Si të blini një dyqan tregti në 10 minuta

Një udhëzues i shpejtë për bizneset e vogla që kërkojnë të shesin në internet. Mësoni mënyrën më të shpejtë, më të lehtë për të filluar me dyqanin tuaj eCommerce.


Si të merrni një Dyqan eCommerce

Shitja në internet është diçka që shumë pronarë të bizneseve të vogla do të dëshironin ta bënin, por nuk kanë dëshirë të provojnë. Sidoqoftë, shitja në internet mund të jetë një përfitim i madh për biznesin tuaj dhe jo vetëm të rrisni shitjet tuaja, por të zgjeroni arritjen e tregut tuaj, të ofroni lehtësi blerjeje për klientët tuaj dhe të krijoni mundësi të reja për rritje. Të mirat mirë i tejkalojnë të këqijat dhe shitja në internet është diçka që duhet të synoni të arrini për biznesin tuaj.

Fillimi me një Dyqan eCommerce

Për të shitur në internet, do të duhet të krijoni një dyqan eCommerce dhe, të mos bëni gabime në lidhje me të, ka shumë planifikim & punë e vështirë që shkon në këtë. Sidoqoftë, fillimi dhe krijimi i dyqanit tuaj të parë në tregti elektronike është më i lehtë nga sa mendoni. Për shumicën, një dyqan eCommerce mund të duket jopraktik për shkak të kostove shumë të shtrenjta të marrjes në punë të një zhvilluesi profesional në internet, por në të vërtetë mund të ndërtoni një vetë. Ka platforma të panumërta të e-commerce në internet që e bëjnë atë tepër të lehtë (dhe shumë më të lirë) për të krijuar dyqanin tuaj të eCommerce dhe të filloni shitjen në internet.

Si të gjeni dyqanin tuaj të tregtisë elektronike & Vrapimi në 10 minuta

Siç u premtua, në këtë artikull, ne do t’ju përshkojmë procesin e marrjes së një dyqani të tregtisë elektronike. Shtë shumë e shpejtë dhe e lehtë!

Së pari, do të duhet të regjistroheni me një platformë eCommerce. Shopify.com është një nga shërbimet më të mira dhe më të njohura për ta bërë këtë. Ata kanë gjithçka që ju nevojitet për të nisur me lehtësi një dyqan të plotë të tregtisë elektronike dhe shumë biznese të suksesshme në internet i përdorin ato.

Përcaktimi i llojit të dyqanit që do t’ju duhet

Kur krijoni llogarinë tuaj për herë të parë, do të përshkoni një ekran të shpejtë të konfigurimit, të cilit duhet t’i përgjigjeni për të ndihmuar Shopify të kuptojë më mirë nevojat tuaja për tregtinë elektronike. Vendosja është super e thjeshtë dhe thjesht do t’ju duhet t’i përgjigjeni pyetjeve. Kjo do të ndihmojë Shopify të përcaktojë llojin e dyqanit që ju nevojitet. Pasi të keni mbaruar, Shopify automatikisht do të krijojë një llogari për ju dhe më pas do të gjenerojë një dyqan eCommerce, bazuar në kontributin tuaj. Më poshtë është një pamje e tabelës kryesore:

Pulti kryesor i Shopify, ku mund të krijoni një Dyqan të ri të Tregtisë Tregtare

Kjo është ajo ku ju do të shkoni për të konfiguruar dhe modifikuar dyqan tuaj eCommerce. Juve ju është dhënë një provë 14-ditore falas për t’ju ndihmuar të gjeni kushinetat tuaja. Gjatë kësaj kohe, ju mund të shtoni produktet tuaja, të vendosni opsione të transportit dhe të rregulloni paraqitjen e dyqanit tuaj online. Për më pak tru teknologjikisht mes nesh, ata gjithashtu ofrojnë klasa falas online të ju ecni nëpër ndërtimin e dyqanit tuaj, gjë që është shumë e dobishme.

Iffarë nëse unë kam tashmë një faqe interneti ekzistuese?

Nëse tashmë keni një uebfaqe ekzistuese, prapë mund të përdorni Shopify për të shtuar dyqanin tuaj të tregtisë elektronike në të. Përveç aftësisë për të ndërtuar një dyqan të ri në internet, Shopify gjithashtu ju mundëson të shndërroni çdo uebfaqe ekzistuese në një dyqan eCommerce. Nëse nuk po kërkoni ndërtim të një dyqani të ri, Plani Lite për 9 dollarë në muaj ju lejon të ktheni produktet tuaja Blini butona që ju të vendosni kudo në internet. Vizitorët mund të shtojnë artikujt tuaj në karrocë dhe të kryejnë pagesën e tyre përmes Kontrollit të Shopify pa lënë asnjëherë faqen e internetit të tanishme. Shopify duhet të sugjerojë automatikisht këtë mundësi për ju kur u përgjigjeni pyetjeve gjatë konfigurimit.

Kjo ishte e lehtë!

Urime! Tani keni një dyqan eCommerce dhe nuk duhej t’ju merrte më shumë se 10 minuta për të marrë! Për të parë dyqanin tuaj në internet, thjesht klikoni në ikonën e shigjetës në pjesën e sipërme të majtë të ekranit. Mund ta shikoni dyqanin tuaj në çdo kohë duke klikuar atë.

Klikoni për të parë dyqanin tuaj në tregti elektronike

Ju ndoshta keni vënë re në këtë pikë dyqani juaj eCommerce është thjesht bosh! Kjo eshte e sakte. Teknikisht keni një dyqan eCommerce, por tani do të duhet ta vendosni. Këtu fillon puna e vërtetë…

Vendosja e dyqanit tuaj të ri

Tani që keni një dyqan eCommerce, është koha ta vendosni atë. Dyqani juaj është bosh dhe ju do të duhet të shtoni produkte në të. Ju do të duhet të konfiguroni këto produkte, të ndryshoni temën e dyqanit tuaj, të vendosni transportin tuaj & tarifat e taksave, shtoni faqet e politikave tuaja ligjore dhe shumë më tepër. Siç e përmendëm edhe më parë, ka shumë punë dhe planifikim që shkon në një dyqan eCommerce dhe këtu fillon. Për fat të mirë, kjo punë është diçka që është drejtpërdrejt dhe jo sfiduese për ta kuptuar. Shopify me të vërtetë bën një punë të mirë për ta bërë atë intuitiv. Dokush mund ta bëjë këtë dhe nuk keni nevojë të jeni një zhvillues i tru i internetit.

Përfundim i shpejtë: Krijimi i një dyqani eCommerce është i lehtë dhe ju duhen vetëm disa minuta! Sidoqoftë, shtimi i produkteve dhe konfigurimi i dyqanit tuaj është ajo që kërkon kohë.

Fjalët e fundit të këshillave

Lista e Kontrollit Thelbësore për Shitjen e dyqaneve thelbësore është një burim i shkëlqyeshëm për të kontrolluar përpara se të nisë publikisht dyqani juaj eCommerce. Ajo kalon nëpër të gjitha detajet e fundit për të verifikuar që jeni gati të shkoni drejtpërdrejt, prandaj sigurohuni që ta keni kontrolluar këtë.

përfundim

Ju tani dini se si të merrni një dyqan eCommerce dhe ky artikull duhet t’ju sigurojë bazat e fillimit në botën e tregtisë elektronike! Shitja në internet është me të vërtetë një përfitim i madh për biznesin tuaj, por kërkon kohë dhe kërkon punë. Tani që keni dyqanin tuaj të parë, është koha që të filloni të shtoni produktet tuaja dhe t’i vendosni ato në mënyrë që të mund ta merrni atë shitjen e parë. Shitje e lumtur!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me