Com escriure la publicació del bloc perfecte per al vostre negoci

Apreneu a escriure la publicació perfecta al bloc entenent els elements clau d’una publicació i utilitzant una forma eficaç & fórmula d’escriptura eficient.


Com escriure una publicació al bloc

Escriure publicacions de blocs per a la vostra empresa és un procés que requereix molt de temps i feina. Sé que solia portar-me dies. Passaria hores investigant un tema, discutiria sobre les meves opcions de paraula i, a continuació, enviaria articles amb els quals no em sentia del tot feliç. I quan escriviu per al vostre propi negoci, és encara més estressant, ja que és imprescindible publicar un article que reflecteixi la qualitat que ofereix el vostre negoci..

El vostre bloc és el reflex del vostre negoci & és imprescindible publicar contingut de qualitat per als vostres lectors.

Feu clic per tuitejar

Avui en dia, puc eliminar un article de 2000 paraules ben investigat i cuidat en menys de quatre hores, tot sense haver de suar.

Què ha canviat? Experiència. Ja fa cinc anys que escric i blogueig amb WordPress professionalment i, durant aquest temps, he desenvolupat una fórmula que m’ajuda a investigar i escriure més ràpidament. Ja no miro el cursor de la pantalla, bloquejat amb el bloc de l’escriptor. Puc submergir-me directament en el meu tema i només escriure.

En aquest article tractaré la meva fórmula per escriure la publicació perfecta al bloc i com fer-ho de manera eficaç i eficaç. Així que aquí està.

9 Elements clau d’una publicació de bloc

En primer lloc, és important comprendre els nou elements clau que hauria de tenir cada publicació del bloc:

Elements de la publicació perfecta al blocUn diagrama dels elements clau que hauria de tenir tota la publicació del bloc.

NOTA RÀPIDA: El subtítol és opcional i no necessàriament. Això depèn del tema / plantilla del vostre blog i de les vostres preferències. Si decidiu implementar-ne, hauria d’estilar-se com a Classe HTML i no a Encapçalament HTML.

A continuació, tractaré més detalladament el paper que hauria de jugar cada element.

1. Pa ratllat

Els panificadors ajuden als vostres esforços de SEO i també serveixen d’ajuda visual de navegació per als vostres lectors. És imprescindible i s’ha d’afegir a la publicació (ia tot el lloc web). Si feu servir WordPress, jo prefereixo personalment el format de “Home” > Bloc > Categoria del bloc > Publicar el títol ”dins del panificador de publicacions.

2. Encapçalament

En línia, la majoria de les persones tenen un interval d’atenció molt curt, de manera que el primer títol és el primer element que els ajudarà a decidir si la vostra publicació val la pena llegir-la o no. L’encapçalament sempre ha d’estar format per un Etiqueta HTML h1, utilitzeu les vostres paraules clau principals i inclogueu un llenguatge senzill però potent. Hi ha molts recursos fantàstics al voltant de si us enganxeu intentant escriure titulars efectius. Recomano WordStream.

Escriptura d’un títol per a la teva publicació perfecta al bloc

3. Autor & Data

Encara hi ha nombrosos blocs en línia que mai no mostren informació sobre l’autor ni la data en una publicació. Aquesta és només una mala pràctica i sempre heu de divulgar qui va escriure l’article i quan va ser escrit.

4. Introducció

La introducció al vostre article és el segon element més important de la publicació. Cal resumir breument el que es tracta de la publicació i convèncer el lector que la publicació val la pena llegir fins al final. Hi podeu escriure diversos estils d’introducció: narració d’històries, humor, fer preguntes o exposar un fet. Qualsevol enfocament amb què vinguis, hauria de ser convincent per al lector. Si us heu esforçat a escriure presentacions (hi ha tantes presentacions terribles per aquí!) Us suggereixo encetar començar amb la informació més interessant o sorprenent que heu après en investigar el tema..

5. Contingut principal

Aquest és el cos de la publicació. Assegureu-vos d’incloure diverses coses com ara llistes amb punts de vinyeta i / o números, blockquotes, imatges, vídeos i subtítols que ajuden a separar el text per facilitar-ne la lectura. Els lectors es posaran a trossos grans de text i probablement deixin de llegir-ne i tanquen la pestanya.

6. Subtítols

Els subtítols (tècnicament, els encapçalaments HTML de h2 a h6) van després del títol (h1) i no només faciliten als lectors una millor comprensió de l’estructura del vostre article, sinó que faciliten als lectors la cerca i la digestió del vostre contingut.

Els subtítols són un element d'una publicació perfecta al bloc

7. Imatges

Alguna vegada heu recollit un diari o revista que només tingui text? Exactament. Imatges són crucials per atraure els lectors al contingut i per proporcionar un context ràpid a les vostres paraules. Inclou sempre els subtítols, com els títols i els subtítols, els subtítols proporcionen un altre element que els lectors poden escanejar i digerir ràpidament mentre es desplaça pel vostre article..

8. Imatge destacada

Una imatge ben escollida reflectirà el que tracta el vostre article i proporcionarà un punt d’intriga als lectors perquè se sentiran obligats a llegir la vostra publicació.

9. Conclusió

Finalitzeu sempre les publicacions amb una conclusió que resumeixi breument de què tracta la publicació. També és possible que vulgueu incloure recursos per a més lectura.

HO SAVIES? Els títols d’entre 12 i 14 paraules s’agraden més sovint a Facebook, però l’encapçalament de la publicació hauria de tenir 60 personatges o menys per als motors de cerca. Creeu un títol nou / revisat quan compartiu a les xarxes socials per obtenir més accions.

Escriptura d’una publicació al bloc

Com escriure la teva publicació de manera eficient & Efectivament

Tothom té un enfocament diferent a l’escriptura. A algunes persones els agrada començar a escriure i veure què passa. D’altres, com jo, prefereixen l’estructura.

M’agrada tenir una idea clara a la meva ment (i en paper / notes) del que escric abans de començar.

Això és el que normalment implica el meu procés:

1. Generar una idea

Creeu una idea de la publicació d’un bloc que ressona amb el vostre públic objectiu. Les vostres idees sempre han de tenir com a objectiu resoldre els problemes dels vostres lectors. No puc recalcar prou. Si escriviu sobre un tema al qual a la vostra audiència no li interessa o ja saben la resposta, no ho veuran. Simple com això. Proveu de fer servir la vostra idea i comproveu què han publicat els vostres competidors. Si podeu millorar el que han escrit, genial! Si no, vine amb una altra idea.

2. Investigar

Tot i que ja heu de ser molt coneixedors en el tema que esteu escrivint, busqueu sempre els vostres temes a fons. L’objectiu a l’hora d’escriure la publicació del bloc perfecte és ser l’autoritat d’aquest tema. En cas contrari, no hi ha cap intenció d’escriure. Normalment obro moltes pestanyes i creo una gran llista d’enllaços i atribueixo qualsevol informació que utilitzeu, mai no la copieu.

3. Feu clic al títol destacat

No parlo d’aquí a un clic. Estic parlant d’un títol que atrau immediatament l’atenció del lector i els interessa prou per començar a llegir. Els títols haurien d’adreçar un punt clau per als lectors. Assegureu-vos que tingui menys de 60 caràcters i inclogui les vostres paraules clau més importants.

4. Planificació de l’Estructura

Creeu un esquema de la llista de punts de vinyeta de la publicació. Ha d’incloure el títol, un resum de la vostra introducció i un breu resum de cada secció de la publicació. Planificar la publicació d’aquesta forma us ajudarà a emplenar els espais en blanc i a completar la publicació.

CONSELL RÀPID: Trobo que planificar com vull estructurar la meva publicació, fins a escriure els títols, subtítols i punts de difusió de cada encapçalament, em facilita la difusió de les meves publicacions. Per exemple, ja he escrit un resum de punts bàsics per a la meva conclusió que vaig a convertir frases en aquesta publicació. Organització!

5. Redacció de la Introducció

En aquesta fase ja heu escrit algunes notes per a la vostra introducció, així que ompliu els detalls. La primera línia ha d’incloure la informació més important de la publicació. Si teniu problemes per escriure les presentacions, feu un cop de caixa La fantàstica guia de CoSchedule per escriure presentacions irresistibles.

6. Redacció del missatge

Mitjançant l’estructura que creeu, empleneu els espais en blanc i escriviu la publicació. Quan em quedo enganxat a escriure, trobo que els punts que pateixen per enumerar els meus pensaments m’ajuden a fer-me el pensament per poder ampliar-los a frases completes. No oblideu acabar la vostra publicació amb una conclusió memorable.

HO SAVIES? El La durada ideal de la publicació del bloc és d’aproximadament 2.100 paraules, però això variarà segons el tema.

Consells addicionals per perfeccionar les publicacions del vostre bloc

Sovint, les paraules soles no són suficients. Això és especialment cert a l’hora d’escriure en línia.

A continuació, es detallen alguns consells sobre publicacions generals que val la pena tenir en compte.

1. Paràgrafs breus

Hi ha una raó per la qual els paràgrafs de diaris i revistes només tenen una durada de 1-2 oracions: són més fàcils de llegir i digerir. Així mateix, en línia hauríeu d’enganxar-se amb frases curtes. En cas contrari, el vostre contingut tindrà un aspecte complicat i els lectors es cansaràran i deixaran de llegir.

2. Apunta a 2.100 paraules

Segons Hubspot la longitud ideal de la publicació del bloc és d’aproximadament 2.100 paraules. Mentrestant, Mitjà diu que les publicacions que triguen 7 minuts a llegir reben el màxim compromís i atenció. També hem descobert que la majoria dels 10 primers resultats de la cerca de Google tenen entre 2.032 i 2.416 paraules. Eviteu escriure publicacions curtes. Assegureu-vos que cada publicació al bloc que escriviu abasta el tema en profunditat.

3. Incloure números & Estadístiques

Sempre que sigui possible, feu una còpia de seguretat del que escriviu amb fets i xifres (tal com vaig fer en aquest darrer apartat sobre la longitud de la paraula). No només és informatiu per al lector, sinó que aporta credibilitat i autoritat a la vostra obra. I sempre enllaceu amb totes les dades i números que inclogueu a les publicacions del vostre bloc.

4. Enllaçar internament

En la mesura del possible, enllaça amb altres publicacions i en fa més lectura al vostre lloc. Això no només animarà els lectors a explorar el contingut, sinó que no haureu d’explicar plenament una idea cada vegada que escriviu sobre ella, sinó que enllaceu i encoratgeu els lectors a aprendre més.

5. Utilitzeu imatges de qualitat

Les imatges són importants per a la publicació i l’ús d’altres rellevants i ben editats augmentarà la visualització de la publicació. Les nostres pròpies dades analítiques mostren que les publicacions amb més imatges reben més visualitzacions que les publicacions amb només una o cap imatge. Per tant, atrau a la gent a la vostra redacció amb fotografies i gràfics d’alta qualitat que aportin valor a la publicació. I no oblideu optimitzar les vostres imatges perquè es carreguin ràpidament.

6. Formateu el text

Si escau, trenqueu el text amb paraules en negreta, punts de vinyeta, cometes i altres tipus de format. L’ús d’una varietat de formats diferents per a l’escriptura us facilitarà la lectura i la comprensió d’un sol cop d’ull. Els grans fragments o el text desviaran immediatament els lectors.

7. Font llegible

Utilitzeu un tipus de lletra que sigui fàcil de llegir i que coincideixi amb la vostra marca. Val a dir, que heu de defugir els tipus de lletra fantàstics i l’escriptura cursiva – enganxa amb una tipografia senzilla.

Conclusió

Així que hi aneu, la meva fórmula per escriure les publicacions del bloc.

Escriure la publicació perfecta del bloc consisteix en tenir una fórmula & fent-lo servir.

Feu clic per tuitejar

Si bé aquesta fórmula funciona per a mi, potser no necessàriament funciona per a vosaltres. Així que la propera vegada que escriviu una publicació al bloc, utilitzeu els elements d’aquest article que ressonen amb vosaltres i creeu la vostra pròpia fórmula. Amb el temps, desenvolupareu el vostre propi mètode per escriure publicacions que us funcionin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me