9 consells de màrqueting en xarxes socials per començar el vostre negoci

Obteniu informació sobre com podeu iniciar el vostre negoci amb les xarxes socials mitjançant aquests 9 consells de màrqueting en xarxes socials que generaran trànsit i generaran vendes.


Consells sobre màrqueting de xarxes socials (SMM) per al vostre negoci

L’ús de les xarxes socials per a la vostra empresa és una estratègia de màrqueting comprovada amb temps i contrastada. No només condueix el trànsit al vostre lloc web, proporciona exposició a la vostra empresa i genera vendes, sinó que també és una manera ideal de mantenir-vos en contacte amb els vostres clients existents i recopilar comentaris per aprendre com podeu millorar.

HO SAVIES? Gent que utilitza les xarxes socials dediqueu una mitjana de 135 minuts al dia als seus comptes de mitjans socials Això té més de 2 hores cada dia!

Per als nous en el màrqueting en xarxes socials, desenvolupar una presència en mitjans socials és una tasca aparentment desalentadora. És més que publicar uns quants missatges als comptes de les xarxes socials i esperar que la màgia passi. Sí, es necessita temps i dedicació, però es pot fer. Haureu de ser proactiu sobre quan i com promocioneu el vostre negoci a les xarxes socials, mantenint-vos actiu amb contingut fresc i relacionant-vos amb els vostres seguidors.

Consells per desenvolupar una presència social

L’objectiu és aconseguir més seguidors, clics i accions, però arribar-hi requereix esforços. A continuació us oferim alguns consells per ajudar-vos a eliminar-lo.

1. Establiu objectius assolibles

Quan inicieu per primera vegada un compte de xarxes socials, el nombre de seguidors és zero. Aquest número sembla tímid, però a poc a poc es pot passar de zero a heroi de xarxes socials. No espereu que passi tot alhora i no us desanimareu massa aviat.

Estableix objectius que puguis assolir, tant a llarg termini com a curt termini. Especifiqueu què voleu fer: en lloc de “obtenir més seguidors”, digueu que voleu “obtenir 100 seguidors el 10 de juny d’aquest any”. Cada objectiu ha de tenir un pla sòlid al darrere per assegurar-ne el seguiment. Algunes formes en què podeu iniciar el vostre pla inclou:

 • Publica regularment: de la mateixa manera que els blocs, un compte de mitjans de comunicació social que no mantingui la presentació de mercaderies pot ser objecte de venda.
 • Realitzar una competició: demaneu que la gent segueixi o els agradi la vostra pàgina per tenir l’oportunitat de guanyar un premi. Aquesta és una manera excel·lent d’obtenir seguidors ràpidament!
 • Etiqueta i esment: més persones veuran la vostra marca si connecteu les publicacions a altres pàgines amb l’etiquetatge i la menció. Les persones que segueixen les pàgines d’aquestes veuran la teva publicació encara que no et segueixin (encara.)
 • Utilitzeu analítiques: comproveu com afecten determinades publicacions els vostres comentaris, les comparticions, les visualitzacions i els següents. Si teniu un èxit, potser voldreu fer-ne més.

2. Dissenyar una programació de publicació

Sigueu estratègics amb la sincronització del vostre contingut. Pot ser que us entusiasmeu a rebre el missatge, però cal controlar el calendari per a una lectura òptima. Envia publicacions massa juntes és spam. En lloc d’això, publiqueu les vostres publicacions a cada plataforma de xarxes socials de forma programada.

Quan envieu publicacions promocionals, publiqueu una publicació al dia durant diversos dies i feu que expliquin la història d’una altra manera. A continuació, envieu unes quantes publicacions més la setmana següent. Mantingueu el contingut únic, però no tingueu por de ressaltar els missatges importants. Això garanteix que no publiqueu el contingut ni sou redundant, però no deixeu de distribuir-lo àmpliament a tots els vostres seguidors.

Alguns moments del dia són millors per rebre un missatge que d’altres, perquè les persones acostumen a revisar els mitjans socials en determinats punts clau del seu dia. Les diferents plataformes tenen diferents temps òptims de publicar, tot i que solen sobreposar-se. El millor moment per publicar a Facebook per obtenir el màxim de públic és entre els dimecres i els dijous de 12 a 14 h, mentre que el millor moment per publicar a Instagram varia des de les 15 h. el dimecres a les 5 de la matinada del divendres.

3. Utilitzeu Automatització

El temps és diners i, en qualsevol indústria, l’objectiu sol ser aconseguir el màxim temps en el mínim temps possible. El vostre negoci no serà aliè a aquesta mentalitat i, en triar automatitzar la vostra estratègia en mitjans socials, podeu fer-ho molt més en menys temps..

Les plataformes de gestió de xarxes socials com Hootsuite et permeten programar publicacions a tots els punts de comunicació de les xarxes socials. Això significa que podeu crear un lot de contingut de manera simultània, afegir-los a la vostra plataforma de gestió de xarxes socials i triar-los en directe en els moments que heu assignat a la vostra programació de publicacions.

Podeu utilitzar el temps que estalvieu per crear i penjar més publicacions, o bé podeu penjar més contingut al vostre bloc: articles, vídeos, infografies, el nomeneu.

L’important que cal recordar és que com més publicacions publiques, més possibilitats de que el teu públic s’interessi amb tu. Però, i això és important, no a costa de la qualitat.

4. Publicar en els moments adequats

No n’hi ha prou amb publicar-ne el punt una vegada per hora; també hauríeu de publicar-ho en els moments en què els vostres seguidors estiguin més actius..

Utilitzant les funcions d’analítica integrades als comptes de xarxes socials, juntament amb el que hi ha disponible a través de Google, podeu analitzar el comportament dels vostres seguidors per determinar en quines regions es basen i les hores en què es publiquen les publicacions..

Un cop tingueu aquestes dades, podeu programar les vostres publicacions de manera estratègica de manera que els seguidors tenen més probabilitats de veure-les. Naturalment, com més gent vegi i interaccioni amb les teves publicacions, més èxit tindrà a l’hora de generar trànsit.

5. Elabora la veu de la teva marca

Cada marca necessita una veu i, per trobar-la, no busqueu més que el vostre públic objectiu. La veu d’una marca és el missatge que proporciona als clients i la manera de lliurar-la. Ajuda la gent a relacionar-se amb el que estàs dient i a formar una connexió amb la teva marca, els seus productes i serveis.

Atreure els clients adequats depèn de si parleu el seu idioma. La investigació demostra que la veu de marca contribueix a la fidelització i fidelització dels clients. També ajuda a diferenciar-te d’altres marques. Un cop trobeu la vostra veu, utilitzeu-la de manera coherent a les vostres xarxes socials. Si canvia de manera dràstica, això pot confondre i fins i tot desactivar alguns clients.

6. Feu un seguiment del vostre progrés

Cada vegada que canvieu d’estratègia de les xarxes socials, fins i tot una mica, heu de controlar de prop què passa després. Comproveu que les vostres anàlisis tinguin un augment o un descens de les accions, els retweets, els clics i altres dades que us indicaran si el canvi va ser positiu o negatiu..

Un altre indicador és qualsevol comentari que els hagi enviat directament. Podeu esperar que, si heu publicat de forma constant en una programació sense fer spam, el vostre abast augmentarà. Si obteniu resultats diferents, tingueu en compte les dades per determinar què canvieu. Potser necessita més temps.

7. Consulteu la competició

Més de 50 milions de petites empreses utilitzen Facebook, el 70% d’elles són a Twitter, i mentre que només el 9% són a YouTube, aquest nombre continua augmentant. El més probable és que almenys alguns dels vostres competidors siguin en una o més plataformes de xarxes socials.

Feu un cop d’ull a què fan les empreses del vostre mateix mercat. No només obtindreu algunes idees, sinó que també podreu comprovar la resposta dels seus clients a aquestes publicacions. Potser veureu que heu tingut una pota alçada o aprendreu que teniu feina per fer-ho.

8. Sigui fiable

La gent no arriba a les xarxes socials per interactuar amb les “empreses”: volen estar en contacte amb éssers humans reals amb els quals es poden relacionar. Així, mentre que voleu publicar contingut que promogui la vostra empresa, ha de ser equilibrat amb un contingut que sigui útil, útil, entretingut, o d’una altra manera, afegir valor per als vostres lectors.

Com a primer pas per relacionar-vos amb el vostre públic, consulteu els perfils de les xarxes socials dels vostres seguidors. Consulteu quins tipus de coses els interessen i com podeu relacionar-ho amb els vostres productes o serveis.

Publiqueu contingut que els agradi i no ocupi gaire el temps. A continuació es mostren algunes estratègies efectives per arribar als vostres clients:

9. Stick with It

Per arribar molt lluny amb el màrqueting de xarxes socials, heu de dedicar-vos a la feina. Això significa ser persistent i deliberat amb les vostres publicacions i representacions. Si voleu obtenir més clics i visualitzacions, haureu d’estar amb ell.

Compliu el calendari de promoció social que desenvolupeu i sigueu coherents i persistents amb les altres tàctiques d’aquest article per tal de fer créixer el vostre trànsit.

Encara que no es noti un canvi important de seguida, només cal que una publicació es faci viral és una de les parts que es comparteixen una i altra vegada. Aquesta publicació addicional pot marcar la diferència i generar un augment del trànsit al vostre lloc, cosa que farà que el vostre negoci sigui al següent nivell.

Conclusió

Començar el vostre negoci amb les xarxes socials és una estratègia de màrqueting essencial, però necessiteu feina i temps. Utilitzar els consells anteriors és una forma fantàstica d’ajudar-vos a començar i engegueu el vostre negoci cap al desenvolupament d’una presència d’èxit en els mitjans socials.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map