Com desenvolupar una estratègia de contingut per al vostre bloc

Els blocs necessiten un pla d’estratègia de contingut. Obteniu més informació sobre com podeu desenvolupar una estratègia de contingut que us ajudarà a publicar amb propòsit mitjançant aquests 5 senzills passos.


Com crear una estratègia de contingut per al teu bloc

Així que heu decidit que la vostra empresa necessita un bloc per ajudar-vos en els vostres esforços de màrqueting. Bonic! Però abans d’escriure la primera publicació, hi ha una cosa que realment hauria de fer primer: elaborar una estratègia de contingut.

Tenir una estratègia de contingut sòlida pot ser la diferència entre un bon bloc i un gran bloc: un que atrau trànsit de cerca i converteix. No només tenir una estratègia us ajudarà a treballar què publicareu, sinó que també us ajudarà a establir objectius, a comprendre millor la vostra audiència i a produir articles que ressonin amb els vostres lectors i creeu la vostra reputació..

CONSIDERAR AQUEST: Les organitzacions que tenen una estratègia documentada són més efectives i tenen menys repte amb tots els aspectes del màrqueting de contingut quan es comparen amb aquelles que només tenen una estratègia verbal o cap estratègia., segons l’Institut de màrqueting de continguts. Entre els que tenen una estratègia escrita, el 60% considera efectiva la seva empresa, mentre que només el 32% dels que tenen una estratègia verbal diuen que són efectius.

Personalment, aquestes estadístiques sonen certes per a mi. Faig blocs professional des del 2012 i va ser només quan vaig aprofitar el temps per investigar i confeccionar una estratègia de contingut que vaig començar a obtenir resultats sòlids. Ara, ja no perdo temps escrivint publicacions equivocades perquè entenc el meu públic, tinc un calendari editorial organitzat i coherent i, el més important, escric amb propòsit perquè he establert objectius clars.

5 passos clau per desenvolupar una estratègia de contingut

En aquest article, compartiré amb vosaltres els cinc passos clau que he obtingut per gestionar els blocs. Al final d’aquesta publicació, tindreu els coneixements i les eines necessàries per aconseguir que el vostre pla redacti el vostre propi pla per crear una estratègia eficaç de contingut del bloc..

1. Establiu objectius SMART & Entendre el propòsit del vostre bloc

Hem establert que voleu iniciar un bloc, però quin és el propòsit del vostre bloc?

El primer pas per crear la vostra estratègia de contingut és establir objectius. Si teniu objectius clars, la vostra intenció del bloc us ajudarà a prioritzar les tasques que l’han configurat per tenir èxit.

Quan es tracta de definir objectius, sóc un gran fan dels objectius SMART. Els objectius SMART aporten una estructura i traçabilitat en la definició d’objectius, de manera que els objectius són més propensos a assolir.

Per tal que un objectiu sigui SMART, ha de ser específic, mesurable, assolible, rellevant i oportú. Aquí teniu un bon exemple La balança:

Objectiu ampli: Vull fer créixer el meu negoci.

Objectius SMART per a l'estratègia de contingut

Específic: Adquiriré tres nous clients per al meu negoci de consultoria.

Mesurable: Mesuro el progrés de quants nous clients porto, mantenint la base de clients actual.

Assolible: Demanaré derivacions als clients actuals, llançaré una campanya de màrqueting en xarxes socials amb empreses locals.

Rellevant: Afegir clients addicionals a la meva empresa em permetrà fer créixer el meu negoci i augmentar els meus ingressos.

Basat en el temps: Tindré tres nous clients d’aquí a dos mesos.

Objectiu SMART:

Adquiriré tres nous clients per al meu negoci de consultoria d’aquí a dos mesos sol·licitant derivacions, engegant una campanya de màrqueting de xarxes socials i xarxes amb empreses locals. Això em permetrà créixer el meu negoci i augmentar els meus ingressos.

Ara, pensa en què vols aconseguir amb el teu bloc. Potser voleu atraure trànsit orgànic, generar oportunitats i augmentar les conversions? O voleu educar o mantenir al dia els vostres clients amb les novetats del vostre producte o servei? O fins i tot, crear la reputació de la vostra marca i credibilitat?

Sigui quin sigui el vostre objectiu general, anoteu-lo com a objectiu ampli com el de dalt i, a continuació, reescriviu-lo com a objectiu SMART. No només escriure els seus objectius us donarà claredat, sinó que també us permetrà anotar una nota i enganxar-vos al vostre ordinador durant aquelles llargues nits en què pateixeu el bloc de l’escriptor i us pregunteu per què us demanen un bloc al bloc. primer lloc!

SUGGERIMENT RÀPID: Els títols amb 6-13 paraules i 60 caràcters o menys atreuen la quantitat més elevada i consistent de trànsit.

2. Entén qui és el vostre públic

El següent pas és esbrinar el vostre públic i comprendre qui és el públic objectiu del vostre bloc. Coses com:

 • Demogràfica? Edat, sexe, ubicació, etc..
 • Què fan? Desenvolupadors, dissenyadors, comercialitzadors, etc..
 • Quins llocs web visiten? Qui són els teus competidors potencials?
 • Quins canals socials fan servir? Twitter, Facebook, Instagram etc.
 • A qui respecten i escolten? Per què són els seus influencers?
 • Quins són els seus punts de dolor? Quins problemes tenen que podríeu ajudar a resoldre?

Tenint en compte aquesta llista, heu de crear persones usuàries. Les persones usuàries són personatges ficticis i generalitzats que abasten les diverses necessitats, objectius i patrons de comportament dels lectors de blocs ideals..

Facebook proporciona informació analíticaLes dades d’informació de Google Analytics i de Facebook us poden ajudar a obtenir coneixement de la vostra informació demogràfica, com ara d’on provenen els vostres visitants / seguidors i la seva edat i sexe.

Per què crear persones? Si voleu que la gent llegeixi el contingut, heu de crear contingut que sigui útil per als vostres lectors potencials. És important tenir en compte sempre: “El meu públic es beneficiarà d’aquest article i solucionarà els seus punts de dolor?”

Per definir les persones, penseu en el tipus de persona que imagineu llegint el vostre bloc. Quin tipus de feina fan? Per a quin tipus d’empresa treballen? Quins són els seus objectius i reptes? Quin tipus de contingut ajudarà a assolir els seus objectius?

Com a regla general, el millor és presentar almenys tres persones. Per obtenir més informació sobre com crear personas, especialment si voleu establir un bloc per a una empresa gran, Fes una ullada a aquesta guia en profunditat per part de la gent de Buffer.

3. Feu la vostra recerca amb paraules clau

Si voleu que les persones trobin el vostre bloc orgànicament mitjançant la cerca, heu de tractar els temes que el vostre nínxol cerca.

Així que primer cal conèixer el vostre nínxol. Intimament. Per exemple, si voleu fer un bloc sobre productes de suport i base de coneixement, comenceu per cercar aquests termes en Planificador de paraules clau d’AdWords de Google. Com més coneixement pugueu obtenir sobre el que està cercant el vostre públic potencial, més efectiu serà per crear contingut que descobrirà el vostre públic a la cerca.

A continuació, creeu una llista de paraules clau semblants que siguin populars per al públic. Aquestes paraules clau han de ser específiques, de manera que alguna cosa com ara “Suport” no funciona. En canvi, el “suport de WordPress” és més específic i, dins d’aquest nínxol, podríeu tenir “complement de suport de WordPress” o “base de coneixement de suport de WordPress”..

Mitjançant aquestes paraules clau de llavors, podreu trobar una llista d’articles del bloc per començar i millorar el vostre SEO. Per exemple:

 • 10 millors complements de suport de WordPress
 • 12 millors complements de bases de coneixement per a WordPress
 • Com configurar una base de coneixement al vostre lloc de WordPress

4. Escriure contingut sorprenent

Amb les vostres paraules clau al seu lloc i algunes idees de publicació a la butxaca, podeu utilitzar-ho per escriure contingut sorprenent.

Tothom tracta d’escriure diferent. A algunes persones els agrada començar a escriure i veure què passa. Personalment, m’agrada l’estructura. M’agrada tenir una idea ferma i una visió general del que vull escriure al cap abans de començar. Aquí teniu el meu procés:

 1. Anem a fer una idea de publicació: La idea hauria de ressonar amb el públic objectiu. Proveu de buscar la vostra idea i comproveu què han publicat els vostres competidors. Si podeu millorar el que han escrit, genial! Si no, vine amb una altra idea.
 2. Feu la vostra recerca: Investigueu el vostre tema per dins. Generalment obro moltes pestanyes i creo una llista d’enllaços i sempre atribueixo qualsevol informació que utilitzeu, mai no la copieu.
 3. Escriu un gran títol: Els seus títols haurien d’adreçar un punt clau per als lectors. Assegureu-vos que tingui menys de 60 caràcters i inclogui les vostres paraules clau més importants.
 4. Planifiqueu l’estructura de la publicació: Creeu una llista de punts de vinyeta de les diferents seccions que voleu incloure a la publicació.
 5. Escriu la teva introducció: La primera línia de la publicació hauria d’incloure la informació més important de la publicació. Per exemple, si la publicació tracta sobre els millors complements de bases de coneixement per a WordPress, podríeu escriure: “Cerqueu un excel·lent complement de base de coneixement per a WordPress? Hem treballat per tu i hem creat aquesta llista dels millors plugins gratuïts. ” La resta de la introducció hauria de resumir el que tractareu a la resta de la publicació.
 6. Escriu la teva publicació: Mitjançant l’estructura que heu creat anteriorment, escriviu la resta de la publicació. Trobo que escriure llistes de punts de vinyeta per a cada secció m’ajuda a pensar els meus pensaments per poder-los expandir en frases completes.

CONSELL RÀPID: El 43% de les persones admeten publicacions en el bloc. Així, destaqueu el vostre bloc amb encapçalaments, vídeos i altres eines visuals ben dissenyades per fer notar i recordar les peces més importants del vostre article.

5. Configura un calendari editorial

No hi ha res semblant a un calendari que us ajudi a mantenir-vos en bon camí, sense oblidar que Google li agrada la coherència.

M’encanta escriure llistes i tenir un calendari, sobretot un calendari editorial, és una extensió natural. El fet de tenir un calendari no només permet tenir una vista general dels ocells sobre el que apareix i el que ja heu publicat, sinó que us mostra ràpidament on hi ha mancances en la vostra programació de publicacions..

Hi ha algunes eines gratuïtes excel·lents com Trello i la Complement del calendari editorial per a WordPress (tots dos que faig servir personalment). Si aneu després d’una eina amb una mica més d’omph, proveu-la CoSchedule. Inclou algunes funcions avançades com la integració de xarxes socials, els fluxos de treball en equip i les analítiques.

Conclusió

Ara que esteu armats amb els coneixements necessaris per crear una estratègia de contingut del bloc, només heu de fer és començar el vostre bloc i començar a escriure. Recordeu-ho, les organitzacions que tenen una estratègia de blocs són més efectives en el màrqueting de contingut que les que tenen una estratègia verbal o cap estratègia.

Molta sort llançant el vostre nou bloc!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map