Si të vendosni një Video Sfondi Hero në Faqen Tuaj

Mësoni si të përdorni një sfond video në seksionin e heroit të faqes tuaj & pse mund të rrisë shumë normat e konvertimit për biznesin tuaj.


Si të futni një sfond të heroit video

Nuk është sekret se videot janë tepër efektive në promovimin e angazhimit të audiencës në internet. Njerëzit i përgjigjen dhe mbajnë mend vizualët me një shkallë mahnitëse më të lartë sesa kur i njëjti informacion paraqitet me fjalë. Trurin tonë thjesht përpunohen imazhet më shpejt – për të mos përmendur përvojën e shikimit të një video është argëtuese, emocionuese dhe – me sinqeritet, varës. Audiencat ndajnë një uri të pangopshme për konsumimin e përmbajtjes video, për këtë arsye është parashikuar që brenda dy viteve 80% e të gjithë trafikut në internet do të lidhen me video!

Dizajni modern i uebit është duke parë një shtytje të madhe drejt zëvendësimit të pamjeve të qëndrueshme me pamje vizuale më dinamike.

Klikoni për të Tweet

Nuk janë vetëm fjalët që po përjetojnë një spastrim të shkëlqyeshëm. Dizajni modern i uebit është duke parë një shtytje të madhe drejt zëvendësimit të pamjeve të qëndrueshme me pamje vizuale më dinamike. Kanë shkuar ditët kur faqet në internet statike të tekstit dhe fotove ishin të mjaftueshme për të kënaqur angazhimin e përdoruesit. Video është aty ku është në — dhe tani është koha të pyesni veten nëse mungesa e saj në faqen tuaj të internetit mund të vazhdojë të injorohet.

Ndoshta arsyeja kryesore që ju akoma keni përvetësuar formatin është për shkak të kompleksitetit të saj teknik të perceptuar. Ndërsa mund të ketë disa përgatitje shtesë dhe optimizim të nevojshëm për të marrë video në faqen tuaj të internetit, procesi është bërë mjaft më i lehtë në vitet e fundit me shtesa të ndryshme dhe HTML5.

Për ndihmë për të kuptuar se si të futni video në faqen tuaj të internetit, ky udhëzues është këtu për t’ju treguar se çfarë ju duhet të dini në mënyrë që të krijoni një përvojë imponuese vizuale që përdoruesit nuk do ta harrojnë së shpejti.

Videoja me prejardhje “Hero”

Kur flasim për ngulitjen e videove në faqen tuaj të internetit, ne nuk po flasim vetëm për ndonjë lloj video të vendosur në çdo vend të rastit. Ky artikull është posaçërisht në lidhje me përdorimin e një tendence popullore dhe efektive në krijimin e uebit të quajtur video sfond hero.

Ja një shembull:

Shembull i lëvizjes dhe aventurës që një sfond i videos mund të qetësohetKëtu është një shembull i mirë duke përdorur një video me sfond hero. Siç mund ta shihni, video ofron një sens lëvizjeje dhe aventureske për këtë dyqan biçikletash që ende fotografitë thjesht nuk mund të arrinin.

Ne kemi përmendur më parë konceptin e përdorimit të imazheve të heroit në “sipër dele“Zona e faqes suaj të internetit. Për të pa inituruarit, një imazh hero (ose nganjëherë quhet banderolë) është shpesh gjëja e parë që njerëzit shohin kur mbërrijnë në faqen tuaj, ku përmbajtja e saj më e rëndësishme paraqitet në mënyrë koncize dhe vizualisht mahnitëse. Ky seksion parësor mbush në mënyrë tipike tërë gjerësinë dhe lartësinë e ekranit me një imazh të sfondit të hijshëm, duke lënë shumë hapësirë ​​të hapur përreth një butoni a lidhjeje veprimi kritike..

I njëjti koncept vlen këtu, përveç qartë tani ne jemi duke zëvendësuar imazhin e sfondit me një video. Kjo në fillim mund të duket si një ndryshim relativisht i parëndësishëm: Në rregull, kështu që ne kemi pasur një fotografi të një personi duke hipur në biçikletë, por tani kemi një video të biçikletës në veprim dhe duke u marrë për një udhëtim – i madh, apo jo?

Shikimi i një momenti të thjeshtë në lëvizje mund të krijojë një ndikim të jashtëzakonshëm në mënyrën se si përdoruesit do të perceptojnë dhe angazhohen me markën tuaj.

Klikoni për të Tweet

Epo, rezulton se shikimi i një momenti të thjeshtë në lëvizje mund të krijojë një ndikim të jashtëzakonshëm në mënyrën se si përdoruesit do të perceptojnë dhe angazhohen me markën tuaj. Videot frymëzojnë emocion dhe veprim më shpejt se çdo medium tjetër. Nëse konvertimi është objektivi juaj kryesor, atëherë një video në sfond mund të jetë salca e fshehtë në një faqe interneti të suksesshme.

Pse të përdorni një video me sfond?

Ka prova dërrmuese që ilustrojnë se sa të fuqishëm mund të jenë videot për një biznes. Këtu janë disa statistika tërheqëse e ndarë nga Forbes që duhet të shërbejë si motivim:

  • Vendosja e një videoje me sfond hero në faqen tuaj të uljes mund të rritë normat e konvertimit me 80%
  • Videot e produkteve ndihmojnë në ndikimin e 90% të klientëve kur marrin një vendim blerjeje
  • 64% e klientëve ka më shumë të ngjarë të blejnë një produkt në internet pasi të shikojnë një video në lidhje me të.
  • Eksperti i marketingut dixhital James McQuivey vlerëson se një minutë e vetme e përmbajtjes video vlen 1.8 milion fjalë.

Shembull i një video me sfond heroA do të preferonit të shihni Parqet kombëtare, ose do të dëshironit më mirë përvojë ato?

Pra, tani që kemi konstatuar pse përmbajtja e videos është kaq e rëndësishme, le të shohim më në fund se si t’i përhapim këto gjëra të mërzitshme në faqen tuaj të internetit!

Vendosja e Historive në Uebfaqen tuaj

Shtë e vërtetë që ka shumë formate skedar për të zgjedhur, nivele të ndryshme të mbështetjes së shfletuesit, dhe metoda të ndryshme për të futur video në një faqe në internet – por unë do të thjeshtoj këtë sa më shumë që të jetë e mundur dhe thjesht t’ju tregoj vetëm informacionet më të rëndësishme , hap pas hapi, për të arritur përputhshmërinë maksimale për të gjithë përdoruesit e mundshëm.

Vetë-Hosting Video juaj Vs. Përdorimi i një Shërbimi Hosting

Gjëja e parë që do të duhet të përcaktoni është se ku do të banojnë në të vërtetë skedarët video: në serverin e vet të faqes suaj të internetit (me fjalë të tjera, llogarinë tuaj të mbajtjes së faqes në internet) ose në një platformë të pritjes video si YouTube ose Vimeo.

disa avantazhet e videove vetë-pritëse përfshijnë një liri më të madhe me mënyrën e ngulitjes, zbatimin më të lehtë në bërjen e ekranit të plotë të videove, dhe më shumë kontroll në mbrojtjen e videos pas një portali të fitimit të parave (punësimi i një zhvilluesi të aftë të prapambetjes do të kërkohej për këtë).

disa avantazhet e platformave video përfshijnë ngulitjen pak më të lehtë, përdorimin e serverëve të shpejtë të klasit botëror (i cili ndriçon bandën në serverin tuaj) të optimizuar posaçërisht për skedarët video, dhe aftësinë më të përhapur të ndarjes.

Zakonisht, për video me qëllime të përgjithshme në një faqe në internet, unë do të rekomandoja lehtësinë e përdorimit të një platforme video për të shërbyer përmbajtjen tuaj, veçanërisht nëse faqja juaj është në një plan të përbashkët pritës. Sidoqoftë, specifikat e një videoje heroi në sfond kërkojnë disa rregullime që i japin vetes më mirë të vetë-hostimit. Ju mund të keni arsyet tuaja për të përdorur secilën metodë, kështu që unë do të jap udhëzime për të dy.

Metoda 1: Vetë-pritëse

Së pari, video duhet të ekzistojë në serverin tuaj. Ne do të diskutojmë se çfarë lloji të skedarit video ju nevojitet pak – por tani për tani, ashtu si shtimi i imazheve, do të duhet të përdorni një Programi FTP për të ngarkuar skedarin tuaj video në serverin tuaj.

Tani ne do të futim kodin e saktë në faqen tuaj të internetit për t’i shërbyer magjisë. HTML5 lejon përdorimin e etiketë, e cila fatmirësisht zëvendëson Flash-in si formatin e preferuar të uebit për video. Ja çfarë duhet të krijojmë një video të duhur në sfond të ekranit të plotë:

HTML

Zgjidhni kodin

CSS

video # bgvideo
pozicioni: i fiksuar;
krye: 50%;
majtas: 50%;
gjerësia min: 100%;
min-lartësia: 100%;
gjerësia: automatike;
lartësia: automatike;
z-indeksi: -100;
-ms-shndërrimi: translateX (-50%) translateY (-50%);
-moz-transformimi: translateX (-50%) translateY (-50%);
-webkit-transformojë: translateX (-50%) translateY (-50%);
shndërroni: translateX (-50%) translateY (-50%);
sfond: url (placeholder.jpg) pa përsëritje;
madhësia e sfondit: mbulesë;
} Zgjidhni kodin

Këtu po ndodh pak, kështu që le të hedhim një vështrim në kuptimin e këtyre cilësimeve.

playsinline

Kjo e mban videon brenda shfletuesit dhe së bashku me përmbajtjen tuaj, e cila është e rëndësishme për të parandaluar që ajo të shkojë me të vërtetë në ekran të plotë, ku e gjithë ekrani juaj është i zënë nga video dhe asgjë tjetër.

Luaj automatikisht

Ju ka shumë të ngjarë që dëshironi që videoja me sfond hero të luajë menjëherë pasi të jetë ngarkuar faqja, pa qenë e nevojshme të goditni një buton “play”. Ekzistojnë disa çështje me këtë për përdoruesit e celularit, megjithatë, për të cilat do të flas më vonë.

i mbytur

Në qoftë se videoja juaj nuk përmban informacion thelbësor në gjurmët e saj audio, është mirë që të heshtni videon tuaj në sfond. Njerëzit kanë një shqetësim ekstrem për tu përshëndetur me audio të papritur gjatë shfletimit në internet, kështu që është më mirë të fikni tingullin sesa të fikni përdoruesit tuaj.

lak

Zgjedhja për të luajtur videon tuaj në mënyrë të përsëritur duhet të bëhet çdo rast pas rasti. Nëse dëshironi një sens të finalitetit kur videoja përfundon me një thirrje të qartë për veprim pa shpërqendrim, atëherë do të kishte kuptim ta lini këtë përcaktim.

afishe

Furnizimi i një skedari imazhi këtu do të veprojë si mbajtës i një vendi derisa videoja të përfundojë ngarkimin dhe të luajë. Varet nga gjykimi juaj se cili do të ishte më i përshtatshmi për të shfaqur, pavarësisht nëse është ende korniza e parë e videos, ose diçka si logo ose banderolë.

tonë CSS cilësimet në thelb udhëzojnë shfletuesin që të zgjasë videon në të gjithë faqen. E shënimit këtu është sfond vendosjen duke përdorur të njëjtën gjë afishe image; kjo vepron si një pasqyrë vizuale në rast se një shfletues i vjetëruar nuk e njeh pronë.

Nëse keni ndërmend të shfaqni tekstin ose butonin e një thirrje për veprim mbi videon në sfond, atëherë mund t’i shtoni ato si zakonisht brenda div.

Metoda 2: YouTube ose Vimeo

Përdorimi i kësaj metode do të mbajë skedarët video jashtë faqes tuaj, ku ata përkundrazi jetojnë në serverë të dedikuar që specializohen në përmbajtje video. Duke supozuar se keni ngarkuar tashmë videon tuaj, tani do t’ju duhet lidhje lidhëse. Për YouTube kjo gjendet duke goditur butonin “share” në faqen e videos dhe duke klikuar “embed”. Për Vimeo do të klikoni në mënyrë të ngjashme “share” dhe më pas kopjoni lidhjen e ngulitur të paraqitur në dritaren që shfaqet.

Këshillë e shpejtë: Kur përdorni butonin “share”, YouTube dhe Vimeo gjithashtu do të ofrojnë mundësi për cilësime si autoplay, loop, dhe shfaqjen / fshehjen e kontrolleve të lojtarit. Sigurohuni që të mos i humbni këto për të rregulluar me lehtësi mënyrën e shfaqjes së videos suaj. Vimeo gjithashtu mund të kërkojë cilësimet shtesë që ajo të funksionojë siç duhet si një video në sfond.

Ju mund të vini re se këto lidhje të ngulitura janë të përfshira në një iframe etiketë, e cila sillet pak më ndryshe sesa elementi ynë HTML5. Në mënyrë që këto video të funksionojnë si prejardhje të ekranit të plotë, do të duhet të bëjmë pak ndryshime me shënimin tonë. Falë një metode nga Rishabh Aggarwal, ekziston një rrugëdalje e thjeshtë për ta bërë këtë të ndodhë:

HTML

Zgjidhni kodin

CSS

.videoContainer
pozicioni: absolut;
gjerësia: 100%;
lartësia: 100%;
maja: 0;
majtas: 0;
fundi: 0;
djathtas: 0;
ekran: përkul;
drejtimi flex: kolona;
justifikimi-përmbajtja: qendra;
pikat e rreshtit: qendra;
}
#hero
pozicioni: relativ;
}
iframe
/ * opsionale * /
gjerësia: 100%;
lartësia: 100%;
} Zgjidhni kodin

Ngarkimi juaj në YouTube ose Vimeo tani duhet të sillet si një video funksionale në sfond pas përmbajtjes së heroit tuaj.

Duke përdorur WordPress

Nëse përdorni WordPress, ka një shumëllojshmëri të shtojcave të sfondit të videos që mund të përmbushë detyrën e mësipërme pa u shqetësuar për kodin. Sidoqoftë, shumica e këtyre janë shtesa premium që mund t’ju duhet të blini.

Këshilla dhe praktikat më të mira për vendosjen e videove

Tani që videoja juaj është me sukses dhe në veprim, le të gërmojmë pak më tej në ndërlikimet e optimizmit, madhësisë së skedarit dhe të sigurojmë që videoja e sfondit të heroit tuaj duket dhe funksionon në maksimum..

Të kuptuarit e llojit të skedarit

Unë kam thënë më parë se ekzistojnë shumë mundësi në llojet e skedarëve video, disa prej më të njohurve që janë mp4, ogg, dhe WebM. Shfletuesit e ditëve moderne pranojnë pothuajse në mënyrë universale mp4 si format mbizotërues, kështu së paku ky është lloji i skedarit që do të duhet të përfshini. Sidoqoftë, zakonisht është një ide e mirë për të siguruar që të gjithë përdoruesit të marrin një përvojë të ngjashme, edhe nëse janë me softuer të vjetëruar; në këtë rast, shënimi juaj do të duket i ngjashëm me këtë:

Zgjidhni kodin

Këshillë e shpejtë: Vendosni formatin tuaj të preferuar të skedarit të fundit në listën e burimit. Kjo është ajo që shfletuesi do të lexojë e fundit, dhe nëse pajisja e përdoruesit e mbështet atë, do të jetë ajo që do të ngarkojë.

Një teknik tjetër që duhet marrë në konsideratë është ajo që kodik video për t’u përdorur, që në thelb është se si skedari është i ngjeshur dhe interpretuar më pas nga media player-i i shfletuesit. Kodiku kryesor për të cilin duhet të shqetësoheni është H.264, cila është ajo që pranojnë shumica e shfletuesve dhe cilat vende si YouTube dhe Vimeo mbështesin.

Nëse e gjithë kjo tingëllon si zhargon konfuz, mos u shqetësoni. Shanset janë që videoja jote tashmë është në dëshirën mp4 / 264 format. Ky është zakonisht lloji i skedarit që ju jepet kur shkarkoni nga një faqe video aksionesh. Nëse keni nevojë për të kthyer një lloj skedari tjetër në mp4, atëherë do t’ju duhet softuer shtesë për ta bërë këtë. Adobe Premiere Pro është standardi i industrisë për të punuar me video, por kjo është qartë se përtej mënyrave të shumicës së njerëzve. Për fat të mirë ka një program falas për PC dhe Mac të quajtur HandBrake kjo duhet të përmbushë vetëm atë që ju nevojitet.

Një shembull i një video me sfond hero me audioFaltore Samukawa-jinja krijon një përvojë të bukur dhe qetësuese me video (dhe audio – por do të shihni pse në këtë rast është e pranueshme). Merrni shënimin e integrimit të zgjuar të videos me menunë e tyre të lundrimit.

Optimizimi i skedarit tuaj video

Ndoshta nuk është një ide e mirë për të marrë videon tuaj pasi aktualisht qëndron dhe e ngarkoni drejtpërdrejt në faqen tuaj të internetit. Skedarët video mund të jenë të mëdha – madje edhe 30 klipe të dyta nëse ato janë në definicion të lartë ose ultra. Mos harroni se përdoruesit tuaj duhet të shkarkoni këto skedarë në shfletuesin e tyre përpara se të luhen, dhe të prisni një video me 50 megabyte për t’u ngarkuar nuk është e favorshme për një përvojë të shkëlqyeshme të përdoruesit.

Ju do të duhet të shkulni videot tuaja zgjidhje, shkalla e bitit, dhe gjatësi në mënyrë që të vendoseni në një madhësi optimale të skedarit. Shikoni këtë dobishëm udhëzues për një përmbledhje të shpejtë se si të përgatitni video për në internet.

Pra, sa i madh është shumë i madh? Në përgjithësi konsiderohet se 5 megabajt është madhësia maksimale për një video në sfond, me madhësitë e skedarëve më pak se 1 megabyte duke qenë idealja. Kjo mund të jetë mjaft e ndërlikuar për të arritur në mënyrë që të krijoni një ekuilibër midis cilësisë dhe madhësisë. Për fillestarët, mbajeni afërsisht zgjidhjen tuaj 720p ose më pak për një përzierje të mirë të qartësisë dhe ekonomisë. Një video e mprehtë 4K mund të duket e mrekullueshme, por mbani në mend se shumica e njerëzve shfletojnë në internet ekranet më pak se 15 ″, kështu që rezolucioni i shtuar thjesht do të ishte i tepërt.

Për sa i përket gjatësisë, një kohë ekzekutimi ideal do të ishte diku midis 10-30 sekonda. Nëse është shumë e shkurtër, videoja juaj mund të ndjehet e parëndësishme ose, nëse është e lakuar, shumë e përsëritshme. Një video që është shumë e gjatë rrezikon të humbni vëmendjen e përdoruesve dhe të rritni madhësinë e skedarit.

Shkalla e bit bën një ndikim të rëndësishëm në madhësinë e skedarit, dhe është ndoshta ajo që ju do të shpenzoni pjesën më të madhe të përpjekjeve tuaja. Gjetja e numrit ideal për videon tuaj është një proces që tejkalon qëllimin e këtij artikulli, por YouTube dhe Vimeo ofrojnë udhëzime për optimizimin e skedarëve këtu dhe këtu respektivisht që duhet të ju ndihmojë të drejtoni në drejtimin e duhur.

Heqja e Audio

Siç u sugjerua më herët, ndryshimi i videos në sfond është praktika e preferuar e UX. Nëse me të vërtetë nuk ka asnjë arsye për të luajtur tinguj, ju në të vërtetë mund të shkoni më larg sesa gjymtimi i videos dhe të hiqni plotësisht pista audio nga skedari. Duke vepruar kështu do të zvogëlojë në masë të madhe madhësinë e skedarit duke hequr qafe të dhëna të panevojshme. Kjo përkthehet në më pak gjerësi bande në serverin tuaj dhe ngarkim më të shpejtë për përdoruesit tuaj. HandBrake është një mundësi e mirë për të hequr me lehtësi gjurmët audio nga skedarët.

Autoplay dhe Pajisjet Mobile

Unë përmenda që kishte një paralajmërim të vogël me përdorimin e cilësimit të autoplayit për përdoruesit e celularit. Si një masë sigurie për të parandaluar përdorimin e padëshiruar të të dhënave, shumë telefona celularë do të refuzojnë të autoplayojnë video në internet. Kjo do të thotë që një buton Luaj do të ngulitet si një mbivendosje në krye të videos suaj në sfond. Megjithëse kjo është një shqetësim i vogël, acarimi i vërtetë është se kjo mbivendosje mund të mbulojë potencialisht çdo lidhje ose përmbajtje që keni vendosur në seksionin tuaj të heroit. Doh!

Duket se versionet e fundit të iOS mbështesin tani veçorinë e autoplay-it, por shumë telefona Android dhe sisteme të tjera operative celulare janë akoma spote. Megjithëse zgjidhjet komplekse të JavaScript dhe hacks e shfletuesit mund të zgjidhin këtë çështje, besueshmëria e tyre është në kundërshtim dhe nuk rekomandohet plotësisht. Zgjidhja më e mirë për përvojën më të qëndrueshme të përdoruesit mund të jetë përdorimi i një kërkese për media për të hequr tërësisht videon në pajisjet celulare dhe duke e zëvendësuar atë me imazhin tuaj të mbajtësit të vendeve. Për ta bërë këtë, vendoseni këtë në skedarin tuaj CSS:

Ekrani @media dhe (max-pajisje-gjerësia: 768px) {
#hero
sfond: url (placeholder.jpg) pa përsëritje;
madhësia e sfondit: mbulesë;
}
#bgvideo
ekran: asnjë;
}
} Zgjidhni kodin

Teksti kontrasti & video

Për përvojën më të mirë vizuale, ju dëshironi të siguroheni që teksti juaj është i lexueshëm dhe dallohet nga videoja që qëndron pas saj. Përdorimi i një teksti të lehtë në një video të errët ose tekst i errët në një video të lehta do të sigurohet që përdoruesit tuaj të mos humbasin përmbajtjen e rëndësishme ose thirrjen për veprim të seksionit të heroit tuaj.

Mundohuni të përdorni video që ndjekin një gamë të caktuar ngjyrash – edhe më mirë nëse ato ngjyra përputhen me udhëzuesin e stilit të markës tuaj. Një video në sfond me shumë ngjyra mund të duket pa vend në faqen tuaj të internetit ose mund të jetë tepër tërheqëse nga teksti sipër tij.

Një metodë efektive për të ndryshuar tonin vizual të videos suaj është të aplikoni mbivendosje dhe filtra. Kjo mund të bëhet përmes redaktimit të softuerëve si Adobe Premiere, apo edhe në shfletuesit modernë përmes CSS filtër pronës. Provoni të eksperimentoni me mbivendosje ngjyrash, ngopje, turbullirë dhe mprehtësi për të rregulluar estetiken e videos suaj në mënyrë që të përputhet me stilin e markës tuaj dhe të mos shkëpuset nga teksti.

Shembull Hero i sfondit me redaktim angazhues Agjensia FreshDesign përdor redaktimin angazhues për të përcjellë një thelb dhe karakter që është interesante të shikohet pa marrë parasysh sa herë ajo sythe. Filtri i ngjyrave gjithashtu kontraston bukur me tekstin dhe logon.

Ku të gjeni video për prejardhjen tuaj

Tani jeni gati të shtoni një video sfondi efektiv dhe të optimizuar në mënyrë të përsosur në faqen tuaj të internetit … përveç, tani ju duhet videoja aktuale! Atëherë, ku e merrni një?

Zgjidhja më e lehtë dhe më pak e kushtueshme është të blini përmbajtje video nga një prej shumë faqeve të internetit për pamjet e aksioneve atje. iStock, Shutterstock, tretet, Coverr dhe madje Pa pagesë familjes Vimeo janë burime të shkëlqyera për marrjen e pamjeve me cilësi profesionale.

Këshillë e shpejtë: Një fjalë e kujdes kur shikoni pamjet e aksioneve. Mos e përdorni vetëm për të përdorur atë. Një video duhet të shtojë mesazhin e faqes tuaj dhe të fitojë arsyen e ekzistencës së saj. Shumë video të aksioneve duken tepër gjenerike dhe të pasakta, dhe natyra e tyre me një madhësi të përshtatshme mund të bëjë asgjë për të ngritur ose dalluar faqen tuaj të internetit..

Për rezultatet më të mira, do të dëshironi të punësoni një agjenci krijuese ose videograf të pavarur për t’ju siguruar pamjet të përshtatura me porosi, të cilat me të vërtetë do të angazhojnë përdoruesit me thelbin e produktit ose markës tuaj. Unë do të sugjeroja të bëni një kërkim në Google për agjensi ose kompani prodhuese rreth zonës tuaj më të afërt metropolitane dhe të hidhni një sy në portofolet e tyre. Merrni një propozim dhe vlerësim të çmimeve nga disa të ndryshme për të peshuar opsionet tuaja. Ky do të jetë opsioni më i shtrenjtë edhe pse dhe mund të kushtojë mijëra vetëm për një sfond të vetëm video.

Faqet e pavarura si Upwork ose Fiverr mund të jetë më miqësor me buxhetin, por është paksa më interesante se çfarë vlerash prodhimi ose përgjegjësie japin ata.

përfundim

Të gjithë e duan një video të mirë. Ne duket se jemi pinjollë për ta – ne i konsumojmë në mënyrë të tërbuar në televizionet tona, kompjuterët, telefonat, tabletat, në tavolinat tona, në kolltukët, në makinat tona, kudo dhe kudo ku mund t’i shikojmë.

Shtë thënë që 95% e informacionit në internet është gjuhë e shkruar. Sidoqoftë, me parashikimet dhe trendet aktuale ashtu si janë, përvoja jonë e shfletimit në Internet së shpejti mund të jetë e lidhur shumë me videon. Kjo ka kuptim, duke pasur parasysh se videot më të efektshme janë në veprim frymëzues sesa fjalët.

Edhe pse jo çdo biznes apo uebfaqe ka nevojë për një video në sfond për të përcjellë markën e saj, ekziston një probabilitet i fortë që dikush të ndihmojë tuajin. Tani që dini se si të futni një në faqen tuaj të internetit, ju inkurajoj të shikoni se sa larg do të marrë një video me sfond hero për biznesin tuaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me