Sådan opretter du fantastiske billeder til dit websted og din blog

Lær hvordan du opretter webstedsbilleder & grafik uden Photoshop. En liste med nyttige online-værktøjer til at oprette dit websted / blog-visuelt for begyndere.


Oprettelse af websites til ikke-designere

Adobe Photoshop er den industristandard, som de fleste professionelle webdesignere bruger til at oprette og redigere alle disse perfekt designet billeder integreret på deres websteder. Dog har den gennemsnitlige ejer af små virksomheder typisk ikke et abonnement på PhotoShop eller ved endda hvordan man bruger det. Selvom vi selv elsker Adobe Photoshop og opfordrer dig til at prøve det, er der adskillige alternative værktøjer, du (som nybegynder og ikke-designer) kan bruge til at oprette fantastiske billeder på dit websted og din blog. At oprette anstændige billeder til dit websted / blog er faktisk lettere, end du måske tror. Men lad os først tale om vigtigheden af ​​websitetvisualer (i tilfælde af at du er fristet til bare at forlade de standardbestandsbilleder, der følger med den webstedsskabelon, du muligvis allerede bruger)!

Betydningen af ​​webstedsvisualer

Når du går gennem Times Square, er der ingen mangel på kæmpe, opmærksomme og gripende billeder, der danser rundt på skærme, der er større end nogle menneskers hjem. Dette skyldes, at marketingfolk ved, at vi mennesker er visuelle væsener, og at vores hjerner behandler billeder 60.000 gange hurtigere end tekst. Bortset fra vores markedsføringsbudgetter, er vi ikke så forskellige fra disse mærker – vi konkurrerer om sindets andel af forbrugere, der er oversvømmet af meddelelser og indhold fra det øjeblik, de vågner op til det øjeblik, de går i dvale.

Hvordan øger vi vores odds for at skille sig ud blandt al støj? Tag en side fra marketingmedarbejderens playbook og brug grafik til at kommunikere dit punkt og bringe dit websteds indhold til live. Forestil dig denne artikel uden billeder! Det er stadig et inspirerende stykke journalistik, jeg er sikker på, men ville det have den samme effekt? Sikkert ikke. Uden for at se pænt ud, tilføjer understøttende visuals til dit webstedsindhold mange forskellige fordele.

Fordelene ved webstedsvisualer

 • Hjælp læserne med at forstå din besked – vores hjerner behandler billeder 60.000 gange hurtigere end tekst
 • Holder folk til at læse – Øger engagement og holder skummere skummet
 • Øget sandsynlighed for sociale besøg – tilføjelse af et visuelt betyder, at når dit indhold deles på sociale netværk, er der et visuelt at gå med det, hvilket øger sandsynligheden for, at folk klikker igennem til dit websted
 • Flere aktier – Giver folk en anden grund til at dele din hjemmeside (via Pinterest)

Det er fantastisk, men hvad er en ikke-designer at gøre?

Nu hvor du ved, hvor vigtige visuals er, hvordan går du så ved at oprette dine egne visuals, hvis du ikke er en professionel, der har vanvittige færdigheder i Photoshop? Heldigvis er der masser af online-værktøjer, der kan hjælpe dig med at skabe attraktivt, professionelt udseende visuals til brug på dit websted.

4 Populære webstedlige visuelle værktøjer til ikke-designere

Ok, så lad os nu komme til den vigtige del – de værktøjer, du kan bruge til at oprette dine billeder! Nedenfor har vi afrundet nogle af vores yndlingsressourcer.

1. Canva

At prale med vidnesbyrd som ”Canva giver enhver mulighed for at blive designer” og ”Det nemmeste designprogram i verden”, det er let at se hvorfor Canva er et godt værktøj til ikke-designere. Canva tilbyder skabeloner, som du kan begynde med eller lader dig starte fra bunden. De tilbyder også et stort udvalg af stockfotos, designelementer og skrifttyper. Nedenfor er et skærmbillede, der viser et par startskabeloner, som du nemt kan hoppe ind i og tilpasse til dit eget websted:

Webstedsvisuelle værktøjer til ikke-designere - Canva

2. Pablo

Pablo er en hurtigere og mere strømlinet version af Canva. Upload dit foto, vælg størrelsen på dit billede, vælg den ønskede tekst øverst på billedet, og rediger billedet, hvis du vil. Slutresultatet er et hurtigt, rent udseende billede til brug på dit websted.

Webstedsvisuelle værktøjer til ikke-designere - Pablo

3. Easel.ly

Easel.ly er et infografisk generation værktøj, der er meget tilpasselig og leveres med mange skabeloner, der starter dig. Dette er en fantastisk måde at skabe understøttende visuals eller til at kommunikere en kompleks idé med dine webstedets læsere.

FotoJet

FotoJet er et robust online værktøj til grafisk design, fotoredigering og fotocollage. Det er meget nemt at bruge og lave din egen grafik. Tag disse trin:

 1. Åbn FotoJet, og vælg en skabelon under designtilstand.
 2. Upload dine egne fotos.
 3. Tilpas designet ved at rette dine billeder, tilføje tekst eller clipart osv.
 4. Gem og brug.

Det er enkel og effektiv måde at hurtigt og nemt lave din egen grafik uden nogen professionelle designfærdigheder.

4. Over

www.madewithover.com er en mobilapp, der giver dig mulighed for at overlejre billeder og visuals oven på dine billeder. Grænsefladen er ekstremt nem at bruge, hvilket gør det til en fantastisk måde at skabe et hurtigt, professionelt udseende visuelt i en klemme. Den eneste ulempe er, at du bliver nødt til at oprette dine billeder på din telefon eller tablet. Der er ingen desktopversion.

Webstedsvisuelle værktøjer til ikke-designere - Over

Brug af GIF’er til at forbedre dine visuals

Uanset om du udtaler det JIF eller GIF, kan disse visuelle animationer være virkelig magtfulde til at få din besked på tværs. Du kan oprette en GIF ved enten at kombinere en serie fotos eller ved at konvertere en videofil til GIF-format. Når den er oprettet, kan en GIF-fil placeres i dine blogindlæg, websteder, sociale medieindlæg eller endda på dine produktsider.

Her er nogle overbevisende grunde til at vælge GIF-visuals i dit indhold:

 • Universelt accepteret – Siden starten i 1987 har GIF’er været universelt understøttet af alle større browsere og enheder uden behov for yderligere plugins. Dette betyder, at du kan være 100% sikker på, at dit publikum kan forbruge det.
 • Fantastisk til historiefortælling – GIF’er er gode til historiefortælling, fordi de kan opsummere en følelse eller et punkt, som du prøver at gøre.
 • Sjov & delbare – Der er en grund til, at netizens deler millioner af GIF’er hver dag. De er lette at dele på enhver enhed, plus de har en tendens til at være sjove i naturen. Folk elsker at dele indhold, der er sjovt og let at fordøje. GIF er det perfekte medium til det.
 • Hold det lille & billig – Den sidste ting, du vil have i dit indhold, er en voluminøs video, der vil bremse dine servere eller sende dine besøgende til YouTube (de vender ikke tilbage til dit websted, når de finder disse kattevideoer!). Drej i stedet dine videoer til små GIF’er. De er små i størrelse, hvilket betyder, at de er lette at være vært og konsumere.
 • Let at fremstille – At lave en GIF er super let og sjovt. Alt hvad du behøver er en serie billeder eller et YouTube-klip som kilde.

At lave en animeret GIF med GIF MakerEt skærmbillede, der viser oprettelsen af ​​en animeret GIF med GIF-maker, et gratis online værktøj, du kan bruge til at lave dine egne animerede GIF’er.

Nu hvor du forstår værdien af ​​at inkludere GIF’er i dit indhold, er her nogle få tip, du skal huske på, når du fremstiller dem:

 • Hold det kort – Den ideelle længde er 3 til 5 sekunder.
 • Gør det til loop – Gør det sømløst uden at justere skyderne for starttid og varighed
 • GIF-værdighed – Find det perfekte øjeblik i din video ved at justere starttiden.
 • Match det med indhold – Uanset om det er en high five eller en eye roll, skal du sørge for, at det er den reaktion, du ønsker fra dit publikum.

Animeret GIF-eksempel

Brug af Stock Photos til at forbedre dine visuals

De fleste billeder, der findes på websteder eller blogs, kræver et eksisterende foto som base. For eksempel, hvis du opretter webstedvisualer til din bagerivirksomhed, kan du tage et dejligt fotografi af din bageri-butik og uploade det til et af ovenstående værktøjer og derefter begynde at redigere det. Derfra kan du tilføje finish, hvilket gør det visuelle look perfekt. Afhængig af hvad du har brug for og den type forretning, du driver, kan du dog undersøge, hvordan du bruger lagerbilleder til at forbedre dit webstedsvisualitet. Vi har også medtaget et par af vores foretrukne steder at gå til for at finde fotos i god kvalitet:

Gik vi glip af dit yndlingsværktøj? Har du brugt noget af disse værktøjer på dit websted? Fortæl os og del links i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map