9 eines de Twitter per ampliar el vostre abast social

Una llista d’eines populars de Twitter per ajudar els usuaris de Twitter a augmentar la productivitat i a construir una comunitat de seguidors en línia de manera més ràpida i eficaç.


Llista de millors eines de Twitter

Una de les coses que més m’agrada de Twitter és l’àmplia gamma d’eines de tercers que hi ha disponibles. Aquestes eines poden ajudar molt a millorar la productivitat i a fer moltes de les tasques manuals que podeu fer a Twitter, deixant-vos més temps per relacionar-vos amb els vostres seguidors i convertir-los en vendes i vendes..

Les meves millors eines de Twitter preferides:

Hi ha moltes eines disponibles i volia compartir algunes de les que utilitzo més freqüentment. Aquests m’han ajudat molt a construir el meu propi seguiment i m’han ajudat a augmentar la meva influència molt més ràpidament i amb menys esforç.

Eina de Twitter número 1: ManageFlitter

ManageFlitter és la meva eina preferida perquè:

 1. Ajuda a identificar quines són les millors persones a seguir
 2. Per una petita quota, podeu automatitzar el procés següent de Twitter

ManageFlitter és una eina bastant fàcil d’utilitzar. Té moltes funcions, però la que més m’agrada i faig servir sovint és el mode Power. Disposa d’una instal·lació de cerca que us permet identificar les persones que voleu seguir en funció de diversos criteris. A la imatge següent, podeu veure diversos d’aquests criteris:

Mode d'energia de ManageFilter

El que és excel·lent és que podeu seleccionar persones en funció del seu perfil, a qui segueixen o al que han tuitejat, que són opcions valuoses.

Però, per a mi, el que separa aquesta eina és la capacitat d’identificar les persones que també estan actives a Twitter. D’aquesta manera, augmenta la possibilitat que et segueixin i comparteixin el contingut amb els seus seguidors.

Un cop que la llista es retorni, podeu passar i seguir manualment les persones.

Es necessiten uns 2-4 minuts per seguir 700 persones.

O si ho preferiu, podeu seleccionar les persones. A continuació, es mostren 3.299 persones que han complert els meus criteris de cerca i els processaran més endavant, de forma automàtica.

La llista de persones que segueixi a ManageFilter.

Simplement seleccioneu Totes, feu clic a l’opció Seguiu més tard i seguiu les instruccions. Seguir 10.000 persones automàticament, costa 40 dòlars. Això us pot estalviar una mica d’esforç i, a més, us assegura que el següent es farà diàriament.

CONSELL RÀPID: Limitaria el límit de seguiment automàtic a 700 per dia per estar bé dins dels límits de Twitter.

Eina de Twitter número 2: Klear

Klear, que abans era Twtrland, és una eina ideal per identificar els influencers del vostre nínxol, si encara no els coneixeu. Inicieu sessió amb l’eina mitjançant el vostre compte de Twitter. A continuació, introduïu el tema als criteris de cerca que us interessen i enumerarà els 10 principals influents. Ara podeu veure qui són els màxims influents i podeu orientar els vostres seguidors perquè us segueixin.

Si adopteu l’opció de pagament (que és de 10 dòlars al mes), també podreu veure el contingut més popular publicat pels influents. Ara teniu l’oportunitat de curar-ne el contingut, si és genèric i rellevant per al vostre nínxol. O pot donar-vos idees sobre el contingut que podríeu crear que seria popular.

Twitter Eina # 3: Tweet Jukebox

Quan vaig començar a utilitzar Twitter, tot el tuit es va fer des de dins de Hootsuite (que és una eina fantàstica, tot i que necessiteu tornar a carregar-lo).

Tot i això, quan em vaig trobar Tweet Jukebox, es va convertir en la meva eina de tuit per dos motius clau:

 • No cal seguir omplint-lo de contingut. Tweet Jukebox no deixa de circular amb el contingut i, quan arriba al final, torna a començar.
 • Disposa de contingut carregat ja que només podeu descarregar al vostre Jukebox i començar a tuitejar immediatament.

Simplement seleccioneu l’opció Biblioteca Jukebox. Hi ha 20 pàgines de jukeboxes ja preparades que contenen tuits que tracten molts temes diferents. Una de les coses que he trobat a Twitter, és que a la gent els encanta les cotitzacions, i com podeu veure, hi ha un Jukebox jumbo de 500 cites. Això et proporciona molt contingut. Podeu tuitejar 10 pressupostos al dia durant 50 dies i llavors l’eina acabarà de començar, reciclant les pressupostes.

També podeu crear el vostre propi jukeboxes del contingut, carregant imatges o text d’entrada i enllaços, que podeu programar a executar..

Podeu deixar-lo funcionar durant un període fix (que és fantàstic si es tracta d’ofertes especials o invitacions a seminaris web) o podeu deixar que s’executin indefinidament (si el contingut no té un temps limitat).

Tinc un jukebox, que té els meus 900 articles sobre lideratge, configurats per tuitejar contínuament. Aquest missatge envia un tweet per hora que permet afegir trànsit al meu lloc web. I com que contínuament hi segueixo afegint nous seguidors, també és una bona manera d’introduir-los als meus continguts més antics.

Podeu utilitzar Tweet Jukebox en mode gratuït, el que us permet tenir dos jukeboxes. Utilitzo la versió de pagament, que és de 10 dòlars al mes. Això no només em permet tenir diversos jukeboxes, sinó que també em permet utilitzar-lo per a cinc comptes diferents.

CONSELL RÀPID: Com més piulis, més visualitzacions obtindràs. Utilitzeu Tweet Jukebox per tuitejar almenys una vegada per hora cada dia.

Eina de Twitter # 4: Periscopi

Periscopi és l’aplicació de difusió en directe de Twitter. Permet transmetre vídeos en directe de la qual la gent pot triar per iniciar la sessió i veure-la. Periscope és una aplicació per a telèfons intel·ligents que heu de descarregar i utilitzar des del vostre telèfon.

És bastant fàcil i senzill d’utilitzar i la qualitat del vídeo és molt bona.

El que m’agrada del Periscope, és que envia un tuit a tots els vostres seguidors per fer-los saber que estàs transmetent en directe. També permet tuitejar una còpia de la gravació a tots els vostres seguidors, augmentant la probabilitat que es visualitzi.

Periscope és una forma senzilla i senzilla de crear contingut de vídeo. A més, és una forma fantàstica de fer saber als vostres seguidors qualsevol prova de producte o gira de producte que tingui el vostre negoci. Per exemple, els agents immobiliaris podrien donar un tour en directe per una nova propietat.

CONSELL RÀPID: Per ajudar-vos a crear els següents, us recomano que escolliu una hora regular per als vostres vídeos, per exemple, a les 10:00 cada dilluns. Anuncieu-ho dos o tres dies abans i, a continuació, aneu a aquesta hora. La persistència i la coherència són els que ajuden a crear els següents.

Twitter Eina # 5: RiteTag

L’etiquetatge en clau de tuit és molt important. T’ajuda en el creixement orgànic dels teus següents, ja que les persones solen veure hashtags. RiteTag és una excel·lent eina que m’agrada utilitzar per ajudar-vos a trobar els hashtags adequats per als vostres tuits.

A la versió gratuïta, només cal que inicieu la sessió amb el vostre compte de Twitter i a la barra d’eines, introduïu el hashtag que esteu pensant fer servir.

Aquí he fet servir #leader i, a continuació, es mostrarà la popularitat que és aquest hashtag. També us proporcionarà estadístiques de hashtags que incloguin aquesta paraula. Les estadístiques inclouen el nombre de tuits, retweets i visualitzacions per hora, que s’associen amb el hashtag i també quin percentatge de tweets inclouen imatges, enllaços i mencions. Aquesta és tota la informació fantàstica i us pot ajudar a determinar què heu d’incloure.

Descobriu noves idees de hashtag de RiteTag

CONSELL RÀPID: Feu servir una cerca parcial per veure quins són els millors hashtags. Per exemple, utilitzeu líder en lloc de lideratge.

També estan codificats per colors. Qualsevol verd codificat és el que s’ha de tenir en compte. Si és vermell, vol dir que hi ha massa tweets i que la probabilitat que se us vegi és baixa.

Així, aquí podeu veure que #Legiteria seria una opció millor que #leader, ja que pot tenir 27,5m de vistes, enfront dels 120k de líder. A més, només hi ha 342 tuits, de manera que no s’utilitza en excés.

Una altra gran característica d’aquesta eina és la informació de les connexions. Si no veieu un hashtag que sembli fructífer, podeu fer clic a connexions que mostraran hashtags associats.

RiteTag us pot mostrar hashtags associats

CONSELL RÀPID: Si teniu l’espai, utilitzeu dos o més hashtags populars per augmentar el creixement orgànic.

Eina de Twitter # 6: Buffer

Buffer Va ser una de les primeres eines que vaig utilitzar per automatitzar les meves publicacions. És molt senzill i fàcil d’utilitzar. Permet fer les cues de publicacions i després programar-les perquè es puguin retuitejar en les hores òptimes del dia.

Hi ha diferents opcions de preus. Amb la versió gratuïta, podeu enllaçar un compte i programar fins a 10 publicacions al dia. A més de Twitter, també podeu publicar a Facebook, LinkedIn, Google+ i Instagram. També hi ha diversos paquets de pagament disponibles per a opcions més professionals.

Per registrar-se a Buffer, només cal que inicieu la sessió mitjançant el vostre compte de Twitter o Facebook. A continuació, creeu publicacions a la pestanya Crea contingut i, un cop afegit tot el contingut, podeu entrar a la pestanya Programació.

Aquí podeu afegir les diferents hores del dia que voleu publicar al vostre contingut. Hi ha una configuració òptima i Buffer analitzarà el vostre compte per indicar-vos quines hores és millor per tuitejar en funció de l’activitat del vostre seguidor. Aquesta és una manera excel·lent d’incrementar el compromís amb els teus tuits.

Trobar els temps òptims de Tweet mitjançant Buffer

Com es pot veure en el gràfic anterior, els millors moments per tuitejar serien entre les 17:00 i les 23:00 hores EST.

Eina de Twitter # 7: HootSuite

Hootsuite és la plataforma de gestió de xarxes socials més gran del web. Dins de la versió gratuïta, podeu afegir tres comptes de xarxes socials sense limitacions per afegir contingut i programació.

Una de les funcions que m’agrada molt amb Hootsuite és l’opció de contingut suggerida. Aquesta opció identificarà el contingut que sigui rellevant per a vostès i els vostres següents i fins i tot us suggerirà els millors moments per publicar-lo.

Hi ha diversos paquets premium i el que faig servir és el pla mensual de 9,99 dòlars. Això em permet afegir fins a 10 perfils socials amb contingut suggerit il·limitat i programació automàtica.

Hootsuite és l’eina principal que faig servir per a tots els meus comptes de xarxes socials (més que Twitter). Permet la publicació creuada entre comptes i requereix molt de l’esforç manual de la publicació.

Un dels inconvenients és que cal carregar contingut constantment. No podeu simplement tenir-lo configurat per repetir, i és per això que l’opció de contingut suggerida és de gran ajuda.

Eina de Twitter # 8: TweetChat

Un cop hàgiu creat els següents i feu tweet amb regularitat, haureu de mirar la vostra participació cada vegada més gran. Una de les maneres de fer-ho és tenir una discussió grupal amb els vostres seguidors al voltant d’un tema determinat. Sovint s’anomenen festes de Twitter o xats de tweet, i poden ser molt útils per conèixer millor els vostres comentaris.

Un dels reptes dels xats de tweet és que pot ser difícil fer un seguiment dels missatges, ja que els nostres feeds poden estar molt ocupats i es poden perdre els missatges. També és difícil moderar la conversa, especialment bloquejant col·laboradors agressius o inadequats.

Aquí és on TweetChat ajuda. TweetChat és una eina gratuïta que organitza i gestiona els xats de Twitter. TweetChat té una interfície molt senzilla i fàcil d’utilitzar on simplement introduïu el hashtag que s’utilitza per al xat i recopila tots els tuits i els presenta en una sola llista..

També permet ressaltar o bloquejar qualsevol contingut, cosa que fa que la moderació sigui molt fàcil.

CONSELL RÀPID: Quan organitzeu xats de Twitter, el millor és mantenir-vos en un espai horari regular per anunciar-lo i promoure-ho amb antelació. Això ajudarà a crear un seguiment constant.

Eina de Twitter # 9: TweetReach

Si voleu saber el rendiment del vostre compte de Twitter, TweetReach és una eina útil. Us permet publicar informes que us mostraran el rendiment de tots els tuits quant a abast, retweets, etc. També mostrarà quins comptes aporten més valor al vostre compte fent arribar el vostre missatge..

També podeu utilitzar TweetReach per revisar la competència per veure com estan fent, o utilitzar-la per investigar hashtags o marques.

TweetReach està dissenyat per a màrqueting professional i ús de relacions públiques. Les marques més importants depenen de TweetReach per mesurar el seu impacte i fer moviments estratègics.

Conclusió

Hi ha tantes eines fantàstiques per ajudar-vos a gestionar el vostre compte de twitter i ajudar a automatitzar alguns dels processos més banals. A continuació es mostren els meus millors favorits i m’han ajudat a estalviar-me infinites hores de temps valuós. Quins són alguns dels teus preferits? Digueu-me als comentaris que hi ha a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map