11 estratègies efectives de comerç electrònic B2B per augmentar les vendes

Obteniu informació sobre com podeu crear l’exposició de la vostra marca i millorar les vendes aprofitant aquestes estratègies de comerç electrònic B2B.


Estratègies de comerç electrònic B2B per millorar les vendes

El món del comerç electrònic B2B és més complex que vendre productes als vostres clients en línia. Quan es tracta de màrqueting B2B, trobar un nou client i conservar-ne un de vell té apostes més grans. Això es deu principalment a les vendes entrants.

Per això, heu de garantir que aprofiteu aquestes 11 estratègies de comerç electrònic B2B efectives per aconseguir la vostra marca el màxim d’exposició i augmentar les vostres vendes:

1. Escriviu Descripció del producte atractiva però visual

Les descripcions de productes són vitals. De fet, es va informar d’això 59% dels clients B2B fan investigacions en línia elles mateixes. Busquen informació més objectiva en lloc de llegir contingut promocional.

Així que per augmentar les vendes de B2B, creeu una descripció del producte prou convincent, que respondrà als reptes més habituals del vostre públic objectiu.

Quan creeu el vostre contingut, us heu de centrar en les necessitats i preocupacions úniques dels vostres clients. També podeu fer l’efecte Amazon, on incorporeu comentaris de productes a la vostra plataforma de comerç electrònic B2B.

A més, també podeu implementar les funcions d’increment i venda transversal a les vostres estratègies de comerç electrònic B2B.

2. Invertir en SEO

En les dades de Search Engine Land, el 57,4% dels venedors B2B hi pensen SEO com a integrador per generar avantatges. A més, El 62% dels compradors B2B fer una cerca al web abans que prenguin una decisió de compra.

A més, la majoria d’aquestes cerques comencen amb termes que no són de marca i genèrics. Per tant, heu d’intensificar i fer contingut rellevant, així com les paraules més habituals que busca el vostre públic.

Si la vostra empresa no es troba en els millors resultats de la cerca, és probable que les vostres perspectives siguin de la mà del vostre competidor.

Si encara no heu provat la vostra mà amb SEO, podeu començar pels conceptes bàsics del SEO tècnic, que inclou l’optimització de la velocitat del vostre lloc web, els patrons d’enllaç i l’ús d’un mapa del lloc..

CONSELL RÀPID: Utilitzeu una plataforma Link que pugui contractar autors professionals i SEO que us ajudin a crear enllaços enllaçats específics per a SEO i PR.

3. Feu ús dels mitjans de comunicació social

Una de les eines de màrqueting B2B més subestimades és la de les xarxes socials, sobretot quan es tracta d’impulsar les vendes de comerç electrònic.

És útil per a la majoria de negocis B2C. I si s’utilitza el camí correcte, pot ser beneficiós per a qualsevol negoci de comerç electrònic.

La plataforma que utilitzeu també és tan important. Si bé el màrqueting B2B és poc eficaç en plataformes com Pinterest i Instagram, té un gran èxit en dirigir-se a diversos professionals i indústries a LinkedIn.

També és efectiu per a la comercialització de B2B a Twitter i Facebook.

4. Proporcioneu una excel·lent interfície d’usuari i una interfície d’interès atractiva

La gran experiència d’usuari i la interfície d’usuari són els factors més crítics quan es tracta de l’èxit de la vostra estratègia de màrqueting B2B.

Si teniu una plataforma confusa i difícil de navegar, és menys probable que els vostres clients potencials passin el temps per obtenir més informació sobre les vostres empreses i productes que proveïu..

Les vostres estratègies de generació de plom entrants també es poden veure afectades i podreu perdre els possibles clients.

Per tant, sabeu amb quin tipus d’usuaris estàs tractant, així com els seus punts de dolor i necessitats. Tingueu en compte també quins tipus de problemes s’enfronten. Proporcioneu una excel·lent interfície d’usuari i UX molt ben assentada en els problemes, personalitats i necessitats del client.

5. Configureu les opcions d’ordenació a granel

No totes les marques de comerç electrònic B2B venen articles cars. Per això, també heu d’estar pendents de la quantitat de clients que han volgut comprar i de com volen adquirir-lo.

Diguem; una empresa ven mil guants de goma mil lliures en una sola compra. El comprador que volgués aquests articles podria voler que un miler d’aquests guants de goma es distribueixin a les instal·lacions d’explotació, botigues i altres establiments.

Saber què volen els clients d’aquestes comandes a granel, l’ajudarà a crear productes que compraran fàcilment amb un sol clic, en lloc de deixar-los demanar deu caixes de guants deu vegades

6. Oferiu un paquet inicial per a clients nous

De la mateixa manera que els consumidors volen veure el vostre producte a les fires, els clients també voldrien provar els vostres productes al seu lloc de treball per tenir-ne la idea..

Si mai ven productes a granel, assegureu-vos que també proporcioneu opcions úniques al vostre lloc web. A més, podeu enviar mostres gratuïtes als clients si no els podeu proporcionar petits lots dels vostres productes.

L’objectiu final aquí és permetre als vostres clients fer servir els vostres productes i disminuir el risc que suposin una compra a granel a granel que va anar malament.

7. Simplifiqueu el procés de transacció

El comprador vol que el procés de pagament sigui ràpid i ràpid. Quan el comprador B2B es troba a la pantalla de compra i està a punt de realitzar un pagament, segur que farà una transacció amb vosaltres.

Quan el pitjor arriba al pitjor, un complex sistema de pagament comportarà un carretó abandonat. Per això, cal simplificar tot el procés de pagament.

Per tant, mantingueu el formulari de pagament breu. Sol·liciteu només informació essencial. Podeu demanar la resta de dades a través de la pantalla de pagament, informació personal o formulari de detalls d’enviament.

A més, per facilitar el procés de pagament, podeu utilitzar una escapada que admet el tipus de mètode de pagament més comú. Per a compres internacionals, podeu utilitzar Paypal i Stripe.

8. Prioritzeu el lliurament puntual i el lliurament accelerat

També heu de centrar-vos en la part d’enviament del vostre embut.

La majoria de clients B2B han de saber quan podrien obtenir els seus productes. Per tant, a Compliment del comerç electrònic, els heu de proporcionar una data exacta i fiable.

Preocupa’t per tu; n’hi ha que fins i tot estan disposats a pagar més per l’enviament ràpid.

9. Cerqueu llocs web B2B i mercats de comerç electrònic

Un cop tingueu un lloc web B2B que estigui totalment optimitzat i funciona correctament, és hora que també s’expandeixi a altres territoris en línia. Per poder maximitzar els vostres esforços, fixeu-vos en les pàgines de la indústria i en altres distribuïdors majoristes.

Per a la majoria de venedors de B2B, els mercats en línia són excel·lents perquè donen accés ràpid a una àmplia i nova audiència.

Aquí teniu una llista (en cap ordre particular) dels principals mercats en línia B2B en línia:

  • eWorldTrade – Es tracta d’un dels portals i serveis B2B amb més ràpid creixement al món.
  • Amazon Business – Un portal B2B dissenyat per a venedors professionals per arribar a perspectives a Amazon.
  • DHGate – Un mercat en línia que atén els productes de clients amb uns 1,2 milions de venedors i 10 milions de compradors.
  • Joor – Un dels majors mercat a l’engròs de moda amb prop de 1500 marques i 155.000 minoristes.
  • Venedors d’FGM – Un mercat a l’engròs en línia que funciona com una fira en línia.

10. Afegiu més comentaris dels clients

Sens dubte, les revisions dels clients són els factors més importants que influeixen en qualsevol decisió clau d’un lloc de comerç electrònic.

Això és especialment cert a la indústria del comerç electrònic B2B, ja que altres empreses es veuran més segures sabent que es troben amb altres empreses una mica semblants al seu ús dels vostres productes i serveis..

A més, les revisions són un fort indicador que ofereixen productes que permetin que les empreses tinguin èxit.

No obstant això, no totes les ressenyes que generalment han de ser positives. Una revisió sincera encara podria reflectir positivament el vostre negoci.

11. Intenta ser proactiu

El món B2B pot ser una mica desconcertant perquè les empreses solen ser idiosincràtiques que els vostres clients mitjans.

És precisament per això que heu de fer un seguiment dels vostres processos amb més èxit i de crear creixements B2B basats en les eines que creieu que podrien proporcionar als vostres clients resultats excel·lents..

A més, el vostre enfocament amb clients B2B hauria de demostrar que enteneu els seus punts de dolor. Això pot ser tan senzill com reduir els costos d’enviament dels productes més fràgils o mantenir la qualitat de comandes a l’engròs més grans.

Demostreu-los que us importa el seu negoci i que estaran més disposats a escoltar-los.

Pensaments finals

No és fàcil crear estratègies de comerç electrònic B2B. Heu de complir amb la vostra execució i ser prou pacient amb els resultats.

Un cop sàpigues el que funciona bé per al teu negoci, tots els teus esforços acabaran donant els seus beneficis amb un major rendiment de la inversió.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me