Sådan laves et fotograferingswebsted og fejl at undgå

Lær, hvordan du laver en profotograferingswebsted, der viser din portefølje, og find ud af, hvilke fejl du skal undgå, når du laver det.


Hvordan man laver et fotograferingswebsted

For enhver professionel fotograf er et fotograferingswebsted en nødvendighed for at fremvise din portefølje og opbygge nyt klientel. Betragt dit websted som din øverste salgsrepræsentant, der arbejder på dine vegne, selv når du sover. Det er en fantastisk måde at tiltrække nye kunder døgnet rundt, men for at konvertere disse potentielle kunder til faktiske kunder skal dit fotograferingswebsted være godt.

At oprette et imponerende websted er meget enklere, end du måske tror. Webstedsbyggerne har skåret ned den tid og ekspertise, der kræves for at oprette et websted. I denne artikel vil jeg dække, hvordan du kan oprette dit eget fotograferingswebsted sammen med almindelige fejl, som du skal undgå.

Kan jeg virkelig bygge mit fotograferingswebsted selv?

Ja! Når alle de nye webstedsbyggerne introduceres på markedet, er der en række mulige muligheder, du kan vælge imellem, hvis du beslutter dig for selv at oprette dit websted. Med henblik på at oprette et fotograferingswebsted vil jeg anbefale Wix og henvise til dem i denne artikel. Der er en række andre webstedsbyggere, du kan bruge, men Wix er uden tvivl den mest populære, og det er super brugervenligt. En komplet nybegynder til webdesign kan nemt navigere rundt på det og skabe et smukt websted med kun lidt tid og dedikation.

HVORFOR BYGGER DET DIG SELV? Der er flere grunde, men den vigtigste er prisen. Mens du kunne betale en professionel webdesigner $ 2000 eller mere for at oprette dit fotograferingswebsted, tilbyder de fleste webstedsbyggere priser, der spænder fra omkring $ 5 til $ 25 pr. Måned. Du kan spare en masse forhåndsomkostninger ved at tage denne rute.

7 trin til at oprette dit fotograferingswebsted

Lad os nu se på de faktiske trin, der kræves for at oprette dit fotograferingswebsted:

Trin 1. Vælg den rigtige skabelon

Dette er det første skridt til at oprette hjemmesiden for dine drømme. Wix har en bred vifte af skabeloner generelt, men hvad der er endnu bedre er, at de har skabeloner lavet specielt til fotograferingswebsteder / portfolio-websteder. Husk, at disse skabeloner leveres til dig som en guide til design af dit websted. Træk-og-slip-grænsefladen på Wix giver dig mulighed for at tilpasse dit websted fuldstændigt uanset hvilken skabelon du vælger, så du skal ikke bruge for meget tid på at bekymre dig om denne del.

Et skærmbillede af kun et par fotografivirksomhedsskabeloner, som Wix tilbyder

Trin 2. Brainstorm & Design siderne

Et fotograferingswebsted kræver ikke mange sider. De vigtigste sider, du har brug for, er: Hjem, Om, Kontakt og et galleri. Hvis du ønsker, at det skal være mere detaljeret, kan du måske tilføje en side Tjenester / priser og forskellige sider for hver type fotografering, du laver (bryllup, landskab, reklame ect.). Nøglen her er at gøre webstedet let for brugere at navigere og kontakte dig, mens de stadig er imponeret.

HURTIGTIPS: Det er altid en god ide at tjekke nogle eksisterende fotograferingswebsteder – måske nogle af dine konkurrenter – for at se, hvad der fungerer for dem.

Trin 3. Upload indhold & Organiser galleriet

Naturligvis er et fotograferingswebsted ikke komplet uden fotografierne. Det næste trin er at uploade dit smukke arbejde på dit websted. Vi foreslår, at du opdeler dit arbejde i forskellige kategorier som bryllup, landskab, reklame osv., Så besøgende nemt kan finde det, de leder efter. Hvis en brud, der skal være, besøger dit websted, vil hun gerne se alt dit bryllupsfotografering ét sted. Denne lette navigering kan betyde forskellen mellem nogen, der følger igennem for at kontakte dig eller nogen, der klikker på dit websted af frustration. Bliv også kreativ med, hvordan du placerer billederne på webstedet. Wix har flere galleristilarter at vælge imellem. Vær ikke bange for at træde uden for boksen, når du vælger en galleristil, da dette kan gøre et stort indtryk på dine besøgende.

Trin 4. Vælg et domænenavn

Dit domænenavn er, hvad folk indtaster for at finde dit websted, så det skal være let at stave og let at huske. Wix er en alt-i-en-platform, så du kan købe dit domænenavn direkte fra dem og nemt forbinde det til dit websted. En tommelfingerregel, når du vælger et domænenavn til dit fotograferingswebsted, er at gøre det til navnet på din virksomhed eller dit navn plus ordet fotografering. Nogle gode eksempler inkluderer “xyzphotography.com” eller “johnbrownphotography.com”. Lær mere om at vælge et godt domænenavn.

Trin 5. Opret en virksomheds e-mail-adresse

En forretnings-e-mail-adresse ligner “[email protected]”, og det er den bedste mulighed at gå med, hvis du ser alvorligt på din fotograferingsvirksomhed. Det ser mere professionelt ud end en e-mail på gmail, outlook eller en anden gratis e-mail-udbyder. At have en forretnings-e-mail kan også hjælpe med at markedsføre dit fotograferingswebsted. Når nogen ser din e-mail-adresse, vil de mere end sandsynligt være nysgerrige nok til at besøge dit websted, uden at du beder dem om det. At en anden besøgende på dit smukke websted!

Trin 6. Arbejde med SEO

Søgemaskineoptimering (SEO) er meget vigtig for at sikre, at dit websted findes, når folk søger på Google, Bing og andre søgemaskiner efter fotografer i dit område. Hver side i Wix har et SEO-afsnit, som du vil bruge lidt tid på at udfylde korrekt. Bestem de nøgleord, som dit målgruppe mest sandsynligt vil søge for at finde et websted som dit. For eksempel, hvis du laver bryllupsfotografering i Miami, Florida, nogle af nøgleordene, du kan bruge, inkluderer: bryllupsfotograf i Miami, Miami-bryllup, bryllupssælgere i Florida, billeder af Miami-bryllupper ect. Prøv at komme i tankerne hos dit målrettede publikum og skriv, hvad de ville skrive. Du kan også bruge Googles søgeordsplanlægger og Wix SEO Wizard til at hjælpe dig.

Wix SEO-guideWix tilbyder en SEO-guide & Overvågningsværktøj til at give dig indsigt i, hvordan du får din fotograferingsvirksomhedsrangering for lokale søgeord.

Trin 7. Publicer websted & Fremme det

Når du er færdig med at designe dit websted dit websted, og du har tilsluttet dit domæne, er den sidste ting at gøre at offentliggøre det og promovere det på sociale medier. Nogle af de bedste sociale medieplatforme til fremme af fotograferingsarbejde inkluderer Instagram, Pinterest og Facebook. Selvom SEO vil hjælpe dit websted med at blive fundet, bør promovering af dit websted via sociale medier og andre kanaler være en daglig praksis, hvis du vil have succes.

website fejl at undgå

Fejl, der skal undgås, når du opretter dit fotograferingswebsted

Når du opretter dit websted for første gang, kan du blive væk med den kreative proces og ende med at lave et par fejl, som de fleste webdesign newbies har tendens til at gøre. Lad os se på nogle af disse almindelige fejl, og hvordan du kan undgå dem.

Overfyldning – Der er altid fristelsen til at placere alt på din startside i bekymring for, at besøgende ikke klikker rundt på resten af ​​hjemmesiden. Dette er en fejltagelse. Når en side er overfyldt med for meget information, kan brugerne føle sig overvældede og distraherede af rodet og klikke ud af webstedet af den grund. Hold dig til et rent og enkelt design, der kun fremhæver dit bedste arbejde. Dit fotograferingswebsted skal gøre et godt førsteindtryk på dine vegne.

Ingen kontaktformular –  En kontaktside er nødvendig for ethvert websted. Brugere har brug for en måde at komme i kontakt med dig på, om de har brug for mere information, eller de er klar til at købe. Den fejl, som mange personer begår, er, at de kun sætter en e-mail-adresse og telefonnummer og ikke inkluderer en kontaktformular. Dette er en glip af muligheden for at generere flere kundeemner. Sandheden er, at nogle mennesker er for dovne til at oprette en e-mail eller række ud til deres telefon at ringe til. Folk elsker komfort, og kontaktformularen giver den mest bekvemme måde for dem at kontakte dig uden selv at forlade dit websted.

Svær webstedsnavigation – Intet er mere frustrerende over at komme til et smukt websted og ikke kunne finde de ønskede oplysninger. Menupunkter på dit fotografering skal være tydelige og i almindelig visning, ideelt øverst på hver side.

Intet om side – Om-siden er en af ​​de mest besøgte sider på ethvert websted. Hvorfor? Folk elsker at forbinde med mennesker. Dine kunder og potentielle kunder vil gerne vide, hvem der står bag kameraet, så brug om-siden som en mulighed for at få forbindelse til dit publikum og bevise dig selv som fotograf. Du er velkommen til at medtage nogle af dine stolteste fotografiske præstationer såvel som nogle personlige oplysninger som hvordan du drømte om at være fotograf, da du var barn. Denne balance mellem professionalisme og ægthed klarer sig godt hos dine besøgende.

Konklusion

Et fotograferingswebsted er magtfuldt, når man etablerer en online tilstedeværelse og søger nye kunder. I denne artikel skitserede jeg, hvad du har brug for at vide om at lave dit helt eget fotograferingswebsted, og hvordan du kan undgå nogle almindelige fejl. Brug dine kreative evner til at gøre dit websted til dit eget, men husk også at holde det enkelt, så nye besøgende nemt kan navigere på det og komme i kontakt med dig.

Alt det bedste ved at oprette din fantastiske fotograferingswebsted & lad mig eventuelle spørgsmål i kommentarerne nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me