7 fonamentals d’una estratègia de màrqueting d’Instagram guanyadora

Voleu utilitzar Instagram com a part de la vostra estratègia de màrqueting? Aquí teniu els elements bàsics per tenir èxit a Instagram.


Estratègies de màrqueting a Instagram

És difícil ignorar la influència d’Instagram en el món del màrqueting actual. Amb milions de persones que utilitzen Instagram cada dia, és una de les millors plataformes per mostrar els vostres productes. Per ser la xarxa més compromesa després de Facebook, no us interessa perdre la gran finestra de màrqueting que Instagram podria obrir al vostre negoci.

Per utilitzar Instagram de manera efectiva en el vostre avantatge, heu de tenir un pla. Un pla que us permetrà ampliar les altures del màrqueting d’Instagram. A continuació, es mostren consells bàsics per tenir una estratègia de màrqueting d’Instagram guanyadora:

1. Comenceu amb els fonaments bàsics

Per començar una estratègia de màrqueting d’Instagram guanyadora, hauríeu de començar pels fonaments bàsics. Després de crear un compte, redacta una bio atractiva creativa i atractiva. La bio ha de contenir el vostre nom i el que feu.

Captura de pantalla d’Instagram d’una bio creativaEl vostre bio d’Instagram ha de tenir clar què feu i parlar amb el vostre nínxol

El més important, però, és tenir clar al vostre nínxol. Entendre el vostre nínxol us ajudarà a saber quins seguidors us interessen i com adaptar el contingut per atraure el vostre públic objectiu.

Quan desenvolupeu el vostre compte, assegureu-vos de mantenir-vos al vostre lloc. L’únic que us diferencia dels vostres competidors. Feu que sigui la vostra rutina de publicar contingut d’alta qualitat regularment i, tot seguit, fent servir els hashtags rellevants.

Quan entrava a l’espai de màrqueting d’Instagram, vaig sentir conèixer les eines del comerç. Hi ha molt per aprendre sobre com augmentar el nombre de seguidors, arribar a jugadors reconeguts i com contenir contingut per al meu públic. De fet, si no m’hagués assabentat de les bases d’aquest espai, no seria fàcil navegar per l’espai de màrqueting d’Instagram. Vaig tenir una experiència inicial en màrqueting de xarxes socials, però no amb Instagram com a plataforma. Si voleu fer màrqueting a Instagram, seguiu sense conèixer els consells i trucs essencials, potser no podreu comprendre.

2. Entén el vostre públic

Abans d’aventurar-vos en una estratègia de màrqueting d’Instagram, heu d’esbrinar les xifres i els valors del vostre públic objectiu que utilitzen Instagram. Si l’estratègia de màrqueting i l’aplicació, en general, us funcionen, els números us han d’afavorir molt.

Entén el vostre públic a InstagramAnalitzeu el vostre públic objectiu (sexe, edat, país)

Entendre el vostre públic ajuda a la cura del contingut. Si el públic està format per joves, el contingut usarà principalment visuals (tot i que hi ha excepcions en funció d’un nínxol!). El públic influeix en la presentació de contingut i, per tant, és fonamental per a una estratègia de màrqueting guanyadora.

Conèixer el vostre públic és fonamental per a les vostres campanyes i visibilitat. Quan es realitza una campanya, és més fàcil quan es conegui el públic objectiu que no pas un públic general. T’ajuda a conèixer els hashtags adequats per utilitzar per arribar al públic.

3. Assabenteu-vos dels altres Instagrammers

Com en el món exterior, mantenir relacions amb persones amb els mateixos interessos funciona en benefici d’ambdós. Després d’haver-vos unit a Instagram, dediqueu temps a reaccionar a les visualitzacions d’altres Instagrammers que treballin al mateix nínxol que vosaltres.

Aquestes col·laboracions sovint condueixen a nous seguidors o aprenen una cosa o dues de l’altra. No s’ha de limitar a comptes més petits, sinó a estendre’s a comptes més grans que tinguin més visualitzacions, molts seguidors i un nivell d’interacció més alt que el vostre.

Per als principiants, els comptes d’Instagram no els deixa notar. Amb uns quants detalls, però, podeu utilitzar els següents consells per ajudar-vos a veure-vos, o fins i tot a crear una relació duradora amb un gran compte d’Instagram. Quan es tracta d’un compte d’Instagram més gran:

 • No li agrada només una imatge: a cap gran compte d’Instagram, a la gent sempre els agrada les fotos. Si us plau una foto, de cap manera es farà visible als propietaris. Però agradar diverses fotos et farà únic de totes les persones que els agradi la darrera foto.
 • Comentar més que no pas: agradar la publicació significa que us ha agradat, però fer comentaris significa que heu fet més que no us ha agradat. Aprofiteu-vos sempre per comentar publicacions sobre comptes d’Instagram més significatius.
 • Personalitzeu els vostres comentaris: eviteu comentaris que semblin genèrics o que es puguin confondre amb els robots. Feu els vostres comentaris detallats amb el que sentiu sobre la publicació. Funciona.
 • Fer preguntes: és molt recomanable fer comentaris sobre una publicació, però fer les preguntes és l’inici fonamental de la conversa. A la majoria de la gent els agrada preguntar-se sobre la seva feina i seran feliços de respondre, sobretot si un compliment precedeix una pregunta.

Aquí pot ser que desitgeu tenir uns bons missatges de correu electrònic / comentaris preparats amb antelació, per tant, considereu la possibilitat de mirar alguns millors empreses d’escriptura disponible en línia.

4. Fer ús dels influencers

Feu ús d’Instagram InfluencersExploreu els influencers del vostre país i poseu-vos en contacte amb ells

Tal com el seu nom indica, els influencers són persones amb una El seguiment considerable de qui pot influir opinió d’un gran nombre de persones. Són majoritàriament dissenyadors de tendències que es valoren a Instagram.

Si compartiu els mateixos temes i mostreu el vostre valor, potser us interessaran i us donaran suport exposant-vos. Tanmateix, altres influents poden exigir que pagueu perquè aquests promocionin el vostre contingut.

Tanmateix, quan participis en grups d’influència, assegureu-vos que una part més substancial dels següents segueixi el vostre públic objectiu.

Segons la meva experiència, treballar amb influencers pot ajudar a complementar els vostres esforços de màrqueting. En particular, quan vaig començar a curar contingut i a compartir contingut a Instagram a la meva audiència, em vaig adonar que no arribava a la meva audiència com volia. La cobertura era subapartada. Per garantir que el contingut arribés a l’audiència adequada en la forma adequada, vaig haver de treballar amb un equip d’influents. Compartir amb el contingut era més fàcil amb els influencers. Els marques de màquina arribarien a múltiples públics. Es van crear converses com a resultat d’un major intercanvi de contingut com a resultat directe de treballar amb influencers. Fins i tot per aportar la importància d’aquests influencers a la perspectiva, va ser més fàcil crear i mantenir una marca. La convergència del contingut compartit pels influencers eren els meus comptes i les meves publicacions, i això em va permetre crear temes i marques que distingissin el meu treball de manera única. Instagram té un gran ús a l’espai de les xarxes socials. En algun moment del temps, en última instància, arribareu a adonar-vos que no podeu arribar a la vostra audiència de manera comprensiva sense haver d’infondre els esforços dels influencers.

5. Marca el contingut

Instagram no admet l’addició d’enllaços en directe a les teves publicacions. És un lloc orientat visualment que només admet imatges i vídeos. Per tant, quan publiqueu el contingut, assegureu-vos que el vostre gran mètode de marca sigui eficaç i eficaç.

L’ús de colors i tipus de lletra serà molt eficient per marcar el contingut. Amb tots els continguts que publiqueu, assegureu-vos sempre que hi hagi alguna cosa que l’identifiqui com a producte. D’aquesta manera, cada cop que el contingut és visible a Instagram, es pot enllaçar fàcilment sense l’ús d’enllaços en directe.

6. Utilitzeu hashtags

El vostre perfil per si sol és ineficient, però utilitzar hashtags us farà més visible. Si utilitzeu hashtags us resultarà avantatge quan us connecteu amb altres Instagrammers mitjançant el mateix hashtag. T’ajuda a interactuar amb Instagrammers que utilitzaven el mateix hashtag abans que s’executés el teu compte.

Feu servir hashtags a InstagramSi utilitzeu hashtags populars, el vostre públic us arribarà

Amb l’ús de hashtags, però, s’ha d’anar amb compte d’evitar els hashtags multitudinaris. Eviteu utilitzar hashtags genèrics que tinguin la publicació a la piscina amb un milió més. Alternativament, busqueu hashtags que funcionin correctament amb el vostre nínxol.

No és suficient identificar el hashtag correcte que funciona amb el vostre nínxol. Feu clic als hashtags per veure si el vostre contingut rima amb el que hi ha publicat. Si el contingut encaixa, utilitza el hashtag ja que és probable que arribi a un gran nombre de persones amb qui comparteixi els mateixos interessos. No hi ha cap límit a l’ús de hashtags, per tant, utilitzeu-los al vostre avantatge!

Les publicacions soles no poden arribar a l’audiència de manera exhaustiva. Ho vaig provar durant els primers dies de màrqueting d’Instagram i va ser força difícil arribar al meu públic. Vaig decidir emprendre una estratègia que em veiés treballar exclusivament amb hashtags. Els Hashtags ajuden a marcar el contingut d’alguna manera, a part de la seva funció principal de fer que el contingut sigui viral. El màrqueting consisteix en garantir que el contingut arribi al màxim de persones possible per assegurar la generació de més avantatges i la conversió. Els hashtags són i segueixen sent una eina important en la caixa d’eines del comerciant d’Instagram.

7. Crear una estratègia de contingut

A estratègia de màrqueting sense estratègia de contingut no és pràctic. Tots els mitjans i continguts socials existeixen en una relació simbiòtica; tots dos depenen els uns dels altres per existir. Crear una estratègia de contingut implica decidir el tipus de contingut per compartir, el moment de la publicació i la freqüència de publicació.

El tipus de contingut compartit depèn de la forma i el context. El formulari és com voleu compartir el vostre contingut. Prefereixes només el text, la imatge o el vídeo? El context, d’altra banda, és la forma com el vostre contingut s’adapta a la veu de la vostra empresa.

El temps de la publicació depèn de molts factors. Sempre heu d’apuntar a publicar en un moment en què sigui més convenient per al vostre públic objectiu. La freqüència de publicació ha de ser regular. La majoria de la gent no té comptes que no tenen una freqüència de publicació definida. No voleu decebre el vostre públic publicant de manera irregular, oi? Adopte un patró de publicacions regular i freqüent.

Vaig entrar al màrqueting a Instagram, no tenia una estratègia de contingut elaborada. Només tenia una estratègia de màrqueting pensada. Així, doncs, vaig definir una estratègia de contingut que em permetria dissenyar contingut exclusivament: fotografies i vídeos que estaven sincronitzats amb el públic, així com la meva estratègia de màrqueting. Si no equilibreu entre la creació de màrqueting i la creació de contingut, aquests desequilibris aniran sagnant en el vostre treball i es veuran clarament en els vostres resultats. Amb aquesta finalitat, vaig emprendre les accions necessàries per assegurar-me que el contingut s’ajustava a les preferències de l’audiència, així com al producte que comercialitzava. Els resultats van ser acceptables i van complir les expectatives.

En conclusió, tenir una estratègia de màrqueting d’Instagram guanyadora es basa tant en les complexitats poc importants com en les més significatives. Instagram es troba entre les millors plataformes de xarxes socials actualment, ja que una estratègia de màrqueting ben pensada farà un llarg camí per assegurar l’èxit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map