5 passos per ajudar-vos a començar amb els blogs

Una guia per a principiants en la qual es descriuen 5 senzills passos per desenvolupar un bloc d’èxit per a la vostra empresa. Obteniu informació sobre on, qui i com començar a publicar el contingut.


Començar amb els blogs

Un bloc per a la vostra empresa és una manera fantàstica de generar un nou creixement, juntament amb molts altres beneficis. Tot i això, els blocs no són tasques fàcils i requereixen molta dedicació. A continuació, es detallen els passos clau per ajudar-vos a començar.

Pas 1: Determinar on allotjar el contingut

El primer pas és decidir cap a on ha d’anar el vostre bloc. La teva web? La vostra pàgina de Facebook? En una plataforma separada com WordPress.com? Aquí és on les coses es poden confondre … però no la por. En realitat és més fàcil del que sembla.

Sempre pretén posar el vostre bloc al vostre lloc web

Si teniu un lloc web, afegiu-hi el vostre bloc. Evidentment, voleu que el vostre contingut sigui vist per tanta gent com sigui possible. Si veniu productes o genereu avantatges de vendes al vostre lloc web, cosa que probablement ho faràs, també voldreu conduir el trànsit del vostre bloc al vostre lloc web. Normalment afegir un bloc al vostre lloc web existent és fàcil. Si utilitzeu un sistema de gestió de contingut com Joomla o WordPress, afegint una secció de blocs només cal fer un parell de clics.

Opcions alternatives

Si no teniu cap lloc web, haureu d’acollir el vostre bloc en un altre lloc. Aquí es mostren les alternatives més habituals:

 • Pàgines de mitjans socials: aquestes plataformes poden ser un lloc ideal per publicar el vostre contingut. Hi ha un públic integrat i no requereix cap capacitat tècnica. Tanmateix, heu de seguir les seves regles sobre contingut i format. I quan el contingut és agradat i / o compartit, només està limitat als usuaris d’aquesta plataforma. Finalment, normalment cediu els drets sobre el vostre contingut. Per a algunes empreses, això pot suposar un greu problema.
 • Plataformes de blocs dedicades: per a aquells que no tinguin cap lloc web i, potser sense mitjans socials actius, serveis com Typepad o Tumblr proporcionen una eina de blog senzilla i gratuïta sense el mal de cap de crear un lloc web complet. És una opció excel·lent per a la senzillesa, però no suposeu que “si la construïu, vendran”. Haureu de plantejar-vos com generar “globus oculars” pel vostre contingut.
 • Correu electrònic: si teniu una llista de correu electrònic àmplia, potser voleu centrar-vos en això com a canal autònom del vostre bloc (també, butlletí de correu electrònic). Hi ha serveis bons i complets, com iContact i Benchmark, que poden satisfer les vostres necessitats.

CONSELL RÀPID: En última instància, voleu que els vostres lectors de blocs esdevinguin clients. Assegureu-vos que hi hagi un camí perfecte des d’on llegeixen el vostre contingut fins on poden comprar el vostre producte!

Pas 2: Feu el primer missatge

Encara que no sigui un escriptor, encara heu d’escriure la primera entrada al bloc. Això requereix que penseu què heu de dir (contingut) i com dir-ho (to & veu). Això és crític, fins i tot si contracteu un escriptor per a entrades posteriors. Vostè és l’expert en matèria. El vostre punt de vista és únic, i és útil per als vostres clients. Tant se val qui escrigui el vostre bloc, ha de ser informat per la vostra expertesa.

Un cop fet això, estareu més ben equipats per decidir el següent:

 • Ja sigui per escriure-ho tu mateix o contractar un escriptor
 • Com triar temes rellevants que siguin d’interès per als lectors
 • Longitud òptima d’una publicació
 • Inversió de temps i diners necessaris per obtenir un resultat òptim

CONSELL RÀPID: Escriu per als clients, no per tu mateix. Escriviu sobre la indústria en què treballa la vostra empresa & no el vostre negoci. No vengueu, però creeu alguna cosa útil. Per començar, pregunteu-vos “Què necessiten o volen saber els meus clients abans de fer negocis amb mi?”

Pas 3: origina el teu contingut

Qui produirà el contingut? Aquesta és una trucada important. Un contingut dolent reflecteix malament el vostre negoci i pot ser pitjor que cap contingut. Aquí teniu algunes de les vostres opcions:

 • DIY (fes-ho tu mateix): Aquesta és l’opció més simple i de menor cost. Tot i això, presteu atenció al temps que us va trigar a escriure la vostra primera publicació al bloc. Tot i que és gratuït, el vostre temps té un cost… o el cost d’oportunitat de coses que d’altra manera podríeu fer o el cost real del temps per als empleats per reomplir el temps perdut. A més, si algú escriu més ràpidament sense comprometre la qualitat, és possible que el mètode DIY no sigui la millor opció. A més, l’autocrítica honesta és un tret rar. Obteniu comentaris de amics i clients de forma objectiva i desvelada.
 • Els vostres empleats: Molts propietaris d’empreses consideren útil inscriure’s als seus empleats per blog. L’inconvenient és que els empleats ja estan en nòmina i són experts en matèria. L’inconvenient és que vau contractar els vostres empleats per les seves habilitats… i pot ser que l’escriptura no hi sigui. Si teniu molts empleats, experimenteu per trobar-los amb talent i motivació.
 • Escriptors / agències de blocs de contractes: Probablement sigui la vostra millor opció per a contingut de gran qualitat, però també és el més car. Assegureu-vos de revisar els seus treballs anteriors. Hi ha molts bons recursos, però també algunes “botigues de suor” que tracten el contingut com una mercaderia pura, afavorint el baix cost i el canvi ràpid de la qualitat. Cerqueu agències que tinguin personal superior amb experiència editorial i baixa facturació entre el seu personal redactor.

CONSELL RÀPID: Recordeu l’antiga dita “Hi ha ràpids, bons i bons Trieu-ne dos. ” Poseu un premi de qualitat i aconsegueu un equilibri entre puntualitat i cost.

Pas 4: feu un pla de sindicació

No limitis la visibilitat del teu bloc al lloc on s’hi ha allotjat. És senzill i fàcil de “sindicar” el contingut del vostre blog en diversos punts de venda. Si el vostre bloc es troba al vostre lloc web, probablement voldreu que el vostre contingut es publiqui a llocs com ara:

 • Comptes de mitjans socials: un cop publiqueu un bloc, en la majoria dels casos només cal que poseu l’URL a la vostra pàgina de xarxes socials i mostrarà automàticament el títol, la imatge i les primeres línies del vostre bloc..
 • Butlletins de correu electrònic: podeu enviar un enllaç a la vostra pàgina HTML, o fins i tot a la mateixa pàgina incrustada en un correu electrònic.

També hi ha maneres d’automatitzar el procés. Molts serveis de xarxes socials ofereixen una integració que permet publicar contingut d’una plataforma a una altra de forma automàtica. Així que el publiqueu una vegada i apareixerà a diversos llocs. Fins i tot podeu invertir el model i fer que el vostre feed de xarxes socials aparegui automàticament al vostre lloc web.

Alguns serveis, com Buffer i Hootsuite, actua com un quadre de comandament central de sindicació on es pot publicar contingut en un mateix lloc i controlar amb precisió on i quan es publicarà.

El buffer es pot programar per publicar el contingut

Les permutacions són infinites, però el vostre principi orientador hauria de maximitzar el nombre de globus oculars que colpeu el vostre contingut (i arribi al vostre lloc) de totes les maneres possibles..

CONSELL RÀPID: No podeu tenir un públic massa gran. Estigueu sempre a l’abast de llocs nous per publicar el vostre contingut.

Pas 5: Construeix l’èxit

Un cop tingueu una font i un pla de distribució, heu de tenir en compte algunes pràctiques bàsiques que maximitzaran les vostres possibilitats d’èxit.

Un bon contingut atraurà una audiència. Una part de la vostra missió és mantenir el públic interessat i compromès. A continuació es mostren alguns consells per garantir que la vostra audiència creix i no es redueixi.

 • Feu (i seguiu) un calendari. Si feu blog amb èxit, creareu una audiència. Això pot crear una expectativa de continuïtat amb la mateixa freqüència. Si no compleixes les expectatives, es pot alienar el públic. I res no diu que “aquest negoci no es pot confiar” com un bloc on la darrera entrada té dos anys. Estigueu preparats per tractar el vostre bloc com faríeu un petit diari. Pensa com un editor. Establir un ritme i ser coherent.
 • Assegureu-vos que sigui mòbil. La majoria de plataformes de llocs web tenen un disseny sensible, de manera que qualsevol cosa que publiqueu s’adaptarà al mòbil. Però, si no és així, pagareu un gran preu en perdre la credibilitat i el trànsit.
 • Feu servir una imatge per a cada publicació. El vostre bloc sovint es mostrarà en un feed de notícies amb molts altres continguts. Una imatge provocativa pot ser la clau per fer-ne clic en contra ignorar-la.
 • Feu que el vostre contingut sigui compartible. Si algú li agrada el contingut i vol compartir-lo, hauria de ser senzill i evident com fer-ho amb un sol clic. Si no és així, frustrarà la vostra audiència i és possible que es perdi més exposició que el compartir comparteix. Afortunadament, hi ha serveis com AddThis i SumoMe, que proporcionen eines per afegir botons de compartir al vostre lloc. Molts serveis de correu electrònic també tenen aquesta característica i, afortunadament, totes les plataformes de xarxes socials tenen aquesta “integrada”, tot i que cada plataforma tendeix a limitar l’ús compartit només amb altres persones de la mateixa plataforma..Feu que el vostre contingut sigui compartible
 • Uneix-te a la conversa. Llegiu els comentaris i relacioneu-vos amb els comentaristes. Podeu respondre a qualsevol problema i aprofundir en la connexió amb els lectors més compromesos. També us proporciona una excel·lent idea de com s’estan rebent els vostres temes i és un gran pinso per a futures idees de blocs.

Finalment, recorda la dita “No pots gestionar el que no pots mesurar”. L’ideal seria que el vostre bloc cridés l’atenció sobre el vostre negoci. Però és una inversió de temps i / o diners, per la qual cosa haureu de comprendre el rendiment. A continuació es detallen algunes maneres senzilles de mesurar l’impacte:

 • Trànsit del lloc web: Configureu analítiques al vostre bloc perquè pugueu prestar atenció al trànsit. Tingueu en compte quines publicacions dibuixen bé i quines no. Les dades de “lloc de referència” també us han de dir com funcionen les vostres plataformes de xarxes socials.
 • Pàgines de destinació personalitzades: Si genereu clients o vendes del trànsit del vostre bloc, potser voldreu fer una pàgina de destinació personalitzada per capturar aquest trànsit. Per exemple, si teniu un formulari al vostre lloc per a consultes de vendes, feu una pàgina i un formulari per a les pàgines del vostre bloc. Quan un lector de blocs accedeixi a la pàgina i empleni el formulari, sabreu d’on venia. Amb serveis com De manera òptima i Instapage, podeu fer-ho fàcilment. També penseu tenir un número de telèfon personalitzat per fer el seguiment de les trucades generades des del vostre bloc. D’aquesta manera, podreu mesurar l’impacte real del fons del vostre bloc.

Per tant, aquests són els elements bàsics. Tant de bo tinguem cobert el terreny suficient per ser útil per al vostre negoci. Introduïu els vostres comentaris i preguntes. Feliç bloc!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me