4 consells locals de SEO per impulsar més negocis locals mitjançant la cerca

Obteniu informació sobre com ajudar la vostra empresa a beneficiar-se del trànsit de cerca orgànica i a mantenir-se rellevant i davant dels clients potencials amb aquestes 4 tàctiques de SEO locals.


Consells locals de SEO

Aquí hi ha la dura veritat: moltes vegades no, les petites i mitjanes empreses fracassen en SEO. Això es deu principalment a la naturalesa altament competitiva de la cerca i a les tàctiques emprades. L’optimització de motors de cerca (SEO) no és una tàctica extremadament fàcil de posar el dit polze i definir-lo. La manca de tangibilitat a la majoria.

El motiu principal que les estratègies d’optimització de motors de cerca fracassen és que per a una empresa local és fàcil perdre el focus. El SEO s’ha integrat en aquesta misteriosa estratègia digital que tothom necessita, però ningú no pren temps per plantejar-se quins motors de cerca estan realment buscant..

Moltes persones i empreses consideren SEO com alguna cosa ambigua que fas per alegrar els motors de cerca, però és més que això. No m’equivoquisqueu, voleu fer feliços els motors de cerca, però, com a propietari del negoci, els motors de cerca no seran els que comprin res de vosaltres, sinó que són persones. L’objectiu final ha de ser l’objectiu generat per l’usuari o el visitant.

RECORDA: La cerca de Google “Missió” indica enfocar l’usuari primer com a base dels algorismes de cerca.

Consells d’alta qualitat per a un valor SEO a llarg termini per a empreses locals

Per tant, a la vista del tema, anem a fer una ullada a alguns consells per aportar a les empreses locals un trànsit real de peus a través del tràfic de cerca orgànica. I, a la vista d’aquests consells, tingueu en compte els principis subjacents: Rellevància, Distància i Prominència.

La rellevància, la distància i la importància són tres principis clau a tenir en compte per a SEO local.

Feu clic per tuitejar

1. Abraça les eines d’empresa local de Google

Aquesta és la primera i principal consideració que qualsevol empresa pot millorar la cerca local. Abraça Google i tot el que ofereix. Google ofereix tants productes centrats en ajudar a un lloc web a classificar-se millor (són els que fan la classificació al capdavall) i estan molt enfocats al comportament web basat en la ubicació..

Google té molts productes que beneficien l’aparença de cerca d’un negoci local. Aquests són els 4 grans per a les empreses locals:

Google Search Console: Coneguda formalment com a eines per a administradors web, Consola de cerca de Google proporciona a la vostra empresa informació de cerca inestimable i us permet no només indexar el vostre lloc (fer que Google us en faci coneixement), sinó que també us permetrà rastrejar les vostres pàgines i canvis de contingut nous i comprovar els vostres enllaços enrere.!

Google My Business (GMB): Directori en línia de Google que posa la vostra fitxa de negoci a la cerca i als mapes. Obteniu la vostra empresa al mapa. Aquesta és la vostra primera impressió amb la majoria de persones a través de la cerca i us permet accedir a dues de les àrees més buscades de les pàgines de resultats del motor de cerca de Google (SERPs): el llistat potencial de paquets de mapes i el gràfic local. Aquestes posicions se situen per sobre del resultat de cerca de text estàndard i proporcionen imatges, dades de negoci, clic per trucar, clic per obtenir indicacions i diverses altres eines per conduir la gent al vostre negoci.!

Cerca local de Google amb Google My BusinessAl costat esquerre, hi ha un exemple de gràfic local. Al costat dret, hi ha una informació de GMB sobre Local Graph.

CONSIDERAR AQUEST: El consumidor percep el doble que és probable que els seus negocis siguin de bona reputació si la fitxa de Google My Business és actualitzada. Assegureu-vos que la fitxa GMB sigui completa i exacta, actualitzada i plena d’imatges: només cal que us assegureu que és rellevant!

Google Street View 360 Tours: 360 imatges que mostren el vostre negoci local en realitat virtual. Aquestes imatges s’associen a la propietat de Google My Business. Per fer-ho, heu de contactar amb un fotògraf de Google Street View de la vostra zona.

Google Street View 360 Tours

CONSIDERAR AQUEST: Google afirma que Visites a Google Street View augmentar l’interès 2 vegades! Tingueu en compte que la majoria del lloc web de les petites empreses no són generadors de valor autosuficients: l’objectiu és incorporar-los a la vostra ubicació física per aconseguir-ho.!

2. No confongueu les llistes de directoris

A continuació es mostra una llista d’alguns directoris en línia més coneguts, però ni tan sols comença a tocar el total de directoris locals que hi ha realment..

Hi ha centenars, possiblement fins i tot milers. Tots els directoris locals es troben allà on els motors de cerca i els cercadors (clients potencials) posseeixen diferents senyals sobre el lloc on realment existeix el vostre negoci local. Ara, si un fuster no s’hauria de preocupar de la fusta i podria passar tot el dia (i probablement la nit) anant directori rere directori i assegurar-se que cadascú sigui coherent, el problema es resoldria, però quan fem un pas enrere a la realitat, el més probable és que això no passi, cal que rebaixeu una mica la llista.

Hem parlat d’això a la secció “Abraça les eines comercials locals de Google” reivindicant la vostra llista de Google My Business, que és un bon començament! Poseu-vos a les sabates dels vostres clients i penseu en quina probabilitat hi trobareu la vostra ubicació. Molt probablement els vostres sistemes de mapeig populars: Apple Maps, Google Maps i Bing Maps. A continuació, penseu en quina altra gent trobarà la vostra empresa: Google. Proveu un parell de cerques: primer intenteu cercar el nom de l’empresa i la “ubicació” després d’ella, o bé proveu el nom de l’empresa en combinació amb “Adreça”. Això us donarà els 10 més importants (es tracta de la pàgina principal de Google; un propietari d’empresa més ambiciós pot realitzar algunes cerques i buscar el segon i tercer SERP).

Podeu veure a la pàgina de resultats de SERP (motor de cerca) la consulta “Adreça de pizza Moena” que retorna uns quants directoris (Facebook, Yelp, Mapquest, Pàgines blanques i Yahoo Local), per descomptat, les dades de Google My Business són les que s’incrementen directament. superior. Aquests seran els millors directoris per començar a assegurar-se que coincideixin amb la informació real: nom, adreça, número de telèfon i lloc web (NAPw)..

CONSELL RÀPID: Per a les empreses petites que valorarien el temps més que diners, hi ha recursos que ajuden a mantenir actualitzats els directoris. Plataformes com Yext i Assessorament local ajudar a alimentar la informació dels directoris locals, traient el treball dur de la imatge per a un propietari de l’empresa que prefereix centrar-se en … el seu negoci!

Suggeriment ràpid: per a les empreses petites que valorarien el temps més que diners, hi ha recursos que ajuden a mantenir actualitzats els directoris. Plataformes com Yext i Assessorament local ajudar a alimentar la informació dels directoris locals, traient el treball dur de la imatge per a un propietari de l’empresa que prefereix centrar-se en … el seu negoci!

3. Monitor & Promou la vostra reputació

Segons Motors de cerca, El 88% de la gent considera que la reputació en línia és tan persuasiva com una recomanació personal per a una empresa. La reputació en línia és una part molt important de la imatge del vostre negoci, especialment per als negocis nous.

Superviseu la vostra reputació en línia

Penseu en quan, com a client, voleu provar alguna cosa nova: és un divendres a la nit i voleu portar els altres elements significatius en altres llocs. Per on comença? Pots demanar a alguns amics o rebre consells de companys de feina (de vegades sol·licitats, la majoria de vegades no)! Aleshores, voleu confirmar aquests suggeriments llegint-los en línia. Heu de buscar i què comenceu a mirar: ressenyes. Comença amb les estrelles (la majoria dels sistemes van de l’1 al 5) i, a continuació, aprofiteu i comenceu a mirar les ressenyes reals.

5 estrelles: “Restaurant de marisc excel·lent”, “Peix més fresc que he tingut a Pittsburgh”

1 estrella: “Totes les crítiques positives són empleats”, “Molt car!”

Assegureu-vos que esteu donant suport activament a la vostra reputació! No us quedeu ni mireu de forma passiva les ressenyes d’una manera o d’una altra. Passegeu pel vostre restaurant, parleu amb els clients de la vostra fleca o deixeu instruccions per rebre comentaris en línia després d’un treball de retirada de plagues i demaneu als clients que tinguin una interacció positiva que portin al web. Millor encara, dirigiu-los a àmbits en què lluiteu.

Propietari del restaurant local: “Estic contenta que gaudiu del vostre temps aquesta nit, no us importa que els altres ho sàpiguen a Yelp; ens suposaria tant com a empresa local”. – i la majoria apaivagaran.

I ho sabem, no tot és positiu.

Què fer amb una revisió negativa?

Podeu llegir aquest article detallat sobre la gestió de les ressenyes de clients negatius, però a continuació, es mostren algunes coses ràpides:

 1. Opinió: “Un restaurant terrible, intenteu XYZ Seafood a la carretera”. Informeu-ho com a correu brossa publicitari. Els termes d’ús de Google no permeten als competidors esmentats en ressenyes negatives.
 2. Opinió: “El gerent era un fantàstic!” – informe d’això per profanitat! Un cop més, està en contra dels termes d’ús.
 3. Opinió: “La meva dona i jo vam passar una estona increïble. La nostra cuina era freda i el cambrer estava més interessat en parlar amb els altres empleats que no esperar-nos! ” Potser això podria ser una revisió negativa legítima (i, si podeu saber, he tingut una experiència negativa al sortir amb la meva dona abans). No ho deixeu allà, teniu l’oportunitat en la majoria de casos de respondre en un fòrum públic i podreu tenir l’oportunitat de corregir-ho, convertint un client insatisfet en un satisfet.!
  1. Resposta: em sap greu que ho hagi passat malament. El nostre objectiu final és que tota persona que entri a la meva porta tingui el millor àpat possible. Realment m’agradaria saber-ne més, truqueu al restaurant al 555-555-5555 i demaneu-me perquè puguem parlar més de la vostra experiència – Jordan A., ABC Seafood, propietari.

ATENCIÓ: Com a propietari d’una petita empresa que us ha aportat la vida i l’ànima en l’èxit d’una empresa, és fàcil molestar-se quan arriben les revisions negatives. No t’ho prenguis personalment i NO et perdis l’enfadat en la resposta. Si cal, agafeu un temps de recàrrega de quinze minuts!

4. Contingut d’enfocament per a un client local

Com el títol d’aquest article indica, es tracta de conduir trànsit localment. Per a molts propietaris de petites empreses que hi ha, el vostre abast no és nacional, el mercat que us preocupa és a la volta de la fleca, a un radi de 5 milles de la vostra botiga de pizza, amb base comarcal per als vostres serveis professionals o limitat al indicar els vostres serveis legals o financers.

Siguin quines siguin les vostres limitacions físiques o el vostre focus geogràfic, assegureu-vos que la vostra estratègia de SEO segueixi bé.

Això vol dir:

 • Paraules clau locals
 • Backlinks locals
 • Contingut generat per l’usuari local (UGC)
 • URL locals
 • Esquema local
 • i més!

Els paràmetres de paraula clau de ubicació han de ser una prioritat màxima que el producte o servei. El “control de plagues” és difícil de competir a escala nacional i això s’entén, de manera que hauríeu de centrar-vos en paraules clau com “Pest Control Pittsburgh”..

A Google li agrada la família de paraules clau, de manera que les següents consultes de cerca serien rellevants per a Control de plagues Pittsburgh – “Control de plagues Allegheny County”, “Rodent Control Pittsburgh,” Rodent Control Allegheny County “, etc..

NOTA RÀPIDA: Segons Google, les cerques que inclouen “A prop de mi” han augmentat prop del 150% des del 2014, cosa que fa que les paraules clau locals siguin molt més importants.

Els enllaços enllaç del vostre grup de compres nacionals són excel·lents, però un enllaç de la filial local CBS o de la Cambra de comerç serà més rellevant per a la vostra localitat (aquí entra en joc la rellevància i la distància). Aquests enllaços locals no només es veuen més favorables per al vostre negoci a la cerca local, sinó que, a vegades, també són més fàcils d’obtenir. Considereu les vies següents per als enllaços enllaç:

 • Empreses de mitjans locals
 • Cambres locals / Grups empresarials locals
 • Altres negocis locals (el millor per no acostar-vos als vostres competidors en aquest cas, però)

Hi sento de diverses empreses que pensen que aquest últim punt seria massa difícil (aconseguir que altres persones els facin referència en línia), però després penso en quan fa mal i cada casa i empresa té danys de calamarsa. Una empresa de sostre i coberta arriba per arreglar una casa, demana deixar una bandera al seu pati i allà obtindran espai publicitari. El mateix passa per TU!

El vostre restaurant italià atén un esdeveniment d’empreses locals: pregunteu si us agradaria que us incloguessin als crèdits de l’esdeveniment.

Introducció de contingut generat per l’usuari: el restaurant italià serveix plats fantàstics, anima la gent a fer fotos i a publicar-lo en línia. La majoria de les persones fan aquestes fotografies de totes maneres i les comparteixen a Facebook o a altres canals de xarxes socials, però Google ha estat cada vegada més que demana a la gent que publiqui les imatges a Google Maps. Animeu la gent a publicar-hi imatges. Com a propietari del negoci, assegureu-vos que també els envieu. Es connecta de nou a les primeres seccions sobre les ressenyes i permet que els clients deixin una revisió al mateix temps!

NOTA RÀPIDA: Els comentaris són rics en paraules clau, de manera que quan pregunteu als clients sobre el vostre menjar, feu-los preguntes específiques que condueixin a la qualitat del vostre menjar, per la zona on esteu i animeu-los a deixar comentaris sobre això – “Millor sopa de casaments a Pittsburgh “,” Millor servei i convenientment situat a la riba nord “, etc…

Aquí és quan entra en joc l’aspecte “distància”. Assegureu-vos que la vostra àrea local i la vostra geografia principal siguin el vostre focus real per als enllaços enllaçats i el contingut geogràfic. Manteniu-vos concentrat de manera que pugueu conèixer primer el vostre mercat principal i, a continuació, centrar-vos en ampliar aquesta geografia.

Conclusió: com pot optimitzar els usuaris els rànquings de cerca orgànica?

A dalt he esmentat, hi ha una sèrie de avantatges en relació amb els vostres usuaris, de manera que es pot confondre sobre com es relaciona amb la cerca. Doncs bé, quan penseu en optimitzar per a clients reals i feu una ullada a què vol Google, i ho ha reconegut obertament, dels propietaris d’empreses per fer-ho per optimitzar la cerca, aleshores obtindreu el mateix. Google vol que el vostre lloc estigui indexat i el volen al mapa. Els clients confien en les empreses amb una millor qualificació d’estrelles i Google també ho fa. Els llistats de directori coherents no només fan que la vostra adreça sigui coherent per als visitants, sinó que ajuda Google a filtrar les infinites empreses de correu brossa que hi ha per ajudar a legitimar el vostre negoci. De la mateixa manera, l’algorisme de Google sempre s’ha construït a partir de la noció de backlinks com a mitjà d’aforament de la popularitat (com més popular sigui un lloc, millor és el seu rang, més rellevant). Els algorismes de cerca local són un concurs de popularitat local!

Podeu veure com es relacionen aquests amb els tres principis subjacents que he esmentat abans (Rellevància, Distància & Prominència), als quals Google ha definit explícitament com a factors per classificar-se bé en la cerca local.

Ets l’últim consell: l’única veritable manera d’obtenir un valor SEO durador és centrar-se principalment en fer que la vostra presència en línia sigui més adequada per als CLIENTS, persones reals. Google busca seguir el mateix.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map