6 Raons per les quals el vostre negoci hauria de subcontractar la creació de contingut

El màrqueting de contingut requereix gran contingut. A continuació es mostren alguns motius pels quals la vostra empresa hauria de considerar la subcontractació a la creació de contingut.


Per què heu de considerar la subcontractació a la creació de contingut

Com a propietari d’una petita empresa o empresari, heu de tenir en compte tots els factors que us poden ajudar a créixer el vostre negoci. El màrqueting de contingut és un d’ells.

El màrqueting de continguts és, sens dubte, l’estratègia més vital que porta el vostre negoci al zenit de l’èxit. En aquesta era de la digitalització, el vostre negoci es considera autèntic i creïble només si teniu un lloc web dedicat.

HO SAVIES? Màrqueting de contingut costa un 62% menys que el màrqueting tradicional i genera aproximadament 3 vegades el nombre de derivats.

Tot i això, només cal crear un lloc web i, més aviat, cal mantenir-lo i mantenir-lo viu per guanyar la confiança dels vostres visitants.

A la gent li agradaria visitar una i altra vegada el lloc web si els sembla interessant. En un futur proper, aquests visitants són els que poden convertir-se en els seus clients fidels.

Per tant, el que manté el vostre lloc web actiu i vibrant?

La millor manera de mantenir viu el vostre lloc web és publicant contingut nou, sobretot publicacions de bloc. Tanmateix, simplement escriure una publicació de bloc amb la finalitat de publicar contingut no funcionarà. És el contingut de la qualitat i el contingut atractiu. El contingut de qualitat és quelcom que afegeix la credibilitat del vostre negoci.

A continuació, es detallen alguns fets contrastats que posen l’accent en la importància del màrqueting de continguts:

 • Les empreses que utilitzen màrqueting de contingut adquireixen més trànsit que altres que depenen del màrqueting tradicional
 • Ajuda els consumidors a connectar-se amb la vostra marca i a recordar-la durant més temps
 • El màrqueting de contingut costa menys que els canals de màrqueting tradicionals, però genera més del doble dels avantatges
 • La majoria de venedors B2B utilitzen màrqueting de contingut en les seves campanyes de màrqueting
 • El màrqueting de contingut produeix altes taxes de conversió
 • És probable que els consumidors es vegin convençuts pel màrqueting de contingut per prendre la seva decisió de compra
 • Els clients prefereixen conèixer una empresa a través d’articles i blocs en lloc de publicitat

Com és útil la subcontractació a la creació de contingut per al vostre negoci?

El contingut és rei

És evident que la qualitat i el contingut lúcid de primera qualitat són bàsics per promoure el vostre negoci. Fins i tot si heu creat un nou lloc web, la qualitat del contingut decideix la seva sort.

Creació & la promoció de contingut no és una tasca d’un o dos dies. És més aviat un procés continu.

Feu clic per tuitejar

Crear contingut de qualitat és un repte difícil per als propietaris i empresaris de petites empreses, ja que normalment no tenen un pressupost gran per contractar un equip dedicat de creadors i comercialitzadors de contingut. Manejar-ho ells mateixos també és normalment una mala idea, ja que han de centrar-se en coses més grans del propi negoci.

Si el contingut del lloc web no es publica regularment al contingut del lloc web, això no us permetrà obtenir els avantatges del màrqueting de contingut..

Impacte de trànsit amb nombre de publicacions mensuals del blocSegons HubSpot, les empreses que van publicar més de 16 publicacions mensuals de blocs van veure gairebé 3,5 vegades més trànsit.

Llavors, com es pot obtenir contingut amb regularitat si no té mà d’obra i temps? Podeu fer-ho mitjançant la subcontractació de la creació de contingut per al vostre negoci.

Hi ha diversos avantatges d’externalitzar continguts. Estalvia temps, energia i diners. Per damunt d’això, obté el contingut creat per aquells que tenen experiència en màrqueting de contingut. Per tant, rebeu contingut de qualitat i es garanteix un ROI més gran.

El vostre negoci hauria de subcontractar el contingut?

Hi ha diferents tipus d’empreses i depèn de la situació i del vostre pressupost, si voleu externalitzar contingut o no.

A continuació, es mostren alguns indicadors que us poden ajudar a prendre una decisió sobre externalitzar o dependre del vostre equip propi.

1. Els diferents projectes necessiten diferents habilitats, coneixements, & Expertesa

La creació de contingut no és un joc de nens i no es tracta simplement d’escriure les coses. Més que això, es tracta d’entendre el vostre públic objectiu, idear estratègies adequades, dur a terme una investigació intensiva i, a continuació, desenvolupar un contingut lúdic, atractiu i lúdic..

Necessiteu un professional capaç d’escriure bé i un venedor de continguts experimentat en tecnologia que pugui promoure eficaçment el contingut a través del web.

En segon lloc, necessiteu un expert en matèries que utilitzin els seus coneixements per desenvolupar un contingut estel·lar.

Ara, si teniu persones del vostre equip que tinguin les habilitats per assumir el projecte, és fantàstic i no haureu d’anar a cap altre lloc. Tanmateix, si vosaltres i els vostres membres del equip no disposeu de les habilitats necessàries, és millor externalitzar el contingut.

TENIR EN MENT: De vegades només podeu crear el millor contingut per al vostre negoci. Per exemple, si teniu una botiga local de fleca i esteu informant sobre consells de cocció, vosaltres o els membres del vostre equip podreu executar-ho millor.

Però, si el contingut és un contingut de màrqueting o contingut ric en SEO, pot subcontractar el contingut d’experts en contingut. Si subcontracteu contingut, utilitzeu el coneixement i l’experiència d’altres escriptors que ajuden a créixer el vostre negoci.

Per exemple, si vosaltres i els vostres membres del equip no teniu coneixement de SEO i d’altres tècniques, aleshores això no us permetrà accedir a un màrqueting web estel·lar.

En aquest cas, contractar un expert en SEO pot ser una idea intel·ligent. Podeu utilitzar el coneixement dels autònoms per impressionar el vostre públic i classificar-se bé en motors de cerca.

2. Factor de temps

La regla del màrqueting de continguts és senzilla: com més temps dediqueu a la creació i màrqueting de continguts, millors obtindreu els resultats.

El contingut no es pot crear de forma correcta. Es pot crear en molt poc temps el contingut d’emplenament spammy, però es requereix un temps considerable per elaborar una publicació de qualitat.

S’espera un temps important per investigar, analitzar les tendències del mercat i, finalment, per desenvolupar continguts atractius i informatius..

Tot i que teniu experts al vostre equip, heu de plantejar-vos si tenen temps per treballar en la creació de contingut. El temps dedicat a la creació de contingut us permetrà dedicar un temps dedicat a una altra tasca del vostre negoci.

Si vosaltres o els vostres membres de l’equip no teniu temps per dedicar-vos a la creació de contingut, aleshores la subcontractació és el camí a seguir.

Feu clic per tuitejar

L’externalització estalvia temps i us permetrà centrar-vos en el vostre negoci. Vós i els membres del vostre equip us podeu concentrar en les vostres tasques. Això permet completar diversos projectes alhora.

Molts autònoms i agències d’externalització s’esforcen a oferir el contingut en un període relativament curt de temps. Per exemple, es pot lliurar una publicació en un bloc de 500 paraules en 24 hores. Per contra, l’equip propi està equipat amb tantes altres tasques que el TAT per a una mateixa publicació al bloc pot trigar 3 dies o fins i tot més.

3. Cal que l’entrenament de l’equip intern sigui regularment

Les empreses més grans poden confiar en el seu equip propi per a la creació de contingut. Entrenen l’equip perquè els membres es facin experts en desenvolupar contingut de màrqueting excel·lent. Tot i això, això requereix temps, energia i diners.

Si podeu gastar diners i dedicar temps a formar el vostre personal, podeu fer-ho. Però, el problema que apareix aquí és que de vegades els empleats deixen la feina per alguna cosa millor.

Ara, caldrà tornar a formar els nous membres. De manera que, en lloc de passar un altre cop per aquest procés, podeu triar subcontractar el contingut.

4. Pressupost per a màrqueting de contingut

El contingut és excel·lent i un contingut de gran qualitat accelera el creixement del vostre lloc web. Per obtenir contingut de gran qualitat, necessitareu l’experiència dels escriptors adeptes. Els escriptors experimentats i ben establerts cobrarien una quantitat pesada.

Si el vostre pressupost us permet contractar un creador i comercialitzador de contingut a temps complet al vostre equip propi, aleshores res no pot superar això.

L’escriptor tindrà dret a prestacions dels empleats, salari fix i incentius independentment del volum de treball. A més, fins i tot si en un mes la demanda de creació de contingut és relativament baixa, haureu de pagar al vostre escriptor.

D’altra banda, si subcontracteu contingut, només haureu de pagar la quantitat de treball que us ofereix un escriptor. Això pot estalviar una quantitat considerable de diners. Estalviar diners és important sobretot per als propietaris de petites empreses. Podeu posar els vostres diners estalviats per a altres coses importants

Per tant, si no disposeu de fons suficients per donar suport a un membre addicional del personal, podeu triar subcontractar el contingut.

5. Àmplia gamma de contingut creat per al vostre negoci

La subcontractació de la creació de contingut us permet obtenir la tasca realitzada per experts de la matèria. És possible que no trobeu cap persona del vostre equip que tingui coneixements tant en l’àmbit de l’enginyeria com en el camp mèdic. Però, podeu subcontractar els vostres continguts a diferents escriptors o agències perquè un expert en la matèria el gestioni el projecte. D’aquesta manera es redueixen les possibilitats d’obtenir un contingut de ferralla o de farciment.

La millor part de la subcontractació de contingut és que podeu obtenir el contingut desenvolupat en qualsevol nínxol. No obstant això, és possible que no trobeu els membres del vostre equip més aptes per tots els nínxols.

A més, experimentar amb diferents tipus de contingut us ajuda a conèixer què funciona millor per al vostre negoci.

NOTA DE L’EDITOR: Recordeu que només haureu de publicar contingut relatiu al vostre negoci. Hauríeu d’aprofundir molt en els temes que tracten les publicacions, ja que es tracten del vostre negoci.

6. Manté la qualitat del vostre lloc web & Feu-lo semblar autèntic

Mantenir contingut de primera qualitat és l’estratègia més important per al vostre negoci i la subcontractació per a la creació de contingut us ajuda en això.

El contingut original és una cosa que guanya en general i manté el vostre públic compromès. Una agència d’outsourcing professional coneix la importància del contingut únic i s’assegura que el mateix estigui preparat.

A més, els controls de plagi, les revisions ortogràfiques i altres controls de qualitat garanteixen que no rebeu res menys que una obra mestra.

On he de subcontractar el contingut?

Hi ha una gran quantitat de plataformes en línia on podeu trobar autònoms o agències que us poden desenvolupar contingut. Però, per obtenir contingut d’alta qualitat en un termini ràpid, heu de confiar en plataformes creïbles. Contingut és un d’aquests.

Mentre treballo per a l’empresa, puc assegurar-vos que podeu externalitzar la vostra creació de contingut mitjançant Contentmart i aconseguir que us fascineu la qualitat de l’escriptura.

La plataforma compta amb diversos escriptors i experts en màrqueting competents i experimentats que portaran el màrqueting de contingut al següent nivell.

NOTA DE L’EDITOR: Les opinions d’aquest article són de l’autor i no hem pogut provar ni verificar els serveis de ContentMart, tot i que ens han proporcionat aquest article!

Conclusió

En l’època actual, el màrqueting de contingut té una avantatge en les tècniques tradicionals de màrqueting. Per als propietaris i empresaris de petites empreses, és una estratègia que pot disparar el seu negoci.

Iniciar un bloc i actualitzar-lo amb contingut regularment és quelcom que fa que els vostres visitants creguin en vosaltres i es connectin amb vosaltres. Això ajuda a generar clients i, finalment, convertir els clients en clients.

Un contingut de qualitat i atractiu és una cosa que atrau el vostre públic. Podeu fer que el vostre equip intern desenvolupi contingut per a vosaltres o subcontracteu el contingut.

L’externalització de la creació de contingut et garanteix un contingut ben investigat, optimitzat en SEO i d’alta qualitat. El contingut està desenvolupat per professionals especialitzats en la matèria. Podeu obtenir el contingut creat en qualsevol nínxol i trobar el que funciona millor per a la vostra empresa.

Penseu en la contractació externa si el vostre equip propi no té habilitats i si voleu estalviar temps i diners. També porta el màrqueting al següent nivell.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map