Com aturar l’activitat brossa de correu electrònic amb el vostre amfitrió web

Gratuït & opcions de lluita contra correu brossa de correu electrònic de pagament per protegir els comptes de correu electrònic del vostre host de correu brossa. Els bloquejadors populars de correu brossa que pot oferir el vostre host web.


Atureu el correu brossa amb l'amfitrió web

Cansat de correus electrònics de correu brossa que omplen contínuament la safata d’entrada? Com a propietari d’una petita empresa, l’últim que necessites és perdre el temps a través del correu electrònic. La majoria de llocs web de petites empreses tenen la seva configuració de correu electrònic a través del seu amfitrió web actual. Malauradament, configurar el vostre host web com a gestor de correu electrònic entrant us pot obrir a un món de correu brossa, tret que també configureu un bloqueig de correu brossa. El vostre host web actual hauria de tenir una cosa així al seu lloc, però sovint no és prou bo i podeu esperar rebre, suprimir i filtrar correus electrònics de correu brossa a mà..

Què puc fer?

Enviar el correu electrònic des del vostre propi domini sembla més professional que no pas que provingui de gmail.com o yahoo.com, de manera que configurar el vostre host web per gestionar el correu electrònic és encara una bona pràctica comercial. És molt millor tenir [email protected] que [email protected] Però, com podeu aturar aquest correu no desitjat? Consulteu primer amb el vostre host web actual. La majoria dels servidors web ofereixen serveis de bloqueig de correu brossa de tercers integrats directament al tauler de control.

El vostre amfitrió web s’associa amb un bloquejador de correu brossa?

Molts amfitrions web s’associen amb un servei de bloqueig de correu brossa per correu electrònic. Per exemple, InMotion Hosting i Web Hosting Hub ofereixen als seus clients tots dos McAfee (amb suport limitat) i Apache SpamAssassin, un codi obert (i solució gratuïta) per a la protecció del correu electrònic de domini. Es recomana provar SpamAssassin i jugar amb la configuració abans de provar McAfee. Tot i això, també hem tingut alguns llocs que requereixen una solució premium (com l’opció McAfee), ja que SpamAssassin no l’estava tallant.

filtre de correu brossa de correu electrònicMireu el tauler de control del centre d’allotjament web, que ofereix SpamAssassin & McAfee.

BlueHost és un altre amfitrió web popular i utilitza una solució de pagament premium anomenada SpamExperts per combatre el correu brossa. SpamExperts inicia la sessió abans que el correu electrònic es filtri al servidor i es compra de forma per domini des del tauler de control. BlueHost també ofereix Spam Martell i Spam Assassin també. Els seus article d’ajuda sobre l’eliminació del correu brossa et pot ajudar a decidir quina de les tres solucions a escollir. Un consell d’un expert en suport tècnic de BlueHost ens ha informat que SpamExperts és el més fiable i poderós dels tres.

CONSELL RÀPID: La majoria dels amfitrions web ofereixen algun tipus de protecció contra correu brossa inclòs de forma gratuïta, així com un servei premium de tercers disponible com a complement.

Opcions gratuïtes per aturar l’activitat brossa

Aquí teniu una llista útil d’opcions de filtratge de correu brossa de domini gratuït.

Apache SpamAssassin – Com que és un programari de codi obert, tothom el pot descarregar i utilitzar gratuïtament segons els termes de la llicència que acompanya el programari. Fins i tot podeu modificar-lo, però heu de tornar a enviar les modificacions a la comunitat de codi obert. La instal·lació pot ser complicada si no coneixeu el funcionament del programari de codi obert, però la majoria dels servidors web han fet tot el vostre treball. Només haureu d’activar-lo segons les instruccions de l’empresa d’allotjament.

MXGuardDog – és gratuït, però “pagat per” inserint un enllaç de text al vostre lloc web. No és específic de la plataforma, és a dir, funcionarà en qualsevol sistema operatiu. No cal fer canvis a la configuració de correu electrònic de la vostra organització. MXGuardDog requereix que us registreu al seu lloc i que després canvieu els registres MX del vostre domini per redirigir el vostre correu als seus servidors..

Xeams – Programari descarregable gratuït per a ús comercial i no comercial. Està disponible per a sistemes de Windows i Linux de 32 i 64 bits, així com Mac OSX, Solaris, HP-UX i AIX. No hi ha cap límit en el nombre de correus electrònics, usuaris o dominis. Xeams es “paga per” quan decidiu pagar l’assistència premium, que recomanen altament com a guany de productivitat per als administradors del sistema. L’ajuda de l’escenari d’instal·lació està disponible a través de la web Documentació en línia de Xeams. Si alguna de la documentació sembla una mica vaga, recordeu que tenen una mica d’incentiu per no dir-vos tots els detalls perquè preferirien que comprés el seu paquet de suport premium..

Opcions de pagament per aturar l’activitat brossa

Hi ha moltes opcions de pagament per aturar el correu brossa. Haureu de decidir quines són les funcions que s’ajusten al vostre pressupost. Aquí en són alguns:

Heluna.com – A partir de 49 dòlars / any, el pla bàsic és bo per a dominis personals, però només bloqueja el 90% del correu brossa, en contraposició al pla estàndard que bloqueja el 99%. A mesura que les vostres necessitats s’expandeixin o contracteu, podeu actualitzar o revaloritzar la mida que calgui.

Barracuda.com – El producte de Firewall Spam de Barracuda probablement està sobredimensionat per a la majoria de les petites empreses. És un producte més adequat per a empreses amb centres de dades i maquinari propis que no pas per la configuració de l’allotjament compartit. Es pot desplegar com a dispositiu o aparell virtual i a través d’Azure, AWS i vCloud Air. En funció del model que compreu, pagareu entre 699 i 89.999 dòlars. Les actualitzacions per assolir un control de correu brossa més estret basat en les darreres amenaces costen entre 699 i 2,799 dòlars, depenent de quants anys de cobertura d’actualització adquireixis. I, si l’equip falla, podeu adquirir plans d’entre 1 i 5 anys de durada, per al maquinari de reemplaçament del dia següent del dia següent. La substitució instantània costa entre 449 i 1.799 dòlars.

Mailroute.net – MailRoute Anti-Spam afirma una taxa falsa-positiva molt baixa: només 1 de cada 250.000 correus electrònics estaran marcats incorrectament com a correu brossa. El servei processa el filtratge de correu brossa fora de la vostra xarxa i allibera els servidors per a tasques comercials. És un servei completament gestionat, de manera que només cal registrar-se i fer un canvi a la configuració de DNS i MailRoute es fa càrrec del seu filtratge. Hi ha una prova de 15 dies al final de la qual pagareu entre 29,99 dòlars per usuari a l’any fins a 1,48 dòlars per usuari al mes en una escala lliscant en funció del nombre d’usuaris. Qualsevol cosa superior a 500 usuaris requereix un pressupost especial.

Utilitzant Google per combatre el vostre correu brossa

Algunes empreses d’allotjament (com Bluehost, iPage, & GreenGeeks) s’han associat amb Google per proporcionar serveis de correu electrònic a través de Gmail, però el vostre domini forma part de la vostra adreça de correu electrònic en lloc de @ gmail.com. Consulteu primer amb el vostre amfitrió per veure si està disponible. Si ho és, podeu confiar en els serveis de filtratge de correu brossa de Google i no heu de fer res més. Google és molt eficaç per eliminar els missatges de correu electrònic de correu brossa i ofereix un botó “Informar de correu brossa” integrat a la interfície de Gmail. I, si no voleu utilitzar la interfície de Gmail, podeu configurar Microsoft Live Mail, Entourage, Outlook, Thunderbird o qualsevol altre programari de correu electrònic que preferiu..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map