6 eines útils de Facebook per al vostre màrqueting de xarxes socials

Descobriu les meves 6 eines de màrqueting digital preferides per a Facebook i com es poden utilitzar per millorar la vostra experiència de màrqueting a Facebook.


Eines útils de Facebook per al màrqueting de xarxes socials

Competició. Aquesta és la paraula clau de l’època de màrqueting d’avui i és la qual participen tots. Canals de xarxes socials com Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, no són més que un entorn. Són el terreny comú on es reuneixen els consumidors i proveïdors (empreses), el lloc on la demanda satisfà l’oferta.

Tota empresa respectable nacional o internacional està aprofitant com a mínim una xarxa de xarxes socials perquè, realment, sense màrqueting de xarxes socials, és probable que una empresa es consideri sospitosa avui dia.

Facebook és segurament el peix gegant al mar dels canals socials. Hi ha infinitat de plataformes de xarxes socials que estan actualment actives al web: cadascuna d’elles que intenta assolir objectius específics, però cap d’elles es pot comparar amb el lloc social que va revolucionar les tendències en línia i els mercats en línia..

Com podeu excel·lir en màrqueting de Facebook?

Doncs bé, millorar el rendiment del màrqueting de Facebook depèn de més factors dels que probablement imagineu. Afortunadament, ara mateix, podeu trobar molt d’ajuda si us interessa buscar-la.

L’ajuda de què parlo es presenta en forma d’eines digitals per millorar la vostra experiència de màrqueting a Facebook. Considereu aquestes eines com a amics útils o recursos essencials que permeten una millor gestió i expansió de la campanya.

Els avantatges de les eines de màrqueting digital per a la promoció de Facebook

Per què els comercialitzadors més exitosos, petites i mitjanes empreses i agències corporatives utilitzen eines de màrqueting de xarxes socials? Perquè tenen un objectiu final molt específic, i és millorar la qualitat de la vostra campanya de màrqueting i, per tant, ajudar-vos a vosaltres i al vostre equip a produir resultats millorats.

Cada eina resol un problema específic. Quan es tracta de màrqueting a Facebook, hi ha molts “problemes” i desafiaments.

Feu clic per tuitejar

Aquests són alguns dels avantatges d’integrar eines digitals a les vostres estratègies de màrqueting de Facebook:

 • Ajuden a mantenir i millorar el coneixement i la reputació de la vostra marca.
 • Ajuden a gestionar les vostres campanyes d’anuncis de Facebook (ofereixen solucions millorades, idees i funcions d’estalvi de temps)
 • Ajuden a gestionar i millorar les relacions amb els clients.
 • Ajuden a fer el seguiment d’esdeveniments, compromís i oportunitats, cosa que comporta una millora de responsabilitat social.
 • Milloren el coneixement del públic objectiu i ofereixen visions molt útils pel seu seguiment efectiu.

Aquests són només alguns dels avantatges que inclouen les eines de xarxes socials utilitzades per a la comercialització de Facebook, però en trobareu més pel camí.

6 millors eines digitals per a màrqueting de Facebook

Si esteu convençuts i esteu disposats a l’acció, us ho facilitem oferint-vos 6 ressenyes completes de les millors eines de màrqueting de Facebook. Aprofiteu el temps per provar-los i veure si val la pena invertir i mantenir-lo a llarg termini. Comencem.

1. AdEspresso

Captura de pantalla d’AdEspresso

AdEspresso és una eina dissenyada per millorar les vostres campanyes publicitàries de pagament a Facebook, Instagram i Google. Més concretament, és un dels programes més eficaços que us ajuda a crear, gestionar i analitzar les vostres campanyes publicitàries a Facebook. També és una opció efectiva per col·laborar amb els vostres clients i clients a través de Facebook i una increïble plataforma que ofereix educació en publicitat de Facebook.

Mitjançant-lo, podeu aprendre a crear, llançar i optimitzar anuncis de Facebook des de zero, encara que no ho hagueu fet abans.

Aquesta eina ofereix solucions diversificades per a múltiples clients potencials. Les agències, les empreses de comerç electrònic, les petites i mitjanes empreses i els anunciants únics poden beneficiar-se de les característiques d’aquesta eina, pagant el preu just per només els serveis necessaris.

AdEspresso té una funció “Academy” que es composa de desenes de guies de màrqueting útils de Facebook que poden convertir els principiants en experts. Ofereixen guies per a la creació, optimització i seguiment d’anuncis de Facebook, ofereixen un tutorial de publicitat de Google Adwords, un tutorial de màrqueting d’Instagram i molt més..

Diversifiquen el seu material educatiu en guies, llibres electrònics, seminaris i articles de bloc. Tota informació és gratuïta.

Per últim, AdEspresso ofereix una prova de 14 dies per a totes les funcions (inclosa la destinada a llocs de comerç electrònic i agències corporatives). Per tant, podeu convèncer-vos de la utilitat d’aquesta eina sense invertir diners al principi, independentment de la mida i la finalitat del vostre negoci..

2. Hootsuite

Captura de pantalla de Hootsuite

Hootsuite és una de les millors eines de màrqueting de xarxes socials que poden simplificar i alhora intensificar la gestió de màrqueting de Facebook. Hootsuite és tan popular perquè ofereix gairebé qualsevol solució per oferir solucions de gestió increïblement útils a qualsevol comercialitzador de xarxes socials, petites empreses o agències que busqui els seus serveis..

Abans de detallar les funcions d’aquesta eina, val la pena tenir en compte que Hootsuite és una de les companyies de confiança més importants entre els jugadors Fortune 1000. Les funcions de les eines són àmpliament adoptades per empreses de diversos milions de dòlars com VISA, Monster, Airbnb i molts altres. Què ens diu això? Bé, si les marques amb més èxit confien en això, han de valer la pena considerar-les per tots nosaltres!

Hootsuite ofereix moltes funcions que poden atendre gairebé totes les necessitats del venedor:

Aquesta eina us permet gestionar diverses xarxes socials en un sol lloc. Un cop us registreu i inicieu la sessió, se’l farà la benvinguda per un senzill i senzill quadre de comandament que us permetrà connectar els vostres comptes de Facebook, Pinterest, Twitter, Instagram, YouTube, Google+ i WordPress. Un cop els teniu connectats, gestionar-los es converteix en un tros de pastís.

Hootsuite us permet fer-ho

 • Crea contingut nou,
 • Programa publicacions d’un calendari
 • Respon a les mencions de la teva marca
 • Descobriu contingut de qualitat que pugui ser curat
 • Descobriu i monitoritzeu els temes més interessants als canals socials

En essència, aquesta sorprenent eina de màrqueting social us permet fer qualsevol cosa que feu al vostre canal social normal des d’una mateixa ubicació i afegeix desenes de funcions i beneficis útils que milloraran la qualitat de les vostres campanyes..

Quant a Facebook, Hootsuite us permet carregar (o programar) contingut visual fàcilment, com ara vídeos de Facebook, vídeos en directe de Facebook, imatges, gràfics, etc. Aprofitant el contingut visual, és probable que milloreu el compromís de la vostra pàgina.

Si teniu un equip de professionals que us ajudin tant en les tasques de màrqueting de xarxes socials serveis de lectura de correccions, podeu connectar més pàgines de Facebook (i pàgines d’altres xarxes socials) en un mateix lloc. Això ajuda a totes les empreses a mantenir la seva informació sensible segura i preparada per a qui ho necessiti.

3. germen social

Captura de pantalla de SproutSocial

SproutSocial és una altra eina eficaç de màrqueting de xarxes socials que promet accelerar el procés per ajudar-vos a automatitzar els vostres deures i a oferir analítiques completes per a les vostres pàgines de Facebook (i no només). Com Hootsuite, Sprout Social integra més xarxes de xarxes socials en un sol lloc i us ofereix una interfície senzilla d’utilitzar que promet grans característiques.

En primer lloc, podem veure que l’empresa ofereix múltiples solucions per a diversos tipus d’empresa. Hi ha tres grans plans (empresa, agència, petita empresa) i quatre necessitats definides (gestió social, màrqueting social, atenció al client, promoció dels empleats).

Com es nota, també podeu prioritzar les vostres campanyes socials en una sola xarxa social, ja que aquesta eina s’integra a Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn i Google.+.

La plataforma Sprout està dissenyada per satisfer quatre necessitats bàsiques de màrqueting social:

 • Analytics (una opció d’analítica molt ben dissenyada i molt útil)
 • Engagement (té les funcions perfectes per ajudar-vos a controlar la participació de la vostra pàgina)
 • Publicacions (programació de publicacions senzilles) & gestió de campanyes publicitàries)
 • Escoltar (descobrir tendències & utilitzeu-les a les vostres campanyes)

L’únic desavantatge és que el preu és força picant:

 • El pla Premium (el més petit) té un preu de 99 $ per mes
 • El pla corporatiu (el recomanat) té un preu de 149 dòlars / mes
 • El pla Enterprise (per a grans empreses) té un preu de 249 dòlars el mes

Tanmateix, abans de prendre la vostra decisió, podeu gaudir de la prova gratuïta de 30 dies i veure per si mateix com s’adapta a la vostra plataforma de màrqueting de Facebook..

4. Likeanalyzer

Likeanalyzer és una eina especial que només s’ocupa de les pàgines de Facebook. Amb aquesta eina, podeu fer el seguiment i l’anàlisi dels detalls de cada pàgina de Facebook que vulgueu, inclosa la vostra. Funciona com un “assessor” que promet enviar grans suggeriments destinats a optimitzar i augmentar el rendiment de totes les pàgines de Facebook existents..

Podeu utilitzar Likeanalyzer per realitzar un “control sanitari” de la vostra pàgina de Facebook, de manera que recollireu informació útil sobre els PRO i els vostres anuncis de la pàgina..

Visió general dels comentaris de Likeanalyzer

Aquesta captura de pantalla mostra els comentaris generals atribuïts a una pàgina aleatòria que he seleccionat. Hi ha més “categories” cobertes i cadascuna té una puntuació. La puntuació es determina mitjançant un sistema especial de puntuació determinat per més factors.

Exemple de pàgina inicial de Likeanalyzer

Les seccions de la pàgina inicial, per exemple, suggereixen les raons per les quals els elements de la primera pàgina són beneficiosos o perjudicials.

Les altres seccions contenen informes que conclouen l’avaluació de la resposta, la informació de la pàgina, el calendari i els tipus de publicació de la pàgina.

Mostra mètriques útils com ara “Creixement”, “M’agrada”, “Índex de participació” i “Persones que parlen sobre això” (PTA). Quan les estadístiques quedin bé, podeu observar una marca verda al costat. Quan siguin pobres, obtindreu una marca vermella i alguns suggeriments que us acompanyen sobre com millorar la vostra pàgina.

Com es pot aprofitar aquesta eina de la manera més eficaç?

En primer lloc, inspeccioneu la vostra pàgina i seguiu qualsevol suggeriment de millora que pugueu rebre. En segon lloc, s’hauria d’utilitzar amb finalitats d’anàlisi competitives. Podeu identificar (i lliurement) les pàgines de Facebook dels vostres competidors i comprendre on funcionen. També podeu identificar els patrons que han aconseguit els vostres competidors més difícils.

Utilitzeu Likeanalyzer amb freqüència i aviat reconeixereu què funciona i què no quan es tracta de millorar el rendiment de qualsevol pàgina de Facebook. A més, gaudeix dels avantatges de saber què pots afegir i eliminar per superar els teus competidors i convertir-te en la pàgina de Facebook # 1 al teu nínxol.

5. Canva

Captura de pantalla de Canva

Qui no ho sap Canva? Probablement heu sentit a parlar, però mai us heu molestat a cercar-ne més. Doncs bé, Canva és una eina essencial per a qualsevol comerciant de Facebook o propietari de negocis. Aquesta eina és una solució universal per recopilar, crear o editar contingut visual tant al vostre lloc web com a la vostra pàgina de Facebook.

Els usuaris de mitjans socials han demostrat un gran interès pel contingut visual al llarg dels anys. És per això que les grans plataformes com Facebook, Instagram i YouTube han començat a prioritzar vídeos en directe millorant la seva visibilitat i funcions.

Canva reuneix funcions sorprenents que tots els comercialitzadors de Facebook o empresaris de Facebook poden aprofitar per millorar la qualitat del contingut. Bàsicament, Canva ofereix tres categories de grans característiques:

 • Tipus de document: inclou tots els possibles tipus de document; podeu crear, editar i optimitzar tots)
 • Edició de fotos: la popularitat de Canva està molt influenciada per les seves funcions d’edició de fotografies, que resulten extremadament útils per a qualsevol persona, independentment de les seves capacitats de disseny..
 • Gràfics: els gràfics són la nova forma de contingut que s’aprecia realment als canals socials durant els últims anys.

El millor és que la majoria de dissenys i funcions de Canva es poden integrar amb la vostra pàgina de Facebook amb molta facilitat.

Amb Canva, podeu dissenyar portades professionals de Facebook, crear publicacions noves (text + imatge) per a la vostra audiència, dissenyar la portada i la visualització de la vostra aplicació de Facebook, i molt més. Ofereixen filtres impressionants que fan que l’edició de fotos sigui una tasca divertida, et permeten canviar els tipus de lletra, el fons, les formes i els colors de les teves imatges i textos, tot a través d’un procés simplificat..

Si no podeu o no voleu tractar el disseny del vostre contingut, podeu accedir a la funció del mercat de Canva i a les plantilles de compra, a les fotos i a les icones dels vostres intents de màrqueting en xarxes socials. Com podeu veure a la captura de pantalla anterior, hi ha desenes d’articles que es poden comprar de forma instantània a altres dissenyadors.

6. Resposta desitjada

Captura de pantalla de Wishpond

Wishpond és una eina de màrqueting de xarxes socials molt útil que està “construïda per fer créixer el vostre negoci”. En essència, Wishpond és una eina de màrqueting que s’integra molt bé amb les vostres campanyes de màrqueting de Facebook per les seves funcions diverses.

Wishpond va ser dissenyat originalment per ser un programari de concurs de mitjans de comunicació social (encara ho és), però ha ampliat la seva utilitat permetent als venedors:

 • Desenvolupar pàgines de destinació precioses
 • Creeu formularis en línia des de zero
 • Crear i organitzar automatització de màrqueting
 • Desenvolupar i mantenir seqüències de màrqueting de correu electrònic
 • Construir i contenir bases de dades de conduccions

El que no he mencionat és la funció número 1, els concursos & Aspecte de les promocions dels seus serveis. Wishpond us ofereix plantilles dissenyades professionalment per a 9 tipus diferents de campanyes de Facebook. A continuació, es detallen diversos tipus de concursos que es poden llançar a la vostra pàgina de Facebook:

 • Loteries
 • Concurs d’inscripció bonificada (premia les entrades addicionals a les persones que més comparteixen el contingut)
 • Concursos fotogràfics (recull & recompensar el contingut generat per l’usuari)
 • Voteu concursos (ajuda a la promoció i participació de la conducció)
 • Concursos de derivació (podeu organitzar concursos que permetin que les persones facin referència als seus amics per obtenir bonificacions)
 • Concursos de subtítols (animeu als vostres aficionats a posar un títol en una foto per obtenir recompenses potencials)
 • Concursos de vídeo (anima els teus seguidors a compartir contingut de vídeo amb tu)
 • Concursos de cupons (l’esquema de cupons clàssic que permet obtenir un compromís més gran i augmentar els beneficis)

Pel que fa al pla de preus, suposo que el pla bàsic ($ 49) és un preu just per a totes les funcions útils que ofereixen. Si la vostra empresa necessita organitzar concursos regularment, us aconsello que aneu a buscar el pla “Tot el que necessiteu”, el que us permetrà provar constantment el contingut de A / B, aplicar codi Javascript, tenir comptes d’usuari il·limitats i la majoria és important tenir un màxim de 2.500 oportunitats cada mes.

A emportar

Tant si sou propietaris d’una petita empresa, com a conseller delegat corporatiu o comercialitzador en línia, heu de reconèixer la utilitat i els veritables beneficis de les eines de màrqueting digital actuals. Cada eina resol un problema específic. Quan es tracta de màrqueting a Facebook, hi ha molts “problemes” i desafiaments.

A més, invertir la vostra atenció i el seu pressupost en eines d’automatització de Facebook és realment una reducció espectacular. Bàsicament invertiu els vostres diners una vegada (o cada mes / any) i obteniu beneficis de temps durant tot el període. El temps que estalvieu aprofitant les aplicacions comportarà definitivament un ROI millor, ja que fareu servir més temps per assolir diferents objectius.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map