10 passos per generar millors llocs web

Si teniu un lloc web de generació principal, teniu molt menys temps del que creieu per convertir un visitant en un producte de vendes. Obteniu informació sobre què i què fer al respecte.

Consells sobre generació de ploms del lloc web

Després d’analitzar més de 300.000 vendes de vendes d’una àmplia secció de llocs web de generació de plom, vam descobrir una dada molt important (i sorprenent):

El visitant del lloc web va produir un creixement del 84 per cent de les vendes.

Per què tantes converses de primera visita?

La saviesa convencional en el màrqueting de generació de plom abasta la paciència: els visitants no es converteixen en perspectives durant la nit. En lloc d’això, tornen al lloc web de l’empresa i de tornada i tornada fins que superen el seu escepticisme inicial o la seva indiferència i truquen o envien un formulari de consulta..

 • Aquest comportament sembla prou natural, sobretot pel B2B, però de fet només es produeix aproximadament un 15 per cent de les vegades. Per què es converteixen tants visitants en la primera visita? Respostes possibles:
 • El càlcul de risc / recompensa és més còmode en un lloc web de generació principal que en un lloc de comerç electrònic. Una conversió de comerç electrònic significa obrir la cartera, mentre que una conversió de generació de plomos vol dir –el pitjor cas– parlar o intercanviar correus electrònics amb un venedor..
 • Els visitants d’un lloc web de generació líder solen tenir necessitats complicades, urgents o ambdues. Per determinar si una empresa pot cobrir la seva necessitat requereix un diàleg.
 • En particular, al B2B, les decisions de compra estan fortament influenciades per factors de relació. Si els visitants veuen contingut de llocs web que sembla que s’ajusta a les seves necessitats, el seu següent pas lògic és donar una sensació personal per a aquesta empresa.
 • La gent de negocis està massa ocupada per dedicar (i / o no tots els interessats a passar) hores en línia buscant proveïdors. Quan arriben a un lloc web que sembla satisfer les seves necessitats, tenen més ganes d’atendre i confirmar-ho que tornar al quadrat i identificar una altra possible font de subministrament..

Necessitat d’un lloc web de conversió ràpida

Tenint en compte tots aquests escenaris de comportament dels visitants, i estic segur que puguis pensar-ne molt més, és bastant obvi que s’ha de crear un lloc web de generació principal per a conversions ràpides. És per això que hem creat el llibre blanc detallat “10 maneres de convertir el lloc web de generació principal en la primera visita … I per què estàs condemnat si no ho fas”.

APRÈN MÉS: El meu llibre blanc es pot llegir o descarregar com a PDF aquí: https://www.straightnorth.com/company/marketing-resources/10-ways-make-your-lead-generation-website-convert-on-first-visit/.

Al llibre blanc, identifiquem 10 atributs d’un lloc web de conversió ràpida que són essencials per fer que aquest lloc web sigui irresistible per als visitants de primera vegada. La majoria de llocs web de generació de plom sobresurten en poques àrees (suposant que siguin realment seriosos sobre la generació de plom), però, malauradament, sense sobresortir en els deu, és probable que les oportunitats de venda siguin abundants.

Els 10 atributs essencials d’un lloc web de generació de plom

Les àrees tractades en el llibre blanc són les següents:

 1. Contingut: Importa el missatge Per a la generació de plom, el contingut ha de ser persuasiu, informatiu, rellevant, atractiu, precís i breu per ser escanejat i prou ampli per transmetre la proposta de valor. Fàcil? No necessari? Sí.
 2. Navegació: Com en el cas del contingut, la navegació per llocs web ha de sobresortir de moltes maneres. Ha de ser senzill però redundant i donar als usuaris la possibilitat de trobar exactament el que necessiten en qüestió de segons. Aquesta tasca no és fàcil en un lloc de 20 pàgines i és un enorme projecte per a 200 pàgines.
 3. Imatges: El visitant típic del lloc web d’avui és un snob d’imatges. A ell o ella no li quedaran impressionats les imatges d’imatges desagradables, les representacions contradictòries i les imatges que distreuen o confonen. Les empreses han d’invertir en imatges d’alta qualitat per produir el ROI del lloc web.
 4. Credibilitat: L’escepticisme és l’assassí número 1 de les oportunitats en línia. Tots els visitants del lloc web es pregunten: és real aquesta empresa? Puc confiar en ells? La manipulació adequada d’elements de credibilitat com testimonis de clients i logotips de coneguts clients té un impacte en les conversions que moltes empreses passen per alt.
 5. Toc personal: Recordeu el punt anterior sobre les relacions comercials. Una marca de lloc web estèril i freda no pot generar relacions amb els visitants de primera vegada. Les empreses intel·ligents afegeixen un toc personal al seu lloc web, mitjançant un estil d’escriptura informal, mostrant fotos dels empleats i molt més.
 6. Trucades a l’acció: “Truqueu per obtenir més informació.” Groc “Aprèn més.” Doble badall. Les crides a l’acció han de ser creatives, rellevants, significatives i emocionants. La millor manera d’obtenir un avantatge de vendes és proporcionar als visitants d’un lloc web una gran raó per preguntar-se.
 7. Formulari de contacte: És fàcil (i temptador) fer-ho malament afegint una tona de camps obligatoris, no ho feu. Per descomptat, és fantàstic obtenir informació i informació de màrqueting, però tots els camps obligatoris són un altre clau al taüt sense plom. Els formularis han de ser senzills, fàcils d’utilitzar i no intrusius.
 8. Número de telèfon: La visualització correcta i destacada del número de telèfon suposa bloquejar i fer front al desenvolupament web, però un nombre increïble de llocs web de generació de plom us atrofia malament la bola del telèfon i proporcionen oportunitats de venda..
 9. Prova: Les empreses intel·ligents saben que els seus llocs web sempre poden ser millors –i només obtindran millors resultats– mitjançant proves metòdiques continuades basades en dades i mitjançant metodologies de proves de bones pràctiques de la indústria. Les empreses que participen en proves puntuals i / o que utilitzen instints de budes no compatibles amb les dades, tenen una excel·lent possibilitat de empitjorar els seus llocs web amb totes les “millores”..
 10. Disseny mòbil: El contingut web adaptat per a mòbils cada cop és més important. L’accés a Internet a través de dispositius mòbils ha superat l’accés d’escriptori i busqueu que el buit s’amplia ràpidament. I, a partir d’aquest escrit, Google acaba d’anunciar que passa cap a primera indexació per a mòbils. Així, si una empresa vol ser visible a Google per fer cerques orgàniques, el seu lloc web ha de tenir un contingut i disseny mòbil molt sòlids.

Durant els últims tres anys, l’equip de disseny de la nostra agència s’ha centrat cada cop més en tots aquests deu articles, tant en projectes de disseny web com en modificacions de pàgines web in situ per donar suport a campanyes de SEO i PPC. Veiem una correlació directa entre aquest enfocament i un augment general dels tipus de conversió i la producció total de plom durant el mateix període de temps.

Infuseu el vostre lloc web amb aquests deu atributs i el vostre conducte principal creixerà. A més, si els vostres competidors dormen al volant del disseny web, pot créixer encara més ràpidament del que podeu seguir. Esperem que aquests consells us ajudin i no dubteu a fer-me qualsevol pregunta que pugueu tenir al camp de comentaris que hi ha a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me