10 consells de disseny per augmentar el percentatge de conversions del vostre lloc web

Obteniu informació sobre com prendre decisions educatives en disseny digital que ajudin els usuaris a realitzar accions al vostre lloc web i a augmentar el vostre percentatge de conversions.


Suggeriments de disseny per millorar els tipus de conversió

El disseny digital és evolutiu.

Igual que la moda, el disseny digital ha evolucionat al llarg del web. Quan es van canviar els fons de campana per a uns texans prims, els logotips 3D es van acabar. Recordeu la tendència de neó? Aquells colors forts es van calmar cap a les modernes paletes minimalistes que veieu avui. Els llocs web van passar d’utilitzar els mateixos dissenys de talladors de galetes a desenvolupar els seus propis patrons geomètrics.

El disseny domina la web perquè ara s’espera la funcionalitat.

El següent pas és atraure els usuaris amb el vostre contingut i estètica. Per fer-ho, n’hi ha certes normes de disseny heu de complir. Seguint-los, mantindreu la vostra marca coherent i els usuaris implicats. Si s’implementen correctament, aquests consells no només captaran l’atenció del públic, sinó que també augmentaran el percentatge de conversions.

Comencem!

1. Els fonaments bàsics: elecció de fonts

consells de disseny per triar un tipus de lletra

Si acabeu de començar el vostre viatge com a dissenyador digital, un avís just, la determinació de tipus de lletra farà o trencarà els vostres dissenys. Escollir el tipus de lletra perfecte és com triar el llaç adequat per a una entrevista: cal pensar-hi. De la mateixa manera que una corbata dóna vida a la vostra manera, la vostra elecció de lletra harmonitza la vostra obra i missatge.

Quan es tracta de conceptes bàsics de disseny, és la regla generalment acceptada la creació d’una família de tipus de lletra que consta de tres o quatre tipus de lletra. Per descomptat, podeu incloure més si el disseny ho demana, però per mantenir la vostra marca coherent, voldreu tenir una base sòlida per construir.

No oblideu tenir present el vostre treball. Voleu imprimir un butlletí? Els tipus de lletra Serif ̶ amb les petites línies embellides al final de cada lletra ̶ són excel·lents per imprimir, i alguns dels tipus de lletra Serif més populars són Caslon i Garamond. Es tracta exclusivament dels vostres canals de xarxes socials? Si és així, Sans Serif les fonts de domini són digitals. Podeu llegir més informació sobre alguns tipus de lletra d’última generació repartits al web.

2. Els fonaments bàsics: esquema de colors

Consells sobre el disseny: l'elecció dels colors més adequats

Assegureu-vos de mantenir bones relacions amb la senyora Rainbow, perquè sense ella les coses es poden tornar força grises. Com a dissenyador, els colors són el teu millor amic. Comprendre quins colors ajunten i quins no són essencials per a un disseny cohesionat i equilibrat.

Hi ha milions de llocs on podeu començar, però un punt de partida segur per a qualsevol principiant és triar els colors d’una paleta monocromàtica. Això significa mantenir el mateix color alhora que ombreix incrementalment més clar o més fosc. Si voleu allotjar-vos a la vostra zona de confort, proveu esquemes de colors anàlegs o tríades. Mirant una roda de colors, els colors anàlegs són consecutius; estan just al costat de l’altre. Els colors triàdics són els que formen un triangle equilàter a la roda de colors. Per a aquells que puguin haver-hi colpejat la geometria, això significa tres colors que estan separats uniformement formant un triangle a la roda de colors.

Si teniu ganes de caminar pel costat salvatge, l’ús d’un esquema de colors complementari dividit us oferirà una altra opció. Per a això, trieu un color i, a continuació, trieu el color directament oposat a ell i els dos colors a banda i banda. Aquests quatre colors configuraran el vostre esquema de colors complementaris dividit!

Tens la sensació d’un repte? Feu el següent pas i feu una ullada a la teoria del color. Suggereix que els diferents colors inciten emocions diferents. Per exemple, mentre que colors càlids com el vermell i el taronja desprenen emoció i energia, colors frescos com el blau i el verd produeixen un efecte tranquil i calmant. La teoria del color és especialment popular a la indústria alimentària on, segons ConceptDrop, zona vermella i groga utilitzada per induir la fam. Per obtenir els percentatges de conversions del vostre lloc web, decidiu quins colors s’adapten millor a la vostra marca i de quina forma podeu utilitzar els seus tons subjacents.

3. Els fonaments bàsics: jerarquia

Consells sobre disseny de jerarquia de contingut

La creació d’una jerarquia lògica i ben pensada no és només un principi de bon disseny, sinó que és una bona pràctica de SEO. Els usuaris i els motors de cerca premiaran un lloc web ben establert amb més visites. Per a Google, depèn de si poden o no comprendre l’estructura del vostre lloc.

Penseu en què és el més important i ordeneu cada article en conseqüència. El estructura ideal per a un lloc web seria una piràmide amb la pàgina d’inici a la part superior, seguida d’una sèrie de pàgines de categories. Aquest esquema també es pot aplicar a cada pàgina individual. Comenceu amb el títol, la data, el subtítol i, a continuació, feu el seguiment amb la còpia.

4. Els fonaments bàsics: proporció

Tot el que tingueu al lloc web ha de ser proporcional. NO estireu fotos ni escriviu simplement per omplir l’espai o aconseguir una estètica concreta. No és la resposta la de fer fotos amb un parell de píxels més amples o fer lletra lleugerament més alta per ocupar espai. Al principi sembla inofensiu, però estirar fotos provoca una tensió als píxels, reduint-ne la qualitat. De la mateixa manera, allargar o ampliar el text distorsiona les lletres i sovint és difícil de replicar amb nombroses línies. També té una mala costum de disseny, de manera que estalvieu-vos i no caureu en aquest patró en primer lloc!

Quan utilitzeu Adobe Illustrator o Adobe InDesign, assegureu-vos d’utilitzar els controls de proporció respectius per evitar que les vostres fotos s’inculpen. A Illustrator, premeu la tecla Majúscules mentre ajusteu les imatges. Per a InDesign, haureu de prémer simultàniament la tecla Maj i la tecla Ctrl alhora que ajusteu les imatges per mantenir-les proporcionals..

Aprofiteu el temps per assegurar-vos que cada element del vostre lloc web és proporcional entre si per aconseguir l’aspecte que preferireu. Llocs web amb imatges o dissenys que no són proporcionals semblen amateurs i mediocres. Els usuaris creats a l’era digital tenen un estàndard més alt i són més ràpids a fer clic si no els agrada alguna cosa en un lloc web. Pot ser que sigui una mica més de treball, però el resultat final, un lloc web proposat, val la pena!

FET RÀPID: Més del 38% dels vostres visitants deixaran d’interactuar amb un lloc web si el contingut / maquetació no és atractiu.

5. No tingueu por de passar negatiu!

Consells per dissenyar un espai negatiuFont de la imatge

L’espai negatiu no és l’espai buit.

Agrupar massa informació a la pàgina d’inici desbordarà els usuaris i, sincerament, només sembla malament. Utilitzeu espai negatiu per crear un disseny significatiu i significatiu. Trieu qualsevol cosa del vostre logotip a una cotització com a focus d’atenció i, a continuació, deixeu la resta de la taula com tal. Permet que aquest punt focal faci totes les conversacions per a vosaltres. Encara no estàs convençut? Consulteu aquestes increïbles marques utilitzant espai negatiu a tot el seu potencial.

6. Val la pena tenir una imatge d’alta qualitat per mil usuaris

Amb càmeres de telèfons intel·ligents equivalents a DSLR, no hi ha excusa per a una foto de mala qualitat, sobretot si intenteu comercialitzar un producte pel vostre lloc de comerç electrònic. Totes les imatges han de ser de gran qualitat. Assegureu-vos de curar les vostres imatges amb cura perquè la fotografia es fa generalment com a fet i les fotografies en línia són el més proper que els usuaris han de veure els vostres productes de manera personalitzada.

Tingueu en compte el fons i la il·luminació també a les imatges. Hi ha algun color que cal editar? Cal retallar la imatge? Aquests són tots els elements de disseny de fotografies que cal tenir en compte. Dibuixeu els usuaris als vostres productes traient una pàgina del llibre de Sophia Amoruso, #Girlboss, i creeu imatges que mostrin la silueta del vostre producte. Feu el vostre negoci i aneu des de e-bay a Silicon Valley penjant imatges d’alta qualitat.

7. Feu que la vostra crida a l’acció sigui aparent & Disparadors psicològics

Consells per al disseny de trucades a l’acció

No reproduïu trucs als usuaris: assegureu-vos que sàpiguen exactament el que els demaneu i què voleu que facin. Dissenyeu la vostra pàgina d’inici amb un propòsit específic i doneu la benvinguda als vostres usuaris amb una única trucada a acció. A més i específics per a la indústria del comerç electrònic, assegureu-vos que les vostres paraules clau de “compra ara”, “compra aquí” o “venda” siguin visibles i aparents. Si afegeix un element d’urgència també ajudarà a impulsar els usuaris.

Utilitzeu la prova socialUseProof.com és un servei potent que reforça la prova social i se sap que augmentarà les vendes en un 10% de mitjana.

8. Simplifiqueu el procés

Si utilitzeu un lloc de comerç electrònic significa que voleu que els usuaris facin compres. Deixa que facin exactament això i no complica el procés amb un munt de pestanyes innecessàries!

Com més vegades hagin de prémer el botó enrere (o buscar la icona del carretó) per anar a on volen, més probabilitats de renunciar i deixar anar el procés del tot.

Sherice Jacob

Mantingueu-lo senzill i aneu a un procés d’un sol pas. Més important encara, permet-los comprovar el seu carretó en un a dos senzills passos. No doneu excusa als vostres compradors per marxar. Conduïu els percentatges de conversions simplificant el procés de checkout.

9. Sense sorpreses

Sigui senzill i directe sobre el que els usuaris poden esperar al vostre lloc web. Eviteu els costos ocults o les despeses que apareixen durant el procés de pagament del client. Per tal que els vostres usuaris puguin completar el vostre CTA, han d’entendre i veure un camí clar fins a la finalització. Feu el seu camí clar i no us sorprengui a la caixa.

FET RÀPID: Més del 28% dels usuaris abandonaran el seu carretó si tenen despeses d’enviament inesperades i un 23% dels usuaris abandonaran el seu carret si han de fer un compte nou.

10. L’experiència del client és la nova experiència d’usuari

Creeu una secció al lloc web on els compradors puguin anar a estar actualitzats i informats. D’aquesta manera, els usuaris podran acudir a totes les seves consultes personals. Si vens roba, quina és la vostra política de devolució? Té la vostra marca nous cupons? Què passa si l’article que van rebre era defectuós?

Això és important per conduir les vostres conversions, ja que parla de la satisfacció del vostre client. La creació d’una secció de preguntes freqüents o alguna cosa similar us permetrà estar accessible fins i tot després que els representants del servei d’atenció al client s’hagin subscrit al dia. Segons HelpScout, els consumidors van trobar que els agents d’atenció al client no van poder trobar les respostes a les seves preguntes el 50% del temps. Per sobre d’això, El 82% dels clients han deixat una empresa per mala experiència del client. Integra aquest factor crític al teu disseny digital per mostrar als consumidors que vénen primer!

Conclusió

Aquests 10 consells sobre disseny són bons principis a seguir al llarg de la vostra carrera digital. Des dels conceptes bàsics fins a decisions de disseny més complexes, aquestes opcions s’han de fer de manera específica. Estigueu atents a l’estètica i mireu el ritme de conversió a l’alça!

Per recaptar, aquí hi ha un segon aspecte:

 1. Els fonaments bàsics: elecció de fonts
 2. Els fonaments bàsics: esquema de colors
 3. Els fonaments bàsics: proporció
 4. Els fonaments bàsics: jerarquia
 5. No tinguis por de sortir negatius! (Quan es tracta de dissenyar com a mínim)
 6. Una foto d’alta qualitat val un miler de usuaris
 7. Feu palesa la vostra crida a l’acció!
 8. Simplifiqueu el procés de checkout
 9. Sigueu sincers amb els vostres usuaris sobre el que tracten i no tingueu sorpreses!
 10. L’experiència del client i el disseny digital van de la mà

Bona sort i disseny!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map