6 senzills passos per crear un gran Twitter A continuació

Obteniu més informació sobre com crear un gran Twitter seguint en només 10 minuts al dia amb 6 senzills passos. Atreure & conserveu els seguidors adequats per al vostre negoci.


Com crear un Twitter a continuació

En aquest article, vaig a mostrar-vos com crear un gran Twitter després. Això pot semblar difícil, però la bona notícia és que crear un seguit de persones reals (interessades en el vostre nínxol) és molt senzill.

L’enfocament que vaig a compartir amb vosaltres és el mateix que m’ha ajudat a construir 179.000 seguidors en poc més de 30 mesos.

Per què és important això? Si no teniu les dades següents, ningú no veurà els vostres tuits.

Les meves següents ajuden a generar 35.000 visites de perfil, més de 4,3 milions de visualitzacions del meu contingut i afegeix 3.900 clients nous potencials cada mes.

El meu Twitter seguint les estadístiques

Llavors, com fem això??

Pas 1: identifiqueu el vostre nínxol

Per construir -i, i el que és més important per retenir-, les següents, hem de conèixer quin és el nostre nínxol i qui és el nostre client ideal.

D’aquesta manera, podem estar segurs que construïm el següent i que el nostre contingut serà el contingut adequat. Hem de publicar continguts que siguin rellevants i ressonin amb ells.

Quan tinguem aquest dret, no només ens ajudarà a retenir el que seguim, sinó que també ens garantirà que els vostres següents compartiran el contingut amb els seus seguidors. Això ajudarà a estendre el nostre abast encara més i també ajudarà a construir la nostra audiència orgànicament.

Com millor definim el nostre nínxol, millor podem orientar el nostre contingut. Això comporta més visions i més accions.

El meu nínxol és Lideratge. El meu seguidor ideal és algú que estigui en una posició de lideratge o algú que desitgi passar al lideratge. De qualsevol forma, està interessat en millorar el lideratge i vol mantenir-se informat sobre aquest tema.

FET TWITTER: El 50% dels usuaris de Twitter del Regne Unit han provat un nou restaurant basat en una recomanació de Twitter.

Pas 2: comenceu a seguir les persones a Twitter

La manera més ràpida de crear-ne un és simplement seguir les persones.

Per fer-ho, només heu d’obrir el vostre compte de Twitter, introduïu el nínxol a la cerca i premeu Enter. Els resultats de la cerca tindran diverses pestanyes, una de les quals serà de comptes. Seleccioneu-ho i us proporcionarà una llista de comptes associats a aquest tema.

Ara només cal fer clic al botó de seguir i seguir els comptes.

Un dels aspectes interessants de Twitter és que quan seguiu persones al voltant d’un 20% d’ells realment us seguiran enrere. Així que, seguint algú, creeu un seguidor potencial.

Podeu fer un seguiment tècnic de fins a 1000 persones al dia.

Però a Twitter no li agrada res més agressiu i, si es considera que el vostre compte segueix de forma agressiva, es pot enviar a Twitter a la presó. El que significa bàsicament que el vostre compte està bloquejat i que no podeu seguir ni tweetar durant un dia aproximadament.

El millor enfocament és mantenir-se per sota del radar i només cal seguir entre 500-750 persones al mes. Fins i tot es tracta d’un nombre molt agressiu.

Si el 20% d’aquestes persones us segueixen, podeu esperar que augmenteu el nombre de persones properes a 150 persones al mes, amb només 30-35 minuts d’esforç..

CONSELL RÀPID: Utilitzeu el vostre telèfon intel·ligent per fer el següent. És molt més ràpid que un ordinador i podeu seguir fàcilment a 500 persones en uns 5 minuts.

Podeu seguir tantes persones com vulgueu, fins a un màxim de 5.000 persones o fins al vostre nombre total de seguidors..

Això vol dir que si teniu 3000 seguidors, el nombre màxim de persones que podeu seguir és de 5000. Tot i això, si teniu 10.000 seguidors, podeu seguir fins a un màxim de 10.000 persones..

Aquí en teniu alguns més informació de Twitter sobre límits de seguidor.

FET TWITTER: El 67% dels usuaris de Twitter són més propensos a comprar de les marques que segueixen a Twitter.

Recordeu desvetllar aquells que no segueixen

Deixa de seguir aquelles persones que no et segueixen. D’aquesta manera, podreu continuar amb les opcions següents. Hi ha moltes eines que ho donen suport, com ara www.manageflitter.com, i un cop hagueu rebut suficient gent, podreu tornar a iniciar el procés de seguiment.

CONSELL RÀPID: Feu servir només les dades que no hagin seguit després de 30 dies. Hem de donar la possibilitat a la gent de seguir-vos enrere abans de desenterrar-los.

Pas 3: compra seguidors de Twitter

Tingueu en compte que això és quelcom que no tothom recomana. Els seguidors pagats no serveixen per a gaire propòsits. No els agrada ni retuitejar el contingut ni tampoc seran clients potencials (perquè els seguidors pagats solen ser falsos i no persones reals).

Tanmateix, el que proporcionen és una oportunitat per a nosaltres de guanyar seguidors reals. Ningú vol seguir un nou compte de Twitter amb 0 seguidors. Psicològicament, la gent segueix els comptes de Twitter amb molta gent que ja segueix.

Comprar seguidors de Twitter és molt fàcil. Hi ha centenars de llocs que ofereixen aquest servei i podeu comprar grans quantitats de seguidors a un preu molt barat. No compreu massa seguidors però. Un cop més, això és el que voldreu anar amb compte i podreu començar a eliminar aquests falsos seguidors a mesura que en tingueu de veritat.

CONSELL RÀPID: Compreu seguidors de Twitter tan bon punt comenceu a treballar per crear-ne el següent. El fet que tingueu un nombre elevat de seguidors animarà psicològicament a les persones reals que seguiu perquè us segueixin.

Pas 4: identifiqueu els jugadors clau & Influents en el vostre nínxol

Podem augmentar encara més el percentatge de respostes seguides assegurant-nos que seguim les persones adequades. Si identifiquem els influencers del nostre nínxol, podem augmentar les nostres possibilitats de seguir enrere si seguim els seus seguidors.

Per exemple, com he comentat anteriorment, el meu nínxol és Lideratge i alguns dels principals influents del meu nínxol són persones com John Maxwell, Ken Blanchard, Stephen Covey, etc..

Seguint els seus seguidors, augmento la possibilitat de seguir, perquè sé que els interessa el nínxol al qual estic orientat. Un cop identificats els influencers al vostre nínxol, feu clic al seu perfil, després feu clic als seguidors i us proporcionarà una llista dels seus seguidors.

Ara només comença a seguir-los. De nou, això és molt més ràpid si utilitzeu un telèfon intel·ligent.

Si no esteu segurs de qui són els influencers al vostre lloc, podeu utilitzar-lo aquesta eina. Iniciarà la sessió mitjançant el perfil de Twitter i, a continuació, selecciona Influències i introdueix el tema. La versió gratuïta d’aquesta eina llavors demostrarà una llista dels 10 principals influents d’aquest nínxol.

FET TWITTER: La influència es basa en el nombre de retweets, no en el nombre de seguidors que tingueu. Tenir un milió de seguidors falsos no us dona cap influència real i no generarà vendes ni vendes.

Pas 5: actualitzeu el vostre perfil per reflectir el vostre lloc

No puc destacar la importància d’un bon perfil. Quan seguim persones, veuran i comprovaran el nostre perfil. Si no és atractiu o rellevant, això disminuirà el percentatge de persones que seguiran.

  • Heu d’incloure una foto de si mateix al perfil.
  • Fes-te bio interessant i rellevant per als teus nínxols.
  • Incloeu el vostre lloc web a la vostra bio.
  • Creeu un perfil de capçalera professional utilitzant una imatge, un logotip i una consigna de visió o empresa de bona qualitat.

A continuació, es mostra un exemple d’un client nou que acabo de configurar:

Un exemple de bon perfil de Twitter

Té una imatge i un perfil de capçalera molt clars, inclosos detalls del seu nínxol. És un perfil atractiu que augmentarà la conversió de seguidors un cop iniciem aquest procés.

Per contra, encara veig molts usuaris de Twitter que tenen una pàgina de perfil com aquesta:

Un exemple de perfil de Twitter deficient

Quants de vosaltres seguiríeu aquest perfil en cas que us seguís? Com millor sigui el nostre perfil, més elevat serà el percentatge de seguiment.

FET TWITTER: Els perfils amb una imatge, de mitjana, tenen deu vegades més de seguidors que aquests perfils sense imatge.

Pas 6: comenceu a tuitejar contingut fantàstic

Al final, tot tracta sobre el contingut. Un cop tinguem gent interessada i mirant els nostres perfils, només seguiran i interactuaran amb nosaltres, si oferim contingut fantàstic.

Llavors, què és el que fa un gran contingut? Simplement, cal que sigui entretingut, divulgatiu i que aporti valor afegit.

Pot ser una cosa tan senzilla com una cita inspiradora, una gran imatge, un enllaç a un article o notícia, un enllaç a un vídeo, una revisió de productes, un testimoni, actualitzacions de productes o ofertes especials..

Aquí hi ha alguns interessants fets de Twitter sobre el tipus de contingut i la participació que genera:

  • Les fotos augmenten el 35% de retweets
  • Els vídeos aconsegueixen un augment del 28%
  • Les cotitzacions aconsegueixen un augment del 19% en Retweets
  • Incloure un número rep un rebut del 17% en Retweets
  • Els hashtags reben un augment del 16%

Sóc un gran fan de cometes. A la gent els agrada i he detectat que reben un 17% més de retocs. També hi ha un subministrament infinit a Google! Per tant, és una manera senzilla d’obtenir contingut interessant per mantenir interessada la gent.

CONSELL RÀPID: Comenceu a mirar els principals influents del vostre nínxol i vegeu quin contingut està tuitejant. Quines són les que més interaccionen?

Bonus addicional: Eines automatitzades

Hi ha moltes eines que es poden utilitzar per ajudar-vos a crear i gestionar el vostre Twitter a continuació. He escrit un article al respecte i podeu obtenir més informació sobre les meves eines de Twitter preferides aquí.

Conclusió

Cal estar a Twitter.

Heu d’identificar el vostre nínxol per assegurar-vos que construïu el següent.

Creeu el vostre seguiment seguint persones que segueixen els influencers del vostre nínxol.

Penseu en comprar seguidors de Twitter quan comenceu a fer més atractiu el vostre compte i agilitar les coses.

Creeu un perfil que reflecteixi el vostre nínxol per augmentar després de la conversió.

Tuiteu contingut rellevant que sigui divertit, informatiu i que aporti valor afegit. Les citacions inspiradores poden ser útils aquí.

Utilitzeu eines per programar tuits.

Si seguiu aquest procés, pot ajudar-vos a augmentar el vostre Twitter després de menys de 10 minuts al dia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me