Com fer la recerca de paraules clau per a la vostra estratègia de SEO

Guia d’un principiant per cercar paraules clau per a SEO. Obteniu més informació sobre com fer recerca amb paraules clau & anàlisi del vostre lloc web amb aquests consells i eines útils.


Com fer recerca de paraules clau per SEO

La recerca de paraules clau està creant una llista de paraules en què voleu classificar el número 1 als motors de cerca. Simplement estàs planificant, no fent res. De la mateixa manera que l’arquitecte crea un model per assegurar que un edifici està dissenyat per a les persones que l’utilitzen, la recerca de paraules clau garanteix que les persones adequades trobin i utilitzin el vostre lloc web..

Com investigar les paraules clau?

Els 2 passos següents es requereixen 1-2 hores per completar-ho. pensar & recerca

Pas 1. Penseu

En els meus deu anys d’experiència, els propietaris d’empreses que salten aquest pas no només desaprofiten milers de dòlars a l’any intentant classificar-se per a les paraules clau errònies, sinó que el trànsit del seu lloc web no creix mai. Proveu aquest exercici amb un bolígraf & paper. No hi ha ordinador. Anoteu les respostes a aquestes preguntes:

 • Per què vull ser conegut??
 • Com descriuria el que faig a algú?
 • Quins són els meus noms de marca?
 • Quins són els meus noms de producte / servei?
 • Què anomenen els meus competidors els seus productes / serveis?
 • Què fa que el meu producte / servei sigui diferent?
 • Què són els serveis / productes similars que NO són ​​competidors?
 • Quins són els meus serveis / productes més rendibles?

Per què fer aquest exercici? T’ajuda a centrar-te en el que realment fa la teva empresa més que en una “llista de paraules clau”. D’aquesta manera, després podeu crear una llista de paraules clau rellevants. El resultat final és dedicar més temps a allò que us fa guanyar diners i evitar els exercicis orgullosos innecessaris.

Per exemple, si vengueu mel ecològic, voleu ser conegut per una empresa local de propietat familiar que vengui mel ecològica crua que té molts beneficis per a la salut. No només ocupar el lloc número 1 per la mel.

Crea categories

Agrupa les teves respostes en categories. Aquesta no és la vostra llista final de paraules clau. De fet, ni tan sols ens centrem en escriure les paraules clau. Només heu d’agrupar el que heu anotat. Intenta escurçar les respostes en frases i paraules més breus. Per exemple, si sou una granja d’abelles local a Alabama que ven mel pot semblar així:Penseu com a exemple de creació de categories

 • La nostra família: nom de família, noms de membres de la família, la nostra història, agricultura sostenible, local
 • Les nostres abelles: Nom de la família Abelles, que reprodueixen una millor abella, reproduïm abelles patrimonials de Rússia en lloc de les meles italianes, forma natural de criar abelles, cera d’abella
 • La nostra mel: Mel pura 100% natural, La nostra mel és orgànica, no pasteuritzada, sense color afegit, sense sabor afegit, tota la mel prové localment d’alabama, oferim mel crua, La nostra mel prové de tot Alabama per la qual cosa té un gust diferent, mai no afegim res. a la nostra mel
 • Beneficis per a la salut:  la mel crua augmenta els nivells de glucogen, la mel cru ajuda a regular el sucre en sang, grans quantitats de bacteris bons com els lactobacils

Pas 2. Recerca

A continuació, consisteix a investigar i transformar les paraules / frases que heu anotat en el que s’anomena “paraules clau de llavor”. De la mateixa manera que una llavor petita és capaç de produir milers de branques, branques, fulles, fruites i un tronc robust, de manera que una paraula pot produir 1.000 paraules clau similars.

Exemple de paraules clau de llavors

Creeu una llista de paraules clau de llavors

Aquest pas consisteix a canviar les paraules / frases que hem anotat que descriuen el nostre negoci en una llista de paraules clau bàsiques. Utilitzant l’exemple anterior, una categoria era “La nostra mel”. Hem agrupat paraules / frases en aquesta llista:

 • 100% mel pura natural
 • la nostra mel és ecològica
 • sense color afegit
 • sense sabor afegit
 • tota la mel prové localment d’alabama
 • oferim mel cru
 • la nostra mel prové de tot Alabama, per la qual cosa té un gust diferent
 • mai afegim res a la nostra mel

El resultat final és transformar la llista anterior en les paraules clau següents:

 • mel
 • mel natural
 • pura mel
 • mel ecològica
 • mel cru
 • alabama de mel
 • granja de mel

Per arribar a aquest resultat final, pot, sens dubte, utilitzar el propi sentit comú. Com en l’exemple, és fàcil escurçar “la nostra mel és orgànica” amb la paraula clau de les llavors de “mel orgànica”. A part d’això, utilitzeu els tres suggeriments següents per crear paraules clau de llavors:

Escriviu la frase a Google

Recerca de paraules clau a Google

A l’exemple d’una frase que descriu el negoci era “mel pura 100% natural”. Mireu la captura de pantalla de dalt on es busca aquesta frase. Quines paraules fa servir el lloc web que ocupa el número 1 de Google? Mel natural, mel pura, mel crua Això us ajuda a crear les vostres pròpies paraules clau.

Investigueu els vostres competidors

En el nostre exemple, un competidor a Alabama és Hewett’s Honey. Mireu la captura de pantalla. Tingueu en compte que Hewett Honey utilitza aquestes paraules clau: Raw, Organic, Honey Local Honey. Un cop més, això us ajuda a crear molt ràpidament les vostres pròpies paraules clau.

Recerca de paraules clau del competidor a Google

Exploreu les paraules clau relacionades

Quan cerqueu una paraula clau a Google a la part inferior de la pàgina, hi ha una secció anomenada “Cerques relacionades amb”. Aquesta llista també us ajuda a descobrir paraules clau de llavors. En el nostre exemple, una frase que descrivia el negoci era “tota la mel prové localment d’Alabama”. Una paraula clau s’utilitza en la majoria dels termes de cerca suggerits: mel local.

Paraules clau de cerca relacionades amb Google

CONSELL RÀPID: Utilitzeu una eina gratuïta anomenada Soovle per explorar ràpidament les paraules clau relacionades en tots els motors de cerca alhora.

Si seguiu aquests passos, trobareu el 80% de les vostres paraules clau; almenys els més importants. No necessitaves “eines de recerca de paraules clau” per arribar tan lluny. No cal que contracteu una empresa de SEO. De fet, si us atureu aquí, tindríeu prou investigació sobre les paraules clau per crear un lloc web molt SEO.

Crea una llista de paraules clau

Ara és el moment de crear la vostra llista de paraules clau. N’hi ha molts gratuïts & eines de pagament per fer-ho. Els processos bàsics de dos passos de cada eina són:

 1. Escriviu una paraula clau (és a dir, Alabama Honey)
 2. Consulteu quines altres paraules i frases emeten les persones a Google mitjançant aquesta paraula clau (és a dir, on comprar el pur Alabama Honey?)

Us recomano utilitzar Explorador de paraules clau de Moz.  Podeu fer dues cerques gratuïtes al dia o bé registrar-vos per fer una prova gratuïta de 30 dies. Us mostra quantes vegades al mes la gent cerca cada paraula clau.

CONSELL RÀPID: Utilitzeu El Planificador de paraules clau gratuït de Google com a eina de recerca alternativa. Acabeu de registrar-vos, fingiu que esteu creant un anunci i, a continuació, Google us permet fer servir l’eina de forma gratuïta.

Eines gratuïtes per fer una recerca avançada de paraules clau:

A continuació, es mostra una llista de les millors eines de recerca de paraules clau disponibles:

 1. Obteniu idees de paraules clau: Planificador de paraules clau de Google, Eina de paraula clau de Bing, Eina d’intel·ligència Bing, io (50% gratuït), ubersuggest.io
 2. Cerqueu paraules clau que ja creeu trànsit al vostre lloc: Google Search Console (realment bones dades sucoses), Eines per a administradors web de Bing
 3. Paraules clau relacionades: Soovle, Google correlacionar (escriviu en paraules simples)
 4. Preguntes que les persones escriuen a Google: RespostaEl públic (eina fantàstica)
 5. Tendències de paraules clau estacionals: Tendències de Google

A continuació, es mostren algunes eines de pagament avançades:

 1. Obteniu idees de paraules clau: Explorador de paraules clau de Moz (Prova de 30 dies), SEMRush (prova gratuïta de 14 dies), WordTracker (Prova gratuïta de 7 dies), LongTailPro (prova gratuïta de 7 dies), Explorador de paraules clau d’Arefs (prova gratuïta de 14 dies), kwfinder (alternativa més barata amb versió gratuïta), Agradable (versió gratuïta limitada disponible també)
 2. Competidors de recerca: SpyFu (Garantia de devolució de 30 dies)
 3. Títols de l’article d’explorador: BuzzSumo (Prova de 14 dies)

Com feu servir les eines de recerca de paraules clau?

Imaginem que voleu saber quins termes de cerca escriuen les persones a Google que contenen les paraules “Alabama Honey.”Escrivint aquesta paraula clau en una eina de recerca de paraules clau us mostrarà més de 1.000 paraules clau relacionades que escriu a Google i quantes vegades ho fan. Ara podeu crear una llista de paraules clau àmplia de tots els termes de cerca relacionats amb la vostra empresa (és a dir, cada “paraula clau de llavors”).

M’agrada començar a agrupar paraules clau relacionades amb el meu negoci en grups. Per exemple:

 • Paraules clau d’aprenentatge: preus de la mel d’alabama, abelles de la mel d’alabama, mel d’alabama pura, mel local d’alabama, granges d’abelles de mel d’alabama, directori d’apicultors alabama, llei d’abella d’alabama, mel local de birmingham, mel d’alabama pura Odenville
 • Paraules clau de compra (mel): comprar miel orgànic alabama, proveïdors de mel ecològica, productors de mel d’alabama, on comprar mel d’alabama, mel a granel en venda alabama, on comprar mel alabama pura, local mel Huntsville al, on comprar mel local a birmingham al, mel local gadsden alabama
 • Paraules clau de compra (abelles): abelles per a alabama a la venda, comprar abelles per a alabama, abelles per a envasats en venda a alabama, abelles per a vendre a Alabama, ruscos per a venda a alabama

Per què agrupar les paraules clau en APRENENTATGE i comprar paraules clau?

Si algú busca, “preus de la mel d’alama” vol informació. Encara no estan preparats per comprar. Per què és important? Quan planifiqueu cada pàgina del vostre lloc web, voleu utilitzar la “compra de paraules clau” a les pàgines de vendes “aprendre paraules clau” d’altres pàgines; com en una publicació al bloc Aquest és un concepte molt important si voleu ocupar el primer lloc i vendre el vostre producte / servei.

Per exemple, podeu escriure una publicació al bloc a “Preus de la mel de 2017 a Alabama”. En aquesta publicació, responeu la seva pregunta mostrant-los tots els preus de la mel a Alabama; inclòs el vostre negoci que tan aviat té el preu més barat de qualsevol persona a Alabama.

La mida d’una llista de paraules clau que he de crear?

Incloeu totes les paraules clau relacionades amb la vostra empresa. Bàsicament, la llista de paraules clau pot estar sense límits. Però si sou una empresa petita o local, normalment aquesta llista és de 50 a 200 paraules clau.

Hauria d’incloure paraules clau similars a la meva llista?

Jo no Per exemple, heu d’incloure “abelles per a mel d’alabama en venda” i “abelles per a venda a alabama”. No. Per què? No importa. Google generalment entén frases iguals. Si feu una classificació per a una paraula clau, molt probablement ho posareu per a l’altra.

CONSELL RÀPID: Les paraules clau són importants, però recordeu escriure el contingut de la pàgina per a humans i no motors de cerca.

Només hauria d’incloure paraules clau breus que tothom cerca?

No. Hauríeu de tenir una barreja de paraules clau curtes, mitjanes i llargues a la vostra llista. Les paraules clau curtes tenen una longitud de 1-3 paraules. Long (els venedors els diuen “paraules clau de cua llarga”) solen ser de cinc o més. Per què? En primer lloc, les paraules clau curtes són molt difícils d’ordenar; les paraules clau de cua llarga són molt més fàcils d’ordenar a la primera pàgina de Google. En segon lloc, la gent no cerca només la “mel local”. Mireu la imatge que hi ha a continuació del que cerquen altres persones quan escriuen “mel local:”

Idees de paraules clau de responderthepublic.com

De fet, es diu que el 70% de les cerques són paraules clau de llarga cua segons SEOMOZ. No té sentit això? Fa poc he comprat un cotxe usat. Un Volkswagen Polo. Mai vaig escriure a Google “comprar Volkswagen Polo usat”. Però vaig escriure 100 preguntes que tenia sobre cotxes supermini.

El punt? Tot el que vengueu, voleu ser el lloc web que respongui als centenars de preguntes que la gent fa sobre el vostre producte / servei. També voleu classificar-vos per a les paraules clau que escriu les persones un cop estan preparats per comprar. Normalment, no podeu classificar-vos per “comprar paraules clau” competitives tret que tingueu centenars de “paraules clau d’aprenentatge”.

Així, en el nostre exemple de la granja d’abelles local. Quan la companyia està fent investigacions sobre paraules clau, la frase clau “diferència entre mel orgànica i mel pura” és tan important com “mel orgànica” o “mel pura”.

Conclusió

Al final, no és difícil generar paraules clau per al vostre lloc web o bloc. Si primer s’atura i pensa, només calen un parell d’hores. Si recordeu un punt d’aquest article, s’hauria d’aturar i pensar abans d’investigar alguna paraula clau. La planificació és la paraula clau aquí.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me