9 millors eines de prototipat gratuïtes i de pagament per a dissenyadors d’UX / UI

Descobriu les millors eines de prototipat per a UX & Dissenyadors d’UI que faran que la vostra creació de producte sigui més ràpida i eficaç.


Les millors eines de protoyping per a dissenyadors d’UX / UI

El prototip funciona millor que mil reunions.

Al cap i a la fi, és una cosa que els vostres futurs usuaris i interessats poden veure i fer clic. Quina és una manera fantàstica de recollir els seus comentaris i de millorar el teu producte, en un moment inicial, no quan estigui gairebé acabat.

Per això, els dissenyadors intenten fer el millor possible en aquest escenari, i les eines adequades segurament poden ajudar-vos.

Però és difícil perdre’t en una gran quantitat d’aplicacions, gratuïtes, de pagament, basades en web i en format d’escriptori.

Per ajudar-vos a triar el programari adequat, he enumerat 9 millors eines de prototipat per al 2020, tant modernes com efectives.

Anem a comprovar-les.

Les millors eines gratuïtes de prototipat

Quin és el sentit de gastar centenars en programari quan podeu utilitzar eines de prototipat gratuïtes?

Però hi ha eines lliures de captura, en gran mesura, senzilles, amb una funcionalitat limitada. No funcionaran si treballeu en disseny d’UI / UX amb un gran equip de desenvolupadors.

Tot i així, si treballeu en un projecte únic, com ara el lloc web de l’empresa, pot ser que les eines gratuïtes siguin més que suficients.

He recollit algunes eines de prototipat que podeu provar, i no us costarà ni un cèntim.

Adobe XD

Plataformes: macOS, Windows

Captura de pantalla de l’eina de prototipatge d’Adobe XD

Adobe XD inclou una interfície molt senzilla, però fàcil d’utilitzar, que coincideix amb altres aplicacions de Creative Cloud.

A la secció Prototips, els dissenyadors poden enllaçar taulers d’art o pantalles, veure prototips acabats i compartir-los per a la revisió dels clients.

Característiques bàsiques:

 • Flueix el prototip de filferro. Els dissenyadors poden canviar del mode de disseny al prototip i connectar plaques d’art. Els ajuda a comunicar el flux d’aplicacions a diverses pantalles i a canviar entre diferents escenaris.
 • Prototips de veu. Els creadors interactuen amb els seus prototips mitjançant disparadors de veu i reproducció de veu. En poques paraules, els dissenyadors d’Adobe XD poden utilitzar les ordres de veu com a disparador.
 • Vista prèvia de iOS i Android al dispositiu. Quan creen prototips per a aplicacions iOS o Android, els dissenyadors poden veure la vista prèvia del seu treball en dispositius compatibles mitjançant l’aplicació XD per a mòbils. Així, poden previsualitzar i provar l’aplicació alhora.
 • Importació de fitxers Sketch, Photoshop i Illustrator. Les eines de disseny d’Adobe són compatibles entre si, de manera que podeu copiar un element a Illustrator i enganxar-lo a Adobe XD. A banda de les eines d’Adobe, també hi ha un complement per a Sketch.

Pla d’inici els usuaris tenen accés a documents, editors i enllaços compartits il·limitats (fins a abril del 2020).

InVision

Plataformes: basat en la web

Captura de pantalla de l’eina del prototip Invision

InVision és, amb molt, l’eina més popular per fer filmetratge, prototipat i maquetes.

Característiques bàsiques:

 • Construir prototips interactius rics. La característica principal que ajuda als dissenyadors a tractar de manera eficient amb InVision i crear nous prototips nets.
 • Deixant comentaris. L’equip de disseny pot escriure els seus comentaris sobre diferents prototips. A més, poden examinar l’historial de canvis: els fitxers s’actualitzen tan bon punt s’editen.
 • Sincronització. Els projectes es sincronitzen amb els magatzems en núvol com Google Drive o Dropbox. InVision també té un sistema de gestió de projectes per organitzar el flux de treball de manera eficient.
 • Connectors. Alguns complements que permeten als usuaris enviar dissenys a InVision des de Sketch i Photoshop.

El pla gratuït ofereix un prototip amb pantalles il·limitades, cosa que pot ser suficient per als dissenyadors individuals.

Marvel

Plataformes: web, iOS, Android

Captura de pantalla de l’eina del prototip de Marvel

Marvel és una altra eina de prototipat amb elements preinstal·lats (botons, menús) per a diferents plataformes.

Característiques bàsiques:

 • Construir prototips realistes. Els dissenyadors poden transformar maquetes de disseny en prototips mòbils o web interactius en pocs minuts. Sense escriure una sola línia de codi.
 • Prova d’usuari. Com que UX juga un paper crucial en la creació de qualsevol producte digital, els dissenyadors poden obtenir comentaris dels usuaris durant les proves beta i fer canvis per satisfer les necessitats dels clients.
 • Creació de funcions de disseny automatitzat. Marvel té una eina integrada Handoff que permet als dissenyadors lliurar el seu disseny als desenvolupadors enviant-los una URL.

És bastant fàcil d’utilitzar l’aplicació Marvel: la seva interfície és clara, de manera que fins i tot els principiants poden afrontar-la.

A més, Marvel té un complement per a Sketch per millorar les interaccions i el treball productiu.

Figma

Plataformes: basat en la web

Captura de pantalla de l’eina del prototip de Figma

Figma és una eina de disseny basada en núvol similar a Sketch, però encara millor per a la col·laboració en equip.

Firma és molt senzill crear prototips mitjançant transicions i no cal que descarregueu una aplicació de tercers per això.

Característiques bàsiques:

 • Transmissió suau. Tot l’equip d’UI / UX ha de fer és compartir un enllaç amb els devs, i tindran accés a tota la informació (línees, actius gràfics, mesures a punt per ser exportades.
 • Plataforma tot en un. Els dissenyadors poden commoure fàcilment el fitxer de disseny i el prototip en viu. Les edicions apareixen a l’instant al prototip.
 • Col·laboració. Els membres de l’equip, inclosos els clients, poden revisar els dissenys acabats, deixar comentaris en temps real i comunicar-se mitjançant Slack integrat a Figma.
 • Connectors. Els dissenyadors poden estendre les funcions bàsiques de Figma mitjançant plugins com Unsplash, Figmotion, Color Bling, etc., més de 100 de moment..

Figma és gratuït per a dissenyadors individuals: fins a 2 editors i 3 projectes.

Flux web

Plataformes: basat en la web

Captura de pantalla de l’eina del prototip de protecció web

Flux web és una eina polivalent i serà la millor opció si voleu esbrinar-la com crear disseny web – i practicar molt.

Amb Webflow, es crea una interfície d’usuari del lloc web, animacions i disseny i la seva posterior publicació.

Característiques bàsiques:

 • Desenvolupar&disseny. Els dissenyadors converteixen el seu disseny en un codi net que compleixi tots els estàndards requerits. Al seu torn, un dissenyador també es converteix en desenvolupador.
 • Animacions / transformacions 3D. L’equip UI / UX crea transformacions en CSS 3D sense haver d’escriure el codi.
 • Una àmplia gamma de components. El flux de web conté formularis personalitzables, menús desplegables, pestanyes, navegació web sensible, etc..
 • CMS de flux web. Webflow CMS permet als propietaris de llocs web gestionar el seu lloc en qualsevol navegador o dispositiu.
 • Integracions. Com a creador de llocs web de ple rendiment, Webflow té integracions amb Google Analytics, Google Optimize, MailChimp, Zapier.

Així doncs, Webflow és una opció ideal per a dissenyadors que necessiten fer-ho tot.

Eines de prototipat de pagament superior

Amb el programari de pagament, podeu esperar avantatges com espai de disc il·limitat, noves funcions útils, complements i fonts privades i molt més.

Esbrinem quines eines de prototipat valen els seus diners el 2020.

Esbós

Plataformes: macOS

Captura de pantalla de l’eina del prototip de croquis

Si ja us heu apropat al disseny de la interfície d’usuari, estic segur que us heu sentit assabentats. Avui, Esbós és una de les eines de prototipat més populars i potents.

Sketch permet als usuaris crear filferro, maquetes i prototips, i interactuar amb altres eines de prototipat a causa de diversos complements. 

Característiques bàsiques:

 • Prototips. Els usuaris creen prototips interactius i robusts amb Sketch, i previsualitzen el seu disseny per veure com funcionen en acció.
 • Edició de vector. Com que Sketch és una eina de disseny basada en vectoris, l’equip de la IU utilitza funcions d’edició de vector per crear i editar formes existents.
 • Presets predefinits per afegir, emmagatzemar, exportar. Els dissenyadors creen presets predeterminats i els emmagatzemen a Sketch. Aleshores, poden exportar aquests presets per compartir-los amb els membres de l’equip.
 • Exportació de codi. El disseny es pot exportar com a codi. Així, contribueix a la col·laboració entre dissenyadors i desenvolupadors.
 • Centenars de plugins. Sketch proporciona molts complements útils que simplifiquen el procés de disseny i milloren l’experiència global.

Cost: 99 dòlars per la llicència personal

Principi

Plataformes: macOS

Principi de captura de pantalla de l’eina del prototip

Principi eina de prototipat més popular per crear interfícies animades i interactives.

Característiques bàsiques:

 • Construcció d’interfícies animades. Principi permet als dissenyadors crear interfícies d’usuari interactives i animades.
 • Exportació i visualització de prototips. Si els dissenyadors necessiten veure com es veu un prototip en un telèfon, poden descarregar l’aplicació Principle per a iPhone i connectar el seu telèfon intel·ligent a Mac per provar la vista prèvia.
 • Múltiples pantalles. Podeu crear diverses pantalles per a una aplicació de diverses pantalles.
 • Importa. Els dissenyadors importen fitxers Sketch i els fan animats si són estàtics.

Cost: 129 dòlars

Axure

Plataformes: macOS, Windows

Captura de pantalla de l’eina del prototip de Axure

Axure és una eina progressiva de prototipat d’UX que ajuda als dissenyadors a construir prototips tant per a plataformes web com per a mòbils.

Característiques bàsiques:

 • Prototips. La darrera versió d’Axure (RP 9) arriba amb el mode mòbil amb cursors tàctils i barres de desplaçament mòbils per millorar l’experiència mòbil, opcions d’escalat, dreceres per a pàgines properes / anteriors, etc..
 • Ginys del formulari. Axure ofereix estils personalitzats, incloent tipografia, sanefes i ompliments, efectes d’estil que permeten als dissenyadors afegir elements personalitzats.
 • Afegir documentació. Els dissenyadors poden incloure documentació en els seus prototips i esquemes. Ajuda a escriure informació detallada sobre cada prototip o diagrama – com funciona el prototip, components principals de l’aplicació i molt més.
 • Col·laboració d’alt nivell. Els dissenyadors treballen a Axure en el mateix prototip juntament amb els seus col·legues. És fàcil compartir dissenys amb accionistes o usuaris potencials per obtenir el seu comentari.

Cost: 29 $ per a la versió d’Axure RP 9 Pro per mes (495 dòlars – perpètua)

JustInMind

Plataformes: macOS, Windows

Captura de pantalla de l’eina del prototip de Just In Mind

Un dels millors avantatges de JustInMind L’eina de prototipat és la seva versió d’escriptori. Podeu instal·lar-lo al vostre ordinador i treballar en mode fora de línia, fins i tot si encara no teniu connexió a Internet.

Característiques bàsiques:

 • Kits d’interfície d’usuari prèviament carregats. JustInMind conté kits d’interfície d’usuari que faciliten el prototipat de versions web i mòbils.
 • Gestió de requisits. Els dissenyadors poden afegir tots els requisits del projecte al procés de prototipat i al text d’enllaç. D’aquesta manera, gestionen tots els requisits i s’asseguren que es realitzin cadascun d’ells.
 • Integració. JustInMind es pot integrar amb Sketch, Adobe Suite, JIRA per ampliar processos col·laboratius.
 • Col·laboració. Els dissenyadors comparteixen el seu treball amb els membres de l’equip, col·laboren ràpidament i deixen comentaris.

Cost: 29 $ al mes (228 $ anuals)

Això és! Com veieu, hi ha una gran selecció d’eines de prototipat: dissenyadors i jugadors d’equips.

I només depèn de vosaltres el que heu de fer servir, així que trieu amb prudència.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map