7 consells per fer créixer la vostra pàgina d’empresa Facebook

Apreneu a gestionar & feu créixer la vostra pàgina d’empresa de Facebook amb aquests 7 consells útils que us garanteixen per obtenir més seguidors & agrada!


Consells per fer créixer la pàgina d’empresa Facebook

Si sou un empresari o només esteu viu, probablement heu escoltat els consells ben significats sobre com us haureu d’utilitzar Facebook per trobar clients. De debò, podeu estar de debò per veure aquella publicitat una vegada més en què la gent emocionada us expliqui amb expressions sinceres sobre l’empresa que us construirà un “compte de Facebook GRATU ,T”, de manera que la gent pugui dir: “us hem trobat a Facebook!”

Primeres coses Primer: res no és gratuït. Si no manté els seus serveis, es queda amb la vostra pàgina de Facebook i els seguidors obtinguts. Wow … és una ganga? Si teniu la propietat real de res, hauria de ser un tema en lletra petita.

Potser heu pres algunes d’aquestes classes de xarxes socials que mostren l’estratègia per obtenir resultats en un gràfic que sembli un esquema de joc de futbol invers per al vostre equip universitari favorit..

Mira, no és tan complicat. La veritat és que la vostra empresa es pot trobar a Facebook i podeu obtenir clients si esteu disposats a dedicar-vos en el temps i la tècnica per fer-ho realitat. A continuació, es mostren els meus 7 consells fantàstics que he trobat treballs que convertiran la vostra pàgina de Facebook en una mina d’or de trànsit:

Consell 1: Normes de contingut

Tots junts: gemec col·lectiu! Sí, crear contingut és un dolor. La veritat és que la majoria de la gent es centra en la publicació de comptes en lloc de millorar el contingut. La realitat és que la vostra audiència seguirà el seu avantatge quan es tracta de contingut. Crear contingut fort en una programació ajuda els lectors a anticipar-se i participar-hi.

Aquí hi ha un enfocament: traieu un calendari mensual i mireu tres mesos endavant. Pregunteu-vos – Què passa en tres mesos i com encaixa en el vostre cicle de vendes? Les vacances i les celebracions formen part del vostre pla de contingut, així que comenceu a escriure en determinats dies els tipus de contingut següents (segons correspongui al vostre negoci): bloc, vendes / promoció, vídeo, cites / fets / estadístiques i missatges de la comunitat si ets local. Quan veieu que el vostre calendari de contingut es desenvolupa, tindreu terminis per a cadascun d’aquests tipus de contingut. Ara, assigna un tema a cadascun d’aquests tipus de contingut. El vostre calendari de contingut pot ser tan general o específic com vulgueu.

Consell de Facebook: crea un calendari de contingut per publicar-lo

EMPORTAR: La creació de contingut no és la part difícil. Tens el control del que surt de la teva pàgina. El disseny d’una planificació us permetrà seguir el camí i ajudar a gestionar la creació de contingut.

Consell 2: el temps és tot & MÉS.

És impossible subratllar la importància de trobar l’hora i la data adequades per al contingut. Podeu crear el millor contingut del planeta. Si la vostra audiència està equivocada o el temps no funciona, ningú ho veurà ni li importarà. Per exemple, un vídeo sobre la vostra venda de Nadal a Halloween està completament desactivat, a no ser que li donis un bonic gir i l’anomenin Spooky Good Christmas Sale! El 99% del temps, s’ha de centrar en l’expectativa de la audiència al voltant d’esdeveniments i temes que més pressionen, de manera que és més fàcil participar i desviar-se. Aquí és on el vostre calendari de contingut us ajudarà a analitzar les vostres reaccions a diferents moments, dates i materials de públic. Les dades de la vostra pàgina de Facebook us indicaran quan la major part del vostre públic es trobi a Facebook (utilitzeu-lo com a directriu) i feu un seguiment del funcionament del vostre contingut durant aquest temps. Potser esbrineu que els blocs funcionen millor en un determinat moment o dia. En cas afirmatiu, ajusta el calendari i comença a optimitzar-lo. El contingut ha de tractar d’atrapar el vostre comprador * repetidament * en el moment en què vol comprar.

Millors i pitjors moments per publicar a Facebook

EMPORTAR: La publicació coherent és important, però heu de trobar el punt on la vostra pàgina de Facebook es trobi quotidianament al vostre client amb contingut útil per a l’audiència..

Consell 3: implica el teu client.

Tots sabem que una persona que no fa res, però que parla d’ells mateixos. Sigues sincer: és aquesta persona a les xarxes socials? Les xarxes socials són una relació de cites en la qual feu corts als vostres clients. Si sempre parleu dels vostres blocs, de les vostres promocions i dels vostres vídeos, també sou vosaltres! La regla d’or dels negocis és primer el client. Això també s’aplica a les vostres xarxes socials. Comprometeu els vostres clients amb alguna cosa sobre la qual volen parlar: MATEIXES! Creeu una enquesta per fer preguntes als clients sobre el que els agrada / no els agrada. Creeu gràfics que mostrin diverses seleccions amb A / B / C clarament marcats amb una publicació que demani quina és la que més els agrada. Subratlleu un brillant testimoni o realitzeu un concurs en què la gent hagi de contribuir. Totes les maneres de fer que les persones es vegin utilitzant els vostres productes o serveis. A l’exemple següent, si trobeu que els vostres clients beuen refresc (el vostre producte) amb pizza, potser voldreu iniciar una associació amb una empresa de pizza i fer servir pizza als vostres anuncis..

Consell de Facebook: interactuar amb els teus fans

Bonificació: aquestes tècniques us proporcionen l’avantatge addicional d’obtenir una visió de màrqueting. Si trobeu més clients com la camisa blava en lloc de la camisa vermella, quin és el millor article per a la venda? La camisa blava! Si la vostra enquesta produeix que el client odia esperar per telèfon i preferiria xerrar amb un representant, potser podríeu plantejar afegir una funció de xat al vostre lloc web. Si sabeu que molts dels vostres clients piulen diverses vegades al dia, potser podríeu considerar una classe per ensenyar les tàctiques de Twitter.

Enquesta als teus seguidors de facebook

EMPORTAR: A la gent els agrada compartir informació sobre si mateixes. Aquesta és la base del creixement dels mitjans de comunicació social. Feu-los preguntes i busqueu patrons a les respostes per a coses que us poden ajudar al màrqueting.

Consell 4: feu una pel·lícula.

Sí, parlo de vídeo i animació breu. Abans de tornar a tenir aquest gemec col·lectiu: deixem-nos creatius i divertits! Les xarxes socials volen dir que teniu tota la sala wiggle del món per captar els vostres clients. Utilitzant productes com Ripl fer una cotització o venda senzilla, afegir música, enllaços i imatges dóna moviment al vostre màrqueting. És instintiu per a l’ésser humà mirar què es mou. La creació d’aquestes peces animades és fàcil i la gent ha de mirar-la per decidir si la vol!

Per descomptat, hi ha les vies habituals de vídeo com testimonis de clients, previsualitzacions de productes i intercanvi d’informació. Aquests haurien de ser una base per a qualsevol campanya de màrqueting de vídeo. He esmentat que aquests vídeos també han d’anar al vostre correu electrònic? Per què? Bé … aquí és per què ….

Consell de Facebook: fer una pel·lícula

EMPORTAR: L’ús de vídeo i peces de màrqueting animades curtes pot convertir el vostre avorrit “tothom està fent” el màrqueting en un tren en moviment dinàmic que reuneix gustos i accions. SUGGERIMENT: no oblideu afegir el vostre logotip i enllaços clicables!

Consell 5: convertiu els aficionats en compradors.

La majoria de les persones pensen en els fans de Facebook com a col·lecció de compradors potencials sense donar-los cap raó per entrar al cicle de compres. Les publicacions han de tenir sempre (SEMPRE!) Un CTA o una crida a l’acció. Això no és promocional. No esteu lluitant perquè la gent us agradi sense preguntar. Molt bé reben les publicacions amb una clara crida a l’acció … acció perquè digues a la gent què vols que facin. Si voleu que els compradors portin un cupó a la vostra botiga o utilitzin un codi promocional durant la compra, només proporcioneu promocions a Facebook que els indiquin que ho facin. Si teniu un rètol a la vostra botiga que diu: “Els nostres fans de Facebook reben un 10% per cada compra”, aleshores prepareu-vos perquè les inscripcions al registre us fan fan de la vostra pàgina de Facebook perquè heu motivat els vostres clients a actuar..

Consell de Facebook: utilitzeu cupons

Funciona també en línia? Sí, com a l’exemple anterior, afegeix un pas al carretó de la caixa o a la pàgina principal que diu: “Voleu estalviar un 5% en la compra avui? Uniu-vos al nostre Facebook per obtenir el codi. ” D’aquesta manera, expliqueu als vostres clients que mantenir-vos en contacte a través de les xarxes socials és important per a vosaltres.

EMPORTAR: Doneu als clients instruccions clares sobre com interactuar en el procés de compra i els avantatges de fer-ho amb cada publicació. Dient-li al client com comprar o donant-los una raó per comprar, esteu construint un benefici que només poden obtenir a través de les vostres xarxes.

Consell 6: Tàctiques de Thrive.

La majoria de la gent publica per a la gent. Cap gran sorpresa, oi? La gent llegeix les teves publicacions Comprovació de la realitat: la gent llegeix les teves publicacions si els motors de cerca i els algorismes de Facebook els connecten a les teves publicacions. Si teniu un negoci local, us recomano crear un article amb consells per a Facebook si no us digués la fórmula d’etiquetes per a una publicació perfecta: etiquetatge, etiquetatge geogràfic i etiquetatge de hash. Potser haureu notat que el món de Facebook (i els mitjans socials en general) gira al voltant de l’etiquetatge. Atès que la publicació ja té una imatge / vídeo amb un enllaç i crida a l’acció (CTA), la connexió real d’una publicació consisteix en crear un bon etiquetatge de hash de paraules clau importants i etiquetatge geogràfic per compartir la vostra ubicació (ciutat, estat , o empresa). L’etiquetatge de hash de paraules clau (#) us ofereix la possibilitat de fer cerques de publicacions per als que busquen el vostre producte / servei pel que proveïu. Una forta etiqueta geogràfica (@) ajuda els usuaris locals a trobar els vostres productes / serveis al voltant de la seva ubicació. La combinació produeix trànsit a la porta i a la botiga. Com a l’exemple d’Oreo a continuació, un bon contingut que informa es barreja amb l’etiquetatge de hash i el CTA aporta augment de les vendes de galetes.

Consells de Facebook: utilitzeu tàctiques de prosperitat

EMPORTAR: La combinació de bones tècniques de publicació de mitjans de comunicació social amb contingut fort augmentarà el trànsit a empreses i llocs web.

Consell 7: Immobiliària Virtual en venda.

Tant si esteu localment o nacionalment focalitzat, la vostra propietat immobiliària de les xarxes socials és il·limitada i gratuïta. Trobar bons socis que complementin la vostra oferta empresarial pot duplicar-se > triple > Quadruple els ulls a la pantalla. Promocionar una altra empresa amb ofertes o ofertes especials disponibles només per la vostra associació pot augmentar el seu seguiment més ràpid que qualsevol altre mètode. Com la publicitat gratuïta, compartir esdeveniments de la comunitat i socis comercials us proporciona crèdit i visibilitat, la qual cosa comportarà un trànsit elevat a la vostra empresa i al vostre lloc.

Recordeu que podeu compartir espai amb els vostres fans. A la instància Man of Steel de sota, es recomana que la gent comparteixi les seves històries sobre què els fa ser Superman a la pàgina.

Consells de Facebook: utilitzeu immobiliari virtual

EMPORTAR: Assolir associacions poden catapultar la vostra pàgina de Facebook mitjançant altres empreses i la seva base de fans. No oblideu compartir l’espai (i demaneu el mateix a canvi).

Per descomptat, hi ha un recordatori gairebé obligatori sobre la connexió dels punts a les xarxes socials. Si teniu un lloc web, una targeta de visita, fullets, fulletons, correus electrònics o respostes automàtiques, haureu de mostrar de manera destacada la vostra pàgina de Facebook amb una invitació per participar-hi..

Conclusió

Facebook sembla ple de publicacions polítiques, anuncis patrocinats i altres distraccions. Us depèn de la ceguesa de les xarxes socials per activar les necessitats del vostre client per participar i participar. Quan activeu els vostres clients en el cicle de compra, accedireu a la mina d’or de trànsit de Facebook existent per a cada negoci.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map