10 raons per les quals el vostre negoci necessita màrqueting en mitjans de comunicació social

Creus que les xarxes socials no són més que una altra estratègia entre les formes tradicionals de màrqueting? Consulteu com el màrqueting en xarxes socials pot ser avantatjós per al vostre negoci.

Per què fer servir el màrqueting de xarxes socials

Les empreses, sobretot les que s’han establert des de fa dècades, consideren el màrqueting en mitjans socials com una altra tàctica.

El que els propietaris d’empresa no saben és que n’hi ha 3.80 mil milions d’usuaris de xarxes socials actius en el món. I quines són les probabilitats que hi hagi la majoria dels vostres clients objectiu?

Per tant, fer màrqueting en xarxes socials com a reflexió posterior és com descuidar els vostres clients potencials. Això pot perjudicar el vostre negoci.

Dit això, hem enumerat deu motius pels quals el vostre negoci necessita màrqueting en xarxes socials:

1. Per crear relacions amb el vostre públic

Els mitjans socials es van crear inicialment per tal d’ajudar les persones a connectar-se amb els seus amics i persones estimades que viuen lluny. Avui en dia, els propietaris d’empreses intel·ligents utilitzen aquesta tecnologia per ajudar a crear una relació significativa amb la seva audiència i clients potencials.

Podeu començar creant i compartint contingut rellevant per als vostres seguidors. Així, si teniu un restaurant que ven menjar ecològic, podeu utilitzar les xarxes socials per informar el vostre públic sobre els avantatges de tenir una dieta ecològica.

Sempre reps preguntes més habituals dels teus seguidors de xarxes socials? Parleu-ne a la vostra xarxa social!

Una bona manera de fer-ho és allotjar un Facebook Live o iniciar un canal de YouTube en què respongui a les preguntes més freqüents del vostre públic.

Si voleu demostrar la sal del vostre negoci i, a més, creure la vostra credibilitat, recordeu que el màrqueting en xarxes socials és una manera d’aconseguir-ho.

2. Millorar la fidelització a la marca

D’acord amb la creació d’una relació significativa amb el vostre públic, el màrqueting en mitjans socials també ajuda a millorar la fidelització de la marca.

De fet, un estudi publicat per Convince&Convert va revelar que El 53% dels nord-americans són fidels a les marques que segueixen a les xarxes socials.

Aquí hi ha el fet: els seguidors fidels de les xarxes socials interactuen amb la vostra empresa reaccionant, comentant i compartint el contingut. Sense oblidar que adquiriran i recomanaran els vostres productes o serveis.

Per tant, com es pot crear la fidelització de la marca mitjançant les xarxes socials?

  1. Creeu una comunitat de persones amb mentalitat similar al voltant de la vostra marca.
  2. Feu que siguin els primers a rebre contingut de qualitat de vosaltres.
  3. Recompenseu els vostres seguidors lleials de les xarxes socials.
  4. Utilitzeu les xarxes socials per oferir un servei al client estel·lar.
  5. Sigueu coherents en la implementació de la vostra estratègia.

Tingueu en compte que la fidelització de la marca és més que comptar amb milers de seguidors i seguidors de xarxes socials. Es tracta de mantenir una comunicació bidireccional amb el vostre públic, així com implicar-los per continuar treballant amb vosaltres.

3. Per conduir trànsit al vostre lloc web

A part de crear relacions significatives i fidelitzar la marca, també podeu utilitzar les xarxes socials per conduir trànsit al vostre lloc web. I així ho creiem Agència de publicitat de mitjans de comunicació de Nova York.

En cas contrari, el trànsit del vostre lloc web només estarà limitat a una font específica, fet que augmenta l’exposició del vostre negoci a riscos.

Per exemple, la vostra principal font de trànsit web són els motors de cerca. És possible que el trànsit baixi després d’una actualització important de l’algorisme. Per tant, necessitareu una altra font del trànsit (en aquest cas, els vostres comptes d’empresa de xarxes socials) per mitigar el risc.

Una de les maneres més senzilles de conduir el trànsit de llocs web mitjançant mitjans socials és crear i publicar contingut al vostre lloc web i, a continuació, compartir-lo a les vostres xarxes socials. Una altra manera seria publicar campanyes d’anuncis en xarxes socials de manera que pugueu generar avantatges per a la vostra empresa.

4. Per fer publicitat rendible

Com s’ha esmentat anteriorment, podeu publicar anuncis en xarxes socials per tal de generar oportunitats per a la vostra empresa. De fet, un estudi del 2016 de eMarketer va revelar que La despesa publicitària digital assoliria 113.18 mil milions de dòlars el 2020.

Per un primer lloc, la publicitat digital (inclosa les xarxes socials) crea noves oportunitats d’anuncis per a negocis a nivell local i nacional. A diferència de la publicitat tradicional, podeu centrar el vostre pressupost d’anuncis en l’orientació de les persones que viuen en un estat determinat o aquelles persones que tinguin interessos particulars.

En segon lloc, només pagueu quan algú fa clic al vostre anunci. Significat; podeu triar si voleu augmentar el pressupost o assignar-lo a un altre lloc, segons el rendiment del vostre anunci.

En tercer lloc, la publicitat en xarxes socials us ofereix l’oportunitat de conèixer més informació sobre els vostres clients objectiu, gràcies a una gran quantitat de tecnologia de màrqueting digital disponible avui dia. Aquests us permeten fer millors còpies d’anuncis, cosa que podria tenir un impacte positiu en la línia de fons del vostre negoci.

5. Per adquirir fàcilment nous clients

Parlant de generar avantatges, el màrqueting en xarxes socials us permet adquirir fàcilment nous clients per al vostre negoci.

Podeu fer-ho de manera orgànica parlant de com el vostre producte o serveis poden ajudar els vostres clients potencials a les xarxes socials.

Per exemple, és propietari d’un gimnàs local. En lloc de mostrar el vostre equip, podeu parlar de com el vostre programa de cardio va ajudar a que un dels vostres patrons es sentís confiat en ell mateix..

Mentrestant, podeu publicar un anunci de xarxes socials per promocionar el vostre gimnàs. I la millor manera d’atreure nous clients mitjançant aquesta tàctica és oferir descomptes als nous membres.

Si veneu productes com a equipament o suplements de gimnàs, d’altra banda, podeu aprofitar la pestanya de la botiga de Facebook. Aquesta característica us permet afegir algun tipus de funcionalitat de comerç electrònic a la pàgina d’empresa. Fins i tot es pot combinar amb un xat de xat per poder automatitzar algunes parts del procés de compra en línia.

Això també ens pot resultar útil quan publiqueu una campanya de remàrqueting o voleu demanar ressenyes i recomanacions a les xarxes socials.

6. Per augmentar la conversió

En acabar, podeu aportar tones de clients qualificats al vostre negoci, que podeu convertir en clients de pagament. Com a resultat, podeu aconseguir incrementar les vostres conversions i vendes.

I per tal de fer el vostre màrqueting de xarxes socials, heu de tenir en compte que les xarxes socials són allà on les empreses es converteixen i actuen com a persones.

Significant, no només creeu i compartiu contingut a les xarxes socials. Interactuar amb les persones que deixarien un comentari a les teves publicacions. Encara millor, publiqueu alguna cosa que els indiqui a deixar un comentari.

No confieu només en el vostre xat de resposta per respondre a les consultes del client. Aprofiteu-vos per comprovar les consultes a les xarxes socials i respondre-les personalment. Més encara, si és tan exclusiu que el vostre xat no pot desxifrar-lo.

7. Augmentar les vendes

Per descomptat, amb l’augment de la conversió, arriba l’augment de les vendes. Preocupa’t per tu, El 74% dels compradors va dir que les xarxes socials havien influït en la seva decisió de compra.

A continuació, es mostren altres estadístiques de màrqueting en xarxes socials que cal tenir en compte:

  • El 71% dels consumidors tenen més probabilitats de comprar un producte basat en derivacions de mitjans socials. (HubSpot)
  • El 31% dels consumidors naveguen per adquirir productes a les xarxes socials. (Aimia)
  • La publicació de les xarxes socials d’una marca pot afectar el 78% de les decisions de compra dels consumidors. (Forbes)

Aleshores, què significa per a vosaltres? Heu de crear una estratègia de màrqueting de suports sòlida per tal que aquesta plataforma us ajudi a impulsar els vostres ingressos comercials.

8. Obtenir el front dels vostres competidors

Si teniu una empresa nova o una petita empresa, és menys probable que pugueu competir amb una gran corporació o una empresa. Això és perquè tenen diners per fer una campanya de màrqueting i publicitat a tot el país.

Els mitjans socials us ajuden a tenir un terreny de joc uniforme contra grans marques.

Per descomptat, la seva cafeteria és relativament petita en comparació amb Starbucks, però a la vostra comunitat de fidels mecenes, podeu zero. Sense oblidar que podeu centrar els vostres esforços a promocionar el vostre negoci cap a una informació demogràfica específica.

Per últim, potser tindreu una història diferent a explicar sobre la vostra cafeteria en comparació amb Starbucks.

9. Permetre l’orientació i la retargeting

La bellesa del màrqueting de xarxes socials, més particularment el màrqueting de Facebook, és que podeu executar una campanya de reargentatge mitjançant píxels d’anunci.

Un píxel és un tros de codi que podeu incorporar al vostre lloc web per ajudar-vos a optimitzar les vostres campanyes publicitàries entenent el comportament en línia dels visitants del vostre lloc..

Suposem, que teniu una botiga en línia i que molts visitants del vostre lloc acostumen a afegir articles al seu carretó en línia sense procedir a la caixa. Si creeu una campanya publicitària de retargeting, podeu orientar aquests visitants del lloc amb un anunci que us atregui a completar la compra.

D’aquesta manera, s’obté a rescatar les oportunitats perdudes.

10. Per obtenir informació valuosa del client

A part de connectar-vos amb el vostre públic, convertir-los en clients i millorar els vostres ingressos, el màrqueting en xarxes socials també us permet obtenir més informació.

Podeu utilitzar eines d’escolta de xarxes socials que us permeten saber el que diu la gent sobre vosaltres i el vostre negoci en línia. Si ho feu, us permetrà accedir a oportunitats on mostrar les vostres habilitats dins del vostre lloc.

Diguem que sou un entrenador físic i ensopegau amb el lloc d’estat d’algú sobre què menjar si vol perdre pes. Podeu unir-vos a la conversa, donar exemples a aquesta persona i a partir d’aquí podeu crear una relació significativa.

En poques paraules, l’escolta social pot ajudar a fer créixer el vostre negoci.

Feu servir les xarxes socials per ajudar a promoure el vostre negoci i augmentar les vendes? Com us ha beneficiat? Escoltem la vostra història a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me