6 maneres contrastades de millorar els vostres guanys com a escriptor independent

És curiós com guanyen els seus ingressos els escriptors més ben pagats? Apreneu a guanyar diners escrivint en línia amb aquestes 6 estratègies que utilitzen els escriptors d’èxit per créixer la seva carrera freelance.


Guanyeu diners escrivint en línia

Els estrepitosos sons de la vostra alarma t’abandonen dels somnis pacífics. Doneu el braç a sobre i premeu el botó d’atac per tercera vegada. Amb un llarg i dolorós gemec, t’adones que finalment és el moment d’aixecar-se. Almenys és divendres, et tranquil·litzes. Un cop acabi avui, tindreu el cap de setmana per rescatar la vostra salut. Per descomptat, fins que el tedium i el drudgery continuen de nou dilluns.

Un cop teníeu somnis de viure segons els vostres termes, gaudint de la cobejada llibertat de ser un “guerrer portàtil”. Però, què va passar amb aquests objectius? Què us va impedir perseguir l’estil de vida nòmada d’un escriptor independent? Potser la desagradable veu del vostre cap us va convèncer que l’escriptura autònoma mai es podria convertir en una carrera sostenible. En comptes d’això, heu triat les falses comoditats i seguretat d’un lloc de treball corporatiu, una decisió que us molesta cada matí quan la vostra alarma s’apaga.

Heus aquí el que us pot sorprendre: l’escriptura autònoma no només pot ser un esforç lucratiu; Pot aconseguir un benefici molt superior al que qualsevol treball de 9-5 temps podria proporcionar. Amb focus, perseverança i una estratègia clara al seu lloc, és certament factible la vida d’un escriptor abundant. Aquest article us mostrarà com s’ha fet.

6 formes de guanyar més diners com a escriptor independent

Hi ha molts diners per guanyar autònom com a escriptor. Tant si s’està centrant-hi com a molèstia lateral o amb la intenció de passar a temps complet, aquí hi ha sis estratègies fonamentals que us poden ajudar a comandar taxes més altes i a obtenir més treball com a escriptor professional que contracte..

1. Desenvolupi les vostres habilitats de redacció

El primer pas per convertir-se en un escriptor freelance ben remunerat comença amb el desenvolupament de les habilitats i competències necessàries per obtenir els vostres clients els resultats que necessiten..

No estic segur de quines habilitats cal centrar? Comença amb les teves passions. Què gastes els dies investigant? De què ets expert i podries compartir aquest coneixement fàcilment amb una audiència?

És molt més fàcil convertir-se en una figura d’autoritat si estàs enamorat del que escrius. Això, naturalment, us ajudarà a produir un millor treball, però realment és només la meitat de l’equació. Per excel·lir de veritat com a fabricant de paraules, la passió escollida també ha de satisfer aquests dos requisits:

  1. La vostra redacció tracta les necessitats del mercat. Hi ha un buit que els vostres coneixements i veu poden omplir? Hi ha prou gent que reclama solucions o consells que actualment segueixen evitant?
  2. La vostra redacció proporciona valor. Una vegada que hàgiu determinat una necessitat al mercat, la redacció que proporcioneu ofereix una solució per la qual la gent està disposada a pagar diners?

Dit d’una altra manera: simplement sigui l’enllaç a un problema prou dolorós perquè la gent pugui cobrar diners per resoldre.

Obtenir específics

Ningú ataca l’or com a generalista: les riqueses són als nínxols. Decidir simplement ser “escriptor” és una idea massa vaga; en canvi, penseu en quin tipus d’escriptor voleu ser i la indústria a què servireu principalment.

Tot i que definitivament és un avantatge si ja teniu experiència d’escriptura, considereu com podeu aplicar els vostres talents de manera que els clients vegin com una inversió valuosa. Una prosa i un vocabulari impressionant poden convertir-vos en un millor novel·lista, però no signifiquen res si no es tradueixen en un absolut: els beneficis.

Les empreses paguen un dòlar elevat per als escriptors que puguin fer vendes. Els redactors dedicats a la conversió, per exemple, ajuden les empreses a traduir el seu valor als consumidors d’una manera atractiva que fomenti l’acció (és a dir, fer una compra). Imagineu com de valuós apareixerà a aquests clients si ets un expert en el seu nínxol, sap parlar amb el seu públic i pot escriure de forma persuasiva amb una redacció ajustada..

TAKEAWAY CLAU: Si podeu centrar-vos en allò que us agrada, en un camp específic amb un problema important, proporcionant un servei al qual pagaran diners per a la gent, aleshores tindreu una carrera molt fructífera com a escriptor independent..

2. Creeu el vostre portafoli

És una cosa parlar la xerrada; És un altre que realment passeja. Abans d’esperar poder comandar taxes elevades, primer heu de demostrar-vos com a escriptor especialitzat. L’única manera de fer-ho amb seguretat és deixar que el vostre treball parli per si sol.

Construir una cartera impressionant és un dels obstacles més significatius que pot superar un escriptor inicial. Tot i que es tracta d’una mica de captura 22 quan comença, per aconseguir feina, primer ja heu d’haver treballat, això no vol dir que no pugueu trobar maneres creatives de sortir d’aquest forat..

Mostres gratuïtes

Si estàs lluitant per trobar oportunitats, potser és el moment de crear-lo tu mateix. És difícil escriure articles sobre finances personals? No espereu que algú us contracti per fer-ho; escriu una mostra i publica-la pel teu compte. Esperem ser un escriptor de cartes de vendes a la demanda? Com la majoria d’habilitats, només mitjançant la pràctica podeu arribar a nivells professionals. Emplenar el vostre portafoli inicial amb treballs generats de manera autònoma és una manera excel·lent de demostrar a altres persones i, el més important, a vosaltres mateixos, que teniu els costats per escriure competitivament..

Una altra forma de guanyar pràctica és oferint els vostres serveis de forma gratuïta als clients. Tot i que no es recomana treballar sense pagar abans del primer o segon concert, hi ha diversos avantatges d’aquest plantejament: obtindreu experiència mentre obteniu una exposició simultània i probablement el vostre “test de prova” amb un client pot comportar un pagament a llarg termini. treballar si estan contents amb el resultat. Si us plau, tingueu cura de no baixar el vostre valor mantenint-vos en un acord no pagat durant més del temps necessari.

Referències & Testimonis

L’obra final d’un portafolis eliminatori és la vostra secció testimonial. Les revisions i referències anteriors són la moneda definitiva; si podeu demostrar que heu lliurat les mercaderies per a altres, llavors el vostre proper treball serà significativament més senzill. Una cartera elegant i un currículum llarg són agradables de tenir, però tots els clients potencials que es preocupen ho són resultats. Demostreu que els podeu aconseguir i no mengeu mai més Ramen per sopar.

3. Blog de convidats per a llocs d’alt perfil

Guanyeu diners escrivint en línia mitjançant un bloc de convidats

El blog de convidats és una altra manera fantàstica d’aconseguir exposició, afegir a la vostra cartera i crear audiència. De vegades, els llocs d’alt perfil que escriviu ofereixen fins i tot una compensació modesta per la vostra redacció, encara que normalment pot ascendir a uns 100 dòlars. Tenint en compte el temps i l’energia necessaris per produir una peça d’alta qualitat, a la vegada que segueix les directrius editorials estrictes de la publicació, és possible que et desanimessis ràpidament de guanyar diners importants mitjançant els blogs.

Una mica contra-intuïtivament, molts autors estan fent molts diners per publicar la seva obra en llocs d’alt perfil, però sovint no reben ni un cèntim dels propis llocs. Com es guanyen els diners? Aquests escriptors fan trampes al sistema d’alguna manera? És clar que no! Guanyen diners amb alguna cosa que es diu enllaços enllaç.

Enllaços enllaçats

El SEO és la punta d’or de l’era moderna. L’objectiu principal de tots els llocs web rendibles és generalment d’assolir un nivell elevat en els algorismes del motor de cerca i els enllaços enllaç en són un 3 principals factors Google fa servir per a aquests rànquings. És per aquesta raó que moltes empreses estan més disposades a pagar als autors una prima elevada per crear-los un enllaç enllaç en lloc d’escriure directament una publicació al bloc..

Un enllaç enllaç és quan un lloc web apunta a un article rellevant existent en un altre lloc. Com més alta sigui el lloc web, més gran serà l’impuls de SEO que el lloc web enllaçat rebrà. Així, si un quiropràctic busca augmentar el trànsit web al lloc web de la seva pràctica, un enllaç directe a ell d’un article del New York Times sobre els quiropractors serà com un regal enviat des del cel. Un partit tan fortuït com aquell potser és una mica fantàstic; en realitat, es necessitarà una mica de determinació per a l’autor i l’empresa per connectar-se de manera mútua.

Per als escriptors, trobar les empreses adequades que necessiten backlinks pot ser un procés que requereix molt de temps, sovint comportant dies de sensibilització directa i correus electrònics freds. Tot i que aquest és un dels mètodes que cal adoptar, també hi ha un mètode molt més senzill perquè els autors es puguin connectar amb llocs web rellevants que necessiten enllaços enllaços;.

Els escriptors autònoms capaços de contribuir amb articles de convidats en llocs web de qualitat poden utilitzar les seves habilitats d’escriptura per crear enllaços enllaços per a empreses, en alguns casos, guanyant fins a 1000 dòlars per crear un enllaç únic..

Feu clic per tuitejar

Utilitzant una plataforma de treball de creació d’enllaços com Enllaç capaç permet als autors del bloc de nínxols connectar-se i obtenir una gran paga de les empreses rellevants que busquen activament enllaços enllaços al seu lloc. Per exemple, podríeu guanyar entre 200 i 1000 dòlars per crear un enllaç únic. El problema és que heu d’adquirir les vostres pròpies oportunitats de blogs en llocs web de qualitat. Tanmateix, una vegada que reuneixin diversos acords com aquest per als enllaços que normalment incloguéssiu al vostre article, és fàcil veure com vendre vincles enllaços pot ser un procés extremadament lucratiu per a escriptors autònoms. La bellesa d’aquest compromís és que el negoci rebrà un impuls SEO molt valuós i obtindreu uns ingressos fantàstics, a més de l’oportunitat de crear la vostra cartera i establir encara més la seva autoritat com a escriptor. No és una idea molt bona!

4. Creeu el vostre propi lloc web o bloc

Per descomptat, no té cap utilitat tenir una cartera si no existeix en algun lloc! Tenir el vostre propi lloc web és una eina empresarial imprescindible per a qualsevol autònom, sobretot els escriptors. Això és més que la vostra targeta de trucada; és una plataforma de pensament, veu i creativitat per servir a un públic global.

Tot i que no teniu habilitats tècniques, fer una aproximació de bricolatge al vostre lloc web és per sort un procés força senzill en aquests dies. Els creadors de llocs web són una eina inestimable per configurar un lloc web ràpidament; Si necessiteu ajuda per decidir quin és el que més us convé, llegiu el nostre article aquí.

En poques paraules, tenir el vostre propi lloc web és una peça inestimable del vostre negoci en línia. Sense un, establir la vostra credibilitat o facilitar que possibles clients puguin trobar-lo serà al costat impossible. Tot i això, només perquè tingueu un lloc web no vol dir que aporti ingressos garantits, cosa que ens portarà al següent tema:

5. Monetitzeu el vostre lloc web

Ara que no heu creat el vostre lloc web, no subestimeu el potencial de guanyar diners com a un negoci en si mateix. Construir un bloc popular i de nínxol amb articles destacats és realment només la meitat de la batalla; el següent pas per establir un lloc web rendible és esbrinar què es pot vendre a través seu.

Màrqueting d’afiliació

El màrqueting d’afiliació és essencialment introduir els vostres lectors en un producte o servei, utilitzant els vostres regals com a escriptor per crear-lo com quelcom irresistible, i obtenir un benefici un cop els vostres lectors el comprin. Hi ha tones de programes d’afiliació, allà, el més popular Amazon—I el potencial d’aconseguir diners amb la pràctica és pràcticament il·limitat.

Evidentment, com més trànsit tingui el vostre lloc web cada dia, més gran serà el fet de veure els signes potencials de dòlar. Una amplada de banda tan elevada de trànsit necessitarà, per descomptat, temps per crear-se, però el més important per a què us concentreu ara mateix és proporcionar una ajuda honesta i valuosa a la vostra audiència.

Només empeny els productes en els quals creieu i us heu utilitzat idealment. Primer valorar si el producte realment serveix el vostre nínxol i proporciona alguna cosa de valor. Si tot el que se sent és fins i tot el menys obligat, la vostra audiència s’esmicolarà i s’apagarà immediatament. Per tant, els enllaços d’afiliació que orgànicament s’enllacen o donen suport al vostre propi servei normalment tindran la possibilitat més gran d’enlairar-se.

Per començar amb el màrqueting d’afiliació, penseu en un producte que us apassiona i, a continuació, feu una cerca a Google per veure si aquest producte ofereix un programa d’afiliació o si forma part d’un xarxa d’afiliats. Quan trobeu una bona coincidència, feu una mica de recerca per veure com funcionen les seves comissions. Un cop us vingueu afiliat, utilitzeu els vostres poders com a escriptor persuasiu per introduir el producte a la vostra audiència de manera atractiva i conversativa.

CONSELL PRO: Recordeu que la gent sempre és després dels resultats d’un estat transformat. Si podeu pintar una imatge viva en els seus caps de la meravellosa vida que tindrà després d’obtenir un determinat producte o servei, aleshores desembocaran els diners en efectiu perquè aquest estat transformat sigui una realitat.

Productes Digitals

Si obteniu beneficis en vendre productes d’altres, imagineu-vos quants diners podríeu guanyar venent el vostre compte!

Llibres electrònics, cursos en línia, i una altra recursos descarregables pot guanyar als experimentats escriptors autònoms uns ingressos passius molt elevats, amb la indústria de l’aprenentatge electrònic que va a superar 300 mil milions de dòlars. Llavors, hauríeu de combinar les coses juntes i llançar-les al vostre lloc web, esperant el millor? O hi ha algun sistema que pugueu seguir que ajudarà a obtenir millors resultats? Tot i que no és una ciència exacta, després d’uns quants anys d’intenses investigacions empresarials, he descobert que hi ha efectivament una seqüència òptima d’accions que condueix a millors conversions. Aquesta seqüència és la següent:

Crea un llibre electrònic

No tracteu de convertir-vos en un autor més venut del llibre Kindle aquí. Penseu en això com en un article del bloc ampliat —10.000 paraules com a màxim— que es redueix un tema en contingut fàcilment digerible que aporti valor. Trieu un tema sobre el qual pugueu oferir una perspectiva única i experta i, a continuació, ensengueu alguna cosa útil al vostre públic que s’adapti al vostre servei nínxol..

L’objectiu no és guanyar diners venent aquest llibre electrònic; es tracta, en canvi, d’obtenir exposició i generar el següent. Vostè vol mirar el premi, de manera que ofereix-lo enllaços gratuïts i puntuals a la pàgina de descàrrega del vostre lloc web i de les plataformes de xarxes socials La raó per la qual no se li dóna res, no té a veure amb el següent pas:

Crea una llista de correu electrònic

Per tal que algú descarregui el vostre llibre electrònic, ha de proporcionar la seva adreça de correu electrònic. Per què? La recol·lecció de correus electrònics és una de les accions més potents que pot realitzar un negoci, especialment per a escriptors.

Aquesta és la vostra oportunitat per parlar directament amb el públic i crear una connexió. Els estudis demostren que la divulgació per correu electrònic és gairebé el doble d’efectiu com a publicacions de mitjans socials en l’adquisició i la retenció de conducció. El correu electrònic és una plataforma a la qual els usuaris presten atenció regular, de manera que voldreu crear la vostra llista de subscriptors el més aviat possible al vostre negoci. Quan arribi el moment de comercialitzar un producte o servei nou a través del web, els vostres subscriptors de correu electrònic de confiança tindran en compte, sense cap dubte, la gran majoria de les seves vendes..

Proporcioneu valor als vostres subscriptors

Les persones que es queden a la vostra llista de correu electrònic són autèntics fans del que heu de dir, per tant, no tingueu por de parlar-ne regularment. El fet d’aconseguir consells i coneixements coherents fa molt per establir confiança i credibilitat. Una mica cada dia i aviat tindreu una legió de súper fans.

No tots els missatges de correu electrònic han de ser un lloc de vendes o un punt d’inversió per invertir en els vostres serveis. Si el vostre missatge prové d’un lloc real d’ajuda, el vostre públic reconeixerà i apreciarà el sentiment. Es tracta realment de plantar llavors. Després d’haver tingut cura i cuidar els teus planters joves, arribarà el moment de collir la collita.

Poseu-los el vostre curs en línia

Ara, el festeig té la seva recompensa. Ha arribat el moment de presentar els grans bitllets: cursos en línia que poden vendre fins a 4 o fins i tot cinc xifres al pop.

Per als lectors més devots que dediquen tots els consells que heu compartit fins a aquest moment, molts estaran desitjosos i disposats a pagar dòlars elevats per continuar la seva formació amb algú de confiança..

Els detalls de la creació d’un curs en línia amb èxit estan fora de l’abast d’aquest article, però ara per ara teniu-ho en compte: el preu que pagaran els cursos d’un curs està en relació directa amb el valor els proporciona, no necessàriament els valors de producció. El vostre primer curs en línia no ha de ser perfecte. Tampoc hauràs de ser el redactor de pàgines de destinació més gran del món; Tot el que importa és que pugueu ensenyar a algú a crear la seva pròpia pàgina de destinació amb èxit i que pagarà els dòlars més alts pels resultats.

Què passa amb els anuncis??

Finalment, hauríem de parlar breument de confiar en els ingressos publicitaris com a forma viable d’aconseguir més diners amb el vostre lloc web. Mentre Pot ser esbiaixat a la meva inquietud pels anuncis com a substitut d’un contingut significatiu, el cert és que els consumidors estan cada cop més molestos amb la tàctica desagradable de mala publicitat.

Si bé els anuncis de bàners poden ser invisibles, hi ha una raó encara més convincent per la qual cosa probablement no valguin la pena: simplement no guanyareu prou diners perquè importin. A menys que hagueu impactat centenars de milers de visualitzacions al dia, realitzareu raons en només fraccions de dòlar en ingressos publicitaris. En comparació amb el que es pot aconseguir a través de coses com el màrqueting d’afiliació, només cal que el món sigui un favor i fes els anuncis.

6. Cerqueu feines de redacció a plataformes d’autònom

Alguns escriptors professionals poden renyar de la idea de passar per una plataforma autònoma per a un treball de qualitat. El seu argument és que la majoria dels clients que hi ha són caçadors d’ofertes només que busquen l’oferent més baix: i, en un sentit, les seves suposicions són malauradament correctes. Tanmateix, qualsevol escriptor independent que desitgi augmentar els seus beneficis hauria de considerar les maneres de guanyar diners amb aquestes plataformes, un cop entenguin com utilitzar el sistema a favor..

Vegem la plataforma més popular que hi ha, Treball superior. La gran majoria dels llocs de treball cerquen els percentatges inferiors al barril? Sí. Pot ser descoratjador buscar treballs per escriure quan tot el que veieu és que els clients demanen or però no estan disposats a pagar només per brutícia? Vostè aposta. Per què fins i tot considerar Upwork com una empresa de fabricació de diners viable? Perquè a l’ombra de l’ombra hi ha un petit percentatge de clients dignes que estan disposats a pagar-li la tarifa horària dels teus somnis. Per adquirir aquests preuats clients, cal atraure-los com a abelles per a la mel.

Tot i que personalment no dedico gaire temps a Upwork, tot i així he obtingut uns ingressos sòlids de cinc xifres dels clients de la plataforma. Curiosament, menys del 10% d’aquests diners provenen de feines que he aplicat directament; més aviat, és de clients que em van buscar. T’ho creguis o no, molts clients premium cerquen activament candidats adequats a les seves necessitats o bé pagaran una taxa per trobar aquests autònoms per a ells. Com es pot assegurar que apareix a la cerca? Tot fa referència al vostre perfil.

Em sorprèn molts dels perfils d’escriptors que veig a Upwork. Aquests autònoms continuen els seus viatges personals per convertir-se en escriptors o per què els agrada escriure tant que sovint s’obliden de parlar d’allò més important: el client. Un cop més, recordeu que el que més preocupen als clients són els resultats. Quan un client potencial llegeix el seu perfil, ha de comprendre de forma immediata i clara com es pot atendre les seves necessitats i com els resultats que obtindràs crearan un estat transformat altament desitjable..

Crear un perfil perfecte comporta moltes de les mateixes estratègies que hem tractat anteriorment. A continuació, us detallem com podeu aplicar-los per atraure grans clients a Upwork:

  • Els generalistes són els que es queden atrapats als concerts que paguen poc. Per colpejar el nervi adequat amb un client oníric, heu de restringir el servei fins a una oferta específica dins d’un camp nínxol.
  • La secció “Habilitats” hauria d’enumerar paraules clau importants que combinen la vostra passió amb les necessitats del mercat que la gent està disposada a pagar.
  • Utilitzeu el vostre títol per prometre resultats. No desaprofiteu aquest espai amb un títol genèric de treball; digueu als clients exactament què podeu fer per ells amb una frase activa i fortament frasejada.

Per últim, vull tornar a recalcar que realment és possible guanyar diners amb llocs d’ofertes com Upwork. No cau presa de la mentalitat escassetada que plaga a molts dels autònoms que hi ha aquí. Estableix els preus més alts i no tingueu por de mantenir-los. Treballar per a un client feixuc pot afectar negativament més que els vostres ingressos; pot agrair l’orgull que teniu pel vostre talent, que mai és un bon lloc per ser un escriptor.

Conclusió

Si algú creu que escriu independentment no pot pagar les factures, simplement no ha estat atent als canvis recents de la indústria. L’oportunitat de guanyar no només uns ingressos adequats, sinó que la riquesa no ha estat mai tan accessible per a un escriptor determinat. Tant si voleu submergir els dits dels peus en el món de l’autònom, com si esteu disposats a aprofundir i abandonar la vostra feina diària, esperem que aquest article us ofereixi claredat i confiança per prendre el control de la vostra carrera d’escriptura i aspirar per grans. ingressos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me