13 eines de compressió d’imatges útils per al vostre lloc

Una llista d’eines de compressió d’imatges fàcils d’utilitzar que podeu utilitzar per optimitzar gràfics a granel per aconseguir velocitats de càrrega de pàgina més ràpides & millor experiència de l’usuari.


Millors compressors d’imatges per reduir la mida del fitxer

Les imatges poden fer o trencar un lloc web. Ja hem publicat una publicació fantàstica sobre com crear visuals impressionants per al vostre lloc sense fer servir Photoshop (per si no sou un dissenyador gràfic). Se centra en com crear imatges, però no en com comprimir-les.

En aquests dies, cal mantenir les persones implicades i interessades en el vostre contingut, però amb la duració de l’atenció dels consumidors al dia, això pot ser complicat. Sobretot quan copieu les imatges del vostre lloc web amb l’esperança que atrau la gent, només detectareu que redueixen considerablement el temps de càrrega del vostre lloc..

Mantingueu-vos bé, però, perquè hi ha una solució. Compressió d’imatges és absolutament obligatori per assegurar-se que el vostre lloc web es carregui ràpidament, cosa que genera visitants més feliços de llocs web i, per exemple, més clients! Comprimim-nos!

Per què hauríeu de comprimir automàticament les imatges?

Compressió d’imatges per velocitat

Els estudis han demostrat que teniu tres segons per impressionar a les persones que surten al vostre lloc web, després d’això Un 40% farà clic i intentarà un altre lloc.

Si voleu examinar-ho en termes de conversió, vol dir que fins i tot un mínim retard en la resposta de la pàgina pot comportar un 7% menys de conversions. Si teniu un lloc de comerç electrònic que fa 100.000 dòlars per any, aquest segon retard podria costar-vos 7.000 dòlars en vendes perdudes cada any. Imaginem ara un retard de dos segons!

HO SAVIES? Sobre 47% dels consumidors espereu que es carregui una pàgina web en 2 segons o menys! És per això que l’optimització de velocitat del lloc web és tan important.

Sí, els consumidors tenen expectatives cada cop més altes del rendiment de la pàgina, però no són els únics. Google ha indicat que la velocitat de la pàgina és un dels molts factors importants que determinen cap a on es classifica el lloc en els resultats del motor de cerca.

El fet d’haver comprimit imatges no garantirà un augment del rànquing, però millora l’experiència dels usuaris i accelera el lloc que, en definitiva, augmenta la vostra favorabilitat als ulls de Google, és una situació guanyadora..

CONSELL RÀPID: Utilitzar el Eina Google PageSpeed ​​Insights per copiar i enganxar l’URL i veure què diu Google sobre el temps de càrrega de la pàgina web.

Parlem de les eines de compressió automàtica

Així que ara que sap PERQUÈ necessiteu comprimir les vostres imatges, COM podeu fer-ho?

Hi ha algunes maneres de comprimir imatges, incloses mitjançant una aplicació web, un programa descarregable o un complement dins del vostre CMS. Hem creat una llista d’algunes de les eines de compressió automàtica més populars del mercat per a cada mètode.

millors eines de compressió d’imatges

Aplicacions web

Les aplicacions web són solucions ràpides per comprimir les imatges i són útils perquè no heu d’instal·lar res a l’ordinador o al lloc web. En lloc d’això, recopileu les fotos i les pengeu a l’aplicació web i torneu a baixar les imatges comprimides. Vegem algunes de les millors aplicacions web per a la compressió d’imatges:

1. ImageResize

ImageResize és una eina en línia de compressió d’imatges que comprimeix tant imatges PNG com JPG. L’eina utilitza un algoritme amb pèrdues que redueix dràsticament la mida del fitxer d’imatge mantenint la qualitat de la imatge. La prova ha produït un estalvi de mida del 60 al 80% després de la compressió. No hi ha cap límit de mida del fitxer i podeu comprimir fins a 20 imatges alhora. Els fitxers comprimits es poden descarregar directament o com a fitxer zip.

2. TinyPNG

TinyPNG és una de les aplicacions de compressió d’imatges més antigues del web. A través d’ella, podeu penjar 20 imatges alhora, i gairebé no hi ha diferències de qualitat en les imatges comprimides. L’aplicació agafa un fitxer PNG de 24 bits i el converteix fàcilment en una imatge en color indexada de 8 bits, optimitzant-la al voltant d’un 50-80% en el procés.

3. Compressor.io

Una de les aplicacions web més noves del mercat és Compressor.io. Una de les millors coses d’aquesta opció és la interfície d’usuari fàcil de seguir i increïblement moderna, de manera que la impressió de les imatges és divertida. Compressor.io us permet exportar les imatges comprimides a través de Dropbox o Google Drive, de manera que sempre les teniu a la vostra disposició.

qualitat de compressió d’imatges abans i desprésLa qualitat de compressió d’imatges i la reducció de mida d’abans i després amb Compressor.io

CONSELL RÀPID: Les imatges sense text solen comprimir-se millor i retornar una imatge de més qualitat que les que tenen text.

4. Kraken.io

Actualment, com la majoria de les aplicacions web de compressió automàtica, Cracòvia et permet comprimir nombrosos fitxers alhora amb un mètode fàcil d’utilitzar. Quan estiguin tots comprimits, podeu descarregar-ho tot en un fitxer .zip amb un sol clic.

5. OptimiZilla

Amb OptimiZilla, podeu comprimir les vostres imatges en funció del nivell de qualitat que poseu al sistema. L’instant et proporciona una previsualització que et permet comparar el abans i el després i ajustar el nivell de compressió del desig en funció dels resultats.

6. CompressNow

CompressNow és un servei en línia que us permet triar el percentatge de compressió desitjat per assegurar-vos que totes les vostres imatges es comprimeixin a la mateixa mida. Amb una interfície d’arrossegament i soltura fàcil d’utilitzar, podeu deixar diverses fotos del vostre ordinador al mateix temps.

Programes descarregables

Si no voleu esperar al penjar les imatges a una aplicació web, sempre podeu optar per un programa de compressió d’imatges que es pugui descarregar. Aquests són alguns dels programes de compressió d’imatges que es poden descarregar més populars:

7. ImageOptim

Dissenyat per al sistema operatiu Mac, ImageOptim et permet comprimir un munt d’imatges en moments. Simplement, arrossegueu i deixeu anar les fotos escollides a l’aplicació i començaran a optimitzar-se immediatament.

8. RIOT

Realitzat per Windows, RIOT et permet comparar la compressió en un format de costat a costat, mostrant la qualitat d’imatge abans i després.

9. Retallat

Disponible en diversos sistemes operatius, Retallat pot optimitzar els fitxers PNG i JPG ràpidament. Les imatges s’optimitzen de manera automàtica en els nivells de compressió més alts disponibles, de manera que es proporciona una qualitat consistent tot i que totes les seves fotos.

Plugins basats en CMS

Aquesta és l’opció més comuna que probablement faràs servir. Si sou un propietari d’un lloc web que utilitza un CMS (com WordPress, Drupal o Joomla) per carregar les vostres imatges, un complement basat en CMS és la millor aposta per vosaltres. Aquestes eines us permeten augmentar el vostre pes un cop heu carregat les vostres imatges a la vostra plataforma automatitzant les coses per a vosaltres i simplement la faciliten. No hi ha descàrrega ni càrrega. Aquestes eines només cal trobar les imatges del vostre lloc web (com a la carpeta wp-uploads per a WordPress) i treballar la seva màgia. A continuació, es mostren els complements més basats en compressió d’imatges basats en CMS de compressió d’imatges:

10. Optimitzador d’imatges EWWW (WordPress)

EWWW Image Optimizer és probablement el connector de compressió d’imatges més popular de WordPress en aquest moment. Es redimensiona automàticament les imatges que pengeu al vostre bloc si tenen el format de fitxer adequat (JPG, PNG o GIF). L’avantatge més gran d’aquest servei és que podeu optimitzar tot el catàleg de suports si ja teniu tones d’imatges al vostre lloc. El propi complement de WordPress és gratuït, però, és un servei de pagament que ofereix plans en funció del nombre d’imatges que necessiteu comprimides.

11. WP Smush It (WordPress)

Això plugin per WordPress escaneja automàticament tant les imatges existents al lloc com les càrregues noves abans d’optimitzar-les per a temps de càrrega ràpids sense renunciar a la qualitat.

12. Imgen (Joomla)

Això plugin per a Joomla Redimensiona de forma dinàmica i comprimeix les imatges del vostre lloc. La seva funció de “càrrega mandrosa” és útil per visualitzar les imatges un cop estan a la finestra. Té una àmplia selecció de funcions bonus, inclosa la possibilitat d’afegir filigranes a granel i l’opció de restringir les imatges a determinats grups d’usuaris..

13. Imagina (WordPress)

El Imaginar el complement és un altre popular plugin de compressió d’imatges per WordPress. És fàcil d’utilitzar i té ajustaments senzills per a una compressió ràpida. És un complement de WordPress, però també podeu provar la seva aplicació web aquí.

CONSELL RÀPID: Botiga & organitzeu totes les imatges que incorporeu al vostre lloc web en una carpeta anomenada “imatges”. A continuació, descarregueu aquesta carpeta localment & Per lots, comprimeix les imatges que hi ha al seu interior amb una de les aplicacions web descarregables o descrites anteriorment. Assegureu-vos de comprovar la qualitat de la imatge abans de tornar a penjar el servidor web.

Conclusió

Amb l’ajuda d’aquestes eines, podeu comprimir les vostres imatges fàcilment mantenint la seva alta qualitat, proporcionant als visitants més raons per mantenir-se i oferir a Google la possibilitat de situar-vos més alts en motors de cerca..

Comprimir feliç!

Article editat & Actualitzat per Lizzie Davey & Jay Douglas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me