Sådan stopper du e-mail-spam med din webhost

Gratis & betalte e-mail-spam-bekæmpelsesmuligheder til beskyttelse af din webhosts e-mail-konti mod spam. Populære spamblokkere, som din webhost kan tilbyde.


Stop e-mail-spam med din webhost

Træt af at nådesløs spam-e-mails kontinuerligt udfylde din indbakke? Som ejer af en lille virksomhed er den sidste ting, du har brug for, at spilde tid på at skifte gennem din e-mail. De fleste små virksomheder har deres e-mail-opsætning via deres nuværende webhost. Desværre kan indstilling af din webhost som din indgående e-mail-behandler åbne dig for en verden af ​​spam, medmindre du også opretter en spamblokker. Din nuværende webhost skal have noget lignende allerede på plads, men ofte er det ikke godt nok, og du kan forvente at modtage, slette og filtrere spam-e-mails manuelt.

Hvad kan jeg gøre?

At have din e-mail sendt fra dit eget domæne ser mere professionelt ud end at have det kommet fra gmail.com eller yahoo.com, så det er stadig en god forretningspraksis at indstille din webhost til at håndtere e-mail. Det er meget bedre at have [email protected] end [email protected] Men hvordan kan du stoppe den uønskede spam? Kontroller først med din nuværende webhost. De fleste webhosts tilbyder tredjeparts spamblokeringstjenester, der er direkte indbygget i dit kontrolpanel.

Er din webhost samarbejdet med en spamblokker?

Mange webværter samarbejder med en e-mail-spamblokeringsservice. F.eks. Tilbyder InMotion Hosting og Web Hosting Hub sine kunder begge McAfee (med begrænset support) og Apache SpamAssassin, en open source (og gratis løsning) til beskyttelse af domænemail. Det anbefales at prøve SpamAssassin og lege med konfigurationen først, før du prøver McAfee. Vi har dog også haft nogle websteder, der kræver en premium-løsning (som McAfee-indstillingen), da SpamAssassin ikke skar det.

e-mail spamfilterEt kig på Web Hosting Hub-kontrolpanelet, der tilbyder SpamAssassin & McAfee.

BlueHost er en anden populær webhost og bruger en premium betalt løsning kaldet SpamExperts at bekæmpe spam. SpamExperts starter inden e-mailen filtrerer til serveren og købes pr. Domæne fra kontrolpanelet. BlueHost tilbyder også Spam Hammer og Spam Assassin også. Deres Hjælpeartikel om eliminering af spam kan hjælpe dig med at beslutte, hvilke af de tre løsninger du skal vælge. Et tip fra en teknisk supportekspert hos BlueHost har informeret os om, at SpamExperts er den mest pålidelige og kraftfulde af de tre.

HURTIGTIPS: De fleste webhosts tilbyder en slags e-mail-spambeskyttelse inkluderet gratis samt en tredjeparts premium-service tilgængelig som et tilføjelse.

Gratis muligheder for at stoppe spam

Her er en praktisk liste over muligheder for gratis domænespamfiltrering.

Apache SpamAssassin – Fordi det er open source-software, kan enhver downloade og bruge det gratis i henhold til betingelserne i licensen, der ledsager softwaren. Du kan endda ændre det, men du skal indsende dine ændringer tilbage til open source-community. Installation kan være vanskelig, hvis du ikke er bekendt med, hvordan open source-software fungerer, men de fleste webhosts har gjort alt det arbejde for dig. Du skal bare aktivere det i henhold til hostingfirmaets instruktioner.

MXGuardDog – er endnu “gratis betalt” ved at indsætte et tekstlink på dit websted. Det er ikke platformspecifikt, hvilket betyder, at det fungerer på ethvert operativsystem. Der kræves ingen ændringer i din organisations e-mail-indstillinger. MXGuardDog kræver, at du registrerer dig på deres websted og derefter ændrer dit domænes MX-poster for at omdirigere din mail til deres servere.

Xeams – Downloadbar software gratis til kommerciel og ikke-kommerciel brug. Det er tilgængeligt for Windows og Linux 32- og 64-bit-systemer samt Mac OSX, Solaris, HP-UX og AIX. Der er ingen grænse for antallet af e-mails, brugere eller domæner. Xeams “betales for”, når du beslutter at betale for premium support, som de stærkt anbefaler som en produktivitetsgevinst for systemadministratorer. Hjælp til installationsscenarie er tilgængelig via Xeams online dokumentation. Hvis noget af dokumentationen virker lidt vag, skal du huske, at de har lidt incitament til ikke at fortælle dig alle detaljerne, fordi de foretrækker, at du har købt deres premium supportpakke.

Betalte muligheder for at stoppe spam

Der er masser af betalte muligheder for at stoppe spam. Du skal beslutte, hvilke der har funktioner, der passer til dit budget. Her er bare et par:

Heluna.com – Fra 49 dollar pr. År er basisplanen god til personlige domæner, men blokerer kun 90% af spam i modsætning til standardplanen, der blokerer 99%. Når dine behov udvides eller kontrakt, kan du opgradere eller nedgradere efter behov.

Barracuda.com – Barracudas Spam Firewall-produkt er sandsynligvis overdreven for de fleste små virksomheder. Det er et produkt, der er mere velegnet til virksomheder med deres egne, dedikerede datacentre og hardware end til den delte hostingopsætning. Det kan distribueres som et apparat eller virtuelt apparat og via Azure, AWS og vCloud Air. Afhængig af den model, du køber, betaler du mellem $ 699 og $ 89.999. Opdateringer for at opnå strammere spamkontrol baseret på de nyeste trusler koster mellem $ 699 og $ 2.799 afhængigt af hvor mange års opdateringsdækning du køber. Og hvis udstyr mislykkes, kan du købe planer fra 1 til 5 år i længden til hurtig, næste arbejdsdags udskiftningshardware. Øjeblikkelig udskiftning koster mellem $ 449 og $ 1.799.

Mailroute.net – MailRoute Anti-Spam hævder en meget lav falsk-positiv sats – kun 1 ud af 250.000 e-mails vil blive forkert markeret som spam. Tjenesten behandler spamfiltrering uden for dit netværk og frigør dine servere til forretningsopgaver. Det er en fuldt styret service, så du bare tilmelder dig og foretager en ændring af dine DNS-indstillinger, og MailRoute overtager din filtrering. Der er en 15-dages prøveperiode, hvor du betaler mellem $ 29,99 per bruger om året til $ 1,48 pr. Bruger pr. Måned på en glideskala afhængigt af antallet af brugere. Alt over 500 brugere kræver et særligt pristilbud.

Brug af Google til at bekæmpe din spam

Nogle hostingfirmaer (som Bluehost, iPage), & GreenGeeks) har samarbejdet med Google for at levere e-mail-tjenester via Gmail, men med at dit domæne er en del af din e-mail-adresse i stedet for @ gmail.com. Tjek først med din vært for at se, om dette er tilgængeligt. Hvis det er tilfældet, kan du stole på Googles spamfiltreringstjenester og ikke behøver at gøre meget andet. Google er meget effektiv til at fjerne spam-e-mails og tilbyder en “Rapport Spam” -knap indbygget i Gmail-grænsefladen. Og hvis du ikke ønsker at bruge Gmail-grænsefladen, kan du i stedet konfigurere Microsoft Live Mail, Entourage, Outlook, Thunderbird eller anden mail-software, du foretrækker.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me