3 Eines per mantenir actualitzats els vostres llistats de directoris locals

Obteniu més informació sobre com es manté actualitzada la informació de la vostra empresa & actualitzat a tots els llistats de directoris locals principals mitjançant un servei de Gestió de fitxes locals.


Millors serveis de gestió de fitxes locals

El SEO local (Optimització de motors de cerca) és un enfocament enorme per als propietaris de petites empreses i per a Google mateix. Des que Actualització de Venècia 2012 de Google, hi ha hagut una sèrie d’actualitzacions d’algoritmes cap al gust local a les pàgines de resultats del motor de cerca (SERPs). Amb aquest tema en la cerca local, hi ha hagut un tema que ha destacat més que d’altres, llistats de directori actualitzats i precisos.

Les empreses petites solen incloure fitxes als directoris locals, però és crucial mantenir aquests llistats actualitzats i exactes.

Feu clic per tuitejar

Ara, això pot semblar fàcil a la superfície, però, quan retrocedeixi i contempla realment l’entorn de llistats de directoris, començaràs a veure una altra història. Hi ha milers de directoris que hi ha, i molts d’ells apareixen cada dia.

Mireu el diagrama següent Moz per conèixer millor el paisatge de la llista de directoris:

Directori local al web

Tot i així semblen simples?

Per als propietaris de petites empreses, és força intens i pot trigar molt a gestionar tots els vostres llistats de directoris locals. En un article local anterior de SEO que vaig escriure, vaig tractar de desglossar la tasca sencera d’actualitzar tots els llistats de directoris que hi ha a la manera més eficaç del temps per a vosaltres i la vostra empresa. Una forma de fer servir un servei de gestió de llistats local que està configurat per alimentar-los a aquests directoris de manera que no us haureu de preocupar de tots els directoris que hi ha..

Els directoris locals són importants. Són una part fonamental de la cerca local i són literalment un conductor del trànsit cap a la vostra ubicació física!

Feu clic per tuitejar

En aquest article, anem a explorar els 3 millors serveis de gestió de llistats locals – Llista d’energia de Yext, Moz Local, i Assessorament local – per determinar quins seran els més beneficiosos per al vostre negoci.

Pròleg: per què administreu els vostres directoris locals?

Abans d’endinsar-vos en aquestes comparacions de directoris, qualsevol petita empresa hauria d’aturar-se i pensar en què busquen en aquests directoris.

 • Voleu corregir informació errònia al web?
 • Voleu corregir els llistats després de traslladar el vostre negoci?
 • Esteu buscant classificar-vos millor en SEO?
 • Teniu previst estar en aquesta ubicació durant un llarg període de temps?
 • Voleu duplicar els vostres propis esforços per ser més eficaços amb l’actualització d’elements?

Aquestes són només algunes coses que heu de considerar i són molt importants. Actualitzeu els vostres directoris per raons importants per al vostre negoci.

FET DIVERTIT: El 67% dels clients perden fe en una marca si es perden en ruta a una empresa per una ubicació incorrecta de la fitxa.

Comparació dels 3 millors serveis de gestió de llistats locals

Ara que ja sabeu què és un servei de gestió de llistats locals i per què és beneficiós, comparem els tres primers que voldreu considerar:

1. Llistats d’energia de Yext

Una central del joc de directoris locals, Yext ha estat als directoris abans que fos genial. Com una de les plataformes de vida més llarga i amb llistats de directoris precisos, tenen alguns de més profunditat quan es tracta de directoris amb els quals treballen.

Xarxa de llistats d'energia de YextYext us permet gestionar els vostres llistats a més de 100 serveis digitals a nivell mundial.

Amb aquests directoris, podran arribar molt més que les altres plataformes de directoris que veuràs a la nostra llista.

Cada paquet per a Yext té un nivell diferent de directoris amb què funciona, però els principals són consistents.

Quin és el preu per a Yext?

El cost de les llistes d’energia de Yext depèn del nivell del paquet, però comença a partir de 4 dòlars la setmana en funció de la facturació anual. Veure desglossament de preus de Yext per a preus actuals.

Quin és el major inconvenient de Yext?

L’únic inconvenient de Yext és que només és bo sempre que pagueu per això. Yext afirma que el seu sistema està basat en una API directa amb aquests directoris “socis”, que necessiten recursos (dòlars) que s’hi alimenten perquè es mantingui actiu i, un cop inactiu, torni a tornar al principi, abans de començar ells.

Aquesta és una píndola difícil per empassar qualsevol petita empresa. Imagineu-vos que la vostra botiga de queviures gastarà 1500 dòlars al llarg de 3 anys i no hagi canviat d’hores ni s’havien mogut una vegada durant aquest període de temps. La majoria de les empreses pensarien: “Hola, no crec que valgui 1500 $ en aquest moment”, però quan aneu a cancel·lar , esbrineu que es tornaria a la manera de ser abans de començar. Així, tres anys i 1.500 dòlars després tornareu a la plaça 1 i no s’aconsegueix res.

Per què heu de triar Yext? Crec que aquest vídeo segons les seves paraules és bo per veure-ho:

2. Moz Local

Moz Local prové de bons estocs. Un dels noms més destacats de la indústria del SEO, Moz té diverses eines per ajudar la gent a lluitar per la seva posició en cerca. Moz Local és la seva eina que es centra en els llistats de directoris. A diferència d’altres plataformes de llistats de directoris, Moz ha reduït el seu focus de directoris per a dues coses: mantenir mapes populars que apuntin el camí correcte i donar suport a l’activitat del motor de cerca..

CONSELL RÀPID: No esteu segur si necessiteu assistència per llistar directori local? Reviseu els vostres directoris de forma gratuïta a través Moz Local per entendre millor la vostra situació. Podeu consultar sense haver-vos d’inscriure. Mantingueu honestes les plataformes honestes comprovant els vostres llistats de directoris a diverses plataformes i comproveu-vos-ho. Cerqueu la ubicació a Four Square, pregunteu a Apple Maps, etc.!

Moz no dedica gairebé tant temps a l’àmplia gamma de llistats de directoris que fan Yext i Advice Local. Però si es concentren els directoris que la gent utilitza més sovint i els directoris o agregadors de dades que utilitzen altres directoris, eliminen molts residus. La gent de Moz té una oportunitat directa de no accedir a tants directoris com a Yext o a altres serveis de directoris locals, però confien en la seva elecció..

Dit això, Moz és capaç de venir a la placa a un preu molt inferior a la competència.

Què costa Moz Local?

Moz Local és una de les plataformes de directori a preus més baixos. Comença a un preu anual de 99 dòlars per a la seva plataforma basada. Inclou el que es coneix com:

 • Enviaments de directoris
 • Enviaments d’agregadors
 • Informe i tauler de directori
 • Monitorització de la reputació

És per al seu paquet essencial i tenen un preu per any. Aquí hi ha un desglossament complet de les opcions de preus de Moz.

3. Assessorament local

Assessorament local es manté de cap a cap amb Yext en la quantitat de directoris que suporta. Advice Local és sens dubte una plataforma completa de llistats de directoris locals amb més de 55 directoris en tots els seus paquets, juntament amb algunes de les dades més importants i agregadors de llistats locals per a les seves plataformes finals superiors. El seu principal punt de venda sobre Yext és que creen manualment citacions locals en lloc d’utilitzar una API, de manera que un cop hagueu finalitzat amb Advice, els vostres directoris no es retroben abans de començar..

Un desavantatge comparatiu entre Advice i Yext prové de la rapidesa de les actualitzacions de directoris. Yext és relativament ràpid amb actualitzacions de directori, en relació amb el paquet al qual us heu subscrit, però els consells poden trigar uns mesos per obtenir una puntuació superior al 80% per a les enviaments de directoris..

De forma similar a Moz, Advice Local ofereix una línia completa de serveis digitals que els diferencia entre Yext. Yext s’adhereix estrictament als directoris (té una mica de reputació de directoris), mentre que aquestes altres plataformes tenen un banc més profund. Advice Local forma part d’un grup més gran, Advice Interactive, que admet els serveis digitals addicionals, de manera que si busqueu una parada única, aquesta plataforma pot donar-hi suport.

CONSELL RÀPID: Si sou una agència de publicitat digital que busqueu un enfocament de llistes en blanc per als llistats de directoris per als vostres clients, Advice Local proporciona una solució. Podeu llistar els informes en blanc i fins i tot configurar un subdomini al vostre lloc que proporciona l’inici de sessió en temps real del client per obtenir informació sobre els seus llistats de directori.!

Què indica el cost local?

Els consells locals comencen a partir de 100 dòlars anuals per tan sols posar-se davant dels 4 millors agregadors de dades, inclosos: Localització local, Infogroup, Factual i Acxiom. Això no té en compte els directoris reals. Aquí teniu un desglossament complet de Consells sobre preus locals.

El paquet principal s’ocupa dels agregadors de dades i el paquet clàssic gestiona tots els vostres directoris més importants, juntament amb l’informació i el seguiment. El luxe és la combinació dels dos.

Absentment destacable, és la possibilitat d’optimitzar la pàgina de Google My Business, que ni tan sols entra si no es refereix als seus “Paquets personalitzats”.

Comparació directa de les plataformes:

La manera més fàcil de fer-se una idea de la plataforma de millor rendiment és agafar el paquet “Preferit” i comparar-los junts (tingueu en compte que Advice Local no indica una plataforma preferida, per la qual cosa utilitzarem el “Paquet clàssic” per comparar).

Comparació de serveis de gestió de llistesUna comparació directa entre Yext, Moz Local i Local Advice.

Quin és el millor?

Per respondre a la pregunta, quina plataforma de directoris és la millor depèn de diverses coses. Com he esmentat al prefaci, heu de tenir en compte els vostres objectius comercials.

Si voleu actualitzar ràpidament la vostra informació perquè la gent va al lloc equivocat amb massa freqüència, la vostra millor aposta serà Yext. No hi ha cap altra plataforma que es faci servir a tants directoris tan ràpid com puguin. Sereu actualitzats als mapes de productes i a la cerca d’una manera ràpida.

Si voleu un enfocament més gestionat de la publicitat digital on pugueu tenir una representació en directe i mantenir els vostres directoris actualitzats, juntament amb altres ajudes publicitàries, aleshores us atendrà millor els consells locals..

En la majoria dels altres casos, tant si es tracta d’una millor presència de cerca, un valor de marca a llarg termini com d’altres articles, la millor plataforma de llistats de directoris serà Moz Local. L’eficiència de la plataforma, fàcil d’entendre els informes i les actualitzacions, i un punt de preu ben posicionat, el fa ideal per a petites empreses. Té un preu de manera que la gent es pot permetre i ha de seguir guanyant el lloc a la taula cada any, perquè si la vostra empresa no ha canviat i la seva plataforma no ha fet cap actualització, pot deixar-les còmodament sense danyar els llistats de directoris actuals. . Dit això, surten amb actualitzacions periòdiques de productes!

Mencions d’honor

A més de les meves comparacions dels 3 serveis locals de gestió de llistats anteriors, n’hi ha molts d’altres. Algunes altres mencions honorables són les següents:

En un esforç per mantenir una posició imparcial en aquestes plataformes, us pot servir bé per provar els vostres llistats a través d’un d’aquests serveis. Podeu provar els vostres directoris i fins i tot obtenir proves gratuïtes mitjançant alguns dels elements anteriors!

Conclusió

Els llistats de directoris locals són importants per als vostres esforços locals de SEO. A causa del gran nombre de directoris locals que hi ha, és difícil i llarg temps per al propietari mitjà d’una petita empresa gestionar individualment tots els llistats. Hi ha serveis locals de gestió de llistats que us automatitzen aquesta tasca. Si no utilitzeu un d’aquests serveis o no ho feu manualment, el vostre negoci està en risc ja que els vostres clients potencials podrien confondre’s amb informació antiga i obsoleta. Línia inferior: sempre mantingueu actualitzades les fitxes d’empresa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map