20 desencadenants psicològics que generen vendes i influència en clients

Com utilitzar tècniques de redacció que animen els visitants a fer clic & Compreu amb desencadenants psicològics que dicten els nostres patrons de comportament i pensament.


desencadenants psicològics en la redacció

Al contrari de la creença popular, la redacció no implica simplement la publicació d’uns quants paràgrafs d’atzar al vostre lloc web i l’esperança del millor.

Hi ha molt més que això.

Penseu en la quantitat de contingut que ja hi ha. Per tal de destacar i aconseguir que les persones prenguin mesures, cal aprofundir en les creences bàsiques i el comportament humà. Que és on entra la psicologia.

La psicologia i la redacció estan tan vinculades.

Feu clic per tuitejar

Si es combina una escriptura sòlida amb desencadenants psicològics persuasius es crea un partit realitzat al cel que obtindrà més vendes. Mirem alguns dels desencadenants psicològics més reeixits que podeu implementar.

1. El factor de novetat

Penseu en Apple per un moment. Aquella enorme corporació. Estrenen un nou model cada any, malgrat que les diferències en són minúscules. Tot i això, una vegada i una altra, la gent fa cua durant hores per posar-se a mà amb el més modern estil.

Per què? Segons estudis neurològics, estar exposat a quelcom nou i nou augmenta la quantitat de dopamina alliberada al nostre cervell.

el factor novetatApple fa una feina fantàstica en la creació del factor novetat: aconseguir que els clients desitgin el més recent & productes més grans.

Com utilitzar el factor de novetat:

Afegiu novetats als vostres productes cada pocs mesos per mantenir-los frescos i desitjables. Tot i que només en tinguin alguns ajustaments aquí i allà, assegureu-vos de promocionar-los i afegir-los a les descripcions del vostre producte.

2. Utilitzeu la prova social

D’acord amb la Model de canvi d’actitud Yale, els clients són més propensos a canviar d’opinió en resposta al vostre missatge publicitari si hi ha credibilitat que hi correlaciona. Un dels aspectes de la credibilitat és el que diuen els altres sobre el vostre missatge. La idea bàsica d’això és que és “qui va dir què a qui”. Per exemple, l’ús de missatges testimonials d’altres clients ajuda a reforçar el missatge amb nous clients.

Com utilitzar la prova social:

Afegiu testimonis positius de clients i altres formes de prova social que reforcin el vostre missatge. Per exemple, simplement mostrar als vostres clients potencials que altres clients s’acaben de registrar o realitzar una compra al vostre lloc web és una forma molt potent de prova social. UseProof.com, us permet fer-ho mitjançant una senzilla finestra emergent a la pantalla del client, fent-li saber que altres persones com ells mateixos utilitzen aquest servei..

Utilitzeu la prova socialUseProof.com és un servei potent que reforça la prova social i se sap que augmentarà les vendes en un 10% de mitjana.

3. Reciprocitat

És més probable que fem alguna cosa per a algú que ens agradi. Té sentit, no? Robert Cialdini va fer una còpia de seguretat en un testi que mostrava als subjectes qualificats d’altres com a més probables si aquestes persones els havien comprat una llauna de soda. Simple però efectiu. La idea de reciprocitat en la redacció significa que la gent tindrà més probabilitats de comprar-vos si feu alguna cosa per ells primer.

Com utilitzar la reciprocitat:

Ni tan sols heu de sortir del vostre camí per fer alguna cosa especial per a tots els clients potencials. De fet, llocs com Copyblogger simplement ofereix una gran quantitat de contingut gratuït increïble abans de demanar als lectors que s’inscriguin per $ 1 al mes com a subscriptor.

El fet que el lector hagi rebut tones de consells i valor útils ja significa que és probable que pagui més.

4. Vendre alguna cosa més petita

Les grans compres triguen molt a tenir en compte. En comptes de fer immersió i arrossegar un producte de bon preu a la cara del vostre públic, comenceu amb un producte més petit i més econòmic que us donarà una idea del valor que podeu donar-los i del que poden esperar per obtenir-vos amb un valor més alt. -el producte elaborat.

Penseu-hi com si els oferiu una venda més gran. En gran part, els clients continuaran comprant productes de marques que ja coneixen i han comprat.

Com vendre alguna cosa més petita:

Oferiu una versió més petita i més fluixa del vostre producte o servei com una mena de “degustador” per interessar-vos a la gent. Podeu crear un conjunt de productes de nivell inferior que us ofereixen un preu més alt.

5. L’efecte esnob

A la gent li agrada sentir-se especial. Fet. L’anomenat Efecte Snob es vincula amb aquesta idea oferint edicions limitades i extres especials per a les persones que compren primer o per a clients lleials.

Com a humans, ens agrada sentir-nos partícips d’un grup o d’una comunitat, i com més exclusiva sigui aquesta comunitat, millor, correcte?

Com utilitzar l’efecte snob:

Afegiu productes d’edició limitada a la vostra línia o aporteu a clients fidels una mica més quan comprin per fer-los sentir especials.

6. El Fenomen de Conformitat

El fenomen de conformitat és a gran exemple de prova social. Bàsicament, és allà on indiqueu a un client potencial que els seus companys, amics i familiars han invertit en el vostre producte i es sentirà fora de si no ho fan també.

Odiem sentir-nos fora. Volem ser part de l’acció, per això, afegir-hi un sentit de conformitat funciona tan bé.

Com utilitzar el fenòmen de conformitat:

Compartiu quants altres clients similars al vostre lector han comprat el vostre producte. Una frase senzilla com “el 40% dels companys de màrqueting utilitzen producte X, hi ajuntaràs?” fa meravelles.

7. Dissonància cognitiva

La dissonància cognitiva es refereix a la tensió psicològica que sorgeix quan algú pren una decisió que no s’alinea totalment amb les creences o l’estil de vida. Per exemple, quan algú compra un producte a un preu elevat i es desperta pensant en què gasten – això és dissonància cognitiva.

exemple de dissonància cognitivaFont de la imatge

Com utilitzar la Disonància Cognitiva:

És més probable que ho poseu en joc després algú ha comprat de tu. Quan un client ha comprat un producte a un preu elevat, pot calmar les seves preocupacions amb testimonis i estudis de casos d’èxit.

8. Aversió a la pèrdua

Segons la investigació, sentim pèrdua més del que sentim de guany. Per exemple, si se’ns digués que obtindríem una recaptació de 2.000 dòlars, estaríem contents, però si se’ns digués que tindríem la reducció del salari de 2.000 dòlars, ens sentiríem plàstics, tristos i frustrats. Les emocions en les que sentirem perdent que els diners en lloc de guanyar-los superarien molt la felicitat que sentirem en aconseguir-la. Aquest és el poder de l’aversió a la pèrdua. Quan ens enfrontem a perdre alguna cosa, solem actuar més ràpidament i per impuls.

aversió a pèrduesFont de la imatge

Com utilitzar l’aversió de pèrdues:

Voleu crear una situació en què el vostre públic creu que hi anirà perdre una cosa si no compren el vostre producte. Podeu utilitzar l’idioma per mostrar que el consumidor ja té el producte, un vídeo que mostra algú més utilitzar el producte, o simplement oferir una prova per un període de temps limitat.

9. Teoria de l’exposició

Això es refereix a la idea que, quan més estiguem exposats a alguna cosa, més probabilitats tenim de comprar-lo. Segons algunes investigacions, es tracta necessita set tocs perquè el consumidor realitzi una compra, Per tant, com a negoci, heu de proporcionar aquells set punts de contacte.

Vull dir, com se suposa que volem comprar alguna cosa si no sabem que existeix??

Com utilitzar la teoria de l’exposició:

Assegureu-vos que hi hagi diversos punts al vostre lloc on els vostres consumidors puguin veure i aprendre sobre el vostre producte. No n’hi ha prou amb només tenir informació en una pàgina. En el seu lloc, voleu difondre-ho a les barres laterals, al peu de pàgina, a la pàgina d’inici, a les xarxes socials i més enllà.

10. L’efecte Decoy

Heu anat a comprar alguna cosa en línia i heu vist una selecció de nivells de preus? Es denomina efecte decorat i és allà on es donen tres opcions, dues de les quals tenen el mateix preu més elevat, però una ofereix extres. L’efecte decorat també es pot aprofundir en ressaltar l’opció que voleu que prenguin els consumidors.

l'efecte decoratL’economista n’és un bon exemple.

Com utilitzar l’efecte Decoy:

Presenteu el producte en tres nivells de preus diferents, on els dos punts de preu més alt siguin els mateixos, però un ofereix complements addicionals.

11. Efecte del context

Amb quina freqüència compreu crispetes de blat de moro quan sortiu de compres? Ara penseu en la freqüència que compreu crispetes de blat de moro quan esteu al cinema. Estic disposat a apostar per tu considerablement més probabilitat de comprar crispetes al cinema, perquè és això suposat fer al cinema. Aquest és l’efecte del context.

Com utilitzar l’efecte de context:

Creeu una configuració per als vostres consumidors que els permeti comprar o al menys es troben a la mentalitat per comprar. La investigació demostra que, per exemple, el nivell de confort del sòl afecta a com els consumidors avaluen la qualitat del producte que compren. Tenint això en línia, podeu crear una experiència agradable per als consumidors voler comprar.

12. 100 $ enfront de 98 $

Probablement ho heu vist a les botigues quan els productes tenen un preu de 9,99 dòlars més que una tarifa plana de 10,00 dòlars. Per què és això? És perquè, inconscientment, pensem que estalviem diners amb el preu de 9,99 dòlars. Sona una tonteria, però funciona.

Com utilitzar la teoria de $ 100 contra $ 98:

Per a qualsevol producte que tingueu un preu forfet amb un zero al final, canvieu-lo de manera que el preu acabi en un 8, 7 o un 9 per donar aquesta idea d’estalviar diners.

13. Sentit d’Urgència

No ens agrada sentir-nos com si ens trobéssim a faltar alguna cosa, és per això que l’urgència és un detonant psicològic important en la redacció. És bàsicament quan les marques ofereixen un producte només per a un curt període de temps o l’ofereixen a un preu més baix per als primers 20, 50 o 100 compradors..

Sensor d’urgència psicològicBudget Inn Motel fa un gran treball per crear una sensació d’urgència en aquest afegit amb “Només queden 5 habitacions al nostre lloc”.

Com crear un sentit d’urgència:

Realitzeu una venda flash al producte o ofereu-lo amb un descompte per a algunes persones selectes que comprin primer. De forma alternativa, només podeu anunciar-ne uns quants, tal com fan molts proveïdors d’allotjament i de vols per aconseguir que els compradors vacil·lants arribin a comprar..

14. Beneficis per vendre no característiques

Els beneficis venen, no les funcions. Potser penseu que compartir totes les funcions brillants que tingui el vostre producte atrau als compradors, però no els importa el que soni i xiular el vostre producte. En canvi, els preocupa com el vostre producte els pugui ajudar a resoldre els seus problemes i assolir els seus objectius.

avantatges i funcionsFont de la imatge

Com vendre beneficis no característiques:

Sempre que penseu en una característica del vostre producte, tingueu en compte com que ajudarà els possibles compradors a assolir els seus objectius. Canvieu la còpia del vostre lloc web perquè ho reflecteixi, de manera que ho sigui tot ells enlloc de la seva producte.

15. Contes

Humans històries d’amor. Ens connectem a ells com cap altre format d’escriptura. Estudis demostren que llegir històries crea una reacció fisiològica complexa en el nostre cervell, activant tots els nostres sentits neurològics. Això ens ajuda a pensar, sentir, veure i fins i tot fer olor com seria tenir un producte: un concepte potent.

Com utilitzar rondalles:

Totes les històries tenen un principi, un mig i un final. Enllaça-ho a la redacció de vendes i descriu com és la vida del comprador potencial abans que tinguin el seu producte, com farà el producte per a ells i com serà la seva vida. després l’han comprat.

16. Agitem els punts de dolor

El problema, agitar, resoldre teoria és enorme al món de la redacció de vendes. Bàsicament es refereix a la idea de plantejar un problema clau que té la vostra audiència, i després agiteu aquest problema perquè estiguin llestos per fer-ho i resoldre’l introduint el producte com a resposta..

Com agitar els punts de dolor:

Trieu un problema central que tingui el vostre públic i toqueu-lo. Expliqueu com són les seves vides amb aquest problema i agiteu-los dient-los per què tenen la culpa perquè tenen aquest problema. A continuació, introduïu ràpidament el vostre producte com el sant graal a aquest problema.

17. Construir una comunitat

Com he comentat anteriorment, a la gent els agrada sentir-se com a part d’alguna cosa. Tornem a refer-nos de nou a Apple, que ha creat aquest grup increïble de fanàtics que compren qualsevol cosa i tot ofereixen. L’acte de crear una comunitat al voltant de la vostra marca i producte és increïblement potent si es fa bé.

Com construir una comunitat:

Obriu un diàleg amb el públic, parleu directament amb ells i compartiu històries sobre altres clients amb els quals puguin relacionar-se. Per sentir-se com a part de la comunitat, han de sentir-se com “encaixats”, de manera que utilitzeu el llenguatge que utilitzaran i descriviu les situacions en què es podrien trobar.

18. Proporciona opcions de menys

Moltes empreses pensen que, si tenen més opcions, cridaran a més persones i, per tant, faran més vendes. De fet, passa tot el contrari. Com que som humans, patim un greu desbordament quan se’ns presenta massa opcions. Això ens porta a congelar-nos i a no comprar qualsevol cosa.

Com proporcionar menys opcions:

Rediqueu les ofertes de productes a algunes opcions clau i descriviu exactament quines opcions obtindrà el comprador. Proveu de diferenciar-ne el màxim possible i extreure les opcions que semblin massa similars.

19. Crear curiositat

Els humans som criatures curioses. Penseu en els titulars dels clics que es fan virals. Els com ara “Aquest home va cuinar el sopar … Mai no endevinareu el que passava a continuació”. Tot i que no ens importa, hi ha una necessitat innata d’esbrinar què va passar després. Crear curiositat és una manera poderosa d’atraure persones i comprar-les.

Com crear curiositat:

En primer lloc, voleu esbrinar on es troba aquest buit d’informació, ja ho sabeu, la bretxa entre allò que saben i allò que no ho fan. Aleshores, voleu augmentar les vostres expectatives. Podeu fer-ho indicant fets i xifres concrets, com ara “Com obtenir un 50% més de vendes al dia”.

20. Toqueu les Emocions

Segons la investigació, la gent pren decisions amb les seves emocions, no els seus cervells lògics. Si a nivell emocional volen alguna cosa, trobaran la manera de fer-ho. Quan presenteu productes a la venda, voleu animar la gent a emocionar-se per aconseguir que facin clic a comprar.

Com aprofitar les emocions:

Augmenta les emocions compartint històries feliços o genera sensació d’ira i frustració agitant aquells punts clau de dolor. El llenguatge és una manera fantàstica d’aconseguir que la gent senti les coses, així que utilitzeu paraules com “increïbles” en lloc de “bones”.

Conclusió

Com veieu, l’aplicació de desencadenants psicològics a la vostra redacció no ha de ser difícil.

Simplement, aprofiteu les creences i els comportaments humans bàsics, ja us poseu per davant dels negocis que no ho són. Perquè, tot i que potser no ho sabem, la nostra vida quotidiana està plena de desencadenants psicològics que dicten els nostres patrons de comportament i pensament.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map