vistes. Com més gran sigui el recompte de visites, més possibilitats es propaguen com la pólvora (o a virus).

Però això gairebé no cal dir. L’objectiu final és un gran contingut i milions de visualitzacions; Encara que això és el que heu d’apuntar, produir contingut d’alta qualitat és un tema propi i fora de l’abast d’aquest article. Suposem que els vostres vídeos ja compleixen els desitjos del vostre públic, oferint contingut útil, interessant o amb humor que no es pot trobar a cap altre lloc. Ara, com es pot assegurar que es vegi aquest gran contingut?

Els vídeos de YouTube solen obtenir resultats de cerca elevats per la influència de quatre factors clau del SEO. En certa manera d’importància, són:

 1. Rellevància de les paraules clau
 2. Retenció de públic
 3. Interacció entre públic
 4. Percentatge de clics

Discutim com optimitzar-les per aplicar-les als vostres propis vídeos de YouTube!

1. Orientació de les vostres paraules clau

La manera més segura de trobar la vostra gent al vídeo és si és rellevant per a les paraules específiques que utilitzen per trobar-lo.

Segons el tema del vídeo, és possible que tingueu una idea de certes paraules clau que es podrien oferir a les cerques. La manera més fàcil de restringir aquestes paraules a la vostra paraula clau d’orientació és deixar que YouTube us el suggereixi.

Obriu una finestra nova a YouTube i comenceu a escriure una paraula o una frase al quadre de cerca. Tot seguit, veureu una llista de paraules que YouTube ofereix per completar la frase, en funció de les cerques més populars que realitzen les persones. Si una d’aquestes paraules fa referència al contingut del vídeo, és probable que l’inclogui ja que la vostra paraula clau us ajudarà significativament als resultats de la cerca.

Busqueu paraules clau a YouTubeLes probabilitats són bones que un tutorial de disseny web per a principiants atregui un gran públic.

Per estar segur d’això, convé fer un mètode popular de treballs de detectius en SEO: comprovar la vostra competència. Descobrir el que fan altres marques del vostre nínxol amb èxit és una manera excel·lent (i gratuïta) de mesurar l’eficàcia de les paraules clau.

Cerqueu un canal de YouTube més popular al vostre lloc. Feu clic a sobre Vídeos , després filtreu-los el més popular. Ja tindreu una idea de certes paraules clau que més demanen en funció d’aquest àmbit temàtic. Endavant, feu clic a un d’aquests vídeos i, a continuació, vegeu com s’utilitza aquesta paraula clau a tota la pàgina del vídeo.

Ordena per més populars al canal de YoutubeCerqueu un canal més popular al vostre nínxol i ordeneu els vídeos segons “Més populars” per fer-vos una idea de bones paraules clau.

A l’exemple anterior, he trobat un canal popular dedicat a WordPress (que és una paraula clau dirigida en si mateixa) on, dels seus cinc vídeos més populars, quatre d’ells consisteixen a editar el copyright d’un peu de pàgina o afegir un certificat SSL. a un lloc. Mirant el primer vídeo de la llista, podem veure que hi ha diverses paraules repetides utilitzades al llarg del títol i de la descripció.

Utilitzeu paraules clau en el títol i la descripcióDiverses paraules clau es repeteixen o s’intercanvien intencionadament.

La redundància no és accidental, ni tampoc és l’intercanvi de “canviar” i “editar”. El creador del vídeo probablement va trobar que els dos termes eren iguals de valor a les cerques i, per tant, van incloure tots dos per maximitzar la taxa d’èxit del vídeo..

Una altra prova que pugueu realitzar ajudarà a evitar que el vostre vídeo sigui engolit per un mar ple d’altres vídeos sobre el mateix tema. Podeu apostar perquè la majoria dels altres tenen la mateixa idea de personalitzar el contingut per combinar aquestes paraules clau principals, cosa que fa que sigui més difícil que algú en particular es distingeixi del paquet, especialment quan competiu contra canals establerts amb milers de subscriptors. Per ajudar-vos a distingir-vos, és millor orientar-vos Paraules clau de baixa competència.

Obriu de nou un quadre de cerca de YouTube i escriviu una de les frases escollides de les paraules clau. Busqueu quants resultats retorna la frase.

Nombre de resultats mostrats per obtenir la vostra paraula clau de YouTubeAquesta paraula clau proporciona aproximadament 10.000 resultats.

La frase anterior dóna aproximadament 10.000 resultats, una competència força intensa per a un tema tan concret. Però, si reduïm encara més el tema, cercant un nínxol més precís?

Cerqueu un nombre inferior de resultatsProveu de començar amb menys competició cercant un nombre menor de resultats.

En especificar el tema popular de Genesis a WordPress, hem reduït els resultats de la cerca gairebé un 90%. Hi ha una molt millor possibilitat que, si hagueu de personalitzar un vídeo relacionat amb aquest tema extremadament focalitzat, aparegueu més alts als resultats de la cerca d’aquest camp menys competitiu. Tingueu en compte també l’intel·ligent títol del primer resultat: “Genesis / WordPress” ajuda a mantenir el vídeo especialitzat mentre encara toqueu les paraules clau més populars.

No us oblideu de Google

Per què deixar d’optimitzar les cerques de YouTube quan també podeu orientar les cerques sempre importants a Google? En funció de la naturalesa del contingut, Google mostrarà una llista breu de vídeos a la primera pàgina de resultats de cerca que s’ajusten a determinats criteris. Aquests resultats estan reservats només per a: paraules clau de vídeo; principalment, inclouen contingut que es consumeix millor visualment que a través de paraules, com ara: Vídeos pràctics, ressenyes, tutorials, seminaris, fitness i vídeos instructius, i per descomptat l’omnipresent vídeo de gats.

Feu una cerca a Google per a la vostra paraula clau de paraula clau d’orientació. Si Google proporciona resultats de vídeo a la part superior de la primera pàgina, esteu en bon estat amb el vostre SEO. Tanmateix, si es retornen zero resultats de vídeo, és possible que hàgiu de tornar a modificar o ajustar la frase de paraula clau fins que comenceu a veure els vídeos que passen per les portes de Google.

Google cerca les vostres paraules clau de YoutubeBusqueu a Google frases de paraules clau que proporcionin un vídeo en els resultats.

Títol, descripció, & Etiquetes

El Títol del vostre vídeo de YouTube és el treball de SEO més important que cal fer. Voleu que sigui així com a mínim 5 paraules llarg, amb la vostra paraula clau d’orientació tan propera a la principi com sigui possible. Sense deixar-se sobredotar, també és bona idea incloure algunes de les altres paraules clau principals que heu investigat. A partir d’alguns dels exemples anteriors, podeu veure que, amb una estratègia més intel·ligent, podreu orientar-vos a un tema nínxol, però també podreu accedir a algunes de les altres frases de cerca més populars..

El Descripció conté la major part de la vostra implementació de paraules clau. La brevetat pot ser l’ànima de l’enginy, excepte quan escriviu descripcions de YouTube. Feu-les llargues. Almenys 200 paraules. És generalment bona pràctica repetir el títol a la part superior de la descripció, de manera que YouTube torni a agafar la paraula clau de destinació. Obteniu aquestes frases alternatives de paraules clau indicant el contingut del vídeo de manera que utilitzeu les cerques. Incloure enllaços als altres vídeos si són rellevants. Introduïu l’URL del lloc web aquí. Mescleu, llença l’aigüera de la cuina mentre hi esteu.

Etiquetes també fan part del vídeo SEO. Per descomptat, hauríeu d’incloure la vostra paraula clau d’orientació com a primera etiqueta, però és una oportunitat per afegir variacions o alternatives a la paraula clau que no podríeu incloure al títol ni a la descripció. El major avantatge de les etiquetes és que ajuden al vostre vídeo a aparèixer a la web Fins a la propera llista de vídeos relacionats, que potser seria el lloc on es descobreixen la majoria de canals.

2. Manteniu l’atenció del vostre públic

YouTube vol que la gent es quedi a YouTube tot el dia. De manera que si el vostre contingut manté les audiències durant períodes més llargs de temps, YouTube us premiarà amb resultats de cerca molt més elevats.

Per veure el rendiment dels vostres vídeos, en podeu trobar informe de retenció de públic seleccionant-lo dins de la secció analítica menú del vostre compte.

Informe de retenció d’audiència de YouTube

Tot i que la retenció de públic té un factor important en el SEO del vostre vídeo, no és un tema on dedicaré molt de temps. Com s’ha dit anteriorment, l’ingredient secret dels vídeos d’alt nivell és el seu nivell qualitat—I això depèn en gran mesura de la vostra execució.

CONSELL RÀPID: No us preocupeu gaire pel tipus de càmera o equips d’àudio que feu servir. Si proporcioneu contingut útil o divertit, els espectadors poden passar per alt els valors de la producció. Centreu-vos en allò que importa: Esteu evitant que vagin perdent temps i perdreu el temps? Esteu colpejant el tema tal i com es promet al Títol?

Els públics acostumen a quedar-se amb alguna cosa si saben de bat a bat el que estan incorporant. Un enfocament popular dels vídeos de YouTube és resumir clarament al principi el que cobreix el vídeo. En realitat parlant la paraula clau dins d’aquesta breu introducció, els espectadors estan assegurats que estan al lloc correcte. A més, ara que YouTube pot transcriure automàticament vídeos, la paraula clau parlada serà capturada en una altra àrea de resultats de la cerca.

Mantenir una audiència compromesa també depèn de la vostra capacitat explica una història. No és poca cosa que guanyar l’atenció d’algú mitjançant la configuració adequada, la intriga i la recompensa. Tot i que es refereix principalment en relació amb el disseny web, el nostre article de narració de contes pot ajudar-vos a comprendre els fonaments bàsics sobre com mantenir interessats els espectadors des del principi fins al final.

3. Fomentar la interacció

El nivell d’interacció dels usuaris amb els vostres vídeos i canal depèn molt del rendiment del motor de cerca.

Entre aquestes interaccions el principal és el nombre de Comentaris la gent se’n va. Si un vídeo apareix en una gran quantitat de comentaris, YouTube considera que és probable que el contingut atrau l’interès de la gent i, per tant, s’incrementarà al rànquing de la cerca. La millor manera de promoure el discurs és fer preguntes obertes cap al final del vostre vídeo o deixar lloc al públic perquè ofereixi la seva opinió. Permetre als espectadors que “deixin un comentari a sota” sobre un tema concret és una crida a l’acció senzilla que dóna resultats excel·lents.

Subscripcions són grans impulsors de SEO, sobretot si es produeixen immediatament després que algú miri el vostre vídeo. Però no tothom pensa pensar en el botó de subscripció, tret que se’ls digui. Et quedaràs meravellat de la quantitat de subscripcions que només rebràs pregunta per ells. Al final de cada vídeo, recordeu als espectadors que, si els va agradar el vídeo i voldrien més informació, feu clic al botó de subscripció per estar al dia al vostre canal. A més, podeu anar a la milla addicional i dir-los que facin clic a la “icona de campana” perquè se’ls notifiqui un cop es publiqui un vídeo nou, cosa que pot augmentar considerablement el nombre de visualitzacions..

Icona de campana de subscripció a YoutubeDemaneu als espectadors que se subscriguin al vostre canal al final de cada vídeo.

De la mateixa manera, M’agrada són un indicador força obvi de la popularitat d’un vídeo. I igual que les subscripcions, preguntant per a ells fa un llarg camí cap a que s’aconsegueixen.

Finalment, Accions són un enorme influencer del rànquing en motors de cerca. Tanmateix, tot i que, a menys que es tracti d’un vídeo d’animals simpàtics o alguna cosa hilarant difosa a l’oficina, la gent no la comparteix proactivament. En canvi, la font de compartir més fiable ha de venir de vosaltres. Autopromoció és un esforç necessari a realitzar a les etapes inicials del vostre canal, i hi ha diversos plantejaments inventius per aprofitar-lo. Fòrums en línia com Quora o les comunitats nínxol són un gran recurs per trobar persones que tinguin fam activament del vostre contingut. Cerqueu una pregunta relacionada amb el vostre vídeo i contesteu-la amb una breu introducció al vostre vídeo i al seu enllaç. Per exemple, algú es pregunta com canviar el text de peu de pàgina en un tema de WordPress, i totes les persones que trobin aquesta publicació al fòrum, són un gran públic integrat per al vostre tutorial de vídeo “Com canviar el text del peu de pàgina en un tema de WordPress”..

Demaneu als espectadors que els agradi, que el comparteixin i que es subscriguin al vostre canal al final de cada vídeo.

Feu clic per tuitejar

4. Maximitzeu el percentatge de clics

Els intel·ligents robots de YouTube miren de prop els vídeos que fan clic als resultats de la cerca. El percentatge de persones que tria el vostre vídeo es coneix com el percentatge de clics (CTR), i com més gran sigui millor per a SEO. Així doncs, el que obliga algú a fer clic en un vídeo mentre ignora un altre?

Molt probablement, depèn de tu Miniatura imatge. No només hauria de ser estèticament agradable, sinó que les millors miniatures evoquen clarament el contingut del vídeo. Això es pot fer mitjançant una captura de pantalla ben escollida en penjar el vídeo, o millor, un gràfic personalitzat creat només per a aquest propòsit, normalment amb un text sobreposat que conté la vostra paraula clau. Les miniatures són una excel·lent oportunitat per mostrar consistència de la marca; parlant d’experiència personal, acostumo a gravitar cap als canals que han establert el seu propi aspecte i to, que parla a la seva autoritat en el camp.

Utilitzeu una bona imatge de miniatura de vídeo de YouTubeÉs important utilitzar un gràfic personalitzat per a la imatge en miniatura del vostre vídeo. A la llista de dalt, en quin vídeo és probable que feu clic?

Finalment, agrupar els vídeos en Llistes de reproducció augmentarà notablement les vostres visualitzacions. Comenceu per categoritzar els vostres vídeos en col·leccions per tema o paraula clau. Si només teniu uns quants vídeos en aquest moment, només cal que creeu una llista de reproducció de temes generals.

El motiu pel qual feu això és que els vídeos de la mateixa llista de reproducció es reproduiran automàticament en seqüència un cop finalitzi. Això permet que un espectador estigui fixat en el contingut, en lloc de deixar-los sortir a un altre canal, una tàctica especialment útil si originalment van topar amb el vostre vídeo per casualitat..

Conclusió

Un canal de YouTube de gran rendiment comença amb un gran contingut. Després d’això, els misteris del vídeo SEO es poden reduir en algunes accions simples i pràctiques a dur a terme. Amb una estratègia coherent establerta, l’autoritat de la vostra marca en els dos motors de cerca principals augmentarà fins a nivells completament nous.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map