6 raons per considerar un fòrum de debat per al vostre lloc web

Voleu establir una connexió més forta amb el públic? Informeu-vos de per què els fòrums de discussió s’encaminen en el món de la comerç electrònic.


Per què considerar un fòrum de discussió per al vostre lloc web

Comptar amb clients en línia és una necessitat per al vostre negoci de comerç electrònic. Gràcies als mitjans socials, per molt que sigui una marca, les empreses poden interactuar i parlar amb els seus clients. Tot i això, crec que les plataformes de xarxes socials també poden estar ocupades i distreure llocs, cosa que pot ser que competiu per l’atenció dels vostres clients.

El compromís amb els clients és tan important com el servei al client. Forma confiança & relacions a llarg termini.

Feu clic per tuitejar

No em facis mal. Les xarxes socials són un gran canal per interactuar amb els vostres clients i també necessiteu fer-ho. Però en aquest article, vull parlar fòrums de discussió (també coneguda com a taulers), que us ofereix la mateixa oportunitat de connectar-vos amb els vostres usuaris mentre treballeu en un entorn semi-exclusiu. I si bé els usuaris poden tuitejar, escarnir o etiquetar marques al contingut del seu cor, la interacció amb els vostres clients a través d’un fòrum permet una conversa més profunda i interactiva, que es pot aprofitar per crear relacions i obtenir més visions sobre la mentalitat del consumidor. I aquest és només el començament.

Què és un fòrum de debat?

Un fòrum de discussió és essencialment una forma de xat en línia on la gent –en aquest cas, els vostres clients– poden comunicar-se entre ells. Difereixen de les sales de xat en què tots els participants poden veure tota la conversa, en lloc que es tracta d’una conversa privada entre dues persones. D’aquesta manera, la gent es pot endinsar i sortir, plantejar preguntes a la comunitat en general i demanar assessorament a altres clients sobre productes.

Un fòrum de debat pot semblar una cosa així:

Exemple de captura de pantalla d’un fòrum de discussióUn exemple de captura de pantalla del fòrum de discussió d’EBB on els usuaris d’EBay poden publicar preguntes i formar part de la comunitat eBay.

Per què afegir un fòrum de debat?

En aquest article de 6 punts, parlaré dels molts avantatges dels fòrums de discussió en línia i els motius pels quals haureu de plantejar-vos instal·lar-ne un al vostre lloc web..

Els fòrums ofereixen consells reals & recomanacions de persones reals que prou preocupen per la vostra empresa.

Feu clic per tuitejar

1. Deixa que el teu públic sigui el teu equip de recerca

És possible que no tingueu el pressupost ni els recursos per emprar un equip de recerca per analitzar el vostre públic objectiu. Tot i això, aprendre i comprendre qui és el vostre públic i què busquen en una marca és cada cop més important en el màrqueting digital.

Entenc que és possible que no tingueu el temps de parlar individualment amb cadascun dels vostres usuaris, però afegint un fòrum al vostre lloc web, els vostres usuaris faran aquest treball per a vosaltres..

Si creeu un fòrum interactiu, esteu animant els vostres usuaris a que es parlin de forma natural i honesta. D’aquesta manera, podreu llegir, revisar i respondre al que el vostre públic pensa amb honestedat, sense haver de preguntar.

Buscar:

 • L’edat, el sexe i la cultura del vostre usuari mitjà
 • Què obté més respostes
 • Quines vegades estan activats els vostres usuaris
 • Quines referències de la cultura pop apareixen en conversa
 • El tipus d’idioma utilitzat.

Un fòrum us proporcionarà informació valuosa i dades de màrqueting sobre els vostres clients.

FET DIVERTIT: Si afegiu un fòrum de discussió, augmentareu la participació dels usuaris i augmentareu la vostra comunitat en línia. Escoltar i interactuar amb aquesta comunitat no només us ajudarà a oferir visions úniques sobre el vostre públic objectiu, sinó que també ajudarà a generar més trànsit i usuaris nous.

2. Fomentar les relacions

Si bé les revisions són imprescindibles per a aquells que venen productes i serveis, la revisió mitjana no revela tot el que es tracta de qui és el vostre públic. De la mateixa manera que un discurs pot ser informatiu, però no té la intimitat d’un intercanvi, els humans realment es connecten quan la conversa va per les dues maneres.

Els fòrums ofereixen una plataforma interactiva en què el contingut pot ser espontani i sovint, més honest. Feu una ullada a la cadena mitjana de comentaris de YouTube per veure la telenovela de les emocions que es desprenen a mesura que interaccionen els usuaris. Tot i que les ressenyes poden ser valuoses, les converses són reveladores.

Els fòrums són un lloc ideal perquè els clients es puguin unir i començar a crear un sentiment de comunitat. Com a supervisor de la comunitat, podreu fomentar les relacions, així com les meves converses per obtenir informació i informació dels clients..

Aquí teniu un bon exemple d’intercanvi un dels fòrums d’Etsy, discutint la idea del luxe:

Exemple de foment d'una relació mitjançant un fòrum de discussió

3. Tenir una xerrada

Un bloc és una potent eina de màrqueting de contingut i aprendre a iniciar un bloc i a escriure per al mitjà de manera efectiva hauria de situar-se en l’agenda de qualsevol propietari de negocis en línia. Tot i això, igual que les ressenyes de productes, els blocs poden ser una mica unilateral.

Quan introduïu un fòrum a la vostra audiència, no només podeu seure i veure com els usuaris interactuen entre ells, sinó que també us podeu implicar en la conversa. Això et permet vigilar el teu negoci des de dins i assegurar-te que els usuaris estan contents amb el servei.

Els usuaris podran fer-ho fer-li preguntes i fins i tot fer suggeriments, alhora que podeu dirigir converses, obtenir coneixement i aprendre a vendre millor als vostres clients.

També us sorprèn que trobeu quins problemes i reptes plantegen els vostres usuaris en un primer pla? Haureu anticipat totes les seves preguntes? Algú de la comunitat de productes té una resposta o un “pirateig” millor que el que el vostre equip comercial pot proporcionar?

4. Garantir una millor qualitat

Per molt diligent que siguis, de vegades les coses simplement cauen entre les esquerdes. És possible que no trobis problemes en el lliurament, el servei al client o el control de qualitat. Si bé la gent no pot escriure sobre aquests problemes a les seves ressenyes, és probable que comparteixi amb els seus companys a través d’un fòrum.

Animeu un entorn amable, obert i sobretot honest dins del vostre fòrum i estigueu atents a qualsevol queixa. El vostre fòrum us ofereix una excel·lent plataforma per demanar disculpes, interactuar i rectificar qualsevol problema.

CONSELL RÀPID: Haureu de fer-ho estableix les regles bàsiques de la comunitat per al fòrum i assegureu-vos que és un lloc segur perquè la gent pugui parlar. Compte amb els spammers, els trolls i el contingut que no inspira.

5. Contingut generat per l’usuari

Si bé els fòrums són un recurs increïble per comunicar-se amb la vostra audiència i racionalitzar els processos d’atenció al client, els fòrums també són una oportunitat per als usuaris per obtenir una creativitat.

Tenint la possibilitat, el vostre públic podria ajudar a donar forma al vostre contingut, a la vostra estratègia en mitjans socials o als vostres productes reals, simplement per ser animat a expressar-se al vostre fòrum. Per ajudar-lo tot plegat, haureu de crear una comunitat en línia al voltant de la vostra marca: una amb la qual els usuaris us divertiran.

Penseu en Reddit.

Essencialment, Reddit és un fòrum enorme que abasta converses i converses diferents. Tot el contingut és generat per l’usuari, creatiu i normalment molt divertit.

Feu que els vostres usuaris parlin, doneu-los un bon punt de partida i aprofiteu la visió de la multitud. Veureu ràpidament com les coses s’escalfen i s’enlairen amb l’impuls.

Aquí teniu un exemple de AskReddit:

Exemple de fòrum de debat sobre el contingut generat per l'usuari

6. Transcendiu la relació comerciant-client

Fins ara, hem parlat només del que poden fer els vostres usuaris del fòrum, però realment hauríem de pensar què podeu fer per ells.

El contingut del fòrum no només et permet incorporar-te al món dels teus clients, sinó que t’ajuda a solucionar problemes des de dins i ajuda a liderar la teva estratègia de màrqueting, sinó que el fòrum podria ser el lloc ideal per permetre als teus clients veure la cara humana de la teva marca..

CONSELL RÀPID: L’autenticitat és una de les màximes qualitats que atreuen els clients a una marca. Quan els clients comparteixen les seves experiències amb vosaltres, us ensenyaran a millorar els vostres productes, serveis i negocis.

Creeu una relació genuïna amb els vostres clients fent-los saber qui ets i què us interessa. En un entorn empresarial on hi ha milers de marques que aposten per la nostra atenció, hi ha un valor inestimable parlant de primera mà amb els usuaris i creant relacions.

Penseu en iniciar un fil regular de “preguntes i respostes” per permetre als vostres usuaris obtenir més informació sobre la marca i les persones que hi ha al darrere, o compartir una publicació de bloc més personal i convidar els usuaris a discutir el contingut a través del fòrum..

Com afegir un fòrum al vostre lloc web

Ara que ja sabeu per què un fòrum és un actiu tan potent per a la vostra empresa, potser voldreu començar per afegir-ne un lloc al lloc web. HostGator us ofereix un excel·lent tutorial de vídeo sobre com fer-ho phpBB, un programari de fòrum lliure i gratuït. Recomanaria instal·lar el vostre nou fòrum en un subdomini del vostre lloc web i anomenar-lo com “forum.mywebsite.com”. Si utilitzeu qualsevol instal·lador automàtic que ofereix el vostre host web, caldrà que la instal·lació del fòrum al lloc web sigui ràpida i senzilla.

Conclusió

Tal com he comentat, els fòrums ens permeten la rara oportunitat de tenir una interacció a dues cares amb els nostres clients. Aprofiti al màxim i permet que els teus usuaris et coneguin. Al cap i a la fi, és molt més fàcil tenir una lleialtat a una persona que una empresa sense rostre.

Quan es tracta d’un màrqueting digital amb èxit, és sempre bona idea conèixer la vostra audiència. Afegir un fòrum de discussió al vostre lloc web és la manera perfecta de conèixer els vostres clients, parlar-ne de primera mà i assegurar-vos que el servei al client sigui actual..

Però recordeu que, a diferència de les ressenyes, els fòrums funcionen de totes dues maneres, així que estigueu disposats a compartir, discutir i connectar amb els vostres usuaris de forma personal. Creeu un entorn honest als vostres fòrums amb què puguin connectar els vostres clients i que creixeran les relacions entre usuaris i comerciants.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map