Com es pot fer que el vostre lloc de WordPress es creixi ràpidament

La manera més ràpida i senzilla d’accelerar el vostre lloc web de WordPress i sobrecarregar-lo al màxim. Apreneu a fer que WordPress funcioni més ràpidament.


Feu que WordPress funcioni més ràpidament

WordPress és un gran sistema de gestió de continguts (CMS), però com probablement sabeu, pot patir un gran retard. Malauradament, la velocitat és un problema enorme amb WordPress i, fins i tot, una nova instal·lació de WordPress fora del quadre no és realment tan ràpida. En feia alguns Proves de velocitat del pingdom i aquí teniu una captura de pantalla de la velocitat mitjana de càrrega de la pàgina que vaig obtenir després d’una nova instal·lació:

Temps de càrrega de WordPress després d’una nova instal·lació

Ara, els únics factors que poden afectar la velocitat en aquest moment són el meu host web, la geolocalització dels servidors de prova Pingdom i el nou lloc de WordPress. Ignora les altres estadístiques i només mira el temps de càrrega de moment. Es va trigar gairebé 1 segon a carregar un lloc de WordPress completament en blanc i totalment nou. Pot ser que un segon no sembli gaire, però en realitat ho és. I, per descomptat, després d’instal·lar el vostre tema i complements personalitzats, juntament amb totes les imatges, vídeos i contingut del vostre lloc, es carregarà encara més lent. A més, diverses proves van revelar una variació en les diferències de temps de càrrega, incloent-hi molts temps de càrrega més llargs, que alguns van trigar més a dos segons a carregar-se.

Per què és tan important la velocitat?

Ho creguis o no, encara hi ha centenars de milers d’americans (i milions a tot el món) que accedeixen a Internet en connexions lentes, que van des de la línia de marcatge fins a l’antic estàndard del telèfon 2G. Fins i tot alguns operadors 3G i 4G experimenten un alentiment extrem quan la seva xarxa està inundada de peticions de trànsit.

Per a qualsevol negoci en línia, és crucial prendre el temps necessari per maximitzar l’eficiència del vostre lloc web. En cas contrari, podríeu acabar perdent clients. Només un segon més de temps de càrrega marca la diferència i us pot costar centenars (o fins i tot milers) de dòlars en ingressos perduts.

FET RÀPID: Els estudis han demostrat que el lloc web mitjà té menys de 2 segons per carregar-se per captar l’atenció d’un client potencial.

Llocs web lents que triguen més a carregar augmenta considerablement la possibilitat de perdre el client i aquesta venda potencial. A més, és ben sabut que els llocs web lents també tenen impactes negatius en SEO i solen ser inferiors.

Fem que el WordPress sigui més ràpid!

Llavors, com puc fer que el meu lloc de WordPress es carregui ràpidament? Com probablement heu llegit en un altre lloc, hi ha una gran varietat de modificacions, ajustaments i complements tècnics que podeu instal·lar. Totes tenen l’objectiu de fer que WordPress funcioni una mica més ràpid. Després de la instal·lació Memòria cau total W3, un dels plugins de memòria cau de WordPress que més valoren, notareu una velocitat significativament més ràpida:

Temps de càrrega de WordPress després d'una nova instal·lació amb la memòria cau total W3 habilitada

CONSELL RÀPID: Coet WP és el meu millor complement de memòria cau de WordPress. És un complement premium, cosa que significa que hauràs de pagar per això, però val la pena. És més ràpid, té una interfície d’usuari més senzilla i és molt més fàcil de configurar.

Com es pot veure a la captura de pantalla de dalt, el temps de càrrega va disminuir significativament … però encara podria ser millor! Hi ha algunes coses més que podríem modificar perquè sigui més ràpid. El propi Pingdom us dirà quines altres coses podeu fer, tot i que vaig trobar que la majoria d’aquestes només van augmentar la puntuació de “rendiment del rendiment” de Pingdom i no va ajudar realment a augmentar el punt real de “càrrega”..

Temps de càrrega amb una puntuació millorada del rendiment de Pingdom

Com es pot veure més amunt, el grau de rendiment de Pingdom va millorar notablement després de seguir les seves instruccions, PERUT no va millorar realment el temps de càrrega realment suficient per anomenar-lo una millora..

NOTA RÀPIDA: Els complements de WordPress ajuden a que les coses siguin més ràpides, però és possible que no siguin prou ràpides.

Tot i que tots aquests retocs addicionals que recomana Pingdom van ajudar, malauradament, tots triguen molt a configurar-se i, finalment, no van ser un impuls significatiu en la velocitat. Encara podria fer compressió d’imatges, tot i que la meva nova instal·lació de WordPress encara no tenia imatges. Així doncs, què és un ajustament més significatiu per augmentar notablement el temps de càrrega?

Com millorar la velocitat de manera important?

La clau crucial per fer que WordPress funcioni el més ràpid possible és escollir el proveïdor d’allotjament adequat. Fa una gran diferència. En començar, la majoria dels administradors web intenten estalviar tants diners com sigui possible. Sovint triaran un compte d’allotjament barat i compartit que sembli una bona negociació. Tot i que un compte d’allotjament compartit pot ser suficient per a les seves necessitats actuals, és probable que el seu host web actual sigui el problema. Volia posar a prova aquesta teoria i vaig instal·lar una còpia nova de WordPress en diversos comptes d’allotjament web. Després de provar-ne cadascun, el resultat líder va ser impressionant:

Temps de càrrega d'una nova instal·lació de WordPress amb A2 Hosting

Simplement canviant els amfitrions web, la velocitat de temps de càrrega ha augmentat notablement. Això té sentit, ja que el vostre host web és el veritable múscul del vostre lloc web. Tot i que hi ha retocs tècnics i optimitzacions que podeu fer, el servidor físic i el centre de dades al vostre lloc de WordPress on s’allotja la diferència més significativa. Si teniu intenció de posar-vos en serio amb la velocitat del vostre lloc web, heu de triar l’amfitrió adequat.

NOTA RÀPIDA: La diferència més significativa és el servidor físic i el centre de dades on s’allotja el vostre lloc de WordPress.

L’ús del pla optimitzat de WordPress Turbo de A2 Hosting

Per obtenir el temps de càrrega més ràpid, vaig utilitzar el pla WordPress Turbo d’A2 Hosting, que continua sent allotjament web compartit, però optimitzat per a WordPress. És una excel·lent opció per allotjar WordPress, ja que es preinstal·la amb WordPress configurat de manera òptima.

Per començar, visiteu a2hosting.com/wordpress-hosting i registreu-vos amb el pla Turbo. Si és realment seriós sobre la velocitat, tens l’opció d’afegir encara més potència duplicant els nuclis de CPU i afegint 1 GB de RAM, tot i que NO ho vaig fer per a la meva prova.

A2 Opcions configurables d'allotjament

Finalitzada la facturació i l’allotjament A2 instal·larà automàticament una versió optimitzada de WordPress al vostre compte. Us recomanaria que instal·leu una còpia nova, ja que d’aquesta manera s’optimitzarà totalment amb les configuracions de la memòria cau total W3 adequades, tot i que sempre podeu migrar el vostre lloc de WordPress existent sense instal·lar una còpia nova (només haureu d’instal·lar els complements. que s’inclouen i després configuren manualment W3). Com es pot veure a la captura de pantalla següent, inclou diversos altres complements, a més de la memòria cau total W3, com ara el de EWWW Optimitzador d’imatges per comprimir imatges.

Captura de pantalla dels complements predeterminats que vénen preinstal·lats amb A2 Hosting

A banda de W3 i EWWW, els altres complements no contribueixen a la velocitat i són molt més del que considero bloatware … Podeu eliminar-los o conservar-los segons les vostres necessitats.

Altres retocs a realitzar

A continuació, es detallen algunes coses addicionals!

Utilitzeu PHP 7

Assegureu-vos que el vostre host web utilitza PHP 7 o superior. En el moment d’escriure aquest text, estava utilitzant PHP 5.6, que és més lent i ara ni tan sols es recomana per WordPress. PHP 7 ja fa temps que no funciona, però encara s’ha implementat en molts llocs. Jo era més lent del que hauria d’haver estat adoptant jo. En última instància, és aproximadament de 2 a 3 vegades més ràpid gràcies a la seva novetat Zend Engine 3.0. També pot gestionar 3 x tantes sol·licituds per segon, cosa que suposa un augment del rendiment. Línia inferior: assegureu-vos que el vostre amfitrió tingui PHP 7 activat.

NOTA RÀPIDA: Heu d’anar amb compte amb el vostre lloc existent ja que l’actualització de la versió PHP del vostre servidor pot causar alguns problemes. Comproveu el vostre Codificació del tema i plugins per a la compatibilitat primer!

LazyLoad Images

Com que les imatges són de mida bastant gran, voldreu optimitzar-les. Com s’ha esmentat anteriorment, el complement EWWW Image Optimizer farà això. N’hi ha també d’altres. Però, a banda d’optimitzar les imatges, una bona pràctica és “descarregar-les” per deixar que només apareguin quan entren dins del punt de vista del navegador per a l’usuari. Per exemple, si teniu una pàgina llarga amb molt contingut per sobre de la imatge, la imatge no es carregarà fins que l’usuari es desplaci fins al punt de la pàgina on està incrustada. Aquest mecanisme redueix el nombre de peticions HTTP i millora el temps de càrrega per a l’usuari.

Conclusió

Hi ha una gran varietat de modificacions tècniques que pot dur a terme per millorar el temps de càrrega del teu WordPress, però l’augment de velocitat més important que pots donar és utilitzar l’amfitrió web adequat. Abans de transferir el lloc web existent al nou host, primer vés a Eina de prova de velocitat de Pingdom i realitzeu una prova ràpida al vostre lloc existent. Guardeu les estadístiques i torneu a executar la prova un cop hàgiu fet la transferència per comparar les diferències de velocitat. Podeu utilitzar-ho per avaluar la millora de la vostra nova velocitat.

Quan optimitzeu WordPress per a la velocitat, sempre és millor començar al peu dret. Si utilitzeu l’amfitrió adequat, com el pla de WordPress Turbo d’A2 Hosting, com a línia de referència i optimitzant-vos a partir d’aquí, us garantirem que el vostre WordPress s’excarregui al màxim.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map