Top 9 gratis og betalte prototyperværktøjer til UX / UI-designere

Oplev de bedste prototype-værktøjer til UX & UI-designere, der vil gøre din produktoprettelse hurtigere og mere effektiv.

Bedste prototype-værktøjer til UX / UI-designere

Prototype fungerer bedre end tusind møder.

Det er trods alt noget, som dine fremtidige brugere og interessenter kan se og klikke igennem. Hvilket er en god måde at samle deres feedback på og gøre dit produkt bedre – på et tidligt tidspunkt, ikke når det næsten er færdigt.

Derfor prøver designere at gøre deres bedste på denne scene, og de rigtige værktøjer kan helt sikkert hjælpe.

Men det er svært at gå tabt i dette enorme antal apps – gratis, betalte, webbaserede og desktop-apps.

For at hjælpe dig med at vælge den rigtige software har jeg listet 9 bedste prototype-værktøjer til 2020, både trendy og effektive.

Lad os tjekke dem op.

Top gratis prototype værktøjer

Hvad er poenget med at bruge hundreder på software, når du kan bruge gratis prototype-værktøjer?

Men der er et fangfrit værktøj er stort set enkelt, med begrænset funktionalitet. De fungerer ikke, hvis du arbejder med UI / UX-design med et stort team af udviklere.

Stadig, hvis du arbejder på et enkelt projekt som dit forretningswebsted, er gratis værktøjer muligvis mere end nok.

Jeg har samlet et par prototyper, som du måske vil prøve – og det koster dig ikke en krone.

Adobe XD

platforme: macOS, Windows

Adobe XD Prototyping værktøjsskærmbillede

Adobe XD leveres med en bemærkelsesværdig enkel, men let at bruge interface, der matcher andre Creative Cloud-apps.

I prototypesektionen kan designere linke tegnebræt eller skærme, se færdige prototyper og dele dem til klienternes gennemgang.

Kerneegenskaber:

 • Trådprototype flyder. Designere kan skifte fra designtilstand til prototype og forbinde tegnebræt. Det hjælper dem med at kommunikere strømmen af ​​apps med flere skærme og skifte mellem forskellige scenarier.
 • Stemmeprototyping. Skabere interagerer med deres prototyper ved hjælp af stemmetriggere og taleafspilning. Enkelt sagt, i Adobe XD-designere bruger muligvis stemmekommandoer som en trigger.
 • IOS- og Android-forhåndsvisninger på enheden. Når man bygger prototyper til iOS eller Android-app, kan designere se forhåndsvisningen af ​​deres arbejde på kompatible enheder ved hjælp af XD-mobilapp. Således kan de få vist og teste appen på samme tid.
 • Import af skitse, Photoshop og Illustrator. Adobe-designværktøjer er kompatible med hinanden, så du kan kopiere et element i Illustrator og indsætte det på Adobe XD. Bortset fra Adobe-værktøjer er der også et plugin til Sketch.

Startplan brugere har adgang til ubegrænset delte dokumenter, redaktører og delte links (indtil april 2020).

InVision

platforme: webbaseret

Invision-prototypeskærmskærmbillede

InVision er langt det mest populære værktøj til wireframing, prototyping og mockups.

Kerneegenskaber:

 • Bygning af rige interaktive prototyper. Hovedfunktionen, der hjælper designere effektivt med at håndtere InVision og skabe nye pæne prototyper.
 • Efterlader kommentarer. Designteam skriver muligvis deres kommentarer til forskellige prototyper. Desuden kan de gennemgå ændringshistorikken – filerne opdateres, så snart de er redigeret.
 • Synkronisering. Projekter synkroniseres med skylagre som Google Drive eller Dropbox. InVision har også et projektstyringssystem til at organisere arbejdsgangen effektivt.
 • plugins. Nogle plugins, der giver brugerne mulighed for at sende design til InVision fra Sketch og Photoshop.

Gratis plan tilbyder en prototype med ubegrænsede skærme, hvilket kan være nok for individuelle designere.

Marvel

platforme: web, iOS, Android

Marvel prototype værktøj skærmbillede

Marvel er et andet prototype-værktøj med forudinstallerede elementer (knapper, menuer) til forskellige platforme.

Kerneegenskaber:

 • Opbygning af realistiske prototyper. Designere kan omdanne designmockups til interaktive mobil- eller webprototyper på få minutter. Uden at skrive en enkelt kodelinje.
 • Brugertest. Da UX spiller en afgørende rolle i oprettelsen af ​​ethvert digitalt produkt, kan designere muligvis få feedback fra brugerne under betatest og foretage ændringer for at imødekomme kundernes behov.
 • Oprettelse af automatiseret design specs. Marvel har et integreret Handoff-værktøj, der lader designere overdrage deres design til udviklere ved at sende dem en URL.

Det er ret nemt at bruge Marvel-appen – dens interface er klar, så selv begyndere kan håndtere den.

Desuden har Marvel et plugin til Sketch til bedre interaktioner og produktivt arbejde.

Figma

platforme: webbaseret

Figma prototypeværktøjsskærmbillede

Figma er et skybaseret designværktøj, der ligner Sketch, men endnu bedre til teamsamarbejde.

Firma gør det superenkelt at opbygge prototyper ved hjælp af overgange, og du behøver ikke at downloade en enkelt tredjepartsapp til det.

Kerneegenskaber:

 • Glat aflevering. Alt UI / UX-teamet skal gøre er at dele et link med devs, og de får adgang til al information – readlines, grafiske aktiver, målinger klar til at blive eksporteret.
 • Alt-i-en platform. Designere kan nemt skifte mellem designfil og live prototype. Redigeringerne vises øjeblikkeligt i prototypen.
 • Samarbejde. Teammedlemmer, inklusive klienter, kan nemt gennemgå færdige designs, give feedback i realtid og kommunikere via Slack integreret i Figma.
 • plugins. Designere kan udvide Figmas kernefunktioner ved hjælp af plugins som Unsplash, Figmotion, Color Bling og så videre – mere end 100 i øjeblikket.

Figma er gratis for individuelle designere – op til 2 redaktører og 3 projekter.

Webflow

platforme: webbaseret

Webflow-prototype-værktøjsskærmbillede

Webflow er et multifunktionsværktøj, og det vil være det bedste valg, hvis du vil finde ud af det hvordan man opretter webdesign – og øv meget.

Med Webflow opretter du et webstedsgrænseflade, animationer og layout og deres yderligere udgivelse.

Kerneegenskaber:

 • Udvikle&design. Designere konverterer deres design til en ren kode, der overholder alle de krævede standarder. Til gengæld bliver en designer også en udvikler.
 • 3D-animationer / transformer. UI / UX-team opretter 3D CSS-transformeringer uden at skulle skrive koden.
 • En bred vifte af komponenter. Webflow indeholder tilpasselige formularer, dropdown-menuer, faner, responsiv webstedsnavigation og så videre.
 • Webflow CMS. Webflow CMS giver webstedsejere mulighed for at administrere deres websted – i enhver browser eller enhed.
 • integrationer. Som en fuldgyldig webstedsbygger har Webflow integrationer med Google Analytics, Google Optimize, MailChimp, Zapier.

Så Webflow er et godt valg for designere, der har brug for at gøre alt på egen hånd.

Topbetalte prototyperværktøjer

Med betalt software kan du forvente frynsegoder som ubegrænset diskplads, nye nyttige funktioner, private plugins og skrifttyper og mange flere.

Lad os finde ud af, hvad prototype-værktøjer er værd at have deres penge i 2020.

Skitse

platforme: macOS

Skærmprototypeværktøjsskærmbillede

Hvis du nogensinde har været tæt på UI-design, er jeg sikker på, at du har hørt om denne. I dag, Skitse er et af de mest populære – og kraftfulde – prototyperingsværktøjer.

Sketch giver brugerne mulighed for at opbygge wireframes, mockups og prototyper og interagere med andre prototype-værktøjer på grund af flere plugins. 

Kerneegenskaber:

 • Prototyping. Brugere opretter interaktive og robuste prototyper med Sketch og forhåndsviser deres design for at se, hvordan de fungerer i handling.
 • Vector redigering. Da Sketch er et vektorbaseret designværktøj, bruger UI-team vektorredigeringsfunktioner til at oprette og redigere eksisterende figurer.
 • Forudindstillinger tilføjelse, opbevaring, eksport. Designere opretter foretrukne forudindstillinger og gemmer dem i Sketch. Derefter eksporterer de muligvis disse forudindstillinger til deling med teammedlemmer.
 • Kodeeksport. Design kan eksporteres som en kode. Således bidrager det til samarbejdet mellem designere og udviklere.
 • Hundredvis af plugins. Sketch giver en masse nyttige plugins, der forenkler designprocessen og forbedrer den samlede oplevelse.

Koste: $ 99 for den personlige licens

Princip

platforme: macOS

Princip prototypeskærmskærmbillede

Princip mere populært prototype-værktøj til opbygning af animerede og interaktive grænseflader.

Kerneegenskaber:

 • Bygning af animerede grænseflader. Princip lader designere oprette interaktive og animerede brugergrænseflader.
 • Eksport og visning af prototyper. Hvis designere har brug for at se, hvordan en prototype ser ud på en telefon, kan de downloade Principle-app til iPhone og forbinde deres smartphone til Mac for at teste forhåndsvisning.
 • Flere skærme. Du kan oprette flere skærme til en app med flere skærme.
 • Importere. Designere importerer Sketch-filer og gør dem animerede, hvis de er statiske.

Koste: $ 129

Axure

platforme: macOS, Windows

Axure prototype værktøjsskærmbillede

Axure er et progressivt UX-prototyperværktøj, der hjælper designere med at opbygge prototyper til både web- og mobilplatforme.

Kerneegenskaber:

 • Prototyping. Seneste Axure-version (RP 9) leveres med mobiltilstand med berøringsmarkører og mobile rullepaneler for at forbedre mobiloplevelsen, skaleringsindstillinger, genveje til næste / forrige sider osv..
 • Form widgets. Axure tilbyder tilpasset styling, inklusive typografi, rammer og fyld, stileffekter, der giver designere mulighed for at tilføje brugerdefinerede elementer.
 • Dokumentation tilføjet. Designere kan inkludere dokumentation i deres prototyper og diagrammer. Det hjælper med at skrive detaljerede oplysninger om hver prototype eller diagram – hvordan prototypen fungerer, hovedkomponenterne i appen og mere.
 • Samarbejde på højt niveau. Designere arbejder i Axure på samme prototype sammen med deres kolleger. Det er nemt at dele design med aktionærer eller potentielle brugere for at få deres feedback.

Koste: $ 29 for Axure RP 9 Pro-version pr. Måned ($ 495 – evigvarende)

Justinmind

platforme: macOS, Windows

Just In Mind prototypeskærmskærmbillede

En af de bedste fordele ved Justinmind prototyping værktøj er dens desktop-version. Du kan installere den på din computer og arbejde i offline-tilstand, selvom du ikke har en internetforbindelse lige nu.

Kerneegenskaber:

 • Forudindlæste UI-sæt. JustInMind indeholder UI-sæt, der gør prototyper af både web- og mobilversioner lettere og hurtigere.
 • Kravstyring. Designere kan tilføje alle projektkrav til prototypeprocessen og linktekst. På denne måde administrerer de alle kravene og sørger for, at hver af dem udføres.
 • Integration. JustInMind kan integreres med Sketch, Adobe Suite, JIRA for at udvide samarbejdsprocesser.
 • Samarbejde. Designere deler deres arbejde med teammedlemmer, samarbejder hurtigt og efterlader kommentarer.

Koste: $ 29 per måned ($ 228 årligt)

Det er det! Som du ser, er der et stort udvalg af prototyperværktøjer – til individuelle designere og holdspillere.

Og det er kun op til dig, du skal bruge, så vælg klogt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me