Sådan gør du dine YouTube-videoer SEO venlige

Lær hvordan du rangerer dine Youtube-videoer på den første side af Google & gør dem SEO venlige med disse 4 Youtube SEO tip.


Sådan rangerer du YouTube-videoer

Selvom det er lige så vigtigt som nogensinde for virksomheder at slå de bedste resultater af Google, er der en anden søgemaskine, som du bør overveje at bruge din indsats og ressourcer til – en, der i øjeblikket er nummer 2 på nettet (og som også tilfældigvis ejes af Google … ).

Youtube er stor, stor forretning. Din tilstedeværelse på denne enormt voksende nexus spiller nu en kritisk rolle i placeringen af ​​din virksomhed eller brand som en autoritet på Internettet. Og afhængigt af dit virksomheds område eller niche, kan en høj placering i YouTube endda være mere vigtig end organiske søgninger gennem Google.

YouTube er den næststørste søgemaskine, men mindre end 10% af amerikanske små virksomhedsejere bruger den til markedsføring af deres produkter.

Klik for at tweet

Vi har allerede talt om, hvordan indlejring af en video på din startside kan give enorme positive resultater til dit websted. Selvom det ofte er nok til din online tilstedeværelse, kan en dedikeret strøm af videoindhold kun understøtte din virksomhed – eller endda være en fuldt bæredygtig forretning i sig selv! Hvis video er et vigtigt afsætningsmiddel for kommunikation med dit publikum, bør en korrekt vedligeholdt YouTube-kanal være din højeste prioritet.

Lad os nu se på nogle af de bedste måder at optimere dine YouTube-videoer, så de garanteres at vises øverst på relevante søgninger og nå deres maksimale seertal.

De fire vigtigste områder på YouTube SEO

Hvis du er bekendt med de generelle begreber i SEO, har du allerede et solidt grundlag for, hvordan ting fungerer med videoindhold. YouTube spiller imidlertid af en lidt anden regelbog, og kræver derfor et specifikt fokus for at platformen skal fungere bedst til din fordel.

For det første er forudsætningen for en højtstående video – som enhver, der er bekendt med blogging, – afhængig af kvalitet på dit indhold. Der er ingen måde at omgå det faktum, at for at nå toppen af ​​søgemaskinerne, skal dit indhold være fremragende – eller mere specifikt at imødekomme behovet for, hvad folk søger efter. Dette fører igen til den ultimative faktor for din videos succesrige SEO: visninger. Jo højere udsigten tæller, jo større er chancen for, at den spreder sig som en ildsted (eller en virus).

Men det siger næsten sig selv. Stort indhold og millioner af visninger er slutmålet; mens dette er ting, du skal sigte mod, er det at producere indhold af høj kvalitet et emne for sig selv og uden for denne artikels rækkevidde. Lad os antage, at dine videoer allerede opfylder dine tilhørers ønsker og tilbyder nyttigt, interessant eller humoristisk indhold, som ikke findes andre steder. Så hvordan kan du sikre dig, at dette fantastiske indhold rent faktisk bliver set?

YouTube-videoer opnår generelt høje søgeresultater fra indflydelsen fra fire centrale faktorer i SEO. I en vis rækkefølge af betydning er de:

 1. Søgeordsrelevans
 2. Opbevaring af publikum
 3. Målgruppeinteraktion
 4. Klik-Through-Rate

Lad os diskutere, hvordan du optimerer disse, så du kan anvende dem på dine egne YouTube-videoer!

1. Målretning af dine søgeord

Den mest usikre måde, folk vil finde din video på, er, hvis den er relevant for de specifikke ord, de bruger til at finde den.

Baseret på videoemnet bør du sandsynligvis have en idé om bestemte søgeord, der bedst egner sig til søgninger. Den nemmeste måde at indsnævre disse ord til din målnøgleord er at lade YouTube foreslå det for dig.

Åbn et nyt vindue på YouTube og start med at skrive et ord eller en sætning i søgefeltet. Med det samme vil du se en liste over potentielle ord, som YouTube leverer for at afslutte sætningen, baseret på de mest populære søgninger, som folk faktisk foretager. Hvis et af disse ord vedrører indholdet af din video, er chancerne inkluderet det, da dit nøgleord vil hjælpe markant med søgeresultaterne.

Søg på YouTube efter nøgleordOddserne er gode for, at en webdesignvejledning for begyndere vil trække et stort publikum.

For at være sikker på dette er det klogt at udføre en populær metode til detektivarbejde i SEO: kontrol af din konkurrence. At finde ud af, hvad andre mærker i din niche gør med succes, er en fremragende (og gratis) måde at måle søgeordseffektivitet.

Find en populær YouTube-kanal inden for din niche. Klik på deres Videoer fanen, og filtrer dem derefter efter mest populære. Allerede får du en idé om bestemte nøgleord, der er mest efterspurgt baseret på dette emneområde. Gå videre og klik på en af ​​disse videoer, og se derefter, hvordan dette nøgleord bruges på videoens side.

Sorter efter Mest populære på Youtube kanalFind en populær kanal i din niche, og sorter videoerne efter “Mest populære” for at få en idé om gode søgeord.

I eksemplet ovenfor har jeg fundet en populær kanal, der er afsat til WordPress (som er et målrettet søgeord i sig selv), hvor fire af dem af de fem mest populære videoer angår enten at redigere copyright af en sidefod eller tilføje et SSL-certifikat til et sted. Når vi ser på den første video på listen, kan vi se, at der er flere gentagne ord, der bruges i hele titlen og beskrivelsen.

Brug nøgleord i titlen og beskrivelsenFlere nøgleord gentages målrettet eller udskiftes.

Redundansen er ingen ulykke, og heller ikke udvekslingen af ​​”ændring” og “redigering”. Videoens skaber opdagede sandsynligvis, at begge termer var af samme værdi i søgningerne og indbefattede begge for at maksimere videoens hitfrekvens.

En anden test, du kan udføre, hjælper med at forhindre, at din video opsvindes af et overfyldt hav af andre videoer om det samme emne. Du kan satse på, at de fleste alle andre har den samme idé om at skræddersy indhold til at matche disse top nøgleord, hvilket gør det vanskeligere for enhver bestemt at skille sig ud fra pakken – især når du konkurrerer mod etablerede kanaler med tusinder af abonnenter. For at hjælpe med at skelne dig selv er det bedst at målrette mod det nøgleord med lav konkurrence.

Åbn et nyt YouTube-søgefelt igen, og skriv en af ​​dine valgte søgeordssætninger. Se efter, hvor mange resultater frasen returnerer.

Antal resultater, som dit YouTube-søgeord returnererDenne søgeordssætning giver ca. 10.000 resultater.

Udtrykket ovenfor giver ca. 10.000 resultater – temmelig stejl konkurrence om et sådant specifikt emne. Men hvad nu hvis vi indsnævrede emnet endnu mere med det mål at være en mere præcis niche?

Søg efter et lavere antal resultaterPrøv at starte med mindre konkurrence ved at søge efter et lavere antal resultater.

Ved at specificere det populære Genesis-tema i WordPress har vi reduceret vores søgeresultater med næsten 90%. Der er en meget bedre chance for, at hvis du skræddersy en video, der er relateret til dette ekstremt fokuserede emne, du ser højere ud i søgeresultaterne for dette mindre konkurrencedygtige felt. Bemærk også den smarte titel på det første resultat: “Genesis / WordPress” hjælper med at holde videoen specialiseret, mens du stadig rammer de mest populære nøgleord.

Glem ikke noget fra Google

Hvorfor stoppe med at optimere YouTube-søgninger, når du også kan målrette mod de stadigt vigtige Google-søgninger? Afhængigt af indholdets art viser Google en kort liste over videoer på den første side med søgeresultater, der passer til et vist kriterium. Disse resultater er kun forbeholdt video nøgleord; primært inkluderer de indhold, der bedre forbruges visuelt end gennem ord, såsom: Sådan gør du videoer, anmeldelser, tutorials, seminarer, fitness og instruktionsvideoer, og selvfølgelig det allestedsnærværende kattevideo.

Foretag en Google-søgning efter din søgeordssætning. Hvis Google giver videoresultater øverst på den første side, er du i god form med din SEO. Hvis der imidlertid returneres nul videoresultater, skal du muligvis omformulere eller justere din søgeordsfrase, indtil du begynder at se videoer komme gennem Google-porte.

Google-søgning efter dine Youtube-søgeordSøg på Google efter søgeordssætninger, der giver en video i resultaterne.

Titel, beskrivelse, & Tags

Det Titel af din YouTube-video er det vigtigste SEO-arbejde, der skal udføres. Du vil have det til at være mindst 5 ord længe med dit målnøgleord så tæt på starten som muligt. Uden at det er overdrevet, er det også en god ide at inkludere nogle af de andre store søgeord, du har undersøgt. Fra nogle af de tidligere eksempler kan du se, at med smart strategisering vil du være i stand til at målrette mod et nicheemne, men også ramme nogle af de andre mest populære formuleringer, som folk søger efter.

Det Beskrivelse indeholder hovedparten af ​​din nøgleordsimplementering. Brevity er måske sjælen med viden – undtagen når du skriver YouTube-beskrivelser. Gør dem lange. Mindst 200 ord. Det er generelt god praksis at gentage titlen øverst i din beskrivelse, så YouTube fanger dit målnøgleord igen. Hent disse alternative nøgleordssætninger ved at angive videoindholdet på måder, der udnyttes i søgninger. Medtag links til dine andre videoer, hvis de er relevante. Læg din websteds-URL derinde. Pokker, smid køkkenvasken, mens du er ved det.

Tags spille deres rolle også i video-SEO. Du skal naturligvis inkludere dit målnøgleord som det første tag, men dette er en mulighed for at ramme variationer eller alternativer til det søgeord, som du ikke kunne passe ind i titlen eller beskrivelsen. Den største fordel ved tags er, at de hjælper din video med at vises i Næste liste over relaterede videoer, som måske kan være det sted, hvor de fleste kanaler bliver opdaget.

2. Behold din målgruppes opmærksomhed

YouTube ønsker, at folk skal bo på YouTube hele dagen. Så hvis dit indhold holder publikum engagerede i længere tid, belønner YouTube dig med meget højere søgeresultater.

For at se, hvor godt dine videoer fungerer, kan du finde din rapport om bevarelse af publikum ved at vælge det inden for analytics menu på din konto.

Rapport fra YouTube-publikum

Selvom opbevaring af publikum spiller en betydelig faktor i din videos SEO, er det ikke et emne, jeg vil bruge meget tid på. Som nævnt ovenfor er den hemmelige ingrediens til højtstående videoer deres niveau for kvalitet—Og det afhænger i vid udstrækning af din henrettelse.

HURTIGTIPS: Du skal ikke bekymre dig for meget om den type kamera eller lydudstyr, du bruger. Hvis du leverer nyttigt eller underholdende indhold, kan seerne let overse produktionsværdierne. Fokuser på det, der betyder noget: Undgår du at gå rundt og spilder tid? Slår du emnet som lovet i titlen?

Målgrupper har en tendens til at holde sig til noget, hvis de ved lige fra bat, hvad de får ind. En populær tilgang til YouTube-videoer er at tydeligt opsummere lige fra starten, hvad videoen dækker. Af faktisk taler nøgleordssætningen inden for denne korte introduktion, bliver seerne forsikrede om, at de er på det rigtige sted. Hvad mere er, nu, hvor YouTube automatisk kan transkribere videoer, vil dit talte søgeord blive fanget i endnu et andet område med søgeresultater.

At holde et publikum engageret afhænger også af din evne til Fortæl en historie. Det er ingen lille bedrift at vinde nogens opmærksomhed gennem korrekt opsætning, intriger og udbetaling. Selvom det hovedsageligt vedrører webdesign, kan vores fortællingsartikel hjælpe dig med at forstå det grundlæggende i, hvordan du holder publikum interesserede fra begyndelse til slutning.

3. Tilskynde til interaktion

Niveauet for brugerinteraktion med dine videoer og kanal vejer tungt på søgemaskinens ydelse.

Hoved blandt disse interaktioner er antallet af Kommentarer folk forlader. Hvis en video rakes masser af kommentarer, viser YouTube, at det sandsynligvis er indhold, der fanger folks interesse, og så vil det gå op i søgerangeringer. Den bedste måde at fremme diskurs på er at stille åbne spørgsmål mod slutningen af ​​din video eller give plads til offentligheden til at give deres mening. At fortælle seerne at “efterlade en kommentar nedenfor” om et bestemt emne er en simpel opfordring til handling, der giver gode resultater.

Abonnementer er enorme SEO-boostere – især hvis de forekommer umiddelbart efter, at nogen har set din video. Men ikke alle mener at trykke på knappen Abonner – medmindre de bliver bedt om det. Du vil blive forbløffet over hvor mange flere abonnementer du får, hvis du bare Spørg for dem. I slutningen af ​​hver video, minder seerne om, at hvis de nød videoen og gerne vil se mere, “klik på abonnentknappen” for at holde dig ajour på din kanal. Derudover kan du gå den ekstra mile og bede dem om at ramme “klokkeikonet”, så de får besked, så snart en ny video er udgivet, hvilket kan øge antallet af visninger i høj grad.

Ikon for klokke for YouTube-abonnementBed seerne om at abonnere på din kanal i slutningen af ​​hver video.

Tilsvarende, Kan lide er en temmelig indlysende indikator for en videos popularitet. Og ligesom abonnementer, spørger for dem går langt i retning af at sætte dem op.

Endelig, Aktier er en enorm påvirker af rangering af søgemaskiner. Men typisk er det, medmindre det er en video af søde dyr eller noget sjove spredt rundt på kontoret, folk ikke proaktivt vil dele det. Den mest pålidelige kilde til deling skal i stedet komme fra dig. Selvpromovering er en nødvendig indsats for at gøre i begyndelsestrinene på din kanal, og der er en række opfindelige fremgangsmåder at tage med den. Online fora som Quora eller nichesamfund er en stor ressource til at finde mennesker, der er aktivt sultne efter dit indhold. Find et spørgsmål, der vedrører din video, og besvar den med en kort introduktion til din video og dens link. For eksempel er der nogen, der spekulerer på, hvordan man ændrer sidefodeteksten i et WordPress-tema – og alle andre, der finder dette forumindlæg – et stort indbygget publikum til din “Sådan ændrer du sidefodeteksten i et WordPress-tema” -videotutorial.

Bed seerne om at kunne lide, dele og abonnere på din kanal i slutningen af ​​hver video.

Klik for at tweet

4. Maksimer klikfrekvens

De smarte robotter på YouTube ser nøje på, hvilke videoer folk klikker på i søgeresultaterne. Procentdelen af ​​mennesker, der vælger din video, kaldes din klikfrekvens (CTR) – og jo højere, jo bedre for SEO. Så hvad tvinger nogen til at klikke på en video, mens man ignorerer en anden?

Mere end sandsynligt er det ned til din Miniature billede. Ikke kun skal det være æstetisk tiltalende, men de bedste miniaturebilleder fremkalder videoens indhold tydeligt. Dette kan opnås gennem et velvalgt skærmbillede, når du uploader videoen – eller endnu bedre, en brugerdefineret grafik oprettet netop til dette formål, typisk med overlagt tekst, der indeholder dit søgeord. Miniaturebilleder er en fremragende mulighed for at vise varemærkekonsistens; taler jeg fra personlig erfaring, har jeg en tendens til at tvinges mod de kanaler, der har etableret deres eget udseende og tone, der taler til deres autoritet i marken.

Brug et godt YouTube-videominiaturebilledeDet er vigtigt at bruge en brugerdefineret grafik til din videos miniaturebillede. På listen ovenfor, hvilken video vil du sandsynligvis klikke på?

Til sidst grupperer du dine videoer i Afspilningslister vil dramatisk øge dine synspunkter. Start med at kategorisere dine videoer i samlinger efter emne eller nøgleord. Hvis du kun har et par videoer lige nu, skal du bare oprette en spilleliste med generelt tema.

Årsagen til at du gør dette er, at videoer inden for den samme afspilningsliste automatisk afspilles i rækkefølge, når en er færdig. Dette holder en seer fast på dit indhold i stedet for at lade dem køre væk til en anden kanal – en taktik, der er særlig nyttig, hvis de oprindeligt snuble over din video ved en tilfældighed.

Konklusion

En højtydende YouTube-kanal starter med fantastisk indhold. Derefter kan mysterierne med video-SEO faktisk koges ned i nogle enkle og praktiske handlinger. Med en konsistent strategi på plads, vil dit brands autoritet på tværs af begge større søgemaskiner stige til helt nye niveauer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map